Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sadeydi canım sadece et yanına salata yedim

Aynen Kozmonun dediklerine katılıyorum canım..
Benim de baştan beri sütüm yok gibi birşeydi.. Az yedim, çok yedim hiç farketmiyordu, artmak yerine azaldı sütüm.. Bebeğim normal emmedi çünkü.. Zorla vermeye çalıştım, sürekli ağlayarak az biraz emdi.. Hani derler ya ağlayana süt verilir ben aksine, bebeğim ne zaman sakin oluyorsa o zaman veriyordum, çünkü ancak o zaman biraz normal emiyordu.. Son noktayı da hastalığım koydu, çok kötü hasta oldum, ondan sonra iyice azaldı.. Şimdi de zar zor 3-5 yudum içiyor o kadar..
Sen de stres yapma, psikolojik olarak da çok yoruyorsun bence kendini..

Evet kaptanim bende kendime guveniyorum bu hafta. Iki gundur guzel gidiyrm. Spor yapmiyrm ama ev isi yapmaktan spora vakit kalmiyor. Ev isini biraktigim anlardada cocuklarla ilgileniyorum. Cok yorucu bir haftasonu oldu.
Bn haftasonu evdede olsam disarida ciksam kendimi yoracak bir seyler buluyorum ya

Selamlar kizlar dun gelemedim, aslinda birkac kez gelip mesajlarinizi okudum ama cevap yazamadim.
Gunduz cocuklarla cok yogun gecti, aksamda 5te bir yardimci abla geldi 8e kadar kuzularla kaldi ,biz esimle disri ciktik.
Oyle iyi geldi ki , 2 haftada bir gelecek ablamiz bir mani olmazsa..
Simdi iple 2 haftayi cekecegim.
Sizler nasilsiniz haftasonu kosturma ve ev isleriyle geciyor herkesin heralde...

Kasim 1 menum
Sabah 8
2 yumurta ,biber,domates,salatalik ,kkpeynir

Ara neskahve

Oglen 1
2dilim ekmek kasarli ,hindi fumeli tost

Aksam 5:30
Steak ,tatli patates ,kabak firinda

Su2.5 lt

Spor 2 saat yuruyus
Yawrukush
Guzel mnu canim :)
Nasilsin, dogum gununu bugun mu kutlayacaktiniz?

Nasil gidiyor canim diyetin, bebisin nasil?

Kaptanim almissin yine oklavayi eline :)

Ooo ne kadar enerjiksin bugun canim, bu hafta boyle olursan cok guzel eksiler gelir :)

Guzel bir menu olmus canim:)

Sporlarin cook hosuma gitti feyzos, menunde cok guzel :)

Keyifli bir gun gecirmissin busem dun kizlarla ne guzel, menunde efso olmus:)

Guzel bir menu olmus canim, su miktarinda iyi, egzersizlerinde shaane:)

Afiyet olsun gayet guzel birgun olmus dun canim:)

Gecmis olsun ishalmissin ,hemen toparlarsin insallah.
Muzlar o sebeple iyi olmus.
Menunde guzel canim, emziriyorsun zaten, daha oncede soylemistimsaglikli beslensen gider kilolar..

Kullerinden yeniden doguyorsun bu hafta canisi :)

Canim kendini sIkma, sutume bir sey olmayacak diye pozitif dusun hep, saglikli menuler tuketirsen, hem kilolarin gidecek, hem sutune bir sey olmayacak..

Canim 4 lahmacun boyutlari kucuk bile olsa cok olmus, sporda yok
Hadi lahmacunlar odul olsun ama sporsuzlug 15dk yuruyus cezasi geliyor.
Bugunden itibaren toparla tomriscim..

Sagol canim. Evet pazartesi aksam donecegim eve. Son iki gun. Bugun Tarkan konserine gittik burda. Ilk defa gittim Tarkan konseribe ve cok eglenceliydi
Ohhh cook eglen canim benim:))

SIkI giyinip az da olsa yuru Fatimem, hem temiz hava mis gibi gelir.
Havlaar her yerde soguyor artik...

HAFTALIK YARISMA DUYURUSU

***Guzel arkadaslarim yarindan (pazartesi) itibaren ,takim icinde PUANLI SPOR YARISMASI yapiyoruz.
***Persembe gununun sonuna kadar yarismamiz devam edecek, gun icinde yaptigimiz egzersizlerin, ev islerinin, yuruyuslerin hepsinin bir puani var, o puana gore hesap yapip, menulerimize ekleyecegiz.
***Puanlarimiz su sekilde:

EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI
Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 2 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 2 PUAN
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 2 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 2 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 3 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 3 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 3 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 3 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 3 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 3 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 3 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 3 PUAN
1 dakika zumba= 3 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 3 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 5 PUAN
100 adim = 5 PUAN

***Puanlarimizi gecmis sayfalarinda aramaniza gerek yok, takimimizin 1. sayfasinda ilk mesajda puanlari gormeniz mumkun.

***Bir ornek puanlama da yapayim sizler icin, anlasilir olsun:
Mesela ben bugun 1 saat yuruyus,1 saat ev isi, 100 ziplama, 50 mekik yaptim diyelim.Puanlamam su sekilde olacak, yuruyusun dakikasi 3 puan, 1 saat yuruyus 180 puan, ev isinin dakikasi 2 puan , 1 saat ev isi 120puan, 100 ziplama 200 puan, 50 mekik 100 puan.
Bu durumda toplam puanim: 600 puan.Aksam menumle beraber spor puanim 600 puan diye yazacagim, yapacagimiz tek sey bu.

