İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Gonulmeyvesi | 15DK Y | ||||||
kanadali35 | | ||||||
Deryaondiet | |||||||
ciseak77 | 15DK D | ODUL | |||||
allymcbeal | 10DK D | ||||||
Yawrukush | ODUL | ||||||
Sibal57 | | ||||||
Hega8286 | | ||||||
dtcf | |||||||
Haeshin | |||||||
fyzanur | |||||||
Tomrs | ODUL 15DK Y | ||||||
AKovser | |||||||
Melegimkorusun | ADIMLAMA | 100M | |||||
Akrrep | | ||||||
Ucyuzbesyuz | |||||||
Huzurvermeyolunda |
Gunaydin canimGunaydin kizlar, cok mutlu bir hafta gecirirsiniz umarim.
Bu hafta ilk 3'e girip cezamizi sildirmeliyiz, lutfen herkes menulerine, egzersizlerine cok dikkat etsin.
Elimizden gelenin en iyisini yapalim bu hafta.
Listede olan arkadaslarim ozellikle sizden her gun menu paylasimi bekliyorum ve takip edecegim.
Ellssa canim lutfen buraya katilimini biraz arttir, bu sayede daha motive olursun ve kilo direncini kirariz diye dusunuyorum.
besive , Harpy bir ses verin be kizlar.
stitch dondunuz mu canisi?
Kozmogirl17 nasilsin kaptanim?
@MigiMadid haftasonu ugramadin her sey yolunda mi canim?
fayfeyfiy nasilsin guzelim?
Gonulmeyvesi , kanadali35 , Huzurvermeyolunda sizler nasilsiniz kizlar?
Aramiza yeni katilan arkadaslarim @hega8286 ,dtcf , A allymcbeal , ciseak77 guzel bir diyet haftasi olsun kizlar.
DeryaOnDiet simdiden iyi yolculuklar canim.
fyzanur , haeshin , Melegimkorusun , Dahlia_ , Ucyuzbesyuz sizlerede gunaydin.
tomrs bu hafta menulerin , sporlarin takibimde canim, haberin olsun...
Sibal57 canim senide doner donmez bekliyoruz yeniden aramiza.
K Konus dinliyorum az kaldi sinavina kolayliklar canim..
Ok. KaptanGunaydin kizlar, cok mutlu bir hafta gecirirsiniz umarim.
Bu hafta ilk 3'e girip cezamizi sildirmeliyiz, lutfen herkes menulerine, egzersizlerine cok dikkat etsin.
Listede olan arkadaslarim ozellikle sizden her gun menu paylasimi bekliyorum ve takip edecegim.
Ellssa canim lutfen buraya katilimini biraz arttir, bu sayede daha motive olursun ve kilo direncini kirariz diye dusunuyorum.
Aramiza yeni katilan arkadaslarim @hega8286 ,dtcf , A allymcbeal , ciseak77 guzel bir diyet haftasi olsun kizlar.
Evet ya. Akşam 6da niyetlenip 8de anca yiyebildim :)Guzel menu canim, gun boyu ev kosturmanda spor sayilir :)
Canim aksam yemegini gec yemissin ,birde aksam gec vakitte simit olmamis canim ama bunun haricinde guzel menu..
Canim kola icmesen guzel menuymus ama koladan dolayi 10 dk dans cezasi geliyor..
Canim sorunlarin her ne ise umarim en kisa zamanda hersey yoluna girer, bizimle paylasmak istersen her zaman dinleriz haberin olsun..
evet canim puanlama yarismasi yapacagiz yarindan itibaren, hergun yaptigimiz egzersizlerin puanlarini hesaplayip menulerimizle yazacagiz puanimizi.
Puanlar 1. sayfada yaziyor canim.
Pismaniye gec vakitte olmamis canim, ama menun bunun haricinde gayet guzel :)
ozaman menünü biraz daha doyacağın şekilde ayarlarsan bence daha iyi olur canım . sürekli aç aç yatmak bir süre sonra diyetten de soğutabilir.Yani şuna açıktım saat 21:30 ama ben beyaz çay içip yatacağım spor da yok çünkü
günaydın özgecimm ,nasılsın canım ?Gunaydin kizlar, cok mutlu bir hafta gecirirsiniz umarim.
