Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim esli yarismalar su acidan zor oluyor,eslerin biri aktif oluyor digeri aktif olamiyor,ya da bazi arkadaslarimizin spor engeli oluyor vs oyuzden herkes kendi basina yarissin birincide odulu kapsin dedik

Masallah canim bebise,Allah bagislasin.
Ishalde tamamen gecer yarina umarim.
Aciktigimizda saglikli seyler tuketsek zaten kilo sorunumuz olmayacak ama seker gibi basit karbonhidratlara yoneliyoruz onlarda hemen aciktiriyor,kisir dongu oluyor ...

İnşallah. İnşallah güzel olacak. Sizinle başarmıştım bi kere. Tekrar başarmamam için hiç bi engel yok. Zaten burdaki destek olmasa zayıflamak çok sıkıcı olurdu
Kesinlikle burada sohbet,destek derken gidiyor kilolar
Cok yorulmussun busem , dinlrn guzelce,hastada olmussun,toparlan hemencecik canim

Tamm kaptan. Boyut küçüktu ve çok inceydi. Ok. Cezamı veririm.tesekkurler
Tamam canim anlastik

Sabah
2 tane sucuk ekmek
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Tavuk yemeği
1 dilim ekmek
30 dk yürüyüş 2l su
10804 adım
Gayet guzel menu Cisecim, nasilsin canim?

Son düzenleme:
sonradan benim de aklıma geldi dediklerin . birde zaten normalde kaçamak yapanlarda var hafta içi ,iyice beter olmasın menüler

Sabah
2 tane sucuk ekmek
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Tavuk yemeği
1 dilim ekmek
30 dk yürüyüş 2l su
10804 adım
menün güzel olmuş canım .su ve sporda güzel.sabah ekmek ne kadar yedin ? 1 dilim felansa okadarla iyi doymuşsun,yanında sadece iki tane sucuk var :) ayy şu iraddeden bende de olsa keşke ya .hiç dayanamıyorum aç kalmaya ,maşaallah sana, iradene imrendim.

Çok geçmiş olsun canım

İyi akşamlar kızlar
Pazar menüm
Sabah
Biraz menemen, 2 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, kapya biber, 2 dilim ekmek , salatalık

Ara
2 kuru hurma , 2 yemek kaşığı kadar tuzsuz leblebi

Öğle
Şekersiz yulaf lapası sütlü, içine 1 yk kadar kuru meyve, 1 tatlı kaşığı chia, 1 tk şekersiz ev yapımı fıstık ezmesi

Akşam
1 kase tarhana çorbası

Su: 2lt yi geçmiştir
Spor: evde tüm gün koşturdum spor yapamadım ne yazık ki
@Yawrukush
@Kozmogirl17

az kalorili bir menü,doyduysan her şey güzel olmuş canım.

Pazar menüm

11.00
2 küçük dilim tahin helvası
1 dilim süzme peynir
1 dilim köy ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık domatesli biber kavurması
1 açık çay
Dereotu

12.00
Şekersiz Türk kahvesi

13.20
6 adet çiğ fındık

14.00
1 bardak süt

15.30
3 kepçe tarhana çorbası
2 biber dolması
1 kase yoğurt
Haşlanmış havuç-brokoli salatası

18.00
2 avuç çekirdeksiz yeşil üzüm
8 adet çiğ badem

20.00
3 kepçe tarhana çorbası
1 biber dolması
Yarım simit
Havuç-marul salatası
1 hurma
1 kuru incir

21.00
10 adet çiğ fındık

Su 4 litre

Selam kızlar pazar menüm şöyle:
Sabah : 11:00
Uyanınca bir dilim limon bir kabuk tarçınla sıcağa yakın 500 ml su
Kahvaltı : 1,5 yumurtadan bol kıymalı yumurta, yeşillik, sebze(domates, salatalık), 1.5dilim tahıllı ekmek, şekersiz çay

