Evet canim, onemli olan sizin saglinizin yerinde olmasi, gereksiz strese ne senin ne bebeginin ihtiyaci var.İyiyiz çok şükür :)
Hadi inşaAllah, benim de hedefim o, bakalım hayırlısı, 1,5 aydan çok var daha, başarabiliriz bence
Yapacak birşey yok, her emzirme ayrı bir işkence gibiydi.. Çok az kendi rızasıyla doğru düzgün emdi..
Baştan beri zaten mama da yiyor, doktor öyle söyledi, kaç kere gittim doktora, doğru düzgün sütüm de olmadı hiç.. Yemeyle falan alakalı değil artık bu, annem de öyleymiş, ne kadar emzirsem de sürekli ağlardın diyor.. Sonradan öğrenmiş sütü yeterli gelmiyor ben de haliyle doymuyormuşum :) genel olarak hamileliğimi annem gibi geçirdim, ben anneme neler yaşatmışsam aynısını oğlum da bana yaşattı.. Süt mevzusu da aynı..
Evet kesinlikle, keske yakin olsak birbirimizi gaza getirip zorla gotururduk spor salonuna. yalniz kendimi kaldirip goturemiyorum, due bakiyim netten eve yakin ne kurslar var, cunku hala hic vaktim yok spora offfevde spor ayni olmuyor canim yaa. Ben de son bir iki aydir hep evde yapiyordur. Canim istemeyince birakiyorum filan. Ama salonda hoca durma filan hep gaz veriyor. Ama iste eksisi de salona gidip gelmek canta hazirlamak filan vakit aliyor tabiki.
heheh sen daha yeni yenilemedin mi dolabiniwuuwuu yeniyila 60 kilo girsem var yaa, ayy gardolabi komple yenilerim ne guzel olurincecik olurum yaa 60 kiloda. 65 bile cok iyi ki 60 insallah canim, beraber inelim su kilolara
ben de dun aksam ancak 19:30 dersine gidebildim. eve donmem 21u buldu.Evet kesinlikle, keske yakin olsak birbirimizi gaza getirip zorla gotururduk spor salonuna. yalniz kendimi kaldirip goturemiyorum, due bakiyim netten eve yakin ne kurslar var, cunku hala hic vaktim yok spora offf
canim benim suanki kilon da cok degil ama tabii zayiflayinca super olacak. hadi geel su 60i gorelim hatta belki de altini bile . wuuwuu amma gaza geldimheheh sen daha yeni yenilemedin mi dolabini
ben de TR'ye gittigimde aldim birkac elbise kendime, bir de topuklu ayakkabilar, sen geldin aklima. ozlemisim suslenmeyi, ne cok salmisim kendimi
eskiden zevkten alisverise giderdim, bir davet birsey olmadan alip koyardim kiyafet kenara ve hep de giyecek yer olurdu. simdi bir yere gidicem hicbirseyim yok, kilo aldigimdan beri kendimi kapattim eve iyice
menu guzel canim ama spor olarak en azindan 50 mekik veya 15 dakika yuruyus eklersen cok daha guzel olur.Selam kızlar dün yazamadım salı menüm :
Sabah: 12:00
1 haşlanmış yumurta yarım dilim tahıllı ekmek domates salatalık 5 zeytin çok az peynir
Ara öğün : 17:00
1 orta muz
Akşam 19:00
Yarım kase erişte, cacık
Ara öğün : az sütlü büyük boy filtre kahve
Spor : yok
Su:2.5 litre
gayet guzel canim, allah kabul etsin. Masallah sen dogumdan sonra bir dondun pir dondun.Salı menü
Sahurda sadece su içtim, geç kalktım yine..
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak karabuğday
1 parça tavuk
4-5 kaşık ev yoğurdu
Salatalık
Ardından
1 muz
Su 6-7 bardak
ben de cok gazliyim suan, karnim cok ac ama bekliyorum ogle yemeginicanim benim suanki kilon da cok degil ama tabii zayiflayinca super olacak. hadi geel su 60i gorelim hatta belki de altini bile . wuuwuu amma gaza geldimbugun yine isyerinde donut var, off ya. kokluyorum ancak
cook gecmis olsun canim. Acil sifalar.Kızlar günaydın iki gündür giremedim fecinhasta ve yoğunun menü bile yazamadım. Hala hastayım dün nöbetten sonra sesim tamamen kısıldı hiç konuşamıyorum şu anda. Kızları okula bıraktım yürüyüşe çöktüm çok zorlamadan biraz temiz hava alıp geleceğim ve geçeceğim. Menülerimi yazayım hemen
Pazartesi
300 gr dana etli yahni
Marul salatası
Bol soğuk algınlığı ilacı
Su çok fazla ama 3 ü geçmiştir ha bire su içiyorum hastayken
Salı
Keto susamlı ekmekten hindi fümeli ve kaşarlı tost
Bir minik keto brovni
Bol su bol ilaç
Yamuldum bildiğiniz biraz yürürken geçmişe bakarım şimdi kafamı azdık yukarı kaldırayım beynim gözlerimden düşecek gibi oluyo telefona bakarken
hadi bakalim cumaya ilk guzel eksinle basla ve devami da baslangic gibi olsun canim.ben de cok gazliyim suan, karnim cok ac ama bekliyorum ogle yemegini
hatta aksam cok gec oldu eve gelmem, aksam yemegini atladim yemedim hicbirsey
tekrar gecmis olsun canim. Daha iyi hissetmene sevindim.@Yawrukush canım tepetaklak oldum oldum iki gündür. Ondan gelemedim hastalık perte çıkardı beni. Bugün yürüdüm sporum iyi. Ama jiliana sözüm vardı beklemiştir beni dün. Belki Cuma’ya artık. Bugün halim kalmadı yarın da cumayı etkiler iyice iyileşeyim öyle dedim affetsin beni. Akşam toplam sporumu yazarım.
