Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yeni geldiniz sanirim ben kacirmisim. Hosgeldiniz
Bnimde 7 aylik bir kizim var bnde emdiriyrm. Sen kac kilosun hedefin kac ?
Aslında buranın gediklisiydim ben ama kucağımdaki paşa karnıma düşünce uzaklaşmıştım :) tartılmaya korkuyorum doğrusu. Geçen hafta 73tüm. 57yle hamile kalmıştım. Yine o kiloya düşersem çok memnun kalıcam. Ama nasıl olur bilmiyorum. Bebek küçük, ben acemi, bi de emzirme konusunda çok sorun yaşamış hala da zaman zaman yaşayan bi insan olarak ödüm kopuyo sütle ilgili bi sıkıntı yaşar mıyım diye. İnşallah sorun olmaz

Cevizli sucuk, boza ve ev poğaçası olmasa benim için olağanüstü bi menüydü :) ama hayatımda çekmediğim açlığı çekiyorum, ya nasip. Teşekkür ederim ayrıca...

Hi senin hamile kaldigin kilo dusukmus. O yuzden cabuk verirsin sen. Ben 63 le hamile kaldim. Gruba 76.3 le basladim. Su an ki kilom 72.5. Kilolarimiz yakinmis. Ikimizde emdiriyrz. Ve ben iki kizimdada emzirmede sknti yasadim. Buyuk olani cok emmek istemedi. Biberona alisinca emmeyi tumden birakmisti. Simdiki kizimda 3. Ayindan 6. Ayina kadar kavgayla emdirdim. Cogu zaman emmek istemedi. Mayistirip emdirdim biberon vermedim. Simdi kendi emmek istiyor cok sukur. Sutun bol olmasi icinde bol su bol dinlenme stresten uzak olmak ve bol bol emdirmek gerekiyor. Benimde eskisi gibi dolu dolu olmuyor ama ekgidaya gectik o yuzden artik sutu cok dert etmiyrm.

Slm kizlar bugün misafir im vardı. Yoğun bir gündü düğün iside vardı. Ben menuye geçeyim 2 kasim
Sabah 10
Salata,kk peynir.4 kafar kizartma. Bir buçuk dilim ekmek. 5 zeytin yeşil.
Öğe
Bir avuç kadar çiğ fıstık bir sıkım tarhana.
4 civarı bol salata yeşillik ve 3 lahmacun. İnce ve ortaboy daydi.
Tekrar acıktım 6 civarı 1 tane lahmacun yedimmm
Suyu çok içemedim biliyorum. 1 buçuk litre kadar. Spor yok.

Ekmek yemedim

Sagol canim. Evet pazartesi aksam donecegim eve. Son iki gun. Bugun Tarkan konserine gittik burda. Ilk defa gittim Tarkan konseribe ve cok eglenceliydi

bu hafta görürsün fatimecim,daha haftanın başı bile gelmedi ,evde olacakmışsın zaten:)

İnşaAllah canım..
Hedefim 64 görmekti doğum günüme kadar ama olmadı, 1 haftada 2.5 kilo vermem zor en azından ucundan da olsa 64 görmek için

Gunaydin kizlar
Simdi kalktim. Hangi isleri yapacagimi planlayacgm. Mutfak dolabini temizleyeyim diyorum. Bakalim enerjim olursa yapabildigim kadar yapacagim.

Günaydın canım.
Sana da kolay gelsin..

Sana guveniyorum tatlim bu hafta guzel bi eksi gelicek ayrica kolay gelsin sanada
Sabah kahvaltini sevmedim tek kalan menu sahane
Waooowww spor ve menu on numara bes yildiz
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Gunaydin canim iyiyiz aksam alintiladim anca cevap yazdim
Hafta sonu bole burlar pek kimsenin sesi solugu cikmaz
Guzel canim afiyet olsun
Ohhh mis canim
Şimdi sana bişey sölicem hala bir arkadaşımın telefonunda montofon olarak kayıtlıyım. Sen unutsan da sağolsunlar bazı arkadaşlar unutmuyor o uzuvların büyüdüğü anları
Ya cok guldum ama
Bu hafta kacinci olduk kizlar gecmise baktim ama goremedim
Yedinci malesef haftaya derece almamiz lazim
Ben kardio başlıcam. İki öğüne geçmek istemiyorum belki bi üç gün su orucu yaparım hazır hissedersem kendimi. Ahanda daha da bişe beklemen benden gari
Canim hangisi sana uyuyorsa artik bi sasirtma yap bakalim 2 3 gune duzelir bence bazende naparsan yap sasirmiyor bunue bak akrebe tek ogune dustu bunyesi sasirmadi
Oo bayagida gec yiyormussun. Bn sabah kalkinca ilk isim yuzumu yikamak ikinci isim mutfaga girip kahvalti yapmak
Ben de cocuklar icin giriyorum mutfaga yoksa yatar uyurum valla
Ooo begendim hem spor hem menune tam puan benden
Et doner sademiydi canim pidesi pilavi tereyagi yoktu insallah ama guzel menun sporuda biraz daha arttirsan
canim baya bi seker yuklenmissin sen kendine bu sekilde kilo almaya devam edersin sen kuzum bence kendine inan sutune inan rn onemlisi bebegine inan duzenli beslenmeye gec yeni fogum yapmissin dogumda giden kilolar emzirme doneminde yediklerimizle geri geliyor malesef bende yasadim o donemi inan bana hersey cocukta bitiyor cocuk emmek isterse sutun artiyor istemiyorsa naparsan yap sut cogalmiyor.
Ohhhh rahatlamissin cok sukur hadi bakalim yakin takipteyim seni inaniyorum sana sen yaparsin yeterki iste

Canım muzu günde bir ile sınırla hurma veya incirden bir tane ye sadece fındığı arttır bi de akşam yemeğinde mutlaka protein olsun. Hiç fazla değil ama proteini ve yağı az alırsan dermanın kalmaz. Mesela çorbalarının üstüne tereyağını erit yakmadan dök öyle ye. İçebiliyorsan bir iki kaşık zeytinyağı iç incirle nefis olur inciri zeytinyağına bas kavanozlarda ordan hergün çıkar ye hem süt olur hem kabızlığa iyi gelir zira bu kadar muza yakında kabızlık yaşayabilirsin.

Sorma. Hiç istekli bi çocuk değil zaten. Her emzirme seansımız bi işkence. O yüzden de galiba sütüme bişey olucak korkusuyla yemeyi bırakamıyorum. Sanki ağzım boş kalsa zaten zorla emen bebe hiç emmicek gibi geliyo

Ete düşkün değilim, baklagilden korkuyorum. Millet etsiz sofraya oturmaz, ben hep sebze yesem o kadar iyi... Ayrıca muza o yüzden yüklendim zaten :) Neden bilmem cırcır olmuşum 2 gündür. Zaten canım hep tatlı istiyo, geldim gittim muz yedim dün :) ama bugün toparlarım. İncir zeytinyağlı olunca nasıl yenir ki yağlı yağlı hiç denemedim ama şu cırcır geçsin bi deneyim bakalım... Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…