- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Ne cezamiz var. Grupca mi ceza aldik ?Kizlarr gunaydinnn sizborada öglene yaklasirlenbiz kahvalti hazirligindayiz benimki haftasonuyla ayni sayilir bigub oglum hast okula göndermwdim ama bugun niyet eyledim diyet eylemeye cezamiiz varnis sildirelim bakalim
Ne kadarlik oldu bebegin ?Çok emek harcadım hala da harcıyorum. Bi öğün ayakta emiyo, öbür öğün yatakta, diğerinde oturuyoruz, bazen hiç emmiyo. Tamamen keyfine göre. Eşim her emmede ikimizi de ağlıyo görmekten bıktı, sağ da ver diyo. Gidişat onu gösteriyo zaten de aman ne bileyim. Boşver, konuştukça içim daralıyo. Keyifle bebek büyütenlere o kadar imreniyorum ki...
Guzel menu canim sporunu yazmayi unutma :)İyi akşamlar. Şu an spordayım. Destekleriniz için teşekkür ederim,şimdi daha iyiyimYarışmaya da bayıldım. Sporu çok seviyorum❤
Sabah
Tavuklu omlet
1dilim ekmek
Ara
Sütlü kahve
Öğlen
Yarım kase mercimek çorbası
Tavuk ve haşlanmış patates (3kaşık)
Erişte 4 kaşık
Akşam
3 kaşık kuru fasulye
3 kaşık erişte
2 kaşık ev yoğurdu
2.5 l su
Sporu hesaplayınca yazarım.
Cok guzel menu canim, su belki yatana kadar icmeye devam edersin :)bugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 kk peynir
5 tane zeytin
3 tane biber
domates
ara : 1 mandalina
3 kaşık yoğurt
öğlen :4 kaşık kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
avuç içi kadar tavuk
salata
ara : 1 mandalina
3 kaşık yoğurt
akşam : 6 kaşık ıspanak yemeği
2 dilim ekmek
2 kepçe tarhana çorbası
3 kaşık yoğurt
salata
ara : 2 kaşık nar
2 kaşık yoğurt
su :1.5 litre
spor : 15 dk eliptik
15 dk yerinde yürüme
200 zıplama
50 şer adet basen çalışma
20 squat
50 kere yattığım yerde bisiklet çevirme hareketi
20 şer adet kalça hareketi (tarif edemedim bunu :) bacağı büküp arkaya yukarı doğru kaldırıyosun )
Yawrukush Kozmogirl17
Harika bir gun olmus, menu guzel, su miktari guzel, sporlar guzel canim :)İyi akşamlar herkese
Sabah
Haşlanmış yumurta peynir ve domatesli tam Ekmeğine sandviç, filtre kahve
Ara
Yulaflı bar ve kahve
Öğlen
50gr ton balığı, 1 dilim ekmek
Ara
Zencefilli yeşil çay, 2 kuru hurma
Akşam
Avuç içi kadar ızgara hindi ve yanına biraz fırında sebze kızartması ( kabak ve biber) , 3 kaşık yoğurt
Su: 2lt kadar
Spor: 10000adım: 500p
100 mekik: 200p
1 saat ev işi+ yemek: 120p
Toplam: 820p
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Evet canim gectigimiz cuma yarismada takim yuzdemiz cok dusuk geldi o yuzden takimimiz ceza aldi.Ne cezamiz var. Grupca mi ceza aldik ?
Ne kadarlik oldu bebegin ?
Ayni benim kizlari anlatmissin. Ilk kizimda emmeyi reddedince mecbur sagip vermistim. Bunda inat ettim vermedim. Uykuluyken emiyordu diger turlu hep agliyordu emmek istemiyordu. Simdi duzeldi. Darisi sana olsun
Kozmogirl17 cocuklari kayinvalidene birak. Sende kafani dinle. Emin ol hem sana hem onlara degisiklik olur. Annem ara ara cocuklara bakmaya geliyor bizde esimle disari cikiyrz o zamanlar o kadar iyi geliyor ki. Nefes aldigimi hissediyrm
Harika canim tebrik ediyorum :)pazartesi spor puanı hesaplama
15 dk eliptik = 45 puan
15 dk yerinde yürüme=45 puan
200 zıplama= 400 puan
50 şer adet basen çalışma= 100 puan
20 squat= 40 puan
50 kere yattığım yerde bisiklet çevirme hareketi= 50 puan (bunu 1puandan hesapladım basit hareket diye )
20 şer adet kalça hareketi (tarif edemedim bunu :) bacağı büküp arkaya yukarı doğru kaldırıyosun )= 20 puan (1puandan hesapladım basit hareket diye )
toplam spor puanı = 700 puan
Yawrukush Kozmogirl17
her mesajı karıştırıyorum ya en iyisi alıntı yapmayım ben, okadarda kontrol ediyorumBen kendi adima anlamistim mesajlari :)
Bu hafta ilk 3 degil bnce direk 1. olacagizGuzel menu canim sporunu yazmayi unutma :)
Cok guzel menu canim, su belki yatana kadar icmeye devam edersin :)
Harika bir gun olmus, menu guzel, su miktari guzel, sporlar guzel canim :)
Evet canim gectigimiz cuma yarismada takim yuzdemiz cok dusuk geldi o yuzden takimimiz ceza aldi.