Ara öğün : 16:00
Şekersiz Türk kahvesi, 1 küçük muz

Akşam : 21:00
250 gram ızgara(köfte, sucuk), az piyaz, 7-8 patates kızartması, bol salata, Yarım dilimden az tahıllı ekmek

Spor : tüm gün avm deydim 8780 adım
Su 1.5 litre ama yatmadan 2.5 tamamlarım
Günü kapatmadan squat yapmayı planlıyorum 25 le başlayıp ay sonu günde 100 e çıkaracağım
Herkese iyi geceler :)

Teşekkürler bu aralar pek iyi değilim. Sorunlarım var o yüzden grupta pek aktif değildim. Açıkçası çok kötüyüm.

Unutmuşum akşam yemeğinde 200 ml şişe kola içtim cezam neyse çekeyim :) Yawrukush Kozmogirl17

Cok gecmis olsun canim. Firsat buldugun an dinlen dinlenmedikce iyilesemiyoruz malaesef
Teşekkürler bu aralar pek iyi değilim. Sorunlarım var o yüzden grupta pek aktif değildim. Açıkçası çok kötüyüm.
Sorunlarin bir an evvel guzel bir sekilde cozume kavusur insallah Hepimiz zaman zaman karamsarliga kapilip cok uzulebiliyoruz. Her karanligin bir aydinligi vardir

Gecelerin kadini olarak yine burdayim. En musait oldugum zaman cocuklar uyudugu zaman. Hani sabahlarida erkenden kalkiyrm ama saat gece 12.00 yi calmadanda uyuyamiyorum.
Menumu paylasip yatayim

Sabah 10.00 gibi

Ara
1 mandalina

Oglen 14.00
Firinda hamsi
Bol marul salatasi
2 dilim tbe

Ara
1 avuc findik fistik badem

Aksam 18.00
1 kase sutlu misir gevregi

Ara
Cok az pismaniye
Su 3 litreye yakin
Spor yok

Guzel menu canim, gun boyu ev kosturmanda spor sayilir :)

Canim aksam yemegini gec yemissin ,birde aksam gec vakitte simit olmamis canim ama bunun haricinde guzel menu..

Canim kola icmesen guzel menuymus ama koladan dolayi 10 dk dans cezasi geliyor..

Canim sorunlarin her ne ise umarim en kisa zamanda hersey yoluna girer, bizimle paylasmak istersen her zaman dinleriz haberin olsun..

Yeni yarışma mı var? Ben mi kaçırdım? Kafam çok karışık kusura bakmayın
evet canim puanlama yarismasi yapacagiz yarindan itibaren, hergun yaptigimiz egzersizlerin puanlarini hesaplayip menulerimizle yazacagiz puanimizi.
Puanlar 1. sayfada yaziyor canim.

Pismaniye gec vakitte olmamis canim, ama menun bunun haricinde gayet guzel :)

CUMARTESI MENUM
SABAH

2 adet gozleme
15 yesil zeytin
2 dilim pastirma
Ceyrek dilim elma, birkac dilim salatalik

OGLEN
1 kase kabak yemegi
2 kasik yogurt

ARA
Filtre kahve
1 hurma

AKSAM
Izgara et
Pilav
Izgara sebzeler

ARA
1 kadeh sarap
1 avuc yer fistigi

SU:
2 ltyi gectim.
SPOR: 1 saat cocuklarla sitede yuruyus,1 saat aksam esimle yuruyus, 1 saat ev isi.

PAZAR MENUM
SABAH

1 haslanmis yumurta
3 dilim sucuk
15 yesil zeytin
1 kasik humus
50 kalorilik pita ekmegi

ARA
Filtre kahve
2 kare bitter cikolata

OGLEN
Bir buyuk kase domatesli, tavuklu corba
50 kalorilik pita ekmegi

ARA
3 cilek
1 avuc yaban mersini

AKSAM
Firinda kofte, domates, biber yemegi
Salata

SU: 1.5 lt
SPOR: Market alisverisi, 2 saate yakin ev isi, yarim saat cocuklarla sitede yuruyus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…