bu 300 gr kıymayla yapılan sebzeli türlünün hepsini mi yedin anlamdım benKızlar menümü vereyim
300 gr dana etinden sebzeli türlü
Sarımsaklı yoğurtlu taze fasülye
Bir kaşık közlenmiş patlıcan
2 minicik keto brovni
Bir avuç çiğ kabak çekirdeği
Spor 1 saat tempolu yürüyüş artı sahilde koşturmaca gezmece toplam 12380 adım olmuş su 1.5 lt anca içtim ama daha içeceğim.
sevgiler
ayyy bi sahil yüzü göremedim ,ankara da çakılı kaldım. tempon çok güzel maşaallah nazar değmesin .Bugün sabah kızların kahvaltılarını yaptırıp kendimizi sahile attık. O kadar güzeldi ki hava ortam mis gibi kuzular scooter bindi ben yürüdüm. Bana ayak uydurmak için çok yordular kendilerinigeldim yemeğimi yedim koltuğa çöktüm bildiğin. Sen napıyorsun kuzum
Oo bayagida gec yiyormussun. Bn sabah kalkinca ilk isim yuzumu yikamak ikinci isim mutfaga girip kahvalti yapmak17:30 18:30 arası yiyorum
Evet canım hepsini yedim.bu 300 gr kıymayla yapılan sebzeli türlünün hepsini mi yedin anlamdım ben
Kuşbaşı kıyma değbu 300 gr kıymayla yapılan sebzeli türlünün hepsini mi yedin anlamdım ben
Sabah da çok erken kalkıyorum. Ama sen kendin gibi düşünme benim gibi beslendiğin zaman açlık enerji düşüklüğü şeker düşüklüğü hissetmiyorsun olmuyor çünkü. Bir dilim ekmek dahi yesen veya bir iki kaşık pilav yesen bir elma yesen yapamazsın. Çok kesin ölçülerle karbonhidratı çok sınırlı alarak beslendiğim için hiç sorun olmuyor.Oo bayagida gec yiyormussun. Bn sabah kalkinca ilk isim yuzumu yikamak ikinci isim mutfaga girip kahvalti yapmak
Sana yazdığım yarım kalmış. Kıyma değil kuşbaşı Dicektim daha kolay bitiyor kıyma bitmek bilmiyorayyy bi sahil yüzü göremedim ,ankara da çakılı kaldım. tempon çok güzel maşaallah nazar değmesin .
Ya sen beni güldürdün Allah da seni güldürsünŞimdi sana bişey sölicem hala bir arkadaşımın telefonunda montofon olarak kayıtlıyım. Sen unutsan da sağolsunlar bazı arkadaşlar unutmuyor o uzuvların büyüdüğü anları
günaydın kızlar ,nasılsınız ? ben bugün bi arkadaşın sunumu var ona yardım edicem , sonra pazara gidicem,pazardan gelip market alış verişine gidicem ,sonra da biraz ders çalışcam . bugün bir sorun çıkmazsa sporumu da artırcam ,listeye giremedim üstüne yarışmada da 2.oldumbu hafta herkesten çok ben kilo vereceğim, Dahlia_ fatime görüyormusun nasıl kaçırdık birinciliği
menülere bakayım dedim benimkiyle birlikte toplam 2 menü var . geçe bırakmayın okurken acıkıyorum ben yaaa
Yawrukush özgecim nasılsın ,napıyosun uyuyosun büyük ihtimal
Dahlia_ fatime görünmedin bugün hiç ,sen nasılsın napıyosun ?
haeshin busecim senin de sesin çıkmamış bugün ,tatil ya çoluk çocuk gezmelerdesiniz heralde :)
herkes gezmelerde sanırım ben hariç :)
Karatay mı yapıyosunuz?İyi akşamlar hanımlar
Cumartesi menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 4 zeytin, 1 dilim ekmek, kapya biber, salatalık, domates
Ara
1 muz
2 kuru hurma
Ara
Latte
Akşam
Et döner, salata, ayran
Su: 1,5 litre daha içerim
Spor: 13000 adım
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Yeni geldiniz sanirim ben kacirmisim. HosgeldinizMenü bildirimimle geri döneyim ve hemen bildireyim: özellikle emzirme sonrasında çok açlık yaşıyorum, kaçamakların sebebi bu..
