Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkür ederim . spor yapınca moralim düzeliyor,kafam dağılıyor. o yüzden bol bol yapıyorum. <3
Bende ayniyim spor yapinca sanki yeniden doguyorum :)

Haftada 5 gün spora gittiğim için bugun yayıldım moralim de bozuktu, gece bacak popo kaldırma hareketleri yapayım 10 dakika madem
Insallah moralini bozan sey her ne ise mutlu olacagin sekilde sonuclanir canim..

Geldim geldim ,kaptan okadar yogundum ki yeni teli aldim elime, kusara bakmayin , bugun yine birinciligimle kendimi hatirlatirim
Tahmin ettim zaten yogunlugunuda, ozledik be gulum, satasacak insan kalmadi takimda sen olmayinca sampiyon :)

kaptanım 2 gndür rahatsızım
Baş ağrım geçmiyor sabahtandır
Başım çok nadir ağrır ama ağrıyınca da zor geçer ondan dolayı giremiyırum pek
Canim Hay Allah ilac iciyor musun?
Cok gecmis olsun, agri kesici al mutlaka..

Iyi geceler kizlar
Iyi geceler, iyi dinlenmeler canim...

Sağol kaptanım
Sabahtandır ilaç almamak için çok sabrettim ama geçmedi malesef az önce içtim şifa olur inşallah

Elimden geldiğince ilaç içmemeye gayret ediyorum ama mecbur kalınca içiyorum tabi

Sağol kaptanım
Sabahtandır ilaç almamak için çok sabrettim ama geçmedi malesef az önce içtim şifa olur inşallah

Elimden geldiğince ilaç içmemeye gayret ediyorum ama mecbur kalınca içiyorum tabi
Tahmin ettim ilac almadigini, bebekte istiyorsunuz ama cok zor durumda kalirsan mecbur al canim.
Bas agrisida bicak gibi saplanan bir sey, 2. dogumumdan hemen sonra, anestezistin hatasi yuzunden spinal bir bas agrisi saplanmisti bana.2 hafta agridan basimi duvarlara vurasim geliyordu, en agir emzirirken icilebilecek agri kesicilerle bile gecmedi.Yerimden kalkamiyordum, o yuzden Allah sifa versin canim benim, iyi haberlerini alalim.Yat dinlen guzelce...

Çok teşekkür ederim kaptanım Allah razı olsun

Rabbim herksin gönlünde ne hayırlı duası varsa tez vakitte kabul etsin

Yaaa unutmamışsın..
Çok teşekkür ederim çok sağol gerçekten.
O kadar stresliyim ki anlatamam.
Sürekli kafam kaşınıyor
Şunu da bir atlatsaydım.
Tekrardan çok teşekkür ederim.

Yaaa unutmamışsın..
Çok teşekkür ederim çok sağol gerçekten.
O kadar stresliyim ki anlatamam.
Sürekli kafam kaşınıyor
Şunu da bir atlatsaydım.
Tekrardan çok teşekkür ederim.
Unutmadim canim 11i demistin.
Halledeceksin stress yapma, ne kadar zor olabilir ki...
Hem hazirlandin, hazirlaniyorsun da.
Sinavin gecsin, rahatla bekliyoruz..

Teşekkür ederim..
Hayırlı geceler

Sizin için yeni bir gün başlıyor tabi
Gününüz çok güzel geçsin inşallah
Tesekkur ederim canim

Slm 4 Kasım menü
Sabah 10
Kk dan biraz büyük peynir.5 yeşil zeytin.1 dilim ekmek
Öğle sonrası misafirlerim vardı
2
6 dilim çiğ köfte yanında bol salata yeşillik
4 civarı
Bir dilim irmikli tatlı. Bir avuç yerfistigi çiğ. 2 tane subardagi ağzı büyük luk te pisi.
Akşam 6
2yk kavrulmuş kıyma 5 e yakın yerfistigi.
2 litre su
1 buçuk saat yürüyüş

Canim irmikli tatli ve pisiler olmamis, keske tatliyi yedin pisi yemeseydin..
15 dk yuruyus cezasi geliyor yarin icin bu menuye.
Birde bu hafta puanli spor yarismasi yapiyoruz Tomriscim, 1bucuk saat yurumussun 270 puan ediyor.
1. sayfada egzersiz puanlarimiz var, ev isleri bile egzrsizden sayiliyor, haberin olsun canim..
Iyi geceler..

Canim annemlerde kayinvalidelerde bakar ama benim ufak artik kimsede durmaz oldu temizlik falan yaparken yada misafirim geldigi zaman misafire emanet edip mutfaga falan giriyorum ya o gun vok huysuzlaniyor surekli agliyor beni istiyor kucagimdan inmiyor ben oturim yaninda hemeen butun huysuzlugu geciveriyor kucukken biraz daha jyiydi birakiyordum hatta birakip dugune bile gitmistim ya simdi durmuyor iyice huysuz oldu
Afiyet olsun kuzum ozaman
Evet gunune dikkat etmedim canim
Benim icin harika menu
Guzel menun kuzum

Kozmogirl17 cocuklari kayinvalidene birak. Sende kafani dinle. Emin ol hem sana hem onlara degisiklik olur. Annem ara ara cocuklara bakmaya geliyor bizde esimle disari cikiyrz o zamanlar o kadar iyi geliyor ki. Nefes aldigimi hissediyrm
Bende zkrunlu hallerde birakiyorum ama artik durmuyor belki duzelir alisir bu ara yine kuofor islerim var mecburen birakicam

Sporlar sahaneee
Valla cok hasretim bu duruma evde bile bi konu uzerinde konusmaya baslayalim koray hemen araya giriyor
Patatesli borek
Patates yemegi
Bulgur pilavi birqz fazla gibi ama erken yemissin yakarsin bbence
Bence yememelisin sonradan alicagin cezayi dusun suan belki cok gec ama yemedigini umuyorum

kaptanım 2 gndür rahatsızım
Baş ağrım geçmiyor sabahtandır
Başım çok nadir ağrır ama ağrıyınca da zor geçer ondan dolayı giremiyırum pek
Gecmis olsun kuzum
Wuhuu gelsin cezalar

Teşekkür ederim kaptan. Çok canm çekti dayanamadım.tamm daha dikkatli olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…