Ilk uce girersek cezamizi sildirecegiz bu hafta..
Kozmogirl17 bende katiliyorum bu yoruma, kesinlikle cocuksuz es ile vakit gecirmek sart..
Harika canim tebrik ediyorum :)
yok canım içmiycem ,çok çay içiyorum ben ,şekersiz içtiğim için menülere ayzmıyorum . şimdi suda içsem uykumdan uyanıp 10 kere tuvalete gidiyorumGuzel menu canim sporunu yazmayi unutma :)
Cok guzel menu canim, su belki yatana kadar icmeye devam edersin :)
Harika bir gun olmus, menu guzel, su miktari guzel, sporlar guzel canim :)
Evet canim gectigimiz cuma yarismada takim yuzdemiz cok dusuk geldi o yuzden takimimiz ceza aldi.
Ilk uce girersek cezamizi sildirecegiz bu hafta..
Kozmogirl17 bende katiliyorum bu yoruma, kesinlikle cocuksuz es ile vakit gecirmek sart..
Harika canim tebrik ediyorum :)
Evet bende bu hafta cok guveniyorum takimimiza :)Bu hafta ilk 3 degil bnce direk 1. olacagizgrupta o isigi goruyorum ben bu hafta
Tamam canim cayda iciyorsan, baska sivilarda aliyorsan tamamdir:)yok canım içmiycem ,çok çay içiyorum ben ,şekersiz içtiğim için menülere ayzmıyorum . şimdi suda içsem uykumdan uyanıp 10 kere tuvalete gidiyorumhava da soğuk yataktan çıkması zor valla
canim yuruyusun 1 dakikasi 3 puan, eger dakika olarak yuruyorsan 3 puandan hesapliyorsun.Melegimkorusun canım 10000 adım yürüyüş 30000 puan etmiyor mu ? Yawrukush 500 puan diye hesaplamışta
ben adım başı 3 puan sandım da ,tekrar baktım listeye farklı bir puan var mı diye anlayamamaıştım,teşekkür ederim :)canim yuruyusun 1 dakikasi 3 puan, eger dakika olarak yuruyorsan 3 puandan hesapliyorsun.
Fakat adimsayari olan arkadaslarimiz varMelegimkorusun gibi onlar net rakami biliyor mesela 10000 adim gibi.Onlar icinde 100 adim = 5 puan dedik puan listemizde.Dolayisiyla 10000 adim= 500 puan oluyor.Hesap dogru :)
Rica ederim canim, adimlari, yuruyusleri ister dakika olarak, ister adim basina hesaplayabilirsin :)ben adım başı 3 puan sandım da ,tekrar baktım listeye farklı bir puan var mı diye anlayamamaıştım,teşekkür ederim :)
Canim kahvalti ve aksam yemeginde biraz karbonhidrat agirlikli bir menu olmus ama cok yemedigin icin kalori olarak uygun bir menu, ceza yok.Menum
Sabah 7.30
1 dilim patatesli borek
1 kase sutlu misir gevregi
Ara
1 hurma
Aksam 17.00
1 kase etli patates yemegi
1 tabak bulgur pilavi(fazla oldu ama gun icinde bir sey yemeyince cok acikmistim ekmek hakkimi pilavda kullandim)
1 tabak salata
Ara
2 bardak cay
Su: 2 litreyi rahat gecmistir
Spor
Esimle az once yuruyuse ciktik 5000 adim: 250 puan
300 ziplama 600 puan
15 dakika cocuklari parka goturdum. O arada spor aletlerinde spor yaptim: 45 puan
3 saat ev isi 360 puan
Toplam puan :1255
Ben adim olarakta dakika olarakta hesapladim. adim sayisini hesaplayinca dakikaya gore 20 puan fazla olunca buraya adim sayisini yazdimRica ederim canim, adimlari, yuruyusleri ister dakika olarak, ister adim basina hesaplayabilirsin :)
Zaten bugun rekor kirmissin spor puaninla :)))Ben adim olarakta dakika olarakta hesapladim. adim sayisini hesaplayinca dakikaya gore 20 puan fazla olunca buraya adim sayisini yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?