çok güzel gitmiş canım ,cumaya bayağı eksi geleceksin sanırım . fark 1.7 hesapladım ben hatta ,geçen hafta ödem vardı demek ki.Günaydın güzel kadınlar. Mutlu bir hafta diliyorum hepinize. Harika bir Pazartesi geçirelim
pazartesi bildirimi yapacağım. Ama çok şaşkınım. Biliyorum fotoğraf koymuyoruz ama o kadar ilginç geldi ki fotoğraflama gereği duydum.
cuma 69,6
Pazartesi 68,4
Fark 1,2
Hayır neyin şişliğini yaşadım ben o gün veya bugün böyleyse Cuma’ya ne olacak. Aynı mı kalacak gidecek mi?
bu arada hala hastayım. Okul beni bekliyor. Minik yavrucaklarım dokuz saatimi bayrama çevirecek bugün
Mutlu günler
Sabah ilk kalktigimda tartilmayi unutmusum kahvaltiyi yaptiktan snra tartildim. 72.2 ciktim.cuma gunu 72.5 tum. -300 gr
ben de 300 gram verdim kızlar bakalım cumaya kaç vericez :)Günaydın kızlar
Biraz eksildim çok şükür.
Cuma 61.3
Bugün 61.0
Çok güzel bi hafta olsunGunaydin kizlar, cok mutlu bir hafta gecirirsiniz umarim.
Odul yapmadiysan odule sayabiliriz kolayi kuzum ama odul yaptiysan vay haline
Benimkide oyleydi malesef ki ikiside emmediSorma. Hiç istekli bi çocuk değil zaten. Her emzirme seansımız bi işkence. O yüzden de galiba sütüme bişey olucak korkusuyla yemeyi bırakamıyorum. Sanki ağzım boş kalsa zaten zorla emen bebe hiç emmicek gibi geliyo
Sadeydi canım sadece et yanına salata yedim
En nankor meslek ev temizligi yapiyorsun yine ayni gunlerdir bitmedi temizligim yapiyorum arkama bi bakiyorum heryer darma duman malesef yap yap hep ayniSabahtan beri 3 makina camasir attim. Ikisini durdum kaldirdim. 1 tanesi daha balkonda serili. Cocuklarin kirik gereksiz oyuncaklarini eledim. Yemegi yaptim. Cekmeceyi duzenledim. Bulasik makinasini bitirdi bosaltacagim. Daha ev supurulecek. Yerler silinecek........
Ya nasil kiskandim seni anlatamam okadar enerjim cekilmis ki sanki degil sohbet etmek adam bana dokuncak diye kose bucak kaciyorum su genc yasimda sanki emekliye ayrilmis gibiyim sankiSelamlar kizlar dun gelemedim, aslinda birkac kez gelip mesajlarinizi okudum ama cevap yazamadim.
Gunduz cocuklarla cok yogun gecti, aksamda 5te bir yardimci abla geldi 8e kadar kuzularla kaldi ,biz esimle disri ciktik.
Oyle iyi geldi ki , 2 haftada bir gelecek ablamiz bir mani olmazsa..
Simdi iple 2 haftayi cekecegim.
Sizler nasilsiniz haftasonu kosturma ve ev isleriyle geciyor herkesin heralde...
Kizlar yandiniz valla kaptanim bence gunluk menu yazmayanada ceza gelsin ssıkı yonetime mi gecsek acabaKizlar menulerinizi yazmayi unutmayin!!!
Artik kacamaklara cok ciddi cezalar gelecek bu hafta haberiniz olsun...
Ooo hadi bakalim bu hafta nin birincisi kim olucakHAFTALIK YARISMA DUYURUSU
***Guzel arkadaslarim yarindan (pazartesi) itibaren ,takim icinde PUANLI SPOR YARISMASI yapiyoruz.
***Persembe gununun sonuna kadar yarismamiz devam edecek, gun icinde yaptigimiz egzersizlerin, ev islerinin, yuruyuslerin hepsinin bir puani var, o puana gore hesap yapip, menulerimize ekleyecegiz.
***Puanlarimiz su sekilde:
EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI
Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 2 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 2 PUAN
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 2 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 2 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 3 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 3 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 3 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 3 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 3 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 3 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 3 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 3 PUAN
1 dakika zumba= 3 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 3 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 5 PUAN
100 adim = 5 PUAN
***Puanlarimizi gecmis sayfalarinda aramaniza gerek yok, takimimizin 1. sayfasinda ilk mesajda puanlari gormeniz mumkun.
***Bir ornek puanlama da yapayim sizler icin, anlasilir olsun:
Mesela ben bugun 1 saat yuruyus,1 saat ev isi, 100 ziplama, 50 mekik yaptim diyelim.Puanlamam su sekilde olacak, yuruyusun dakikasi 3 puan, 1 saat yuruyus 180 puan, ev isinin dakikasi 2 puan , 1 saat ev isi 120puan, 100 ziplama 200 puan, 50 mekik 100 puan.