09.30
1 küçük muz
1 bardak süt
10.30
Yarım dilim köy ekmeği
1 dilim süzme peynir
2 zeytin
2 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı
dereotu
1 bardak açık çay
12.40
1 porsiyon sulu köfte
1 kase yoğurt
yarım dilimden biraz fazla köy ekmeği, dereotu
14.20
8 çiğ badem
1 fincan anne çayı
16.15
Yarım su bardağı boza
1 hurma
2 ceviz
bir parça cevizli sucuk
17.15
2 adet küçük muz
18.14
1 kuru incir
1 adet peynirli ev poğaçası
8 adet yeşil üzüm
19.20
3 kepçe tarhana çorbası
2 adet biber dolması
Haşlanmış brokoli-havuç salatası
1 avuç yeşil üzüm
21.30
12 çiğ fındık
1 hurma
Su 4 litre, yatana kadar 4 buçuk litre olur.
@hega8286 canim bugun 2 ogune basladim insallah,sen ne yaptin
tesekkur ederim csnimBana göre akşamki ekmek fazla ama diyetisyenim izin veriyor diyorsun :)
Sabah ve ara öğün olmamış, onun dışında güzel..
Ne diyeti bu?
Afiyet olsun, az olmuş sanki..
Karnıbahar mantısını merak ettim :)
Geçmiş olsun canım..
cnm cok tesekkurederim evde herkes duzeldi hamdolsun benim de artik kndime bkms zsmnim geldi gercktn cok saldim takimi da kötü etkiledim herkes hakkibi helal etsin yarindn itibsren spor ve menulerimle geri dönüyrm insHay Allah biz artik usuyup, iyicede karanlik cokene kadar seker topladik, bir poset dolusu topladi cocuklar :)
Canim cok yorma kendini..
Arasin huyu okula basladiktan sonra kotu anlamda degisti.
Vuruyor, bir seyler atiyor, bagiriyor vs vs..
Tebrikler canimcim seni listeye aldim artik eli mahkum zayiflayacaksin :))
Az da olsa eksi gelmis canim tebrikler :)
Canim biraz egzersizini degistirsen, bir sekilde vucudunu sasirtsan.
Beslenmene bir sey diyemiyorum cunku bir listen var uyman gereken, ama egzersiz degisikligiyle vucudunu sasirtip , yeniden kilo verebilirsin..
Evet canim her cuma bildirim yapiyoruz :)
Ilk kilo bildirimin hayirli olsun.
Nasil gecti gunun, diyet nasil gidiyor?
Canim yukarida da yazdim malesef 8 haftan dolmadan takimdan ayrilamazsin.
Ayrilman sadece diskalifiye edilerek olur ki bu hem senin yeniden yarisamaman demek, hemde takimin 3 hafta daha listesinde olup yuzdeyi dusurmen demek
Bence onun yerine gunde 1-2 adet hurma ekle menune, tatli ihtiyacini cok guzel kesiyor :)
Az olsun eksi olsun, bende varim jiliana :)
Gecmis olsun canim, reglinin siskinligi vardir...
Canim sen takima eskisi gibi gelirsen o kilolar gider :)
Canim zor bir zamandan geciyorsun, uzme canini, bunaltma kendini, suan cok zor ama gececek..
Cocuklar da iyilesecek, kendini birakma.
Sen ayakta olacaksin ki onlar iyilessin canim...
74.2 idin gecen hafta, 600 gr artidasin bu hafta
Tebrikler canim :)
Emeklerine saglik Ozlemim..
Canim kisa bir tatil yapacaktiniz degil mi?
Harikasin bu haftada cok guzel kilo vermissin kuzum :)
Tebrikler ozlemim :)
Sabret harika gidiyorsun, sakin vazgecme, kirilacak bu kilo...
kozmooo kozmo sen de cok dogun gunler geciriyotsun kendine bir nbze izin vermk rahatltr sifirdn bsslmis gibi bir enerjiyle dönersib beni de takip et yarindn itibrk aktifim artk insGunayd8n kizlar ancak gelebildim ama uyudum sanmayin sakın ziraaa 7.30 da dikildi benim veletler 10 a kadarr onlari doyurdum kendimi doyurdum evi supurdum 10 u geciyodu bizim kayinvalide ve kayinpeder geldi cocuklari sevmeye birer kahve ictik onlar simdi gitti bende cocuklari salliyorum biri ayagimda biri salincakta birazdan onlari yatirip mutfak temizligine giricem insallah sonrada camasir asarim toplarim kayinvalidem aksam halalar koyden gelmis onlara gidelim dedi valla halim kalirmi bilmiyorum ama kalirsa oraya gidicem.Bide ben ozge kaptanimla konustum bi sure menumu paylasmicam hem sıkıldım diyet yapmaktan hemde yorgunluktan dikkat edemiyorum biraz kendime zaman veriyorum bu anlamda ama sanmayin ki burda olmicam tepenizdeyim anacim dun ku ortalamaya laf etmedim se kac haftalik derecelerin hatrina haftaya kadar toplayin kendinizi valla yoksa alirim elime oklavayı yineeisin sakasi lutfen arkadaslar tekrar hatirlatmak istemiyorum herkes bunun farkinda zaten aradaolur bole duraksamalar ama biraz toplayin kendinizi bunyenizi sassirtin mesela bi gun odul yapin bunyeniz sasirsin surekli tek duze beslenmelerde bole duraksalamalar normal ama haftaya iyi bi eksi bekliyorum hepinizden yoksa kacin benden
Yok hayır yapmıyorumKaratay mı yapıyosunuz?
