Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu 300 gr kıymayla yapılan sebzeli türlünün hepsini mi yedin anlamdım ben

ayyy bi sahil yüzü göremedim ,ankara da çakılı kaldım. tempon çok güzel maşaallah nazar değmesin .

bu 300 gr kıymayla yapılan sebzeli türlünün hepsini mi yedin anlamdım ben
Kuşbaşı kıyma değ
Oo bayagida gec yiyormussun. Bn sabah kalkinca ilk isim yuzumu yikamak ikinci isim mutfaga girip kahvalti yapmak
Sabah da çok erken kalkıyorum. Ama sen kendin gibi düşünme benim gibi beslendiğin zaman açlık enerji düşüklüğü şeker düşüklüğü hissetmiyorsun olmuyor çünkü. Bir dilim ekmek dahi yesen veya bir iki kaşık pilav yesen bir elma yesen yapamazsın. Çok kesin ölçülerle karbonhidratı çok sınırlı alarak beslendiğim için hiç sorun olmuyor.

Kızlar iyi akşamlar cumartesi menüm

Sabah: 11:00
Uyanınca 2 dilim elma, 1 yaprak hibiscus, 1 top karanfil, 1 çubuk tarçin 300 ml suyla demleyip içtim(diyetisyenim yazmıştı eskiden)
1 porsiyon menemen, 1 dilim tam buğday ekmek, 2 zeytin, çok az peynir

Ara öğün: 16:00 spordan sonra
1 sütlü kahve , Bi avuç kuruyemiş

Akşam: 19:00
1 porsiyon hamsi tava, bol salata, Yarım dilim tahıllı ekmek

Su :2,5 litre
Spor: 10 dk eliptik, 20 dk koşu bandı, kol bacak kuvvet egzersizleri( toplamda 2 saat)
Birazdan 2 kare çikolata yeme planım var :)) bide geceleri yatmadan önce 10 dakika popo kaldırma egzersizleri yapıyorum
Yawrukush Kozmogirl17

İyi akşamlar kızlar..
Nasılsınız??

3 gündür annemlerdeyim, hem misafirleri vardı, hem de halam, amcam ordaydı gitdim ben de.. Bütün gün orda olunca pek giremedim, gelip okuyup çıkıyorum.. Yarından itibaren evdeyim artık..
Bugün hava çok soğuk, yağmurlu, öyle bir rüzgar var ki, eve zor attık kendimizi.. Şu an bile sesten ürperiyorum evde, Allah sonunu hayır eylesin..

Hiç sorma ya :)
Ben 2 haftadır yerimde sayıyorum zaten
Burayı da boşladım, yarından yine burdayım, 66 göreyim artık :)

Gezme sayılır mı bilmem ama annemdeyim ben de 3 gündür :))
Telefona bakacak fırsatım olmadı, hem misafirler, hem bebek derken bir baktım akşam olmuş..

İyi akşamlar hanımlar
Cumartesi menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 4 zeytin, 1 dilim ekmek, kapya biber, salatalık, domates

Ara
1 muz
2 kuru hurma

Ara
Latte

Akşam
Et döner, salata, ayran

Su: 1,5 litre daha içerim
Spor: 13000 adım

@Yawrukush
@Kozmogirl17

Menü bildirimimle geri döneyim ve hemen bildireyim: özellikle emzirme sonrasında çok açlık yaşıyorum, kaçamakların sebebi bu..

09.30
1 küçük muz
1 bardak süt

10.30
Yarım dilim köy ekmeği
1 dilim süzme peynir
2 zeytin
2 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı
dereotu
1 bardak açık çay

12.40
1 porsiyon sulu köfte
1 kase yoğurt
yarım dilimden biraz fazla köy ekmeği, dereotu

14.20
8 çiğ badem
1 fincan anne çayı

16.15
Yarım su bardağı boza
1 hurma
2 ceviz
bir parça cevizli sucuk

17.15
2 adet küçük muz

18.14
1 kuru incir
1 adet peynirli ev poğaçası
8 adet yeşil üzüm

19.20
3 kepçe tarhana çorbası
2 adet biber dolması
Haşlanmış brokoli-havuç salatası
1 avuç yeşil üzüm

21.30
12 çiğ fındık
1 hurma

Su 4 litre, yatana kadar 4 buçuk litre olur.

Karatay mı yapıyosunuz?

Yeni geldiniz sanirim ben kacirmisim. Hosgeldiniz
Bnimde 7 aylik bir kizim var bnde emdiriyrm. Sen kac kilosun hedefin kac ?

@hega8286 canim bugun 2 ogune basladim insallah,sen ne yaptin
tesekkur ederim csnim
cnm cok tesekkurederim evde herkes duzeldi hamdolsun benim de artik kndime bkms zsmnim geldi gercktn cok saldim takimi da kötü etkiledim herkes hakkibi helal etsin yarindn itibsren spor ve menulerimle geri dönüyrm ins
kozmooo kozmo sen de cok dogun gunler geciriyotsun kendine bir nbze izin vermk rahatltr sifirdn bsslmis gibi bir enerjiyle dönersib beni de takip et yarindn itibrk aktifim artk ins

sporun çok güzel,menünü de beğendim . kuruyemiş tuzlu olandansa vucutta çok su tutuyor ,kilo verememiş gibi gösteriyor tartıda .gerçi az yemişisn sorun olmaz sanırım :)
et döneri ekmeksiz yediysen menün güzel canım. sporunda güzel. suyu artırmışsındır umarım,bende pek içemedim bugün malesef .
menün güzel olmuş canım,kahvaltı da yumurta da ye bence ,daha uzun süre tok tutuyor.biber dolması akşam ağır olmuş sanki onu öğlen yesen daha güzelmiş.

bu hafta görürsün fatimecim,daha haftanın başı bile gelmedi ,evde olacakmışsın zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…