Ayyy kaptanim heyecan yaptim simdi@besive sen bana soz vermistin ugrayacagim arada diye nerelerdesin?
@fmad sinavlar mi basladi acaba gulum, iyi misin?
@Falanfilannnn Tugbacim ise basladin mi , evine yerlesebildin mi?
@Gonulmeyvesi yine sende kayiplara karistin canisi...
@madamesnow nerelerdesin canim her sey yolundadir insallah cok zamandir haber alamadik senden.
@tuzsuz_ruh kaptanim sen nasilsin?
@klbk33 sende iyisindir umarim canim..
@Derya_the_queen senide cok ozledik canisi..
Aomine Daiki nasilsin guzelim, bebisimiz nasil?
IcimdekiSonsuzDeniz belki sende mesaji gorur bir selam verirsin canim:)
@Wizardmom nasil oldun acaba canim, rahatsizligin gecti mi, coook zamandir senden de haber almadik.
Boylelikle bir hal hatir sorayim dedim hepinize..
canim benim, nasilsin?Ayyy kaptanim heyecan yaptim simdi
Nasilsiniz kaptanim,ben kendime ceza verdim,boşa kalabalik yapmayayim diye söğüt golgesinde oturuyorum=/
Operim sevgiyle
aynen..Abur cubur hiç denecek kadar az tüketiyorum.. Çünkü midemi yakıyorlar..Bende kendimden umutluyum bakacağız artıkCanim sen abur cubur yemeyi abartmazsan kiloyu dusunme, vucut ihtiyaci kadar aliyor, sonrasi veriyor bence. sorun hamileyip diye simarip cok yiyenlerde.
hamileyken evet karbonhidrat ihtiyaci biraz artiyor ilk aylarda ama gitgide azaliyor. ben son zamanlarda cok yiyemiyordum, bebek mideyi sıkıstırdıgı icin. bol bol salatalik-havuc falan tasirdim yanimda, onlari yerdim acikmis hissettikce. ama baslarda mide bulantisi zamani bol ekmek ve yogurt ile gcemisti
Emzirme konusunda netimm.. Şuan onunla alakalı yazılar makaleler okuyorum..Kimse yediremez bana yani.. Bol süt için gerekli olan Uyku, Bol su tüketeceksin ve sık emzireceksin (gecede dahil )evet ben de senin gibi dusunuyorum
bir de emzirme donemi dikkat etmek lazim, biz burada yalniz hicbirsey yapmadan verdik kilolari ama arkadaslarimi goruorum anneleri sut olsun diye besliyor, asil kiloyu o zaman aliyorlarAomine Daiki
Insallah bu haftada umutluyum kendimden. gecen hafta motivasyon olarak bir dususe gectim ama bu hafta iyi gidiyroooh simdiden 4gitmis bile, yakinda mezunsun desene
2. Cocuktan sonra kendimi 50-60 yasinda falan hissetmeye baslamistim. Dunyam kararmisti. Allahim yoklugunu vermesin ama 2. Cocuk deli cesaretibaktim yasina da sen hala gencsin
Ogretmenlerin genelinin kronik hastaligi zaten. Ogrencilerinde calisir bir yerlere gelirde emeklerin bosa gitmez insallahAynen canım müzmin faranjit var zaten geçmeyen biraz üşütünce sesler iptal bi de dört saat sekizlere dersim vardı çocuklar sunan yılında susup oturamıyorsun vicdanen. Son sesimi onlara kullandım mezuniyetlerinde onlar ağlarken güleceğim intikamımı almak için
oyy canim masallah . yolun yarisi dolmus bile 20. hafta.aynen..Abur cubur hiç denecek kadar az tüketiyorum.. Çünkü midemi yakıyorlar..Bende kendimden umutluyum bakacağız artık
canim benim, hosgeldin. Unutmadik tabiki seni.Hatırlayın beni, zira ben unutuyorum kendimiOğlum oldu. Babasının kopyası
Canım çok sağol güya bugün dinlenecektim ama fiyaskocook gecmis olsun canim. Acil sifalar.
menun herzamanki gibi super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?