Canim esli yarismalar su acidan zor oluyor,eslerin biri aktif oluyor digeri aktif olamiyor,ya da bazi arkadaslarimizin spor engeli oluyor vs oyuzden herkes kendi basina yarissin birincide odulu kapsin dedikooo aşkınız pekişmiş desene ,maşaallah nazar değmesin .yarışmayı gördüm okuyamadan çıkmıştım ,şimdi okudum ayrıntıları, bence çok güzel olmuş canım ,hatta bizi ikişer ikişer rakip yapsan da rakibini geçen ödül alsa daha çok kişinin işine gelir,değil mi kızlar
Masallah canim bebise,Allah bagislasin.Bebiş iyi şükür. Diyet bana göre iyi gidiyo :) ilerleyen günler göstericek performansımızı. Evet bi ishal furyasına katıldım. Bugün de devam ediyo ama muzların biraz faydasını gördüm gibi. Yarına bişeyim kalmaz inşallah. Sağlıklı beslenmek çok önemli. Benim bu süreçte sıkıntım aniden acıkmam ve hep şekerli şeylere yönelmem oldu. İşte onu da incirle, hurmayla kapatmaya çalışıyorum şuan..
Kesinlikle burada sohbet,destek derken gidiyor kilolarİnşallah. İnşallah güzel olacak. Sizinle başarmıştım bi kere. Tekrar başarmamam için hiç bi engel yok. Zaten burdaki destek olmasa zayıflamak çok sıkıcı olurdu
Cok yorulmussun busem , dinlrn guzelce,hastada olmussun,toparlan hemencecik canimKızlar iyi akşamlar
Acayip üşüttmüşüm
Çok zor bir gündü boğazım feci ağrıyor. Bugün bir sürü yemek yaptım annemler gelmeyecek artık. Kızların ödevlerini yaptırdım kalanları iki saatten fazla sürdü. Ütü yaptım. Kızları yıkadım. Omuzlarım çöktü. Yattım unutmadan menümü yazayım sızmak üzereyim.
menüm
250 gr çipura fırında
Marul salatası
Bir avuç fındık
Bir avuç çiğ kabak çekirdeği
İki minik keto brovni
Taze fasülye ama çok az
Su 2.5 olmuştur geçmiştir hatta
Spor bir dk oturmadım bile kızlar spora sayılsın.
yarına kadar bı soğuk algınlığı biraz geçse bari jiliana niyetliydim şu an kafamı kaldıramaz durumdayım.
sevgiler kızlar.
Tamam canim anlastikTamm kaptan. Boyut küçüktu ve çok inceydi. Ok. Cezamı veririm.tesekkurler
Gayet guzel menu Cisecim, nasilsin canim?Sabah
2 tane sucuk ekmek
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Tavuk yemeği
1 dilim ekmek
30 dk yürüyüş 2l su
10804 adım
sonradan benim de aklıma geldi dediklerin . birde zaten normalde kaçamak yapanlarda var hafta içi ,iyice beter olmasın menülerCanim esli yarismalar su acidan zor oluyor,eslerin biri altif oluyor digeri aktif olamiyor,ya da bazi arkadaslarimizin spor engeli oluyor vs oyuzden herkes kendi basina yarissin birincide odulu kaosin dedik
Masallah canim bebise,Allah bagislasin.
Ishalde tamamen gecer yarina umarim.
Aciktigimizda saglikli seyler tuketsek zaten kilo sorunumuz olmayacak ama seker gibi basit karbonhidratlara yoneliyoruz onlarda hemen aciktiriyor,kisir dongu oluyor ...
Kesinlikle burada sohbet,destek derken gidiyor kilolar
Cok yorulmussun busem , dinlrn guzelce,hastada olmussun,toparlan hemencecik canim
Tamam canim anlastik
Gayet guzel menu Cisecim, nasilsin canim?
