Benim ilk oglum hic emmedi 2.oglum 3 ayinda birakti ama ooo 3 ay neler cektim valla dogumda veedigim kilolarida helvalarla tahun pekmezlerle geri aldim noldu hicccBenim de çok umudum yok ama bari 4 aylık olana kadar emse derdindeyim. Bazen çok beziyorum
Ne güzel bi menü olmuşGünaydın kız la r 3 Kasım menü
Sabah annemler vardı
10
Sahanda yumurta, kk peynir. 3 dilim kadar domates. 4 dilim kadar muz.1 buçuk dilim ekmek. Çok az kizartma. 7 zeytin
Öğle sonrası 2
2yk bulgur pilavı ve bir tabak kuru fasulye az salata
Akşam 6 civarı
Çiğ fıstık bir avuçdan fazla olabilir. 4 ceviz ve 4 sıkım tarhana.3 dilim ayva.
2 litreye yakın su
Bu hafta bende kendime guveniyrm.iki haftadir hep 72.5 ve ustu geliyordum. Ilk kez bugun dustugumu gordum. Sabah 150 kere ziplayip ciktim evden. Eve gidince devam edecegm.ozaman menünü biraz daha doyacağın şekilde ayarlarsan bence daha iyi olur canım . sürekli aç aç yatmak bir süre sonra diyetten de soğutabilir.
günaydın özgecimm ,nasılsın canım ?
çok güzel gitmiş canım ,cumaya bayağı eksi geleceksin sanırım . fark 1.7 hesapladım ben hatta ,geçen hafta ödem vardı demek ki.
ben de 300 gram verdim kızlar bakalım cumaya kaç vericez :)
kendimi pasta börek tatlı olunca tutabiliyorum da yemek olunca çok zorlanıyorumOdul yapmadiysan odule sayabiliriz kolayi kuzum ama odul yaptiysan vay haline
Benimkide oyleydi malesef ki ikiside emmedi
En nankor meslek ev temizligi yapiyorsun yine ayni gunlerdir bitmedi temizligim yapiyorum arkama bi bakiyorum heryer darma duman malesef yap yap hep ayni
Ya nasil kiskandim seni anlatamam okadar enerjim cekilmis ki sanki degil sohbet etmek adam bana dokuncak diye kose bucak kaciyorum su genc yasimda sanki emekliye ayrilmis gibiyim sanki
Kizlar yandiniz valla kaptanim bence gunluk menu yazmayanada ceza gelsin ssıkı yonetime mi gecsek acaba
Ooo hadi bakalim bu hafta nin birincisi kim olucak
Canim pek az az olmamis ama odulu olsun bu haftanin
Yaa harikasiniz valla kiskanc bi kaptan yardimcisi yapmislar
Ya bende istiyorum acaba bende bigun kayivalidemlere birakip cocuklari kocamla basbasa biseylermi yapsam ayyy bakamazlarki durmaz benim sipalar
bu hafta yarışmamızda var daha çok motive eder bizi :) verebilirsin canım ,suyu artır sporunu yap,kaçamak yapma,cuma günü güzel bir eksi gelir :)Tartida cumaylansabit geldim 74,8 bu hafta hedefim 73 ü olmak bunun icin hic fresiz bol sporöu günler gecirmeliyim desteklerinizi bekliyorum kizlar her kriz animda burda olup desteginzi alirsam basaririm bence
Aynı durumdayız biliyo musun. Eğer aynı beslenmeye devam etseydim şimdiye kilo veriyo olurdum. Fakat helva, tahin, o malt içecekleri mahvetti beni. Ve dediğin gibi. Noldu? Sorun tiroidlerimdeymiş meğer. 1 buçuk ay sonra sütüm normale döndü. He bu arada zaten doğduğundan beri emesi olmayan oğlum koptu gitti. Aldığım kilolara mı üzüleyim emmemek için çığlık çığlığa bağıran bebeğime miBenim ilk oglum hic emmedi 2.oglum 3 ayinda birakti ama ooo 3 ay neler cektim valla dogumda veedigim kilolarida helvalarla tahun pekmezlerle geri aldim noldu hiccc
Kolay gelsiiinKizlarr gunaydinnn sizborada öglene yaklasirlenbiz kahvalti hazirligindayiz benimki haftasonuyla ayni sayilir bigub oglum hast okula göndermwdim ama bugun niyet eyledim diyet eylemeye cezamiiz varnis sildirelim bakalim
Canim anlatilcak biseyse anlat biz dinleriz seni ortak oluruz rahatlarsin yok anlatmak istemiyorum dersen de insallah bian evvel kurtulursun sıkıntılarindanTeşekkürler bu aralar pek iyi değilim. Sorunlarım var o yüzden grupta pek aktif değildim. Açıkçası çok kötüyüm.
