- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Sadeydi canım sadece et yanına salata yedimSana guveniyorum tatlim bu hafta guzel bi eksi gelicek ayrica kolay gelsin sanada
Sabah kahvaltini sevmedim tek kalan menu sahane
Waooowww spor ve menu on numara bes yildiz
Gunaydin canim iyiyiz aksam alintiladim anca cevap yazdim
Hafta sonu bole burlar pek kimsenin sesi solugu cikmaz
Guzel canim afiyet olsun
Ohhh mis canim
Ya cok guldum ama
Yedinci malesef haftaya derece almamiz lazim
Canim hangisi sana uyuyorsa artik bi sasirtma yap bakalim 2 3 gune duzelir bence bazende naparsan yap sasirmiyor bunue bak akrebe tek ogune dustu bunyesi sasirmadi
Ben de cocuklar icin giriyorum mutfaga yoksa yatar uyurum valla
Ooo begendim hem spor hem menune tam puan benden
Et doner sademiydi canim pidesi pilavi tereyagi yoktu insallah ama guzel menun sporuda biraz daha arttirsan
canim baya bi seker yuklenmissin sen kendine bu sekilde kilo almaya devam edersin sen kuzum bence kendine inan sutune inan rn onemlisi bebegine inan duzenli beslenmeye gec yeni fogum yapmissin dogumda giden kilolar emzirme doneminde yediklerimizle geri geliyor malesef bende yasadim o donemi inan bana hersey cocukta bitiyor cocuk emmek isterse sutun artiyor istemiyorsa naparsan yap sut cogalmiyor.
Ohhhh rahatlamissin cok sukur hadi bakalim yakin takipteyim seni inaniyorum sana sen yaparsin yeterki iste
Sorma. Hiç istekli bi çocuk değil zaten. Her emzirme seansımız bi işkence. O yüzden de galiba sütüme bişey olucak korkusuyla yemeyi bırakamıyorum. Sanki ağzım boş kalsa zaten zorla emen bebe hiç emmicek gibi geliyo
Dahlia_ canım sen de emziriyosun galiba. Senin bebişin ne kadarlık? Emzirmeyle ilgili sana özel mesaj atıcaktım ama beceremedim.
Evet kaptanim bende kendime guveniyorum bu hafta. Iki gundur guzel gidiyrm. Spor yapmiyrm ama ev isi yapmaktan spora vakit kalmiyor. Ev isini biraktigim anlardada cocuklarla ilgileniyorum. Cok yorucu bir haftasonu oldu.Sana guveniyorum tatlim bu hafta guzel bi eksi gelicek ayrica kolay gelsin sanada
Sabah kahvaltini sevmedim tek kalan menu sahane
Waooowww spor ve menu on numara bes yildiz
Gunaydin canim iyiyiz aksam alintiladim anca cevap yazdim
Hafta sonu bole burlar pek kimsenin sesi solugu cikmaz
Guzel canim afiyet olsun
Ohhh mis canim
Ya cok guldum ama
Yedinci malesef haftaya derece almamiz lazim
Canim hangisi sana uyuyorsa artik bi sasirtma yap bakalim 2 3 gune duzelir bence bazende naparsan yap sasirmiyor bunue bak akrebe tek ogune dustu bunyesi sasirmadi
Ben de cocuklar icin giriyorum mutfaga yoksa yatar uyurum valla
Ooo begendim hem spor hem menune tam puan benden
Et doner sademiydi canim pidesi pilavi tereyagi yoktu insallah ama guzel menun sporuda biraz daha arttirsan
canim baya bi seker yuklenmissin sen kendine bu sekilde kilo almaya devam edersin sen kuzum bence kendine inan sutune inan rn onemlisi bebegine inan duzenli beslenmeye gec yeni fogum yapmissin dogumda giden kilolar emzirme doneminde yediklerimizle geri geliyor malesef bende yasadim o donemi inan bana hersey cocukta bitiyor cocuk emmek isterse sutun artiyor istemiyorsa naparsan yap sut cogalmiyor.
