- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Ben iyiyim kostur dur cocuklarla , feyzos sonuncumu oldun kiz spor yarismasindaiyi akşamlar kızlar , nasılsınız ?
Tebrikler iyi kilo veriyosun boyle devambugün menüm
sabah = omlet
1kk peynir
2dilim ekmek
5 tane zeytin
ara : 1 kaşık nar
3 kaşık yoğurt
öğlen : 4 kaşık patlıcan yemeği
1.5dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
salata
avuç içi kadar haşlanmış tavuk
ara : 1 çay bardağı süt
yarım elma
akşam : 5 kaşık patlıcan yemeği
salata (içine 1 kaşık lor peyniri koydum)
1dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
su : 2 litreye yakın
spor : 15 dk yerinde yürüyüş
15 dk koşu
basen +kalça+squat hareketleri
Yawrukush Kozmogirl17
Seni o kadar iyi anliyorum ki... ayni yollardan bende gectim. Ilk kizimda hic bir tecrubem yoktu. 3. Gun cocuk doktoruna cok agliyor dedigimde doymuyordur mama ver dedi. Kasikla mi vereyim biberonla mi dedim. Kasikla vermek zor biberonla ver dedi. Bnde doktor dedi nede olsa diyerek biberonla vermeye basladim. O gunden sonrada hep biberona alisti emmek hic istemedi. Goguslerimde sut dolu olurdu kizim ciglik kiyamet aglardi sagip verdim bir sure. Bizde ilk kizimda doktor kurbani olduk diyebilirim.Günlerdir ağlıyorum. Çok yoruldum gerçekten. Bıktım, tükendim. Uzman diye güvendiğim insanlardan dilim yandı. Bebeğim doğunca "ememiyor, çene kasları güçlensin, emzik ver" dedi doktorumuz. Sonrasında destek aldığım emzirme danışmanı da emziği yararlı bulduğunu söyledi. Biberon yok, mama yok, kaşık yok, enjektör yok ama doğduktan 1 hafta sonra başlayan meme reddi hala devam ediyor. 4-5 dakika emip ağlamaya başlıyor. Ayakta emzirdim, beyaz gürültü denedim, hoplayıp zıpladım, yatarak emzirdim, duşta emzirdim, okşayarak, şarkı söyleyerek, okuyup üfleyerek, pozisyon değiştirerek emzirdim. Uyku dışında emme süresi 10 dakikayı katiyyen bulmuyor. En son bana ne dediler biliyor musunuz? Emziği bırak! Meme başı karmaşası yaratıyormuş. Ya neden başlattınız öyleyse! Bu çocuk benim ilk bebeğim ve uzmanlara güvenmek en ihtiyaç duyduğum şey. Fakat benimle dalga geçiyorlar. El kadar bebek deneme tahtasına döndü. Şuan emzik bıraktırmaya çalışıyoruz. Sadece uykuya geçişte veriyorduk son 1 aydır ve şuan uyumuyor. Uyuduğunda 15-20 dakika sonra çığlık çığlığa uyanıyor. Emzirerek uyutmaya çalışıyorum ama katiyyen kabul etmiyor. Çok yıprandım. Bazen "keşke bebek sahibi olmak için biraz daha bekleseydim" diyorum. 3 aylık bebeğim var, 1 gün bile keyifli bi annelik yaşayamadım.
Eline sağlık canımListemiz hazir kizlar hemen paylasiyorum :)
*** 4. Takım 647. Etap ***
Akrrep (69.9///%) Izne ayrilmak istiyor, 1. izin hakki.
haeshin (69.6/67.8/1.8/%2.59)
Huzurvermeyolunda (74.8///%) Sabit
Ucyuzbesyuz (72.5/70.9/1.6/%2.21)
AKovser (67.4/67.3/0.1/%0.15)
DeryaOnDiet (68.6/67.9/0.7/%1.02)
Melegimkorusun (66.0/65.5/0.5/%0.76)
fyzanur (68.8/67.7/1.1/%1.60)
4. Takım ortalaması: % 1.041
***Citir mi Citirlar 647. Etap***
hega8286 (63.2/62.8/0.4/%0.63) 600. etapta hastalik sebebiyle 63.2kg ile izne ayrilan uye 22.10.19’da geri dondu, hedef:59
ciseak77 (81.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 23.10.19, baslangic kilosu:82, hedef:75
Sibal57 (81.2///%) 597. etapta 71.2kg ile izne ayrilan uye 05.10.19’da geri dondu, hedef:70
tomrs (61.3/60.9/0.4/%0.65) 613. etaptan 55kg ile mezun uye geri dondu
MigiMadid (86.0/84.2/1.8/%2.09) 455. etapta Matmazel-nora nickiyle, 6.takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 80
stitch (65.3///%) 622. Etapta 63.6kg ile izne ayrilan uye 04.11.19’da geri dondu, hedef 55
nnurc (78.5/77.7/0.8/%1.02) Yeni uye, baslangic tarihi: 05.11.19, baslangic kilosu:78.5, hedef:60
allymcbeal (59.0/58.1/0.9/%1.53) Yeni uye, baslangic tarihi: 31.10.19, baslangic kilosu:59.0, hedef:51
Kozmogirl17 (67.2///%) 641. etapta 67.4kg ile mezun oldu.
