Aslında buranın gediklisiydim ben ama kucağımdaki paşa karnıma düşünce uzaklaşmıştım :) tartılmaya korkuyorum doğrusu. Geçen hafta 73tüm. 57yle hamile kalmıştım. Yine o kiloya düşersem çok memnun kalıcam. Ama nasıl olur bilmiyorum. Bebek küçük, ben acemi, bi de emzirme konusunda çok sorun yaşamış hala da zaman zaman yaşayan bi insan olarak ödüm kopuyo sütle ilgili bi sıkıntı yaşar mıyım diye. İnşallah sorun olmazYeni geldiniz sanirim ben kacirmisim. Hosgeldiniz
Bnimde 7 aylik bir kizim var bnde emdiriyrm. Sen kac kilosun hedefin kac ?
Cevizli sucuk, boza ve ev poğaçası olmasa benim için olağanüstü bi menüydü :) ama hayatımda çekmediğim açlığı çekiyorum, ya nasip. Teşekkür ederim ayrıca...sporun çok güzel,menünü de beğendim . kuruyemiş tuzlu olandansa vucutta çok su tutuyor ,kilo verememiş gibi gösteriyor tartıda .gerçi az yemişisn sorun olmaz sanırım :)
et döneri ekmeksiz yediysen menün güzel canım. sporunda güzel. suyu artırmışsındır umarım,bende pek içemedim bugün malesef .
menün güzel olmuş canım,kahvaltı da yumurta da ye bence ,daha uzun süre tok tutuyor.biber dolması akşam ağır olmuş sanki onu öğlen yesen daha güzelmiş.
Hi senin hamile kaldigin kilo dusukmus. O yuzden cabuk verirsin sen. Ben 63 le hamile kaldim. Gruba 76.3 le basladim. Su an ki kilom 72.5. Kilolarimiz yakinmis. Ikimizde emdiriyrz. Ve ben iki kizimdada emzirmede sknti yasadim. Buyuk olani cok emmek istemedi. Biberona alisinca emmeyi tumden birakmisti. Simdiki kizimda 3. Ayindan 6. Ayina kadar kavgayla emdirdim. Cogu zaman emmek istemedi. Mayistirip emdirdim biberon vermedim. Simdi kendi emmek istiyor cok sukur. Sutun bol olmasi icinde bol su bol dinlenme stresten uzak olmak ve bol bol emdirmek gerekiyor. Benimde eskisi gibi dolu dolu olmuyor ama ekgidaya gectik o yuzden artik sutu cok dert etmiyrm.Aslında buranın gediklisiydim ben ama kucağımdaki paşa karnıma düşünce uzaklaşmıştım :) tartılmaya korkuyorum doğrusu. Geçen hafta 73tüm. 57yle hamile kalmıştım. Yine o kiloya düşersem çok memnun kalıcam. Ama nasıl olur bilmiyorum. Bebek küçük, ben acemi, bi de emzirme konusunda çok sorun yaşamış hala da zaman zaman yaşayan bi insan olarak ödüm kopuyo sütle ilgili bi sıkıntı yaşar mıyım diye. İnşallah sorun olmaz
Ekmek yemedimsporun çok güzel,menünü de beğendim . kuruyemiş tuzlu olandansa vucutta çok su tutuyor ,kilo verememiş gibi gösteriyor tartıda .gerçi az yemişisn sorun olmaz sanırım :)
et döneri ekmeksiz yediysen menün güzel canım. sporunda güzel. suyu artırmışsındır umarım,bende pek içemedim bugün malesef .
menün güzel olmuş canım,kahvaltı da yumurta da ye bence ,daha uzun süre tok tutuyor.biber dolması akşam ağır olmuş sanki onu öğlen yesen daha güzelmiş.
Sagol canim. Evet pazartesi aksam donecegim eve. Son iki gun. Bugun Tarkan konserine gittik burda. Ilk defa gittim Tarkan konseribe ve cok eglenceliydiHay Allah biz artik usuyup, iyicede karanlik cokene kadar seker topladik, bir poset dolusu topladi cocuklar :)
Canim cok yorma kendini..