Ohhhh rahatlamissin cok sukur hadi bakalim yakin takipteyim seni inaniyorum sana sen yaparsin yeterki iste
Guzel mnu canim :)Kasim 1 menum
Sabah 8
2 yumurta ,biber,domates,salatalik ,kkpeynir
Ara neskahve
Oglen 1
2dilim ekmek kasarli ,hindi fumeli tost
Aksam 5:30
Steak ,tatli patates ,kabak firinda
Su2.5 lt
Spor 2 saat yuruyus
Yawrukush
Nasil gidiyor canim diyetin, bebisin nasil?Canım yaaa. Hepsini pozitif temenniler olarak listeme ekliyoruminek konusunu es geçiyorum. Zira minnoş bedenim olmasa bile bazı uzuvlarım ineği zorluyo velhasıl kelam, ineklikten camışlığa terfi etmemek için geldik buraya da. Dün unutmuşum ama bu akşam menü bildirimi yapacağım
Kaptanim almissin yine oklavayi eline :)Gunayd8n kizlar ancak gelebildim ama uyudum sanmayin sakın ziraaa 7.30 da dikildi benim veletler 10 a kadarr onlari doyurdum kendimi doyurdum evi supurdum 10 u geciyodu bizim kayinvalide ve kayinpeder geldi cocuklari sevmeye birer kahve ictik onlar simdi gitti bende cocuklari salliyorum biri ayagimda biri salincakta birazdan onlari yatirip mutfak temizligine giricem insallah sonrada camasir asarim toplarim kayinvalidem aksam halalar koyden gelmis onlara gidelim dedi valla halim kalirmi bilmiyorum ama kalirsa oraya gidicem.Bide ben ozge kaptanimla konustum bi sure menumu paylasmicam hem sıkıldım diyet yapmaktan hemde yorgunluktan dikkat edemiyorum biraz kendime zaman veriyorum bu anlamda ama sanmayin ki burda olmicam tepenizdeyim anacim dun ku ortalamaya laf etmedim se kac haftalik derecelerin hatrina haftaya kadar toplayin kendinizi valla yoksa alirim elime oklavayı yineeisin sakasi lutfen arkadaslar tekrar hatirlatmak istemiyorum herkes bunun farkinda zaten aradaolur bole duraksamalar ama biraz toplayin kendinizi bunyenizi sassirtin mesela bi gun odul yapin bunyeniz sasirsin surekli tek duze beslenmelerde bole duraksalamalar normal ama haftaya iyi bi eksi bekliyorum hepinizden yoksa kacin benden
Ooo ne kadar enerjiksin bugun canim, bu hafta boyle olursan cok guzel eksiler gelir :)Selam kizlar
Bugun bomba gibi basladim gune. Bu hafta ski bir diyet ve sporla eksiye dusmeyi dusunuyrm 2 haftadir kendimi birakmistim. Yine yediklerimde onceye gore cok asiriya kacmasamda sporla desteklemedigim icin sabit geliyordum. 2 haftadir sadece diyeti degil ev islerinide bosladim. Ev aldi basini gidiyor. Buzdolabindan basladim bugun temizlemeye. Aksam cocuklar uyuyuncada vestiyer ve balkondaki dolabi ele almayi dusunuyorum
Guzel bir menu olmus canim:)Cumartesi menum
Sabah 11.00
Kasarli yumurta
2 tane nugget
4-5 zeytin
1 lokma tahin pekmez
1 parca normal ekmek(tam bugday ekmegim bitmisti almayi unutmusuz )
2 bardak cay
Ara 14.00
1 ceviz
Yarim nar
Aksam
Firinda but
3-4 firinda patates dilimi
1 kase cacik
Turp
Su:2 lt yi gecer(surahiye limonlu tarcinli su yaptim)
Spor ev islerinden snra zaman kalirsa yapacagm. Belki 1 fincanda kahve icebilirim.
Sporlarin cook hosuma gitti feyzos, menunde cok guzel :)bugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
domates
1kk peynir
5 zeytin
öğlen : 4 kaşık prasa
4 kaşık sulu köfte
salata
2dilim ekmek
5 kaşık yoğurt
ara : 3 parmak büyüklüğünde ayva
3 kaşık yoğurt
akşam : 7 kaşık mantar yemeği
2 kepçe tarhana çorbası
2dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
salata
ara : 3 kaşık nar
3 kaşık yoğurt
su : 1.5litreyi geçti
spor : 30 dk dışarıda yürüyüş
20 dk evde yerinde yürüyüş
20 dk eliptik
200 zıplama
100 er adet basen hareketi
Yawrukush Kozmogirl17
Keyifli bir gun gecirmissin busem dun kizlarla ne guzel, menunde efso olmus:)Kızlar menümü vereyim
300 gr dana etinden sebzeli türlü
Sarımsaklı yoğurtlu taze fasülye
Bir kaşık közlenmiş patlıcan
2 minicik keto brovni
Bir avuç çiğ kabak çekirdeği
Spor 1 saat tempolu yürüyüş artı sahilde koşturmaca gezmece toplam 12380 adım olmuş su 1.5 lt anca içtim ama daha içeceğim.
