He ama yağ yemekten geçiyormuş ve o kadar kalıcı oldu ki son seneye kadar feyzoş. Normal yaşamaya devam etseydim almazdım. Anormal yaşadımOnu ben de unutmadim yedin yağlari yedin yağlari gene kilo verdiydin,hayretle izlediydim bende
ah ne güzel... size iyi sporlar :) dışarda yürüyüş yapmayı isterdim ama iki bebekle çok zor. ben anca evde leslie yapabiliyorum iyi ki o var :)Kozlar günaydın sabah yürüyüşü vakti bütün teyzeler amcalar uyanmış hadiiii
Ben de yapamıyordum çocuklar küçüklen. Leslie bir süre sonra hafif geliyor. Kondisyon bisikleti tavsiye ederim hem yer kaplamıyor hem de her yerinden eritiyor insanı inanılmaz basit ama çok etkili. Eliptik var şimdi bende ama asla eski kondisyon bisikletimden aldığım verimi alamıyorum onu bozdum bildiğin tamire gitti ama sonra hayır gelmedi perte çıkardımah ne güzel... size iyi sporlar :) dışarda yürüyüş yapmayı isterdim ama iki bebekle çok zor. ben anca evde leslie yapabiliyorum iyi ki o var :)
aynenoyy canim masallah . yolun yarisi dolmus bile 20. hafta.
kesinlikle.. bilmediğimiz farketmediğimiz ne çok şey varmış insan onu anlıyor..doğru bilinen yanlışları öğreniyorsun.Supersin, kitaplar cok faydali oluyor. ben de hamileyken basladim hala da devam ediyorum cocuk bakimi/egitimi ile kitaplar okumaya
amin canım sağolasın inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Cok guzel menu, sporlarinida okudum sahaneydi cnaim :)
Canim busem menulerin guzel , umarim sabaha tamamen toparlamis olursun..
Ck guzel menu , cok guzel sporlar Tomriscim:)
Insan anne olunca yorgunluktan uykuya hasret kaliyor, firsatin oldugunda uyu canim.
Uyanamaman cok normal :)
Canim cok guzel boyle beslenirsen, dogum sonrasi gayet rahat verirsin kilolarini :)
Canim ne zman istersen donebilirsin aramiza, ozel durumundan (hamilelik) oturude listeye hemen girebilirsin :)
Harikasin senemcim bu kez o kilolar gidecek :)
Menun gayet guzel canim, su miktarinda keske sporda olsaydi :)
Canim iyiles beraber baslayacagiz jiliana :)
Allah kabul etsin Fatimem :)
Cok gecmis olsun canim, kendini toparla aramiza gel, cok sIkmayacagiz seni soz :)
Yine guzel birgun olmus kuzum sporunda sali gununden daha cok :)
Cisecim cok karbonhidrat agirlikli olmus menun, kir pidesi, makarna ,azda olsa eriste..
10 dk yuruyus cezasi geliyor kuzum karbonhidratlara...
Guzel bir menu canim, kalori olarak diyete uygun, su miktarin guzel, sporda yapmissin, daha ne olsun :)
Evet malesef bazen hep bir atıştırmalık yapabiliyorum. Tutamıyorum kendimi. Çok küçük bir parça yedim ikram edilmişti misafirlikte
aksamki ekmekler olmasa daha iyi olurmus cunku oglen de 2dilim+corba var
cok iyi gidiyorsun Derya, bakalim yeniyil oncesi mezun musun
canim surekli birseyler yemissin, cig kofte ve cevizli sucuk cok olmus sanki
gayet guzel canim, allah kabul etsin. Masallah sen dogumdan sonra bir dondun pir dondun.
sagol canim, off ya az degilmis 10000 adim. Eve gidiyorum dikiliyorum basliyorum yurumeye cook uzun zaman oluyor 10000 i tamamlamak. ama cook mutluyum ki tamamladimCanim ben senin yerine hesapladim 780 puan oluyor.
sen lutfen dinlen biraz...
Gayet guzel bir gun olmus canim, su , menu , egzersiz hepsi cok guzel :)
Bugununde spor rekoru sende guzelim :)
Menun gayet guzel canim, keske azicikda spor olsaymis..
Nasil oldunuz ailecek?
Cok guzel bir gun olmus canim senin icinde, harikasin :)
Harikasin canim, karnabaharida yapmissin afiyet olsun.
Su miktarinda iyi, sporlarda sahane :)
Deryacim sporlarina hayran kaldim harikasin.
Azmediyorsun cumaya nefis bir eksi gelecek.
Bugun en cok sporu @ciseak77 yapti demistim ama sen herkesi gecmissin canim :))
ic canim, ihlamur, papatya, bana soguk alginliginda en iyi adacayi geliyor.Sağol Deryacim,ihlamur icmeye kalktim bu saatte:)
Gececek inşallah:)
insallah canim, az kalmis,. Saglikla kucagina al bebisini. Ve cook sevindim bol bol okumana. Ben de cok okumustum hamileligimde. Cok faydasini goreceksin. Okudugun ve kafana uyan metodu uygulaaynenartık hareketlerini hissediyorum..ondanda hemen gelse doğum istiyorum bir kucağıma alsam diye
kesinlikle.. bilmediğimiz farketmediğimiz ne çok şey varmış insan onu anlıyor..doğru bilinen yanlışları öğreniyorsun.
amin canım sağolasın inşallah
çok güzel kaptişim ozaman 40 ım çıktıktan sonra gelirim hem ben hem çocuk kendini toplamış olur..
canim uzme kendini. Cook guzel basladin, hizli hizli gitti. Simdi biraz durgunluk olmasi gayet normal.Sağol canım :)
İyi başladım kötü devam ediyor
3 haftadır durdu sanki kilom, bugün de artıdayım..
Gerçi ne kadar oldu ki başlayalı, yine böyle oldu anlamadım..
Yarına kadar iner umarım
inşallah canm çok sağolasıninsallah canim, az kalmis,. Saglikla kucagina al bebisini. Ve cook sevindim bol bol okumana. Ben de cok okumustum hamileligimde. Cok faydasini goreceksin. Okudugun ve kafana uyan metodu uygula
Bi ara spor salonuna giderken eliptik bisiklette cok zorlaniyodum :)) bana simdilik leslie iyi geliyor 3 gundur yapiyorum hamlik var vucutta.Ben de yapamıyordum çocuklar küçüklen. Leslie bir süre sonra hafif geliyor. Kondisyon bisikleti tavsiye ederim hem yer kaplamıyor hem de her yerinden eritiyor insanı inanılmaz basit ama çok etkili. Eliptik var şimdi bende ama asla eski kondisyon bisikletimden aldığım verimi alamıyorum onu bozdum bildiğin tamire gitti ama sonra hayır gelmedi perte çıkardım
Supersingünaydin..:)
bugün çok şükür 84 u gördüm..
yarin da 85 olur herade
kasım sonu 80 kg kafama taktım
kanadali35 Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?