menün güzel olmuş canım .su ve sporda güzel.sabah ekmek ne kadar yedin ? 1 dilim felansa okadarla iyi doymuşsun,yanında sadece iki tane sucuk var :) ayy şu iraddeden bende de olsa keşke ya .hiç dayanamıyorum aç kalmaya ,maşaallah sana, iradene imrendim.Sabah
2 tane sucuk ekmek
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Tavuk yemeği
1 dilim ekmek
30 dk yürüyüş 2l su
10804 adım
Menuleri,sporlari gun gun tutmak da zor oluyor gulum.Yine baska yarisma fikirleri gelirse aklina yaz feyzossonradan benim de aklıma geldi dediklerin . birde zaten normalde kaçamak yapanlarda var hafta içi ,iyice beter olmasın menüler
Çok geçmiş olsun canımKızlar iyi akşamlar
Acayip üşüttmüşüm
Çok zor bir gündü boğazım feci ağrıyor. Bugün bir sürü yemek yaptım annemler gelmeyecek artık. Kızların ödevlerini yaptırdım kalanları iki saatten fazla sürdü. Ütü yaptım. Kızları yıkadım. Omuzlarım çöktü. Yattım unutmadan menümü yazayım sızmak üzereyim.
menüm
250 gr çipura fırında
Marul salatası
Bir avuç fındık
İki minik keto brovni
Taze fasülye ama çok az
yarına kadar bı soğuk algınlığı biraz geçse bari jiliana niyetliydim şu an kafamı kaldıramaz durumdayım.
sevgiler kızlar.
yazarım canım :)Menuleri,sporlari gun gun tutmak da zor oluyor gulum.Yine baska yarisma fikirleri gelirse aklina yaz feyzos
az kalorili bir menü,doyduysan her şey güzel olmuş canım.İyi akşamlar kızlar
Pazar menüm
Sabah
Biraz menemen, 2 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, kapya biber, 2 dilim ekmek , salatalık
Ara
2 kuru hurma , 2 yemek kaşığı kadar tuzsuz leblebi
Öğle
Şekersiz yulaf lapası sütlü, içine 1 yk kadar kuru meyve, 1 tatlı kaşığı chia, 1 tk şekersiz ev yapımı fıstık ezmesi
Akşam
1 kase tarhana çorbası
Su: 2lt yi geçmiştir
Spor: evde tüm gün koşturdum spor yapamadım ne yazık ki
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Yani şuna açıktım saat 21:30 ama ben beyaz çay içip yatacağım spor da yok çünküaz kalorili bir menü,doyduysan her şey güzel olmuş canım.
Teşekkürler bu aralar pek iyi değilim. Sorunlarım var o yüzden grupta pek aktif değildim. Açıkçası çok kötüyüm.Canim esli yarismalar su acidan zor oluyor,eslerin biri aktif oluyor digeri aktif olamiyor,ya da bazi arkadaslarimizin spor engeli oluyor vs oyuzden herkes kendi basina yarissin birincide odulu kapsin dedik
Masallah canim bebise,Allah bagislasin.
Ishalde tamamen gecer yarina umarim.
Aciktigimizda saglikli seyler tuketsek zaten kilo sorunumuz olmayacak ama seker gibi basit karbonhidratlara yoneliyoruz onlarda hemen aciktiriyor,kisir dongu oluyor ...
Kesinlikle burada sohbet,destek derken gidiyor kilolar
Cok yorulmussun busem , dinlrn guzelce,hastada olmussun,toparlan hemencecik canim
Tamam canim anlastik
Gayet guzel menu Cisecim, nasilsin canim?
Unutmuşum akşam yemeğinde 200 ml şişe kola içtim cezam neyse çekeyim :)Selam kızlar pazar menüm şöyle:
Sabah : 11:00
Uyanınca bir dilim limon bir kabuk tarçınla sıcağa yakın 500 ml su
Kahvaltı : 1,5 yumurtadan bol kıymalı yumurta, yeşillik, sebze(domates, salatalık), 1.5dilim tahıllı ekmek, şekersiz çay
Ara öğün : 16:00
Şekersiz Türk kahvesi, 1 küçük muz
Akşam : 21:00
250 gram ızgara(köfte, sucuk), az piyaz, 7-8 patates kızartması, bol salata, Yarım dilimden az tahıllı ekmek
Spor : tüm gün avm deydim 8780 adım
Su 1.5 litre ama yatmadan 2.5 tamamlarım
Günü kapatmadan squat yapmayı planlıyorum 25 le başlayıp ay sonu günde 100 e çıkaracağım
Herkese iyi geceler :)
Cok gecmis olsun canim. Firsat buldugun an dinlen dinlenmedikce iyilesemiyoruz malaesefKızlar iyi akşamlar
Acayip üşüttmüşüm
menüm
250 gr çipura fırında
Marul salatası
Bir avuç fındık
İki minik keto brovni
Taze fasülye ama çok az
sevgiler kızlar.