sevgiler
Guzel bir menu olmus canim, su miktarinda iyi, egzersizlerinde shaane:)Kızlar iyi akşamlar cumartesi menüm
Sabah: 11:00
Uyanınca 2 dilim elma, 1 yaprak hibiscus, 1 top karanfil, 1 çubuk tarçin 300 ml suyla demleyip içtim(diyetisyenim yazmıştı eskiden)
1 porsiyon menemen, 1 dilim tam buğday ekmek, 2 zeytin, çok az peynir
Ara öğün: 16:00 spordan sonra
1 sütlü kahve , Bi avuç kuruyemiş
Akşam: 19:00
1 porsiyon hamsi tava, bol salata, Yarım dilim tahıllı ekmek
Su :2,5 litre
Spor: 10 dk eliptik, 20 dk koşu bandı, kol bacak kuvvet egzersizleri( toplamda 2 saat)
Birazdan 2 kare çikolata yeme planım var :)) bide geceleri yatmadan önce 10 dakika popo kaldırma egzersizleri yapıyorum
Yawrukush Kozmogirl17
Afiyet olsun gayet guzel birgun olmus dun canim:)İyi akşamlar hanımlar
Cumartesi menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 4 zeytin, 1 dilim ekmek, kapya biber, salatalık, domates
Ara
1 muz
2 kuru hurma
Ara
Latte
Akşam
Et döner, salata, ayran
Su: 1,5 litre daha içerim
Spor: 13000 adım
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Gecmis olsun ishalmissin ,hemen toparlarsin insallah.Menü bildirimimle geri döneyim ve hemen bildireyim: özellikle emzirme sonrasında çok açlık yaşıyorum, kaçamakların sebebi bu..
09.30
1 küçük muz
1 bardak süt
10.30
Yarım dilim köy ekmeği
1 dilim süzme peynir
2 zeytin
2 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı
dereotu
1 bardak açık çay
12.40
1 porsiyon sulu köfte
1 kase yoğurt
yarım dilimden biraz fazla köy ekmeği, dereotu
14.20
8 çiğ badem
1 fincan anne çayı
16.15
Yarım su bardağı boza
1 hurma
2 ceviz
bir parça cevizli sucuk
17.15
2 adet küçük muz
18.14
1 kuru incir
1 adet peynirli ev poğaçası
8 adet yeşil üzüm
19.20
3 kepçe tarhana çorbası
2 adet biber dolması
Haşlanmış brokoli-havuç salatası
1 avuç yeşil üzüm
21.30
12 çiğ fındık
1 hurma
Su 4 litre, yatana kadar 4 buçuk litre olur.
Kullerinden yeniden doguyorsun bu hafta canisi :)tesekkur ederim csnim
cnm cok tesekkurederim evde herkes duzeldi hamdolsun benim de artik kndime bkms zsmnim geldi gercktn cok saldim takimi da kötü etkiledim herkes hakkibi helal etsin yarindn itibsren spor ve menulerimle geri dönüyrm ins
kozmooo kozmo sen de cok dogun gunler geciriyotsun kendine bir nbze izin vermk rahatltr sifirdn bsslmis gibi bir enerjiyle dönersib beni de takip et yarindn itibrk aktifim artk ins
Canim kendini sIkma, sutume bir sey olmayacak diye pozitif dusun hep, saglikli menuler tuketirsen, hem kilolarin gidecek, hem sutune bir sey olmayacak..Aslında buranın gediklisiydim ben ama kucağımdaki paşa karnıma düşünce uzaklaşmıştım :) tartılmaya korkuyorum doğrusu. Geçen hafta 73tüm. 57yle hamile kalmıştım. Yine o kiloya düşersem çok memnun kalıcam. Ama nasıl olur bilmiyorum. Bebek küçük, ben acemi, bi de emzirme konusunda çok sorun yaşamış hala da zaman zaman yaşayan bi insan olarak ödüm kopuyo sütle ilgili bi sıkıntı yaşar mıyım diye. İnşallah sorun olmaz
Canim 4 lahmacun boyutlari kucuk bile olsa cok olmus, sporda yokSlm kizlar bugün misafir im vardı. Yoğun bir gündü düğün iside vardı. Ben menuye geçeyim 2 kasim
Sabah 10
Salata,kk peynir.4 kafar kizartma. Bir buçuk dilim ekmek. 5 zeytin yeşil.
