Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar bilmiyorum sizde bugun siteye girmekte zorlandiniz mi ama bakimdan oturu ben giremedim.
Hepinizde uyuyorsunuzdur, iyi dinlenmeler.
Simdi Akini almaya gidecegiz sonrada parkta kuzulari oynatacagim.
Yarin daha cok gorusmek dilegiyle, sizleri seviyorum..

Ben dün de giremedim açılmadı bi türlü bugün de.. Şimdi denedim oldu.

Ya evet canım kilomun sabit kalması çok moralimi bozuyor.

Sagol kaptancim,bir dikine durabileyim,buradayim inşallah:))

Gunaydin kizlar benim icin yogun gunler basladi yine ordan oraya kosturmali telfonu elime bile alamiyorum bugun alisverise gidicem yarim gunum var hafta sonu kalan islerimi halledicem sonra evin aylik alisverisi var onlari halledicem pazartesi kayinvalideye temizlige gidicem sonrada pasta borek yapmaya baslicam cok yogun gunler beni bekliyor 17 si pazar da oglumun dogum gununu yapicam hersey 2 cocukla ×2 daha zormus lutfen beni mazur gorun ara ara ugramay calisicam ama cokta takipte kalabilcegimi sanmiyorum gorusmek uzere

her şey güzel olmuş busecim . biber dolmasına hiç karnabahar koyulduğunu duymamıştım ,internetten bakayım merak ettim nasıl oluyormuş.
Pirinç ve bulgurun olduğu herşeyde karnabaharı rondodan geçirip kullanabilirsin. Bugün mesela tavuk var yanına karnabahar kısırı yapacağım

çok değişik şeyler yapıyor ,ilgiyle okuyorum menülerini
Sen de yap diye yazıyorum ama hiçç tbe ler düşük kaloriler bebeğim dediğime gelemedin kaç yıldır. Eskiden de ben yağ yiyin feyzoş dediğimde karşı çıkardın bana sen ben unutmaaaaammm sor özgeye. Yawrukush unutur muyum kızz söle.

Toparlayamadım aslında özgem ama attım kendimi dışarı gece uyuyamadım 4 ü gördüm. Evde kalsam uyuyup kalacağım. Kızları bıraktım yürüyüşe koştum elimde mendil
Kafam dönüyor bi de burayı okumak da istiyorum depilcem biyerde neredeyse. Parktaki Yaşlılar beni kınıyodur kesin yürüyüşte bile telefondan kopmuyor diye

Onu ben de unutmadim yedin yağlari yedin yağlari gene kilo verdiydin,hayretle izlediydim bende

Şu karnabahar tarifini cumartesi pazarda karnabahar varsa yapmayi dusunuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…