Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ah ne güzel... size iyi sporlar :) dışarda yürüyüş yapmayı isterdim ama iki bebekle çok zor. ben anca evde leslie yapabiliyorum iyi ki o var :)
Ben de yapamıyordum çocuklar küçüklen. Leslie bir süre sonra hafif geliyor. Kondisyon bisikleti tavsiye ederim hem yer kaplamıyor hem de her yerinden eritiyor insanı inanılmaz basit ama çok etkili. Eliptik var şimdi bende ama asla eski kondisyon bisikletimden aldığım verimi alamıyorum onu bozdum bildiğin tamire gitti ama sonra hayır gelmedi perte çıkardım

oyy canim masallah . yolun yarisi dolmus bile 20. hafta.
aynen artık hareketlerini hissediyorum..ondanda hemen gelse doğum istiyorum bir kucağıma alsam diye
Supersin, kitaplar cok faydali oluyor. ben de hamileyken basladim hala da devam ediyorum cocuk bakimi/egitimi ile kitaplar okumaya
kesinlikle.. bilmediğimiz farketmediğimiz ne çok şey varmış insan onu anlıyor..doğru bilinen yanlışları öğreniyorsun.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
amin canım sağolasın inşallah

çok güzel kaptişim ozaman 40 ım çıktıktan sonra gelirim hem ben hem çocuk kendini toplamış olur..

aksamki ekmekler olmasa daha iyi olurmus cunku oglen de 2dilim+corba var

cok iyi gidiyorsun Derya, bakalim yeniyil oncesi mezun musun

canim surekli birseyler yemissin, cig kofte ve cevizli sucuk cok olmus sanki
Evet malesef bazen hep bir atıştırmalık yapabiliyorum. Tutamıyorum kendimi. Çok küçük bir parça yedim ikram edilmişti misafirlikte

Günaydın kızlar 6 kasim
Sabah menüm 9
Bol salata,bol peynir çiğ köfte 3 sıkım ve 10 adet yeşil zeytin tuzsuz
Öğle
3 ceviz 10 A yakın çiğfistik
Saat 4
3 sarma biraz da sarmanin dizininde yedim kızım içini yer genelde
Akşam6
3 adet tavuk kelebek ızgara
Geç saatlerde biraz acıktım küçük bir kase yerfistigi çiğ ve 1 kuru incir yedim
2 litre su
2 saat yürüyüş 360 puan
Yawrukush

İyi günler canlar..
Ancak gelebildim yine

Dünkü menümü yazayım unutmadan..

Sahur
3 hurma
1 mandalina
1 kupa çay

İftar
1 kase çorba
3 parça haşlanmış tavuk göğsü

Tavuk fazla geldi, midemi sıkınca başka birşey yiyemedim..

Ardından
1 muz

Suyu hem sahurda hem bugün sabaha kadar kalktıkca içtim ama uykulu olunca sayılmıyor pek :)

gayet guzel canim, allah kabul etsin. Masallah sen dogumdan sonra bir dondun pir dondun.

Sağol canım :)
İyi başladım kötü devam ediyor
3 haftadır durdu sanki kilom, bugün de artıdayım..
Gerçi ne kadar oldu ki başlayalı, yine böyle oldu anlamadım..
Yarına kadar iner umarım

sagol canim, off ya az degilmis 10000 adim. Eve gidiyorum dikiliyorum basliyorum yurumeye cook uzun zaman oluyor 10000 i tamamlamak. ama cook mutluyum ki tamamladim sagol canim, bugun dayanamayip tartildim 68.2 idim insallah yarina da en azindan o kadar gelirim

insallah canim, az kalmis,. Saglikla kucagina al bebisini. Ve cook sevindim bol bol okumana. Ben de cok okumustum hamileligimde. Cok faydasini goreceksin. Okudugun ve kafana uyan metodu uygula

Sağol canım :)
İyi başladım kötü devam ediyor
3 haftadır durdu sanki kilom, bugün de artıdayım..
Gerçi ne kadar oldu ki başlayalı, yine böyle oldu anlamadım..
Yarına kadar iner umarım
canim uzme kendini. Cook guzel basladin, hizli hizli gitti. Simdi biraz durgunluk olmasi gayet normal.

Merhaba kızlar
dünkü menum:
sabah: omlet, az tahin-pekmez, domates salatalık 1 dilim ekmek,zeytin

ara: muz,şekersiz kahve

akşam:fırında tavuk az patates 2 kş pilav.

ara:elmalı tart (tam bugday unlu pekmezli fln yaptım ama misafir vardı gec saat yedim malesef)

spor:40dk yürüyüş

su:2lt yakındır.

Bi ara spor salonuna giderken eliptik bisiklette cok zorlaniyodum :)) bana simdilik leslie iyi geliyor 3 gundur yapiyorum hamlik var vucutta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…