Evet canim herkes tek yarisiyor yapilan butun sporlarin aktivitelerin puanlari var 1. Sayfada hesaplayip menuyle birlikte her aksam yaziyoruz puanlarimiziYeni yarışma mı var? Ben mi kaçırdım? Kafam çok karışık kusura bakmayın
Kaptanim 2 tane gozleme biraz fazla olmus kuzum gerisi guzelCUMARTESI MENUM
SABAH
2 adet gozleme
15 yesil zeytin
2 dilim pastirma
Ceyrek dilim elma, birkac dilim salatalik
OGLEN
1 kase kabak yemegi
2 kasik yogurt
ARA
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM
Izgara et
Pilav
Izgara sebzeler
ARA
1 kadeh sarap
1 avuc yer fistigi
SU:2 ltyi gectim.
SPOR: 1 saat cocuklarla sitede yuruyus,1 saat aksam esimle yuruyus, 1 saat ev isi.
PAZAR MENUM
SABAH
1 haslanmis yumurta
3 dilim sucuk
15 yesil zeytin
1 kasik humus
50 kalorilik pita ekmegi
ARA
Filtre kahve
2 kare bitter cikolata
OGLEN
Bir buyuk kase domatesli, tavuklu corba
50 kalorilik pita ekmegi
ARA
3 cilek
1 avuc yaban mersini
AKSAM
Firinda kofte, domates, biber yemegi
Salata
SU: 1.5 lt
SPOR: Market alisverisi, 2 saate yakin ev isi, yarim saat cocuklarla sitede yuruyus.
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMARTESI VE PAZAR GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Gonulmeyvesi SPOR? 15DK Y SPOR? SPOR? kanadali35 Deryaondiet ciseak77 15DK D ODUL allymcbeal SPOR? 10DK D Yawrukush ODUL Sibal57 Hega8286 dtcf MUAF MUAF Haeshin 15DK Y fyzanur MUAF Tomrs ODUL 15DK Y AKovser SPOR? MUAF MUAF Melegimkorusun ADIMLAMA 100M Akrrep 10DK Y Ucyuzbesyuz MUAF 10DK Y Huzurvermeyolunda
Canim kaptisim iyiyim sukur diyeyim mutfakta 3.gunum bugun biter insallah mutfak temizligim benim ev bitince kayinvalideme gidicez temizligeGunaydin kizlar, cok mutlu bir hafta gecirirsiniz umarim.
Bu hafta ilk 3'e girip cezamizi sildirmeliyiz, lutfen herkes menulerine, egzersizlerine cok dikkat etsin.
Elimizden gelenin en iyisini yapalim bu hafta.
Listede olan arkadaslarim ozellikle sizden her gun menu paylasimi bekliyorum ve takip edecegim.
@Akrrep canim lutfen buraya katilimini biraz arttir, bu sayede daha motive olursun ve kilo direncini kirariz diye dusunuyorum.
@besive , @Harpy bir ses verin be kizlar.
stitch dondunuz mu canisi?
Kozmogirl17 nasilsin kaptanim?
@MigiMadid haftasonu ugramadin her sey yolunda mi canim?
@fmad nasilsin guzelim?
@Gonulmeyvesi , @kanadali35 ,Huzurvermeyolunda sizler nasilsiniz kizlar?
Aramiza yeni katilan arkadaslarim @hega8286 ,dtcf , A allymcbeal , @ciseak77 guzel bir diyet haftasi olsun kizlar.
@DeryaOnDiet simdiden iyi yolculuklar canim.
fyzanur , haeshin , @Melegimkorusun , @AKovser , Ucyuzbesyuz sizlerede gunaydin.
@tomrs bu hafta menulerin , sporlarin takibimde canim, haberin olsun...
@Sibal57 canim senide doner donmez bekliyoruz yeniden aramiza.
@Konus dinliyorum az kaldi sinavina kolayliklar canim..
Baya yogun gecmis canim hafta sonun bu hafta nasil enerjikmiyizgünaydin...
haftasonu baya yoğun geçti..
evimize ısı yalıtım başladi.
cts günü evde durmadim. kv görümce kızçemle gezmelere çiktik:)
cts akşam eve geldim.. eşimin kuzeni bana msj atti. size gelcez deyince hoop firladim.
evi süpürdüm. ne eksik varsa yaptım.
ikramlari hazirladim mutfagi temizledim süpürdüm sildim neredeyse bunlari 4-5 saatte yaptım.