Arasin huyu okula basladiktan sonra kotu anlamda degisti.
Vuruyor, bir seyler atiyor, bagiriyor vs vs..
Tebrikler canimcim seni listeye aldim artik eli mahkum zayiflayacaksin :))
Az da olsa eksi gelmis canim tebrikler :)
Canim biraz egzersizini degistirsen, bir sekilde vucudunu sasirtsan.
Beslenmene bir sey diyemiyorum cunku bir listen var uyman gereken, ama egzersiz degisikligiyle vucudunu sasirtip , yeniden kilo verebilirsin..
Evet canim her cuma bildirim yapiyoruz :)
Ilk kilo bildirimin hayirli olsun.
Nasil gecti gunun, diyet nasil gidiyor?
Canim yukarida da yazdim malesef 8 haftan dolmadan takimdan ayrilamazsin.
Ayrilman sadece diskalifiye edilerek olur ki bu hem senin yeniden yarisamaman demek, hemde takimin 3 hafta daha listesinde olup yuzdeyi dusurmen demek
Bence onun yerine gunde 1-2 adet hurma ekle menune, tatli ihtiyacini cok guzel kesiyor :)
Az olsun eksi olsun, bende varim jiliana :)
Gecmis olsun canim, reglinin siskinligi vardir...
Canim sen takima eskisi gibi gelirsen o kilolar gider :)
Canim zor bir zamandan geciyorsun, uzme canini, bunaltma kendini, suan cok zor ama gececek..
Cocuklar da iyilesecek, kendini birakma.
Sen ayakta olacaksin ki onlar iyilessin canim...
74.2 idin gecen hafta, 600 gr artidasin bu hafta
Tebrikler canim :)
Emeklerine saglik Ozlemim..
Canim kisa bir tatil yapacaktiniz degil mi?
Harikasin bu haftada cok guzel kilo vermissin kuzum :)
Tebrikler ozlemim :)
Sabret harika gidiyorsun, sakin vazgecme, kirilacak bu kilo...
Sagol canim. Konser bugundu. Bagirdiiik. Bakalim yarina sesim cikacak miÇok eğlen bacım hepimizin yerine TEARHHAAAAAANNN diye bağır
Waaaw. Tebrikler esim
Gunaydin kizlar hafta sonlari buralar pek sakin olur bende oglanlari doyurcam sonra islere devam dun mutfagi bitiremedim aksam gezmeye gidicez diye .alintilarimi yaptim en kisa surede cevaplicam optum hepinizi
bu hafta görürsün fatimecim,daha haftanın başı bile gelmedi ,evde olacakmışsın zaten:)
Gunaydin kizlar
Simdi kalktim. Hangi isleri yapacagimi planlayacgm. Mutfak dolabini temizleyeyim diyorum. Bakalim enerjim olursa yapabildigim kadar yapacagim.
Sana guveniyorum tatlim bu hafta guzel bi eksi gelicek ayrica kolay gelsin sanadaSelam kizlar
Bugun bomba gibi basladim gune. Bu hafta ski bir diyet ve sporla eksiye dusmeyi dusunuyrm 2 haftadir kendimi birakmistim. Yine yediklerimde onceye gore cok asiriya kacmasamda sporla desteklemedigim icin sabit geliyordum. 2 haftadir sadece diyeti degil ev islerinide bosladim. Ev aldi basini gidiyor. Buzdolabindan basladim bugun temizlemeye. Aksam cocuklar uyuyuncada vestiyer ve balkondaki dolabi ele almayi dusunuyorum
Sabah kahvaltini sevmedim tek kalan menu sahaneCumartesi menum
Sabah 11.00
Kasarli yumurta
2 tane nugget
4-5 zeytin
1 lokma tahin pekmez
1 parca normal ekmek(tam bugday ekmegim bitmisti almayi unutmusuz )
2 bardak cay
Ara 14.00
1 ceviz
Yarim nar
Aksam
Firinda but
3-4 firinda patates dilimi
1 kase cacik
Turp
Su:2 lt yi gecer(surahiye limonlu tarcinli su yaptim)
Spor ev islerinden snra zaman kalirsa yapacagm. Belki 1 fincanda kahve icebilirim.