Bu durumda toplam puanim: 600 puan.Aksam menumle beraber spor puanim 600 puan diye yazacagim, yapacagimiz tek sey bu.
***Cuma gunu yarismadan sonra spor yarismamizin 1.sini aciklayacagim, 1. olan arkadasimiz, odul ogununun haricinde diledigi bir tatliyi yemeye hak kazanacak.
*** O zaman haydi citirlar spora.
Canim pek az az olmamis ama odulu olsun bu haftaninbugün menüm :
sabah : 1 tane haşlanmış yumurta
5 tane zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
3 tane biber
ara : 1 mandalina
3 kaşık yoğurt
öğlen : 4 kaşık mantar yemeği
2 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
salata
4 kaşık pırasa yemeği
ara: 1 elma
3 kaşık yoğurt
akşam : (akşam yemeği fazla kaçtı,çeşit olunca canım çekti hepsinden yedim az az dayanamadım ,kendimi bu kadar tutabildim,bu yüzden akşam ara öğünü hakkımı yapmıycam . )
5 kaşık patatesli sulu köfte yemeği
1 dilim ekmek
4 kaşık pırasa
salata
2 kaşık tavuklu pilav (tavuk avuç içi kadardı)
6 kaşık yoğurt
su : 1.5 litre
spor : 15 dk eliptik
15 dk yerinde yürüme
bölgesel beden hareketleri yapma (basen,kalça ,bacak hareketleri)
Yawrukush Kozmogirl17
Yaa harikasiniz valla kiskanc bi kaptan yardimcisi yapmislarCanim biraz fazla yemissin ama yediklerin saglikli seyler sorun yok o yuzden..
Yarin spor yarismamiz basliyor gordun mu feyzos..
Canim once guzel bir restoranda yemek yedik basbasa, sohbet ettik, susmadan konustuk, cocuklardan evde konusmaya firsat olmuyor.
Buranin sehir merkezine gitmistik orada yemekten sonra yuruyus yaptik bol bol.
Sonra bir kafe bara girdik bir seyler ictik,dart oynadik, ordan evimize donduk :))
Benim de çok umudum yok ama bari 4 aylık olana kadar emse derdindeyim. Bazen çok beziyorumOdul yapmadiysan odule sayabiliriz kolayi kuzum ama odul yaptiysan vay haline
Benimkide oyleydi malesef ki ikiside emmedi
En nankor meslek ev temizligi yapiyorsun yine ayni gunlerdir bitmedi temizligim yapiyorum arkama bi bakiyorum heryer darma duman malesef yap yap hep ayni
Ya nasil kiskandim seni anlatamam okadar enerjim cekilmis ki sanki degil sohbet etmek adam bana dokuncak diye kose bucak kaciyorum su genc yasimda sanki emekliye ayrilmis gibiyim sanki
Kizlar yandiniz valla kaptanim bence gunluk menu yazmayanada ceza gelsin ssıkı yonetime mi gecsek acaba
Ooo hadi bakalim bu hafta nin birincisi kim olucak
Canim pek az az olmamis ama odulu olsun bu haftanin
Yaa harikasiniz valla kiskanc bi kaptan yardimcisi yapmislar
Ya bende istiyorum acaba bende bigun kayivalidemlere birakip cocuklari kocamla basbasa biseylermi yapsam ayyy bakamazlarki durmaz benim sipalar
Harika kirilmis iste canim duraklamadan sonra ki hizli inislerGünaydın güzel kadınlar. Mutlu bir hafta diliyorum hepinize. Harika bir Pazartesi geçirelim
pazartesi bildirimi yapacağım. Ama çok şaşkınım. Biliyorum fotoğraf koymuyoruz ama o kadar ilginç geldi ki fotoğraflama gereği duydum.
cuma 69,6
Pazartesi 68,4
Fark 1,2
Hayır neyin şişliğini yaşadım ben o gün veya bugün böyleyse Cuma’ya ne olacak. Aynı mı kalacak gidecek mi?
bu arada hala hastayım. Okul beni bekliyor. Minik yavrucaklarım dokuz saatimi bayrama çevirecek bugün
Mutlu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?