Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gecmis olsun ben de hastayim, hava degisimi hepimizi vuracak sanirim sirasiyla

baktim yasina da sen hala gencsin

saol canim

tuh canim, keske birakmasaydi ama olsun. mamalarda da yeterli besin var, sadece sana hazirlamasi daha zor :)

Canim sen abur cubur yemeyi abartmazsan kiloyu dusunme, vucut ihtiyaci kadar aliyor, sonrasi veriyor bence. sorun hamileyip diye simarip cok yiyenlerde.
hamileyken evet karbonhidrat ihtiyaci biraz artiyor ilk aylarda ama gitgide azaliyor. ben son zamanlarda cok yiyemiyordum, bebek mideyi sıkıstırdıgı icin. bol bol salatalik-havuc falan tasirdim yanimda, onlari yerdim acikmis hissettikce. ama baslarda mide bulantisi zamani bol ekmek ve yogurt ile gcemisti

aksamki ekmekler olmasa daha iyi olurmus cunku oglen de 2dilim+corba var
cok iyi gidiyorsun Derya, bakalim yeniyil oncesi mezun musun

canim surekli birseyler yemissin, cig kofte ve cevizli sucuk cok olmus sanki

Geçmiş olsun canım bol bol dinlenmeye çalış grip dinlenmeden geçmiyo ne yazık ki
Öyle maalesef ama dinlenebilen bir yapım yok doğuştan rahatsız ve tedirginim sanırım yat dinlen de mi yürüyüş çok iyi geldi sanırım 10000 adımı devirdim yine ama haşa konuşamıyorum pazardan bir alışverişnyapışım var işaret diliyle

Selam kızlar dün yazamadım salı menüm :
Sabah: 12:00
1 haşlanmış yumurta yarım dilim tahıllı ekmek domates salatalık 5 zeytin çok az peynir
Ara öğün : 17:00
1 orta muz
Akşam 19:00
Yarım kase erişte, cacık
Ara öğün : az sütlü büyük boy filtre kahve
Spor : yok
Su:2.5 litre

haeshin gecmis olsun. Nobette bagirmaktan bogazlarin gitmistir muhtemelen farenjit olmussundur. Cok gecmis olsun. Bol bol dinlen bol su ic.
Aynen canım müzmin faranjit var zaten geçmeyen biraz üşütünce sesler iptal bi de dört saat sekizlere dersim vardı çocuklar sunan yılında susup oturamıyorsun vicdanen. Son sesimi onlara kullandım mezuniyetlerinde onlar ağlarken güleceğim intikamımı almak için

Yawrukush canım tepetaklak oldum oldum iki gündür. Ondan gelemedim hastalık perte çıkardı beni. Bugün yürüdüm sporum iyi. Ama jiliana sözüm vardı beklemiştir beni dün. Belki Cuma’ya artık. Bugün halim kalmadı yarın da cumayı etkiler iyice iyileşeyim öyle dedim affetsin beni. Akşam toplam sporumu yazarım.

Daha çok var, sonlara doğru geldi bende açlık krizleri.. Ama o zaman bile fazla öğün yemiyordum, yemeyimi artırmışdım biraz o kadar..
Vücut kilo almak istiyorsa hamilelikte her durumda alıyor maalesef, yemekle ilgili olduğunu düşünmüyorum açıkcası..

ayy hadi inşallah verirsin onlarıda.. Bende 59 ile gebe kaldım tahminim 72-73 civarında olurum doğumda..Ama tabi önümde daha 5 ay var.. ne olacak kestiremiyorum

İnşaAllah canım..
Kiloyu hiç düşünme, ne kadar alırsan al yeter ki sağlık olsun..
Sonra vermesi zor ama hiç önemli değil, sağlıkla al bebeğini kucağına gerisi boş..

Yawrukush kaptişim ben doğumdan ne kadar sonra takıma girebilirim??

Ben bebeğim 20 günlük iken geldim

Gunaydin kizlar, nasilsiniz?
Keyfim cok yerinde bugun, pazardan beri dikkat ediyorum, tatilde baska tartida tok karnina 71 gelmistim krizlerdeydim, bugun kendi tartimda ac karnina 67.2yim
sanirim yeniyil'a 60in altinda girmem hayal degil

İyiyiz çok şükür :)
Hadi inşaAllah, benim de hedefim o, bakalım hayırlısı, 1,5 aydan çok var daha, başarabiliriz bence

tuh canim, keske birakmasaydi ama olsun. mamalarda da yeterli besin var, sadece sana hazirlamasi daha zor :)

Yapacak birşey yok, her emzirme ayrı bir işkence gibiydi.. Çok az kendi rızasıyla doğru düzgün emdi..
Baştan beri zaten mama da yiyor, doktor öyle söyledi, kaç kere gittim doktora, doğru düzgün sütüm de olmadı hiç.. Yemeyle falan alakalı değil artık bu, annem de öyleymiş, ne kadar emzirsem de sürekli ağlardın diyor.. Sonradan öğrenmiş sütü yeterli gelmiyor ben de haliyle doymuyormuşum :) genel olarak hamileliğimi annem gibi geçirdim, ben anneme neler yaşatmışsam aynısını oğlum da bana yaşattı.. Süt mevzusu da aynı..

Spor salonuna gitme şansın varsa git canm.Ben fırsat buldukça yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum. kızlara da babası bakıyor.evde spor yapmaya çalışsam da yapamıyorum
evde spor ayni olmuyor canim yaa. Ben de son bir iki aydir hep evde yapiyordur. Canim istemeyince birakiyorum filan. Ama salonda hoca durma filan hep gaz veriyor. Ama iste eksisi de salona gidip gelmek canta hazirlamak filan vakit aliyor tabiki.

aksamki ekmekler olmasa daha iyi olurmus cunku oglen de 2dilim+corba var

cok iyi gidiyorsun Derya, bakalim yeniyil oncesi mezun musun

canim surekli birseyler yemissin, cig kofte ve cevizli sucuk cok olmus sanki
wuuwuu yeniyila 60 kilo girsem var yaa, ayy gardolabi komple yenilerim ne guzel olur incecik olurum yaa 60 kiloda. 65 bile cok iyi ki 60 insallah canim, beraber inelim su kilolara

guzel menu, keske biraz spor da olsaymis :)

evet ben de senin gibi dusunuyorum
bir de emzirme donemi dikkat etmek lazim, biz burada yalniz hicbirsey yapmadan verdik kilolari ama arkadaslarimi goruorum anneleri sut olsun diye besliyor, asil kiloyu o zaman aliyorlar Aomine Daiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…