12 de uyumuşum..
pazar günü de 9 da kalktım.
kahvaltı hazirladim evi eşime süpürttüm :)
neyseki misafirlerim 2de geldi 5 te gitti:)
gidincede bulaşıklari makineye doldurdum çalıştırdım.
evi tekrar süpürdüm...
çöpleri attim
balıklarin kılıklari aldim attim dolaba.
bugün de çikarip pişirecegim.
vitrinleri düzenledim.
en son kanepede ayaklarimi uzatıp kahve kitap keyfi yaptım.
işte böle geçti haftasonum @Yawrukush
Oww acikmadin mi aksam canimGünaydın kız la r 3 Kasım menü
Sabah annemler vardı
10
Sahanda yumurta, kk peynir. 3 dilim kadar domates. 4 dilim kadar muz.1 buçuk dilim ekmek. Çok az kizartma. 7 zeytin
Öğle sonrası 2
2yk bulgur pilavı ve bir tabak kuru fasulye az salata
Akşam 6 civarı
Çiğ fıstık bir avuçdan fazla olabilir. 4 ceviz ve 4 sıkım tarhana.3 dilim ayva.
2 litreye yakın su
Gelsin eksiler bu hafta derecedeyiz insallahSabah ilk kalktigimda tartilmayi unutmusum kahvaltiyi yaptiktan snra tartildim. 72.2 ciktim.cuma gunu 72.5 tum. -300 gr
Ooo cumaya dahada giderGünaydın kızlar
Biraz eksildim çok şükür.
Cuma 61.3
Bugün 61.0
Gunaydin kuzum nasilsin bebis nasilGünaydınnn
Güzel bir hafta olsun hepimiz için
Gelsin eksilerrr cok guzel menulerin canim spor varmi pekiKaç gündür menü yazmıyormuşum
Bu kadar yoğunluk, yorgunluk bana göre değil hiç..
Cuma menü
Öğlene kadar birşey yememiştim, sebebini tam hatırlamıyorum ama büyük ihtimal bebeğim fırsat vermemiştir..
Öğlen
4 kaşık sade pirinç pilavı
1küçük tabak kıymalı sebze yemeyi
Salatalık
Akşam
Tavuk kızartma 2 parça
Patates püresi 3 çatal
Cumartesi menü
Sabah
1 dilim ekmek
Peynir
Çay
Ara
1 muz
Öğlen
Tavuk sote 1 tabak
1 dillim ekmek
Domates
Akşam
Sade pirinç pilavı 2 kaşık
Et kavurma
Pazar menü
Sabah
1 dilim ekmek
Peynur
Çay
Öğlen
1 kase çorba
1 parça haşlanmış tavuk
Akşam
Menemen
Salatalık
1 dilim ekmek
Bol bol çay, su içtim kaç gündür ama sayısını bilmiyorum..
Allah kabul etsin canimBir sürü alıntı yaptım ama cevap yazamayacağım şu an, oğlum fırsat vermiyor
Oruç tuttum bugün, günler kısa, bebiş daha ufakken geçen Ramazanın kazalarını tutayım diyorum.. Büyüdükce tutmam zorlaşır diye korkuyorum, neyse sabah tartılmadım, gerçi sahurda sadece su içtim ama olsun, iftar öncesi tartılıp yazacağım..
Ohhh misssss tebrikler4kasım pazartesi kilo bildirimim :
1kasım cuma günü : 68.8
4 kasım pazartesi : 68.5
fark : 300gr
yüzde : % 0.4
@YawrukushKozmogirl17
Bende guveniyorum canim sanaBu hafta bende kendime guveniyrm.iki haftadir hep 72.5 ve ustu geliyordum. Ilk kez bugun dustugumu gordum. Sabah 150 kere ziplayip ciktim evden. Eve gidince devam edecegm.
Kozmogirl17 o kadar haklisin ki bir taraftan duzenliyrm. Bir taraftan dagiliyor. Yapmasanda olmuyor.
Sildir sildir kuzumKizlarr gunaydinnn sizborada öglene yaklasirlenbiz kahvalti hazirligindayiz benimki haftasonuyla ayni sayilir bigub oglum hast okula göndermwdim ama bugun niyet eyledim diyet eylemeye cezamiiz varnis sildirelim bakalim
Ayy sen bole yazinca diyetisyene gittigim gunler geldi aklima benim en sevdigim modelsin senkendimi pasta börek tatlı olunca tutabiliyorum da yemek olunca çok zorlanıyorumlisteme göre 4 kaşık sebze yemeği ,4 kaşıkta kuru baklagil yemeği her öğünde hakkım var. . yemeği toplam 8 kaşık yiycem yani normalde. ama bu akşam menüsünde komple karbonhidrat oldu o kötü oldu . ölçü olarak sadece 2 kaşık sulu köfteyle yoğurt fazla kaçtı .(2 kaşık pilavı 2dilim ekmek hakkımdan biri yerine yedim .)