***Cuma gunu yarismadan sonra spor yarismamizin 1.sini aciklayacagim, 1. olan arkadasimiz, odul ogununun haricinde diledigi bir tatliyi yemeye hak kazanacak.
*** O zaman haydi citirlar spora.

canım çooook iyi olmuş yardımcı abla fikri. biraz rahat edersiniz ,kaçamak olur size de :)

bugün menüm :
sabah : 1 tane haşlanmış yumurta
5 tane zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
3 tane biber

ara : 1 mandalina
3 kaşık yoğurt

öğlen : 4 kaşık mantar yemeği
2 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
salata
4 kaşık pırasa yemeği

ara: 1 elma
3 kaşık yoğurt

akşam : (akşam yemeği fazla kaçtı,çeşit olunca canım çekti hepsinden yedim az az dayanamadım ,kendimi bu kadar tutabildim ,bu yüzden akşam ara öğünü hakkımı yapmıycam . )
5 kaşık patatesli sulu köfte yemeği
1 dilim ekmek
4 kaşık pırasa
salata
2 kaşık tavuklu pilav (tavuk avuç içi kadardı)
6 kaşık yoğurt

su : 1.5 litre

spor : 15 dk eliptik
15 dk yerinde yürüme
bölgesel beden hareketleri yapma (basen,kalça ,bacak hareketleri)

Yawrukush Kozmogirl17

Canim biraz fazla yemissin ama yediklerin saglikli seyler sorun yok o yuzden..
Yarin spor yarismamiz basliyor gordun mu feyzos..

iyi akşamlar kızlar,menü yazan olmamış daha ben yine erken gelmişim

bu arada özgecim ,çocuklara abla gelince siz ne yaptınız nerelere gittiniz :) Yawrukush
Canim once guzel bir restoranda yemek yedik basbasa, sohbet ettik, susmadan konustuk, cocuklardan evde konusmaya firsat olmuyor.
Buranin sehir merkezine gitmistik orada yemekten sonra yuruyus yaptik bol bol.
Sonra bir kafe bara girdik bir seyler ictik,dart oynadik, ordan evimize donduk :))

ooo aşkınız pekişmiş desene ,maşaallah nazar değmesin . yarışmayı gördüm okuyamadan çıkmıştım ,şimdi okudum ayrıntıları, bence çok güzel olmuş canım ,hatta bizi ikişer ikişer rakip yapsan da rakibini geçen ödül alsa daha çok kişinin işine gelir,değil mi kızlar

Bebiş iyi şükür. Diyet bana göre iyi gidiyo :) ilerleyen günler göstericek performansımızı. Evet bi ishal furyasına katıldım. Bugün de devam ediyo ama muzların biraz faydasını gördüm gibi. Yarına bişeyim kalmaz inşallah. Sağlıklı beslenmek çok önemli. Benim bu süreçte sıkıntım aniden acıkmam ve hep şekerli şeylere yönelmem oldu. İşte onu da incirle, hurmayla kapatmaya çalışıyorum şuan..

İnşallah. İnşallah güzel olacak. Sizinle başarmıştım bi kere. Tekrar başarmamam için hiç bi engel yok. Zaten burdaki destek olmasa zayıflamak çok sıkıcı olurdu

Kızlar iyi akşamlar
Acayip üşüttmüşüm
Çok zor bir gündü boğazım feci ağrıyor. Bugün bir sürü yemek yaptım annemler gelmeyecek artık. Kızların ödevlerini yaptırdım kalanları iki saatten fazla sürdü. Ütü yaptım. Kızları yıkadım. Omuzlarım çöktü. Yattım unutmadan menümü yazayım sızmak üzereyim.
menüm
250 gr çipura fırında
Marul salatası
Bir avuç fındık
Bir avuç çiğ kabak çekirdeği
İki minik keto brovni
Taze fasülye ama çok az
Su 2.5 olmuştur geçmiştir hatta
Spor bir dk oturmadım bile kızlar spora sayılsın.
yarına kadar bı soğuk algınlığı biraz geçse bari jiliana niyetliydim şu an kafamı kaldıramaz durumdayım.
sevgiler kızlar.

geçmiş olsun canım,çabucak toparlanırsın inşaallah . menün ve suyun çok güzel.

Tamm kaptan. Boyut küçüktu ve çok inceydi. Ok. Cezamı veririm.tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…