Öğe
Bir avuç kadar çiğ fıstık bir sıkım tarhana.
4 civarı bol salata yeşillik ve 3 lahmacun. İnce ve ortaboy daydi.
Tekrar acıktım 6 civarı 1 tane lahmacun yedimmm
Suyu çok içemedim biliyorum. 1 buçuk litre kadar. Spor yok.
Ohhh cook eglen canim benim:))Sagol canim. Evet pazartesi aksam donecegim eve. Son iki gun. Bugun Tarkan konserine gittik burda. Ilk defa gittim Tarkan konseribe ve cok eglenceliydi
SIkI giyinip az da olsa yuru Fatimem, hem temiz hava mis gibi gelir.Günaydınnnn
Nasılsınız?
Keyifli pazarlar dilerim herkese :)
Kasım kendini göstermeye başladı, burda kış havası var neredeyse, oysaki ne güzel çıkıp yürüme isteğim var bugün.. Eve tıkılıp kaldık yine..
canım çooook iyi olmuş yardımcı abla fikri. biraz rahat edersiniz ,kaçamak olur size de :)Selamlar kizlar dun gelemedim, aslinda birkac kez gelip mesajlarinizi okudum ama cevap yazamadim.
Gunduz cocuklarla cok yogun gecti, aksamda 5te bir yardimci abla geldi 8e kadar kuzularla kaldi ,biz esimle disri ciktik.
Oyle iyi geldi ki , 2 haftada bir gelecek ablamiz bir mani olmazsa..
Simdi iple 2 haftayi cekecegim.
Sizler nasilsiniz haftasonu kosturma ve ev isleriyle geciyor herkesin heralde...
Canim biraz fazla yemissin ama yediklerin saglikli seyler sorun yok o yuzden..bugün menüm :
sabah : 1 tane haşlanmış yumurta
5 tane zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
3 tane biber
ara : 1 mandalina
3 kaşık yoğurt
öğlen : 4 kaşık mantar yemeği
2 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
salata
4 kaşık pırasa yemeği
ara: 1 elma
3 kaşık yoğurt
akşam : (akşam yemeği fazla kaçtı,çeşit olunca canım çekti hepsinden yedim az az dayanamadım ,kendimi bu kadar tutabildim,bu yüzden akşam ara öğünü hakkımı yapmıycam . )
5 kaşık patatesli sulu köfte yemeği
1 dilim ekmek
4 kaşık pırasa
salata
2 kaşık tavuklu pilav (tavuk avuç içi kadardı)
6 kaşık yoğurt
su : 1.5 litre
spor : 15 dk eliptik
15 dk yerinde yürüme
bölgesel beden hareketleri yapma (basen,kalça ,bacak hareketleri)
Yawrukush Kozmogirl17
Canim once guzel bir restoranda yemek yedik basbasa, sohbet ettik, susmadan konustuk, cocuklardan evde konusmaya firsat olmuyor.iyi akşamlar kızlar,menü yazan olmamış daha ben yine erken gelmişim
bu arada özgecim ,çocuklara abla gelince siz ne yaptınız nerelere gittiniz :)Yawrukush
ooo aşkınız pekişmiş desene ,maşaallah nazar değmesin .Canim biraz fazla yemissin ama yediklerin saglikli seyler sorun yok o yuzden..
Yarin spor yarismamiz basliyor gordun mu feyzos..
Canim once guzel bir restoranda yemek yedik basbasa, sohbet ettik, susmadan konustuk, cocuklardan evde konusmaya firsat olmuyor.
Buranin sehir merkezine gitmistik orada yemekten sonra yuruyus yaptik bol bol.