Cumaya eksi gelicek eminimTartida cumaylansabit geldim 74,8 bu hafta hedefim 73 ü olmak bunun icin hic fresiz bol sporöu günler gecirmeliyim desteklerinizi bekliyorum kizlar her kriz animda burda olup desteginzi alirsam basaririm bence
Al bendende okadar cok zorladim sartlari olmadi mamalar sagolsun cocuklarimi mamayla buyuttum buyutuyorum ilk ogluma 2 ay kadar bi akrabamizdan anne sutu alip verdim sut anneside oldu sagolsun hicde dert etmiyorum valla sende hic sikinti yapma stu rahat ol zaten cogalir sutun bebek emdikce emmiyorsa da emmez ben neler yaptim bilsem ilk oglumda ugrasmadim ama 2 de cok ugrastim her yolu denedim olmadiAynı durumdayız biliyo musun. Eğer aynı beslenmeye devam etseydim şimdiye kilo veriyo olurdum. Fakat helva, tahin, o malt içecekleri mahvetti beni. Ve dediğin gibi. Noldu? Sorun tiroidlerimdeymiş meğer. 1 buçuk ay sonra sütüm normale döndü. He bu arada zaten doğduğundan beri emesi olmayan oğlum koptu gitti. Aldığım kilolara mı üzüleyim emmemek için çığlık çığlığa bağıran bebeğime miçok fena depresyona giresim var...
Pasta börekte kendini tutmayı bana da öğretsenekendimi pasta börek tatlı olunca tutabiliyorum da yemek olunca çok zorlanıyorumlisteme göre 4 kaşık sebze yemeği ,4 kaşıkta kuru baklagil yemeği her öğünde hakkım var. . yemeği toplam 8 kaşık yiycem yani normalde. ama bu akşam menüsünde komple karbonhidrat oldu o kötü oldu . ölçü olarak sadece 2 kaşık sulu köfteyle yoğurt fazla kaçtı .(2 kaşık pilavı 2dilim ekmek hakkımdan biri yerine yedim .)
Çok emek harcadım hala da harcıyorum. Bi öğün ayakta emiyo, öbür öğün yatakta, diğerinde oturuyoruz, bazen hiç emmiyo. Tamamen keyfine göre. Eşim her emmede ikimizi de ağlıyo görmekten bıktı, sağ da ver diyo. Gidişat onu gösteriyo zaten de aman ne bileyim. Boşver, konuştukça içim daralıyo. Keyifle bebek büyütenlere o kadar imreniyorum ki...Canim anlatilcak biseyse anlat biz dinleriz seni ortak oluruz rahatlarsin yok anlatmak istemiyorum dersen de insallah bian evvel kurtulursun sıkıntılarindan
Evet canim herkes tek yarisiyor yapilan butun sporlarin aktivitelerin puanlari var 1. Sayfada hesaplayip menuyle birlikte her aksam yaziyoruz puanlarimizi
Kaptanim 2 tane gozleme biraz fazla olmus kuzum gerisi guzel
Huzurvermeyolunda huzurcum bu tablo haftaya dolu dolu olsun lutfen.
Canim kaptisim iyiyim sukur diyeyim mutfakta 3.gunum bugun biter insallah mutfak temizligim benim ev bitince kayinvalideme gidicez temizlige
Baya yogun gecmis canim hafta sonun bu hafta nasil enerjikmiyiz
Oww acikmadin mi aksam canim
Gelsin eksiler bu hafta derecedeyiz insallah
Ooo cumaya dahada gider
Gunaydin kuzum nasilsin bebis nasil
Gelsin eksilerrr cok guzel menulerin canim spor varmi peki
Allah kabul etsin canim
Ohhh misssss tebrikler
Bende guveniyorum canim sana
Sildir sildir kuzum
Ayy sen bole yazinca diyetisyene gittigim gunler geldi aklima benim en sevdigim modelsin sen
Cumaya eksi gelicek eminim
Al bendende okadar cok zorladim sartlari olmadi mamalar sagolsun cocuklarimi mamayla buyuttum buyutuyorum ilk ogluma 2 ay kadar bi akrabamizdan anne sutu alip verdim sut anneside oldu sagolsun hicde dert etmiyorum valla sende hic sikinti yapma stu rahat ol zaten cogalir sutun bebek emdikce emmiyorsa da emmez ben neler yaptim bilsem ilk oglumda ugrasmadim ama 2 de cok ugrastim her yolu denedim olmadi
pazartesi sendromu..Canim anlatilcak biseyse anlat biz dinleriz seni ortak oluruz rahatlarsin yok anlatmak istemiyorum dersen de insallah bian evvel kurtulursun sıkıntılarindan
Evet canim herkes tek yarisiyor yapilan butun sporlarin aktivitelerin puanlari var 1. Sayfada hesaplayip menuyle birlikte her aksam yaziyoruz puanlarimizi
Kaptanim 2 tane gozleme biraz fazla olmus kuzum gerisi guzel
Huzurvermeyolunda huzurcum bu tablo haftaya dolu dolu olsun lutfen.