Waooowww spor ve menu on numara bes yildizbugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
domates
1kk peynir
5 zeytin
öğlen : 4 kaşık prasa
4 kaşık sulu köfte
salata
2dilim ekmek
5 kaşık yoğurt
ara : 3 parmak büyüklüğünde ayva
3 kaşık yoğurt
akşam : 7 kaşık mantar yemeği
2 kepçe tarhana çorbası
2dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
salata
ara : 3 kaşık nar
3 kaşık yoğurt
su : 1.5litreyi geçti
spor : 30 dk dışarıda yürüyüş
20 dk evde yerinde yürüyüş
20 dk eliptik
200 zıplama
100 er adet basen hareketi
@YawrukushKozmogirl17
Gunaydin canim iyiyiz aksam alintiladim anca cevap yazdimiyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Hafta sonu bole burlar pek kimsenin sesi solugu cikmazmenülere bakayım dedim benimkiyle birlikte toplam 2 menü var . geçe bırakmayın okurken acıkıyorum ben yaaa
@Yawrukush özgecim nasılsın ,napıyosun uyuyosun büyük ihtimal
Dahlia_ fatime görünmedin bugün hiç ,sen nasılsın napıyosun ?
haeshin busecim senin de sesin çıkmamış bugün ,tatil ya çoluk çocuk gezmelerdesiniz heralde :)
herkes gezmelerde sanırım ben hariç :)
Guzel canim afiyet olsunKızlar menümü vereyim
300 gr dana etinden sebzeli türlü
Sarımsaklı yoğurtlu taze fasülye
Bir kaşık közlenmiş patlıcan
2 minicik keto brovni
Bir avuç çiğ kabak çekirdeği
Spor 1 saat tempolu yürüyüş artı sahilde koşturmaca gezmece toplam 12380 adım olmuş su 1.5 lt anca içtim ama daha içeceğim.
sevgiler
Ohhh mis canimBugün sabah kızların kahvaltılarını yaptırıp kendimizi sahile attık. O kadar güzeldi ki hava ortam mis gibi kuzular scooter bindi ben yürüdüm. Bana ayak uydurmak için çok yordular kendilerinigeldim yemeğimi yedim koltuğa çöktüm bildiğin. Sen napıyorsun kuzum
Ya cok guldum amaŞimdi sana bişey sölicem hala bir arkadaşımın telefonunda montofon olarak kayıtlıyım. Sen unutsan da sağolsunlar bazı arkadaşlar unutmuyor o uzuvların büyüdüğü anları
Yedinci malesef haftaya derece almamiz lazimBu hafta kacinci olduk kizlar gecmise baktim ama goremedim
Canim hangisi sana uyuyorsa artik bi sasirtma yap bakalim 2 3 gune duzelir bence bazende naparsan yap sasirmiyor bunue bak akrebe tek ogune dustu bunyesi sasirmadiBen kardio başlıcam. İki öğüne geçmek istemiyorum belki bi üç gün su orucu yaparım hazır hissedersem kendimi. Ahanda daha da bişe beklemen benden gari
Ben de cocuklar icin giriyorum mutfaga yoksa yatar uyurum vallaOo bayagida gec yiyormussun. Bn sabah kalkinca ilk isim yuzumu yikamak ikinci isim mutfaga girip kahvalti yapmak
Ooo begendim hem spor hem menune tam puan bendenKızlar iyi akşamlar cumartesi menüm
Sabah: 11:00
Uyanınca 2 dilim elma, 1 yaprak hibiscus, 1 top karanfil, 1 çubuk tarçin 300 ml suyla demleyip içtim(diyetisyenim yazmıştı eskiden)
1 porsiyon menemen, 1 dilim tam buğday ekmek, 2 zeytin, çok az peynir
Ara öğün: 16:00 spordan sonra
1 sütlü kahve , Bi avuç kuruyemiş
Akşam: 19:00
1 porsiyon hamsi tava, bol salata, Yarım dilim tahıllı ekmek