Sonra bir kafe bara girdik bir seyler ictik,dart oynadik, ordan evimize donduk :))
Bebiş iyi şükür. Diyet bana göre iyi gidiyo :) ilerleyen günler göstericek performansımızı. Evet bi ishal furyasına katıldım. Bugün de devam ediyo ama muzların biraz faydasını gördüm gibi. Yarına bişeyim kalmaz inşallah. Sağlıklı beslenmek çok önemli. Benim bu süreçte sıkıntım aniden acıkmam ve hep şekerli şeylere yönelmem oldu. İşte onu da incirle, hurmayla kapatmaya çalışıyorum şuan..Guzel mnu canim :)
Nasilsin, dogum gununu bugun mu kutlayacaktiniz?
Nasil gidiyor canim diyetin, bebisin nasil?
Kaptanim almissin yine oklavayi eline :)
Ooo ne kadar enerjiksin bugun canim, bu hafta boyle olursan cok guzel eksiler gelir :)
Guzel bir menu olmus canim:)
Sporlarin cook hosuma gitti feyzos, menunde cok guzel :)
Keyifli bir gun gecirmissin busem dun kizlarla ne guzel, menunde efso olmus:)
Guzel bir menu olmus canim, su miktarinda iyi, egzersizlerinde shaane:)
Afiyet olsun gayet guzel birgun olmus dun canim:)
Gecmis olsun ishalmissin ,hemen toparlarsin insallah.
Muzlar o sebeple iyi olmus.
Menunde guzel canim, emziriyorsun zaten, daha oncede soylemistimsaglikli beslensen gider kilolar..
Kullerinden yeniden doguyorsun bu hafta canisi :)
İnşallah. İnşallah güzel olacak. Sizinle başarmıştım bi kere. Tekrar başarmamam için hiç bi engel yok. Zaten burdaki destek olmasa zayıflamak çok sıkıcı olurduCanim kendini sIkma, sutume bir sey olmayacak diye pozitif dusun hep, saglikli menuler tuketirsen, hem kilolarin gidecek, hem sutune bir sey olmayacak..
Canim 4 lahmacun boyutlari kucuk bile olsa cok olmus, sporda yok
Hadi lahmacunlar odul olsun ama sporsuzlug 15dk yuruyus cezasi geliyor.
Bugunden itibaren toparla tomriscim..
Ohhh cook eglen canim benim:))
SIkI giyinip az da olsa yuru Fatimem, hem temiz hava mis gibi gelir.
Havlaar her yerde soguyor artik...
geçmiş olsun canım,çabucak toparlanırsın inşaallah . menün ve suyun çok güzel.Kızlar iyi akşamlar
Acayip üşüttmüşüm
Çok zor bir gündü boğazım feci ağrıyor. Bugün bir sürü yemek yaptım annemler gelmeyecek artık. Kızların ödevlerini yaptırdım kalanları iki saatten fazla sürdü. Ütü yaptım. Kızları yıkadım. Omuzlarım çöktü. Yattım unutmadan menümü yazayım sızmak üzereyim.
menüm
250 gr çipura fırında
Marul salatası
Bir avuç fındık
Bir avuç çiğ kabak çekirdeği
İki minik keto brovni
Taze fasülye ama çok az
Su 2.5 olmuştur geçmiştir hatta
Spor bir dk oturmadım bile kızlar spora sayılsın.
yarına kadar bı soğuk algınlığı biraz geçse bari jiliana niyetliydim şu an kafamı kaldıramaz durumdayım.
sevgiler kızlar.
Tamm kaptan. Boyut küçüktu ve çok inceydi. Ok. Cezamı veririm.tesekkurlerCanim kendini sIkma, sutume bir sey olmayacak diye pozitif dusun hep, saglikli menuler tuketirsen, hem kilolarin gidecek, hem sutune bir sey olmayacak..
Canim 4 lahmacun boyutlari kucuk bile olsa cok olmus, sporda yok
Hadi lahmacunlar odul olsun ama sporsuzlug 15dk yuruyus cezasi geliyor.
Bugunden itibaren toparla tomriscim..
Ohhh cook eglen canim benim:))
SIkI giyinip az da olsa yuru Fatimem, hem temiz hava mis gibi gelir.
Havlaar her yerde soguyor artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?