Canim kaptisim iyiyim sukur diyeyim mutfakta 3.gunum bugun biter insallah mutfak temizligim benim ev bitince kayinvalideme gidicez temizlige
Baya yogun gecmis canim hafta sonun bu hafta nasil enerjikmiyiz
Oww acikmadin mi aksam canim
Gelsin eksiler bu hafta derecedeyiz insallah
Ooo cumaya dahada gider
Gunaydin kuzum nasilsin bebis nasil
Gelsin eksilerrr cok guzel menulerin canim spor varmi peki
Allah kabul etsin canim
Ohhh misssss tebrikler
Bende guveniyorum canim sana
Sildir sildir kuzum
Ayy sen bole yazinca diyetisyene gittigim gunler geldi aklima benim en sevdigim modelsin sen
Cumaya eksi gelicek eminim
Al bendende okadar cok zorladim sartlari olmadi mamalar sagolsun cocuklarimi mamayla buyuttum buyutuyorum ilk ogluma 2 ay kadar bi akrabamizdan anne sutu alip verdim sut anneside oldu sagolsun hicde dert etmiyorum valla sende hic sikinti yapma stu rahat ol zaten cogalir sutun bebek emdikce emmiyorsa da emmez ben neler yaptim bilsem ilk oglumda ugrasmadim ama 2 de cok ugrastim her yolu denedim olmadi
dun aksam geldik ama hasta olup gelmeyi basardimGunaydin kizlar, cok mutlu bir hafta gecirirsiniz umarim.
Bu hafta ilk 3'e girip cezamizi sildirmeliyiz, lutfen herkes menulerine, egzersizlerine cok dikkat etsin.
Elimizden gelenin en iyisini yapalim bu hafta.
Listede olan arkadaslarim ozellikle sizden her gun menu paylasimi bekliyorum ve takip edecegim.
@Akrrep canim lutfen buraya katilimini biraz arttir, bu sayede daha motive olursun ve kilo direncini kirariz diye dusunuyorum.
@besive , @Harpy bir ses verin be kizlar.
stitch dondunuz mu canisi?
Kozmogirl17 nasilsin kaptanim?
@MigiMadid haftasonu ugramadin her sey yolunda mi canim?
@fmad nasilsin guzelim?
@Gonulmeyvesi , @kanadali35 ,Huzurvermeyolunda sizler nasilsiniz kizlar?
Aramiza yeni katilan arkadaslarim @hega8286 ,dtcf , A allymcbeal , @ciseak77 guzel bir diyet haftasi olsun kizlar.
@DeryaOnDiet simdiden iyi yolculuklar canim.
fyzanur , haeshin , @Melegimkorusun , @AKovser , Ucyuzbesyuz sizlerede gunaydin.
@tomrs bu hafta menulerin , sporlarin takibimde canim, haberin olsun...
@Sibal57 canim senide doner donmez bekliyoruz yeniden aramiza.
@Konus dinliyorum az kaldi sinavina kolayliklar canim..
Ozaman birak canim konusmayi ha meme ha mama bebegin bugunlerine geri donmicek onunla gecirdigin gunlerin keyfini cikar lutfenÇok emek harcadım hala da harcıyorum. Bi öğün ayakta emiyo, öbür öğün yatakta, diğerinde oturuyoruz, bazen hiç emmiyo. Tamamen keyfine göre. Eşim her emmede ikimizi de ağlıyo görmekten bıktı, sağ da ver diyo. Gidişat onu gösteriyo zaten de aman ne bileyim. Boşver, konuştukça içim daralıyo. Keyifle bebek büyütenlere o kadar imreniyorum ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?