sporun çok güzel,menünü de beğendim . kuruyemiş tuzlu olandansa vucutta çok su tutuyor ,kilo verememiş gibi gösteriyor tartıda .gerçi az yemişisn sorun olmaz sanırım :)Kızlar iyi akşamlar cumartesi menüm
Sabah: 11:00
Uyanınca 2 dilim elma, 1 yaprak hibiscus, 1 top karanfil, 1 çubuk tarçin 300 ml suyla demleyip içtim(diyetisyenim yazmıştı eskiden)
1 porsiyon menemen, 1 dilim tam buğday ekmek, 2 zeytin, çok az peynir
Ara öğün: 16:00 spordan sonra
1 sütlü kahve , Bi avuç kuruyemiş
Akşam: 19:00
1 porsiyon hamsi tava, bol salata, Yarım dilim tahıllı ekmek
Su :2,5 litre
Spor: 10 dk eliptik, 20 dk koşu bandı, kol bacak kuvvet egzersizleri( toplamda 2 saat)
Birazdan 2 kare çikolata yeme planım var :)) bide geceleri yatmadan önce 10 dakika popo kaldırma egzersizleri yapıyorum
Yawrukush Kozmogirl17
et döneri ekmeksiz yediysen menün güzel canım. sporunda güzel. suyu artırmışsındır umarım,bende pek içemedim bugün malesef .İyi akşamlar hanımlar
Cumartesi menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 4 zeytin, 1 dilim ekmek, kapya biber, salatalık, domates
Ara
1 muz
2 kuru hurma
Ara
Latte
Akşam
Et döner, salata, ayran
Su: 1,5 litre daha içerim
Spor: 13000 adım
@Yawrukush
@Kozmogirl17
menün güzel olmuş canım,kahvaltı da yumurta da ye bence ,daha uzun süre tok tutuyor.biber dolması akşam ağır olmuş sanki onu öğlen yesen daha güzelmiş.Menü bildirimimle geri döneyim ve hemen bildireyim: özellikle emzirme sonrasında çok açlık yaşıyorum, kaçamakların sebebi bu..
09.30
1 küçük muz
1 bardak süt
10.30
Yarım dilim köy ekmeği
1 dilim süzme peynir
2 zeytin
2 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı
dereotu
1 bardak açık çay
12.40
1 porsiyon sulu köfte
1 kase yoğurt
yarım dilimden biraz fazla köy ekmeği, dereotu
14.20
8 çiğ badem
1 fincan anne çayı
16.15
Yarım su bardağı boza
1 hurma
2 ceviz
bir parça cevizli sucuk
17.15
2 adet küçük muz
18.14
1 kuru incir
1 adet peynirli ev poğaçası
8 adet yeşil üzüm
19.20
3 kepçe tarhana çorbası
2 adet biber dolması
Haşlanmış brokoli-havuç salatası
1 avuç yeşil üzüm
21.30
12 çiğ fındık
1 hurma
Su 4 litre, yatana kadar 4 buçuk litre olur.
bu hafta görürsün fatimecim,daha haftanın başı bile gelmedi ,evde olacakmışsın zaten:)Hiç sorma ya :)
Ben 2 haftadır yerimde sayıyorum zaten
Burayı da boşladım, yarından yine burdayım, 66 göreyim artık :)
Gezme sayılır mı bilmem ama annemdeyim ben de 3 gündür :))
Telefona bakacak fırsatım olmadı, hem misafirler, hem bebek derken bir baktım akşam olmuş..
kıyma olunca dedim çok değil mi diye,kuş başı olunca evet daha rahat biter.Sana yazdığım yarım kalmış. Kıyma değil kuşbaşı Dicektim daha kolay bitiyor kıyma bitmek bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?