Ben dün de giremedim açılmadı bi türlü bugün de.. Şimdi denedim oldu.Kizlar bilmiyorum sizde bugun siteye girmekte zorlandiniz mi ama bakimdan oturu ben giremedim.
Hepinizde uyuyorsunuzdur, iyi dinlenmeler.
Simdi Akini almaya gidecegiz sonrada parkta kuzulari oynatacagim.
Yarin daha cok gorusmek dilegiyle, sizleri seviyorum..
Ya evet canım kilomun sabit kalması çok moralimi bozuyor.Gunaydin kizlar, cok mutlu bir hafta gecirirsiniz umarim.
Bu hafta ilk 3'e girip cezamizi sildirmeliyiz, lutfen herkes menulerine, egzersizlerine cok dikkat etsin.
Elimizden gelenin en iyisini yapalim bu hafta.
Listede olan arkadaslarim ozellikle sizden her gun menu paylasimi bekliyorum ve takip edecegim.
Ellssa canim lutfen buraya katilimini biraz arttir, bu sayede daha motive olursun ve kilo direncini kirariz diye dusunuyorum.
@besive , @Harpy bir ses verin be kizlar.
@stitch dondunuz mu canisi?
Kozmogirl17 nasilsin kaptanim?
@MigiMadid haftasonu ugramadin her sey yolunda mi canim?
@fmad nasilsin guzelim?
@Gonulmeyvesi ,kanadali35 , @Huzurvermeyolunda sizler nasilsiniz kizlar?
Aramiza yeni katilan arkadaslarim @hega8286 , @dtcf , @allymcbeal , @ciseak77 guzel bir diyet haftasi olsun kizlar.
@DeryaOnDiet simdiden iyi yolculuklar canim.
fyzanur , haeshin , @Melegimkorusun , @AKovser , Ucyuzbesyuz sizlerede gunaydin.
@tomrs bu hafta menulerin , sporlarin takibimde canim, haberin olsun...
@Sibal57 canim senide doner donmez bekliyoruz yeniden aramiza.
@Konus dinliyorum az kaldi sinavina kolayliklar canim..
Sağol Deryacim,ihlamur icmeye kalktim bu saatte:)Gel canim. Bak ben de deneyip duruyorum. Denemesem daha cok kilo alirdim orasi keskn. Gecmis olsun
Sagol kaptancim,bir dikine durabileyim,buradayim inşallah:))Cok guzel menu, sporlarinida okudum sahaneydi cnaim :)
Canim busem menulerin guzel , umarim sabaha tamamen toparlamis olursun..
Ck guzel menu , cok guzel sporlar Tomriscim:)
Insan anne olunca yorgunluktan uykuya hasret kaliyor, firsatin oldugunda uyu canim.
Uyanamaman cok normal :)
Canim cok guzel boyle beslenirsen, dogum sonrasi gayet rahat verirsin kilolarini :)
Canim ne zman istersen donebilirsin aramiza, ozel durumundan (hamilelik) oturude listeye hemen girebilirsin :)
Harikasin senemcim bu kez o kilolar gidecek :)
Menun gayet guzel canim, su miktarinda keske sporda olsaydi :)
Canim iyiles beraber baslayacagiz jiliana :)
Allah kabul etsin Fatimem :)
Cok gecmis olsun canim, kendini toparla aramiza gel, cok sIkmayacagiz seni soz :)
Yine guzel birgun olmus kuzum sporunda sali gununden daha cok :)
Cisecim cok karbonhidrat agirlikli olmus menun, kir pidesi, makarna ,azda olsa eriste..
10 dk yuruyus cezasi geliyor kuzum karbonhidratlara...
Guzel bir menu canim, kalori olarak diyete uygun, su miktarin guzel, sporda yapmissin, daha ne olsun :)
Bişey yok yav özel. Haftasonu kaçamağı yapma ihtimalimiz var o günlerde23 kasimda ne var? kacirmisim ben
Hahahaha yok ondan değil be ya24 kasim ogretmenler gunu ya. Ogretmenler gununde bozacak diyeti ben oyle anladim
Pirinç ve bulgurun olduğu herşeyde karnabaharı rondodan geçirip kullanabilirsin. Bugün mesela tavuk var yanına karnabahar kısırı yapacağımher şey güzel olmuş busecim . biber dolmasına hiç karnabahar koyulduğunu duymamıştım ,internetten bakayım merak ettim nasıl oluyormuş.
Evet aynen özel bi tarif koy koydum oldu ama suyunu çok az koyun yapacaksanız su çekecek malzeme yok hatta fırında çok daha güzel oluyor
Sen de yap diye yazıyorum ama hiçç tbe ler düşük kaloriler bebeğim dediğime gelemedin kaç yıldır. Eskiden de ben yağ yiyin feyzoş dediğimde karşı çıkardın bana sen ben unutmaaaaammm sor özgeye.çok değişik şeyler yapıyor ,ilgiyle okuyorum menülerini
Toparlayamadım aslında özgem ama attım kendimi dışarı gece uyuyamadım 4 ü gördüm. Evde kalsam uyuyup kalacağım. Kızları bıraktım yürüyüşe koştum elimde mendilCok guzel menu, sporlarinida okudum sahaneydi cnaim :)
Canim busem menulerin guzel , umarim sabaha tamamen toparlamis olursun..
Ck guzel menu , cok guzel sporlar Tomriscim:)
Insan anne olunca yorgunluktan uykuya hasret kaliyor, firsatin oldugunda uyu canim.
Uyanamaman cok normal :)
Canim cok guzel boyle beslenirsen, dogum sonrasi gayet rahat verirsin kilolarini :)
Canim ne zman istersen donebilirsin aramiza, ozel durumundan (hamilelik) oturude listeye hemen girebilirsin :)
Harikasin senemcim bu kez o kilolar gidecek :)
Menun gayet guzel canim, su miktarinda keske sporda olsaydi :)
Canim iyiles beraber baslayacagiz jiliana :)
Allah kabul etsin Fatimem :)
Cok gecmis olsun canim, kendini toparla aramiza gel, cok sIkmayacagiz seni soz :)
Yine guzel birgun olmus kuzum sporunda sali gununden daha cok :)
Cisecim cok karbonhidrat agirlikli olmus menun, kir pidesi, makarna ,azda olsa eriste..
10 dk yuruyus cezasi geliyor kuzum karbonhidratlara...
Guzel bir menu canim, kalori olarak diyete uygun, su miktarin guzel, sporda yapmissin, daha ne olsun :)
Onu ben de unutmadim yedin yağlari yedin yağlari gene kilo verdiydin,hayretle izlediydim bendeSen de yap diye yazıyorum ama hiçç tbe ler düşük kaloriler bebeğim dediğime gelemedin kaç yıldır. Eskiden de ben yağ yiyin feyzoş dediğimde karşı çıkardın bana sen ben unutmaaaaammm sor özgeye.Yawrukush unutur muyum kızz söle.
Şu karnabahar tarifini cumartesi pazarda karnabahar varsa yapmayi dusunuyorum :)Sen de yap diye yazıyorum ama hiçç tbe ler düşük kaloriler bebeğim dediğime gelemedin kaç yıldır. Eskiden de ben yağ yiyin feyzoş dediğimde karşı çıkardın bana sen ben unutmaaaaammm sor özgeye.Yawrukush unutur muyum kızz söle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?