Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim de çok umudum yok ama bari 4 aylık olana kadar emse derdindeyim. Bazen çok beziyorum
Benim ilk oglum hic emmedi 2.oglum 3 ayinda birakti ama ooo 3 ay neler cektim valla dogumda veedigim kilolarida helvalarla tahun pekmezlerle geri aldim noldu hiccc

Ne güzel bi menü olmuş ama muhtemelen ben böyle akşam yemeği yesem ölürdüm :)

Bu hafta bende kendime guveniyrm.iki haftadir hep 72.5 ve ustu geliyordum. Ilk kez bugun dustugumu gordum. Sabah 150 kere ziplayip ciktim evden. Eve gidince devam edecegm.
Kozmogirl17 o kadar haklisin ki bir taraftan duzenliyrm. Bir taraftan dagiliyor. Yapmasanda olmuyor.

kendimi pasta börek tatlı olunca tutabiliyorum da yemek olunca çok zorlanıyorum listeme göre 4 kaşık sebze yemeği ,4 kaşıkta kuru baklagil yemeği her öğünde hakkım var. . yemeği toplam 8 kaşık yiycem yani normalde. ama bu akşam menüsünde komple karbonhidrat oldu o kötü oldu . ölçü olarak sadece 2 kaşık sulu köfteyle yoğurt fazla kaçtı .(2 kaşık pilavı 2dilim ekmek hakkımdan biri yerine yedim .)

Tartida cumaylansabit geldim 74,8 bu hafta hedefim 73 ü olmak bunun icin hic fresiz bol sporöu günler gecirmeliyim desteklerinizi bekliyorum kizlar her kriz animda burda olup desteginzi alirsam basaririm bence
bu hafta yarışmamızda var daha çok motive eder bizi :) verebilirsin canım ,suyu artır sporunu yap,kaçamak yapma,cuma günü güzel bir eksi gelir :)

Benim ilk oglum hic emmedi 2.oglum 3 ayinda birakti ama ooo 3 ay neler cektim valla dogumda veedigim kilolarida helvalarla tahun pekmezlerle geri aldim noldu hiccc
Aynı durumdayız biliyo musun. Eğer aynı beslenmeye devam etseydim şimdiye kilo veriyo olurdum. Fakat helva, tahin, o malt içecekleri mahvetti beni. Ve dediğin gibi. Noldu? Sorun tiroidlerimdeymiş meğer. 1 buçuk ay sonra sütüm normale döndü. He bu arada zaten doğduğundan beri emesi olmayan oğlum koptu gitti. Aldığım kilolara mı üzüleyim emmemek için çığlık çığlığa bağıran bebeğime mi çok fena depresyona giresim var...

Teşekkürler bu aralar pek iyi değilim. Sorunlarım var o yüzden grupta pek aktif değildim. Açıkçası çok kötüyüm.
Canim anlatilcak biseyse anlat biz dinleriz seni ortak oluruz rahatlarsin yok anlatmak istemiyorum dersen de insallah bian evvel kurtulursun sıkıntılarindan
Yeni yarışma mı var? Ben mi kaçırdım? Kafam çok karışık kusura bakmayın
Evet canim herkes tek yarisiyor yapilan butun sporlarin aktivitelerin puanlari var 1. Sayfada hesaplayip menuyle birlikte her aksam yaziyoruz puanlarimizi
Kaptanim 2 tane gozleme biraz fazla olmus kuzum gerisi guzel

Huzurvermeyolunda huzurcum bu tablo haftaya dolu dolu olsun lutfen.
Canim kaptisim iyiyim sukur diyeyim mutfakta 3.gunum bugun biter insallah mutfak temizligim benim ev bitince kayinvalideme gidicez temizlige
Baya yogun gecmis canim hafta sonun bu hafta nasil enerjikmiyiz
Oww acikmadin mi aksam canim
Sabah ilk kalktigimda tartilmayi unutmusum kahvaltiyi yaptiktan snra tartildim. 72.2 ciktim.cuma gunu 72.5 tum. -300 gr
Gelsin eksiler bu hafta derecedeyiz insallah
Günaydın kızlar
Biraz eksildim çok şükür.
Cuma 61.3
Bugün 61.0
Ooo cumaya dahada gider
Günaydınnn
Güzel bir hafta olsun hepimiz için
Gunaydin kuzum nasilsin bebis nasil
Gelsin eksilerrr cok guzel menulerin canim spor varmi peki
Allah kabul etsin canim
4kasım pazartesi kilo bildirimim :

1kasım cuma günü : 68.8
4 kasım pazartesi : 68.5
fark : 300gr
yüzde : % 0.4

@Yawrukush Kozmogirl17
Ohhh misssss tebrikler
Bende guveniyorum canim sana
Kizlarr gunaydinnn sizborada öglene yaklasirlenbiz kahvalti hazirligindayiz benimki haftasonuyla ayni sayilir bigub oglum hast okula göndermwdim ama bugun niyet eyledim diyet eylemeye cezamiiz varnis sildirelim bakalim
Sildir sildir kuzum
Ayy sen bole yazinca diyetisyene gittigim gunler geldi aklima benim en sevdigim modelsin sen
Tartida cumaylansabit geldim 74,8 bu hafta hedefim 73 ü olmak bunun icin hic fresiz bol sporöu günler gecirmeliyim desteklerinizi bekliyorum kizlar her kriz animda burda olup desteginzi alirsam basaririm bence
Cumaya eksi gelicek eminim
Al bendende okadar cok zorladim sartlari olmadi mamalar sagolsun cocuklarimi mamayla buyuttum buyutuyorum ilk ogluma 2 ay kadar bi akrabamizdan anne sutu alip verdim sut anneside oldu sagolsun hicde dert etmiyorum valla sende hic sikinti yapma stu rahat ol zaten cogalir sutun bebek emdikce emmiyorsa da emmez ben neler yaptim bilsem ilk oglumda ugrasmadim ama 2 de cok ugrastim her yolu denedim olmadi

Pasta börekte kendini tutmayı bana da öğretsene

Çok emek harcadım hala da harcıyorum. Bi öğün ayakta emiyo, öbür öğün yatakta, diğerinde oturuyoruz, bazen hiç emmiyo. Tamamen keyfine göre. Eşim her emmede ikimizi de ağlıyo görmekten bıktı, sağ da ver diyo. Gidişat onu gösteriyo zaten de aman ne bileyim. Boşver, konuştukça içim daralıyo. Keyifle bebek büyütenlere o kadar imreniyorum ki...

pazartesi sendromu..
bi yığılan işler..
kafam bi milyon.

dun aksam geldik ama hasta olup gelmeyi basardim

Ozaman birak canim konusmayi ha meme ha mama bebegin bugunlerine geri donmicek onunla gecirdigin gunlerin keyfini cikar lutfen

Benim cilem yine basliyor kizlar esim geceye dondu yine 1 hafta gunduz calisti 2 hafta gece de kaliyor bi sure bole calisicakmis normalde hep gunduz de oldugu icin bole sikıntilarım olmuyordu .bugun hic bisey yapamadim mutfak kaldi artik aksam yapmaya calisicam aslinda en sevdigim temizlik gece yaptigim ama artik gucum kalmiyor gecede adam da olmayinca gomuluveriyorum yataga gerci kocam olsada gomuluyorum yataga su sıra kimseyi gozum gormuyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…