Su :2,5 litre
Spor: 10 dk eliptik, 20 dk koşu bandı, kol bacak kuvvet egzersizleri( toplamda 2 saat)
Birazdan 2 kare çikolata yeme planım var :)) bide geceleri yatmadan önce 10 dakika popo kaldırma egzersizleri yapıyorum
@YawrukushKozmogirl17
Et doner sademiydi canim pidesi pilavi tereyagi yoktu insallah ama guzel menun sporuda biraz daha arttirsanİyi akşamlar hanımlar
Cumartesi menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 4 zeytin, 1 dilim ekmek, kapya biber, salatalık, domates
Ara
1 muz
2 kuru hurma
Ara
Latte
Akşam
Et döner, salata, ayran
Su: 1,5 litre daha içerim
Spor: 13000 adım
@Yawrukush
@Kozmogirl17
canim baya bi seker yuklenmissin sen kendine bu sekilde kilo almaya devam edersin sen kuzum bence kendine inan sutune inan rn onemlisi bebegine inan duzenli beslenmeye gec yeni fogum yapmissin dogumda giden kilolar emzirme doneminde yediklerimizle geri geliyor malesef bende yasadim o donemi inan bana hersey cocukta bitiyor cocuk emmek isterse sutun artiyor istemiyorsa naparsan yap sut cogalmiyor.Menü bildirimimle geri döneyim ve hemen bildireyim: özellikle emzirme sonrasında çok açlık yaşıyorum, kaçamakların sebebi bu..
09.30
1 küçük muz
1 bardak süt
10.30
Yarım dilim köy ekmeği
1 dilim süzme peynir
2 zeytin
2 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı
dereotu
1 bardak açık çay
12.40
1 porsiyon sulu köfte
1 kase yoğurt
yarım dilimden biraz fazla köy ekmeği, dereotu
14.20
8 çiğ badem
1 fincan anne çayı
16.15
Yarım su bardağı boza
1 hurma
2 ceviz
bir parça cevizli sucuk
17.15
2 adet küçük muz
18.14
1 kuru incir
1 adet peynirli ev poğaçası
8 adet yeşil üzüm
19.20
3 kepçe tarhana çorbası
2 adet biber dolması
Haşlanmış brokoli-havuç salatası
1 avuç yeşil üzüm
21.30
12 çiğ fındık
1 hurma
Su 4 litre, yatana kadar 4 buçuk litre olur.
Ohhhh rahatlamissin cok sukur hadi bakalim yakin takipteyim seni inaniyorum sana sen yaparsin yeterki istetesekkur ederim csnim
cnm cok tesekkurederim evde herkes duzeldi hamdolsun benim de artik kndime bkms zsmnim geldi gercktn cok saldim takimi da kötü etkiledim herkes hakkibi helal etsin yarindn itibsren spor ve menulerimle geri dönüyrm ins
kozmooo kozmo sen de cok dogun gunler geciriyotsun kendine bir nbze izin vermk rahatltr sifirdn bsslmis gibi bir enerjiyle dönersib beni de takip et yarindn itibrk aktifim artk ins
Canım muzu günde bir ile sınırla hurma veya incirden bir tane ye sadece fındığı arttır bi de akşam yemeğinde mutlaka protein olsun. Hiç fazla değil ama proteini ve yağı az alırsan dermanın kalmaz. Mesela çorbalarının üstüne tereyağını erit yakmadan dök öyle ye. İçebiliyorsan bir iki kaşık zeytinyağı iç incirle nefis olur inciri zeytinyağına bas kavanozlarda ordan hergün çıkar ye hem süt olur hem kabızlığa iyi gelirMenü bildirimimle geri döneyim ve hemen bildireyim: özellikle emzirme sonrasında çok açlık yaşıyorum, kaçamakların sebebi bu..
