Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar selam çarşamba menüm şöyle ;
Sabah : 11:30
1 haşlanmış yumurta, 1 küçük dilim tam buğday ekmek, Bi dilim peynir, 3 zeytin

Ara öğün : 16:30
Sütlü şekersiz kahve, 7-8 adet kuruyemiş

Akşam : 19:00
1 küçük pide, 1 bardak ayran
Su : 2 lt şuan için
Spor : 285 puan
15 dakika eliptik : 45 puan
20 dakika koşu bandı : 60 puan
1 saat fitness egzersizi (4x20 iç-dış bacak, 4x20 crunch, 5 dakika twist, 5 dakika yana esneme, 3x12 kol yana açma, 3x10 üst kol, 3x15 arka kol, 3x15 sırt) :180 puan
Yawrukush Kozmogirl17

HOs geldin gruba canım menü güzel ama yanlış hatırlanıyorsam 4 aylık bebeğin vardı emziriyorsan az bile yemişsin bence

Sadece ben böyleyim sanıyordum eskiden alışveriş yapmayı çok severdim şimdi kilodan dolayı hiçbir giydiğimi yakıştıramıyorum içimden alışverişe çıkmakta gelmiyo kilo vereyim öyle alayım diyorum sürekli o kilolarda gitmiyor bir türlü yıllardır benimle ama bu sefer kararlıyım o 5li rakamları göreceğim ben 72 kilo ile hamile kalmıştım hamilelikte 12 kilo aldım sadece onlar gitti şimdi evlenmeden önceki haline dönmeye çalışıyorum

Kızlar menümü vereyim kızları yıkayacağım
5 adet içi tıka basa doldurulmuş biber dolması. İçinde kıyma soğan karnabahar var sadece.
cacık
Bir avuç çiğ kabak çekirdeği
Biraz tahinli fındıklı tatlımsı
Spor 1 saati baya geçkin tempolu yürüyüş artı pazar alışverişi bebe beslemeye koşturmaca toplam 11807 adım.
hesap yapamadım kızlar muaf olayım bu yarıştan.
yarın 11 e kadar evdeyim yürüyebilirsem süper olacak yine bakalım.
görüşürüz kızlar belki kızlar uyuyunca gelirim

Evet ben de alisverisi erteleyip duruyorum bence de bu kez verip 50li rakamlari gorelim

karbonhidrat çok olmuş canım, biraz sebze ,yoğurt ,meyve gibi şeyler ekleseydin bazıları yerine . ama hala spordaymışsın sanırım eritirsin bunları . suyun da güzel olmuş.

menün az olmuş gibi geldi bana ,doyduysan güzel . su ve sporun da çok güzel.

Menü spor çok güzel bu hafta güzel eksi gelir canım inş

her şey güzel olmuş busecim . biber dolmasına hiç karnabahar koyulduğunu duymamıştım ,internetten bakayım merak ettim nasıl oluyormuş.

Sabah iyi ama akşam çok karbonhidrat olmuş sanki canım öğlen de çorba ve pide

Sabah iyi ama akşam çok karbonhidrat olmuş sanki canım öğlen de çorba ve pide

Sabah:
  • 2 yumurtali omlet
  • 30 gr peynir
  • 1 dilim ekmek
  • Domates salatalik

• Ogle:
  • 1 dilim ekmek
  • 150 gr et
  • Salata
Ara ogun:
  • sutlu kahve,
  • Muz
Aksam:
  • Patlican oturtma
  • 1 kase yogurt
  • 1 dilim ekmek
Ara ogun:
  • Rezene cayi
  • 1 galeta
  • 1 dilim peynir
Su: 3 litre
Spor: yarim saat leslie(90), yarim saat ev isi(60)
150 puan

her şey çok güzel olmuş canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…