Sorunlarin bir an evvel guzel bir sekilde cozume kavusur insallahTeşekkürler bu aralar pek iyi değilim. Sorunlarım var o yüzden grupta pek aktif değildim. Açıkçası çok kötüyüm.
Guzel menu canim, gun boyu ev kosturmanda spor sayilir :)İyi akşamlar kızlar
Pazar menüm
Sabah
Biraz menemen, 2 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, kapya biber, 2 dilim ekmek , salatalık
Ara
2 kuru hurma , 2 yemek kaşığı kadar tuzsuz leblebi
Öğle
Şekersiz yulaf lapası sütlü, içine 1 yk kadar kuru meyve, 1 tatlı kaşığı chia, 1 tk şekersiz ev yapımı fıstık ezmesi
Akşam
1 kase tarhana çorbası
Su: 2lt yi geçmiştir
Spor: evde tüm gün koşturdum spor yapamadım ne yazık ki
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Canim aksam yemegini gec yemissin ,birde aksam gec vakitte simit olmamis canim ama bunun haricinde guzel menu..Pazar menüm
11.00
2 küçük dilim tahin helvası
1 dilim süzme peynir
1 dilim köy ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık domatesli biber kavurması
1 açık çay
Dereotu
12.00
Şekersiz Türk kahvesi
13.20
6 adet çiğ fındık
14.00
1 bardak süt
15.30
3 kepçe tarhana çorbası
2 biber dolması
1 kase yoğurt
Haşlanmış havuç-brokoli salatası
18.00
2 avuç çekirdeksiz yeşil üzüm
8 adet çiğ badem
20.00
3 kepçe tarhana çorbası
1 biber dolması
Yarım simit
Havuç-marul salatası
1 hurma
1 kuru incir
21.00
10 adet çiğ fındık
Su 4 litre
Canim kola icmesen guzel menuymus ama koladan dolayi 10 dk dans cezasi geliyor..Selam kızlar pazar menüm şöyle:
Sabah : 11:00
Uyanınca bir dilim limon bir kabuk tarçınla sıcağa yakın 500 ml su
Kahvaltı : 1,5 yumurtadan bol kıymalı yumurta, yeşillik, sebze(domates, salatalık), 1.5dilim tahıllı ekmek, şekersiz çay
Ara öğün : 16:00
Şekersiz Türk kahvesi, 1 küçük muz
Akşam : 21:00
250 gram ızgara(köfte, sucuk), az piyaz, 7-8 patates kızartması, bol salata, Yarım dilimden az tahıllı ekmek
Spor : tüm gün avm deydim 8780 adım
Su 1.5 litre ama yatmadan 2.5 tamamlarım
Günü kapatmadan squat yapmayı planlıyorum 25 le başlayıp ay sonu günde 100 e çıkaracağım
Herkese iyi geceler :)
Canim sorunlarin her ne ise umarim en kisa zamanda hersey yoluna girer, bizimle paylasmak istersen her zaman dinleriz haberin olsun..Teşekkürler bu aralar pek iyi değilim. Sorunlarım var o yüzden grupta pek aktif değildim. Açıkçası çok kötüyüm.
evet canim puanlama yarismasi yapacagiz yarindan itibaren, hergun yaptigimiz egzersizlerin puanlarini hesaplayip menulerimizle yazacagiz puanimizi.Yeni yarışma mı var? Ben mi kaçırdım? Kafam çok karışık kusura bakmayın
Pismaniye gec vakitte olmamis canim, ama menun bunun haricinde gayet guzel :)Gecelerin kadini olarak yine burdayim. En musait oldugum zaman cocuklar uyudugu zaman. Hani sabahlarida erkenden kalkiyrm ama saat gece 12.00 yi calmadanda uyuyamiyorum.
Menumu paylasip yatayim
Sabah 10.00 gibi
Eki Görüntüle 2550930
Ara
1 mandalina
Oglen 14.00
Firinda hamsi
Bol marul salatasi
2 dilim tbe
Ara
1 avuc findik fistik badem
Aksam 18.00
1 kase sutlu misir gevregi
Ara
Cok az pismaniye
Su 3 litreye yakin
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?