Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlarr gunaydinnn sizborada öglene yaklasirlenbiz kahvalti hazirligindayiz benimki haftasonuyla ayni sayilir bigub oglum hast okula göndermwdim ama bugun niyet eyledim diyet eylemeye cezamiiz varnis sildirelim bakalim
Ne cezamiz var. Grupca mi ceza aldik ?
Ne kadarlik oldu bebegin ?
Ayni benim kizlari anlatmissin. Ilk kizimda emmeyi reddedince mecbur sagip vermistim. Bunda inat ettim vermedim. Uykuluyken emiyordu diger turlu hep agliyordu emmek istemiyordu. Simdi duzeldi. Darisi sana olsun

pazartesi spor puanı hesaplama

15 dk eliptik = 45 puan
15 dk yerinde yürüme=45 puan
200 zıplama= 400 puan
50 şer adet basen çalışma= 100 puan
20 squat= 40 puan
50 kere yattığım yerde bisiklet çevirme hareketi= 50 puan (bunu 1puandan hesapladım basit hareket diye )
20 şer adet kalça hareketi (tarif edemedim bunu :) bacağı büküp arkaya yukarı doğru kaldırıyosun )= 20 puan (1puandan hesapladım basit hareket diye )

toplam spor puanı = 700 puan
Yawrukush Kozmogirl17

Guzel menu canim sporunu yazmayi unutma :)

Cok guzel menu canim, su belki yatana kadar icmeye devam edersin :)

Harika bir gun olmus, menu guzel, su miktari guzel, sporlar guzel canim :)

Evet canim gectigimiz cuma yarismada takim yuzdemiz cok dusuk geldi o yuzden takimimiz ceza aldi.
Ilk uce girersek cezamizi sildirecegiz bu hafta..

Kozmogirl17 cocuklari kayinvalidene birak. Sende kafani dinle. Emin ol hem sana hem onlara degisiklik olur. Annem ara ara cocuklara bakmaya geliyor bizde esimle disari cikiyrz o zamanlar o kadar iyi geliyor ki. Nefes aldigimi hissediyrm
Kozmogirl17 bende katiliyorum bu yoruma, kesinlikle cocuksuz es ile vakit gecirmek sart..

Harika canim tebrik ediyorum :)

Bu hafta ilk 3 degil bnce direk 1. olacagizgrupta o isigi goruyorum ben bu hafta

yok canım içmiycem ,çok çay içiyorum ben ,şekersiz içtiğim için menülere ayzmıyorum . şimdi suda içsem uykumdan uyanıp 10 kere tuvalete gidiyorumhava da soğuk yataktan çıkması zor valla

Bu hafta ilk 3 degil bnce direk 1. olacagizgrupta o isigi goruyorum ben bu hafta
Evet bende bu hafta cok guveniyorum takimimiza :)
Guzel dereceler gelecek..

yok canım içmiycem ,çok çay içiyorum ben ,şekersiz içtiğim için menülere ayzmıyorum . şimdi suda içsem uykumdan uyanıp 10 kere tuvalete gidiyorumhava da soğuk yataktan çıkması zor valla
Tamam canim cayda iciyorsan, baska sivilarda aliyorsan tamamdir:)

Melegimkorusun canım 10000 adım yürüyüş 30000 puan etmiyor mu ? Yawrukush 500 puan diye hesaplamışta
canim yuruyusun 1 dakikasi 3 puan, eger dakika olarak yuruyorsan 3 puandan hesapliyorsun.
Fakat adimsayari olan arkadaslarimiz var Melegimkorusun gibi onlar net rakami biliyor mesela 10000 adim gibi.Onlar icinde 100 adim = 5 puan dedik puan listemizde.Dolayisiyla 10000 adim= 500 puan oluyor.Hesap dogru :)

ben adım başı 3 puan sandım da ,tekrar baktım listeye farklı bir puan var mı diye anlayamamaıştım,teşekkür ederim :)

Menum
Sabah 7.30
1 dilim patatesli borek
1 kase sutlu misir gevregi

Ara
1 hurma

Aksam 17.00
1 kase etli patates yemegi
1 tabak bulgur pilavi(fazla oldu ama gun icinde bir sey yemeyince cok acikmistim ekmek hakkimi pilavda kullandim)
1 tabak salata

Ara
2 bardak cay

Su: 2 litreyi rahat gecmistir

Spor
Esimle az once yuruyuse ciktik 5000 adim: 250 puan
300 ziplama 600 puan
15 dakika cocuklari parka goturdum. O arada spor aletlerinde spor yaptim: 45 puan
3 saat ev isi 360 puan
Toplam puan :1255

Canim kahvalti ve aksam yemeginde biraz karbonhidrat agirlikli bir menu olmus ama cok yemedigin icin kalori olarak uygun bir menu, ceza yok.
Sporlarinda harika :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…