No bozmam kendime sözüm var ben 23 kasımda bozacağım iki gün o zamana kadar non stop ketotekrar gecmis olsun canim. Daha iyi hissetmene sevindim.
Masallah hastalikta bile menulerine cok guzel dikkat etmissin.
heheh beni de 2. cocuk konusunda ikna etmeye calisiyorlar ama kendime hiic guvenmiyorumInsallah bu haftada umutluyum kendimden. gecen hafta motivasyon olarak bir dususe gectim ama bu hafta iyi gidiyr
2. Cocuktan sonra kendimi 50-60 yasinda falan hissetmeye baslamistim. Dunyam kararmisti. Allahim yoklugunu vermesin ama 2. Cocuk deli cesareti
Ogretmenlerin genelinin kronik hastaligi zaten. Ogrencilerinde calisir bir yerlere gelirde emeklerin bosa gitmez insallah
aynen..Abur cubur hiç denecek kadar az tüketiyorum.. Çünkü midemi yakıyorlar..Bende kendimden umutluyum bakacağız artık
Supersin, kitaplar cok faydali oluyor. ben de hamileyken basladim hala da devam ediyorum cocuk bakimi/egitimi ile kitaplar okumayaEmzirme konusunda netimm.. Şuan onunla alakalı yazılar makaleler okuyorum..Kimse yediremez bana yani.. Bol süt için gerekli olan Uyku, Bol su tüketeceksin ve sık emzireceksin (gecede dahil )o dönemi başarıyla atlatacağım inşallah çok umutluyum kendimden
23 kasimda ne var? kacirmisim benNo bozmam kendime sözüm var ben 23 kasımda bozacağım iki gün o zamana kadar non stop keto
masallah canim, harikasin.No bozmam kendime sözüm var ben 23 kasımda bozacağım iki gün o zamana kadar non stop keto
Buyuk olan 7-8 yasina gelmeden 2. Dusunulmemeli bnce. Ben beraber buyurler mantigiyla yaptim ama pisman oldum ne yalan soyliyimheheh beni de 2. cocuk konusunda ikna etmeye calisiyorlar ama kendime hiic guvenmiyorum
24 kasim ogretmenler gunu ya. Ogretmenler gununde bozacak diyeti ben oyle anladim23 kasimda ne var? kacirmisim ben
Kilo vermem tamamen durdugu icin kendime kiziyorum kaptacim,ondan fazlalik dedim,insulin direncime baktiracagim dedim,randevu bile almadim daha.IcimdekiSonsuzDeniz canim seni gordugume cook sevindim, ne fazlaligi askolsun ya, biz ozledik seni, muhabbetini..
Firsatin varsa don aramiza..
Yatiyorum canim,cocuklar okuldan gelene kadar odadan bile cikmadim,sen nasilsincanim benim, nasilsin?
geçmiş olsun busecim ,çabuk toparlanırsın inşaallahYawrukush canım tepetaklak oldum oldum iki gündür. Ondan gelemedim hastalık perte çıkardı beni. Bugün yürüdüm sporum iyi. Ama jiliana sözüm vardı beklemiştir beni dün. Belki Cuma’ya artık. Bugün halim kalmadı yarın da cumayı etkiler iyice iyileşeyim öyle dedim affetsin beni. Akşam toplam sporumu yazarım.
ben de bugün çok zor girdim nedense,bakım var diye uyarı çıktı bende .Günaydın kızlar..
Kaç gündür sitede sorun yaşıyorum, ya kendiliğinden dışarı atıyor, ya mesajlarım gitmiyor.. Sadece bende mi oluyor böyle?
Dün bir sürü alıntı yapmıştım, yarısı gitmiş, yazdıklarımı da gönderdim sanıyorum ama şimdi baktım gitmemiş
selam canim, bugun baya yogundum hala isteyim bakalim ins bir yarinm saate cikip gidecegim eve.Selamlar kizlar nasilsiniz :)
Uyandim kuzularla, gecmisi okudum, alintilarimi yazamadan kahvalti hazirligina gececegim.
Dunun menulerini yazmissiniz tesekkur ediyorum.
Herkeslerde iyi geneldehaeshin busem haric, canim acil sifalar ama biliyorum sen kendine bakmazsin..Keske dinlensen..
stitch kaptanim sen gelince takima hareket geldi, iyiki geldin, hosgeldin tekrardan..
Simdilik hepinizi opuyorum, gorusmek uzere.
spor da menu de cok guzel olmus canim, afiyet olsunbugün menüm
sabah :1 yumurta
1kk peynir
2dilim ekmek
6 tane zeytin
domates
ara : mandalina
3 kaşık yoğurt
öğlen : 8 kaşık kabak yemeği
2dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
salata
ara : elma
1çay bardağı süt
akşam : 4 kaşık nohut
2dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
salata
ara : 1 kaşık nar
1 çay bardağı süt
su : 1.5litreyi geçti sanırım
spor : 20 dk yerinde yürüme =60 puan
100 kere zıplama =200 puan
bölgesel çalışma (10 squat+60 basen çalışma+20 kere kalça hareketi )=90 puan
toplam = 350 puan
Yawrukush Kozmogirl17
ben de takildim aylarca ama bu sefer kararliyim o kilolar gidecek.Yatiyorum canim,cocuklar okuldan gelene kadar odadan bile cikmadim,sen nasilsin
Basardin mi,verebildinmi biraz,ben takildim sen kendini kurtar
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinevet ..Doğumdan sonra burdayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?