gecmis olsunKızlar günaydın iki gündür giremedim fecinhasta ve yoğunun menü bile yazamadım. Hala hastayım dün nöbetten sonra sesim tamamen kısıldı hiç konuşamıyorum şu anda. Kızları okula bıraktım yürüyüşe çöktüm çok zorlamadan biraz temiz hava alıp geleceğim ve geçeceğim. Menülerimi yazayım hemen
Pazartesi
300 gr dana etli yahni
Marul salatası
Bol soğuk algınlığı ilacı
Su çok fazla ama 3 ü geçmiştir ha bire su içiyorum hastayken
Salı
Keto susamlı ekmekten hindi fümeli ve kaşarlı tost
Bir minik keto brovni
Bol su bol ilaç
Yamuldum bildiğiniz biraz yürürken geçmişe bakarım şimdi kafamı azdık yukarı kaldırayım beynim gözlerimden düşecek gibi oluyo telefona bakarken
baktim yasina da sen hala gencsinAynen cok yoruyorlar.ilk zamanlar cok pisman olmustum. Keske yas farki bu kadar az olmasaydi diye. Gencligim elimden gitti hersey bitti olarak bakiyordum hayatayeni yeni kabullendim alistim bu aralar daha mutluyum
Evetemziriyorum bu arada.
Bende et sebze fark etmez. Herseyi yerim(yesil fasulye haric onu asla yiyemem)
O yuzden esime gore yapmaya alismisim. Karnibaharida haslayip eksileyip tursu gibi yemeyi dusunuyorum. Kendim icin yemegini yapmicagm sanirim
saol canimBen de denedim yapamadım..
Zaten kaç gündür sitede sorun var galiba..
Biraz geç oldu ama geçmiş olsun canım..
Çok sağol canım..
Geçmiş olsun canım..
Çok geçmiş olsun canım..
Ben de yaşadım bir dönem, iğne, ilaçla iyi gibi oldu. Düzeliyor yani merak etme..
Çok sağol canım, iyiyim :)
Hoşgeldin canım
tuh canim, keske birakmasaydi ama olsun. mamalarda da yeterli besin var, sadece sana hazirlamasi daha zor :)Sahura 2 gün geç kalktım, o yüzden su dışında birşey yiyemedim.. Bugün de geçti ama atıştırdım birşeyler :)
Nedense hurma bana açlık değil de tokluk hissi veriyor.. Hurmayla açmak iyidir diye hurma yiyeyim dedim ama 3 fazla oldu, 1 yeterdi..
Çok sağol canım..
Artık emzirmiyorum diyebilirim
Zaten zar zor emiyordu artık tamamen bıraktı, ben de zorlamıyorum.. Dün yine bir deneyelim dedim ama yok, olmuyor..
Emeğine sağlık canım..
Canim sen abur cubur yemeyi abartmazsan kiloyu dusunme, vucut ihtiyaci kadar aliyor, sonrasi veriyor bence. sorun hamileyip diye simarip cok yiyenlerde.Tatlıyı sevmiyorum kaptişim.. Hamilelikte tiksindim canım hiç çekmiyor..Hamur işide çok çok nadir yiyorum..Tek tükettiğim ekmek o biraz normale göre arttı ve hareketim azaldı.. Diğer türlü hamile olmadan önceki beslenmem gibi besleniyorum.. Açlık krizlerim falan olmuyor öyle denilen gibi..
İyi akşamlar herkese
Salı menüm
Sabah
Oğlumdan kalan biraz kaşarlı omlet, bir dilim ekmek,
Öğle
Soğanlı omlet, biraz peynir, 3 zeytin, 2 wasa
Ara
1 portakal
1 bardak süt
Akşam
4 tane küçük balık nugget, biraz karnabahar graten ( karnabaharı haşladım üzerine biraz kaşar serpip fırınladım, krema yada besamel sos yapmadım)
Su: 2lt tamamlıycam inş
Spor: 2 saat ev temizliği, yemek: 240p
9000adım: 450
Top: 690p
@Yawrukush
@Kozmogirl17
aksamki ekmekler olmasa daha iyi olurmus cunku oglen de 2dilim+corba varSali menum
Saba 7.30
Sutlu misir gevregi
Ara
1 avuc findik fistik badem
1 mandalina
Oglen 13.00 gibi
1 kase mecimek corbasi
Az yesil biber domates kavurmasi
2 dilim tbe
Ara
Yarim nar
Aksam
Tavuk sote
Bol salata
2 dilim tbe
Ara
2 bardak cay
Su:2 litreyi gecmistir
Spor
400 ziplama 800 puan
2 saat ev isi 240 puan
Toplam 1040 puan
Esim hastaydi yuruyuse cikamadik. Yoksa aksm yuruse cikmakti niyetim.
Bugunku menum- 5 kasim
09:00- 2 yumurtadan prynirli omlet, domates
12:00- 1 portaksl, 2 erik, yarim bardak sut
16:30- 1 kase tavuklu makarna, 1 buyuk tabak salata.
Su: 3 litreye yakin
Spor: 1 saat tam vucut spor
10000 i askin adim
Toppam: 680 puan
Yawrukush @Kozmogirl17
SALI MENUM
SABAH 9DA
1.5 tereyaginda yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
10 yesil zeytin
3 dilim salam
Yarim salatalik, 10 adet uzum
OGLEN 13.15DE
Corba kasesi ile bulgur pilavi
1 avuc ici buyuklugunde firinda tavuk
ARA 14DE
Filtre kahve
2 hurma
AKSAM 16.30DA
1 porsiyon firinda tavuk
4 kasik yogurt
ARA
Bolca limonlu sekersiz cay ve bir tanede buyuk boy sutlu filtre kahve icecegim.