09.30
1 küçük muz
1 bardak süt
10.30
Yarım dilim köy ekmeği
1 dilim süzme peynir
2 zeytin
2 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı
dereotu
1 bardak açık çay
12.40
1 porsiyon sulu köfte
1 kase yoğurt
yarım dilimden biraz fazla köy ekmeği, dereotu
14.20
8 çiğ badem
1 fincan anne çayı
16.15
Yarım su bardağı boza
1 hurma
2 ceviz
bir parça cevizli sucuk
17.15
2 adet küçük muz
18.14
1 kuru incir
1 adet peynirli ev poğaçası
8 adet yeşil üzüm
19.20
3 kepçe tarhana çorbası
2 adet biber dolması
Haşlanmış brokoli-havuç salatası
1 avuç yeşil üzüm
21.30
12 çiğ fındık
1 hurma
Su 4 litre, yatana kadar 4 buçuk litre olur.
Sorma. Hiç istekli bi çocuk değil zaten. Her emzirme seansımız bi işkence. O yüzden de galiba sütüme bişey olucak korkusuyla yemeyi bırakamıyorum. Sanki ağzım boş kalsa zaten zorla emen bebe hiç emmicek gibi geliyoSana guveniyorum tatlim bu hafta guzel bi eksi gelicek ayrica kolay gelsin sanada
Sabah kahvaltini sevmedim tek kalan menu sahane
Waooowww spor ve menu on numara bes yildiz
Gunaydin canim iyiyiz aksam alintiladim anca cevap yazdim
Hafta sonu bole burlar pek kimsenin sesi solugu cikmaz
Guzel canim afiyet olsun
Ohhh mis canim
Ya cok guldum ama
Yedinci malesef haftaya derece almamiz lazim
Canim hangisi sana uyuyorsa artik bi sasirtma yap bakalim 2 3 gune duzelir bence bazende naparsan yap sasirmiyor bunue bak akrebe tek ogune dustu bunyesi sasirmadi
Ben de cocuklar icin giriyorum mutfaga yoksa yatar uyurum valla
Ooo begendim hem spor hem menune tam puan benden
Et doner sademiydi canim pidesi pilavi tereyagi yoktu insallah ama guzel menun sporuda biraz daha arttirsan
canim baya bi seker yuklenmissin sen kendine bu sekilde kilo almaya devam edersin sen kuzum bence kendine inan sutune inan rn onemlisi bebegine inan duzenli beslenmeye gec yeni fogum yapmissin dogumda giden kilolar emzirme doneminde yediklerimizle geri geliyor malesef bende yasadim o donemi inan bana hersey cocukta bitiyor cocuk emmek isterse sutun artiyor istemiyorsa naparsan yap sut cogalmiyor.
Ohhhh rahatlamissin cok sukur hadi bakalim yakin takipteyim seni inaniyorum sana sen yaparsin yeterki iste
Ete düşkün değilim, baklagilden korkuyorum. Millet etsiz sofraya oturmaz, ben hep sebze yesem o kadar iyi... Ayrıca muza o yüzden yüklendim zaten :) Neden bilmem cırcır olmuşum 2 gündür. Zaten canım hep tatlı istiyo, geldim gittim muz yedim dün :) ama bugün toparlarım. İncir zeytinyağlı olunca nasıl yenir ki yağlı yağlıCanım muzu günde bir ile sınırla hurma veya incirden bir tane ye sadece fındığı arttır bi de akşam yemeğinde mutlaka protein olsun. Hiç fazla değil ama proteini ve yağı az alırsan dermanın kalmaz. Mesela çorbalarının üstüne tereyağını erit yakmadan dök öyle ye. İçebiliyorsan bir iki kaşık zeytinyağı iç incirle nefis olur inciri zeytinyağına bas kavanozlarda ordan hergün çıkar ye hem süt olur hem kabızlığa iyi gelirzira bu kadar muza yakında kabızlık yaşayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?