SU: 2 ltye tamamlayacagim.
SPOR: 1saat ev isi (120 puan) , 1bucuk saat parkta cocuklarin pesinde yurume-kosma (225 puan) , 10dk cocuklarla dans etmece (30 puan), 200 ziplama(400 puan)
TOPLAM PUAN: 775
Dün uyuyakalmışım menümü yazmamamışım.
Sabah
Tavuklu omlet
1 dilim ekmek
Öğlen
Yarım kase tarhana çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
4 tane köfte
1 tane kepekli ekmek
Akşam
Kendi yaptığım bol yeşillikli tavuk dürüm
2.5 l su
canim surekli birseyler yemissin, cig kofte ve cevizli sucuk cok olmus sankiSlm kizlar 5 Kasım menü
Kahvaltı 10
İki çeşit peynir kk dan büyük tr.yesil zeytin 5. Sahanda yumurta kıymalı. Domates salatalik. Yarım simit.
Öğle bir dilim ayva. Mandalina. Bir dilim 3lma.
Kahve yani ceviz,li sucuk parmagm uzunluğu da.
4 gibi bir avuç kadar çiğ fıstık. İki sıkım tarhana
Akşam 5 gibi
5 sıkım çiğköfte bol yeşillik
6 civarı 2yk kadar kıyma kavurma
Suyum 2 litre ye yakın
2 saat yürüyüş. toplam puan 360
@Yawrukush
Öyle maalesef ama dinlenebilen bir yapım yok doğuştan rahatsız ve tedirginim sanırım yat dinlen de miGeçmiş olsun canım bol bol dinlenmeye çalış grip dinlenmeden geçmiyo ne yazık ki
Aynen canım müzmin faranjit var zaten geçmeyen biraz üşütünce sesler iptal bi de dört saat sekizlere dersim vardı çocuklar sunan yılında susup oturamıyorsun vicdanen. Son sesimi onlara kullandım mezuniyetlerinde onlar ağlarken güleceğim intikamımı almak içinhaeshin gecmis olsun. Nobette bagirmaktan bogazlarin gitmistir muhtemelen farenjit olmussundur. Cok gecmis olsun. Bol bol dinlen bol su ic.
Yamulduk sormagecmis olsunben de hastayim, hava degisimi hepimizi vuracak sanirim sirasiyla
Tatlıyı sevmiyorum kaptişim.. Hamilelikte tiksindim canım hiç çekmiyor..Hamur işide çok çok nadir yiyorum..Tek tükettiğim ekmek o biraz normale göre arttı ve hareketim azaldı.. Diğer türlü hamile olmadan önceki beslenmem gibi besleniyorum.. Açlık krizlerim falan olmuyor öyle denilen gibi..
ayy hadi inşallah verirsin onlarıda.. Bende 59 ile gebe kaldım tahminim 72-73 civarında olurum doğumda..Ama tabi önümde daha 5 ay var.. ne olacak kestiremiyorum
Yawrukush kaptişim ben doğumdan ne kadar sonra takıma girebilirim??
Gunaydin kizlar, nasilsiniz?
Keyfim cok yerinde bugun, pazardan beri dikkat ediyorum, tatilde baska tartida tok karnina 71 gelmistim krizlerdeydim, bugun kendi tartimda ac karnina 67.2yim
sanirim yeniyil'a 60in altinda girmem hayal degil
tuh canim, keske birakmasaydi ama olsun. mamalarda da yeterli besin var, sadece sana hazirlamasi daha zor :)
sagol canim, cumaya eksi gelmek icin elimden geleni yapacagim. hedefim 67yi ucundan azicik da olsa gormek bakalimCok guzel bir gun olmus canim, sahane :)
Hakettin dinlenmeyi iyi uykular canim :)
evde spor ayni olmuyor canim yaa. Ben de son bir iki aydir hep evde yapiyordur. Canim istemeyince birakiyorum filan. Ama salonda hoca durma filan hep gaz veriyor. Ama iste eksisi de salona gidip gelmek canta hazirlamak filan vakit aliyor tabiki.Spor salonuna gitme şansın varsa git canm.Ben fırsat buldukça yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum. kızlara da babası bakıyor.evde spor yapmaya çalışsam da yapamıyorum
Sagol canim, sen motive ettin beni dun, cok tesekkur ederimharikasin
wuuwuu yeniyila 60 kilo girsem var yaa, ayy gardolabi komple yenilerim ne guzel olur
aksamki ekmekler olmasa daha iyi olurmus cunku oglen de 2dilim+corba var
cok iyi gidiyorsun Derya, bakalim yeniyil oncesi mezun musun
canim surekli birseyler yemissin, cig kofte ve cevizli sucuk cok olmus sanki
guzel menu, keske biraz spor da olsaymis :)Selam kızlar dün yazamadım salı menüm :
Sabah: 12:00
1 haşlanmış yumurta yarım dilim tahıllı ekmek domates salatalık 5 zeytin çok az peynir
Ara öğün : 17:00
1 orta muz
Akşam 19:00
Yarım kase erişte, cacık
Ara öğün : az sütlü büyük boy filtre kahve
Spor : yok
Su:2.5 litre
evet ben de senin gibi dusunuyorumDaha çok var, sonlara doğru geldi bende açlık krizleri.. Ama o zaman bile fazla öğün yemiyordum, yemeyimi artırmışdım biraz o kadar..
Vücut kilo almak istiyorsa hamilelikte her durumda alıyor maalesef, yemekle ilgili olduğunu düşünmüyorum açıkcası..
Şimdi gidiyorum spor salonuna, dünü telafi etmeye :)guzel menu, keske biraz spor da olsaymis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?