Yawrukush (60.3///%) 643. etapta 58kg ile mezun oldu.
kanadali35 (58.8/58.4/0.4/%0.68) 643. etapta 58.7kg ile mezun oldu.
fmad (58.4///%) 636. etapta 56.4kg ile mezun oldu.
İnş canm inanıyorum 60 i görürsün sen. Demi çok farkediyor kilo gidince. Benim eşimde sevmiyor kiloyu, biraz ondan biraz sağlığımı düşündüğüm için veriyorum kilolariBen de ayniyim canim, bildigin hergun aclim hissediyorum ama yok yok bu sefer gorecegim 60i yani senin guncel kilonu
cok kotu yaa kilo. Inan kilo vermeye baslayinca esimin ilgisi bile birden artiyor, nasil; guzel birsey fit olmak. Insan kilo alinca anliyor ne kaybettigini veya verince anliyor hangi duyguyu ozledigini. Yasam kalitemizi bozuyoruz kendi kendimize kilo alarak
Guzel menun canim, Allah kabul etsin..
Buradan uzaklastikcada sabit kaliyorsun bence, egzersizilerin azaldi, biraz arttirmalisin canim...
Canim tekrar acil sifalar, sicak seyler ic, corba ic, kendine gel bekliyoruz :)
Aaa harikasin Aslicim tebrikler :)
Supersin Busem, hasta halinle bile sporu birakmiyorsun :)
Deli hafiza var Busede @fyzanur unutmaz vallaa :)))
Ilac aliyor musun canim, dinlenemeyincede iyilesmek cok zor
Okulada gidiyorsun mecbur, ben gelip bakacam sana, bugun insallah misil misil uyursun kuzum...
Tamam canim ne zaman iyi hissederseniz biz hep buradayiz :)
Guzel menu, guzel su miktari, egzersizin de sahane canim :)
Allah kabul etsin Fatimem cok guzel menu:)
Cok mutlu oluyorum senin adina Deryacim, yeni yila fit gireceksin :))
Canim o tart olmasa cok sahane bir menuymus, tart keske olmasaydi..
Nasilsin canim, nasil gidiyor diyete alisma donemin :)
Bende dun giremedim epey zaman, bugun sorunsuz girdim ama :)
Nasilsin Ozlemcim?
doğum günün kutlu olsun:)
Gecen hafta:72.5
Bugun:70.9
Fark: 1.6
Yuzde: 2.20
Gunaydin benim sonucum
Gecen hafta:78.5
Bugun: 77.7
Fark:0.8
Yuzde:1.01
Diyete baslayali tam 1 hafta olmadi:)
Eki Görüntüle 2552341
çok güzel vermisşin canım muhteşem,tebrik ederim
100 gr da olsa gitmiş olsun ,tebrik ederim fatimecim :)
çok güzel vermişsin canım,tebrik ederim,bu haftanın yıldızı sen oldun .
daha 1 hafta olmamış ama bayağı gitmiş ,tebrik ederim çok güzel
GEcen cuma 74,8
Bu cuma 74,8
Hakkinizi helal edin kizlar ben de yine bir ilerleme yok bu aralar hayatim duragan oldugundan :/Yawrukush Kozmogirl17
Selam kızlar kilo bildirimi yapıyorum ;
Geçen cuma :58,3
Bu cuma : 58,1
Fark: 200 gram
Fark: %0,3
Kızlar hafta içi tartıldığımda cok daha düşüktüm dün gece cok acıktım gece meyve yedim ondan mı acaba
Yawrukush Kozmogirl17
gh 69,6
Bh 67,8
F 1.8
Yüzde 2.58
Haftaya hedef 67
Bir oh çektim ki sormayın haftaya 2 gr bile versem üzülmeyeceğim bu fark şu anbeni çok rahatlattı
gh 63.2
bh 62.8
f 0.4
yüzde: 0.63
Ben de özledim hem de çook@besive sen bana soz vermistin ugrayacagim arada diye nerelerdesin?
@fmad sinavlar mi basladi acaba gulum, iyi misin?
@Falanfilannnn Tugbacim ise basladin mi , evine yerlesebildin mi?
@Gonulmeyvesi yine sende kayiplara karistin canisi...
@madamesnow nerelerdesin canim her sey yolundadir insallah cok zamandir haber alamadik senden.
@tuzsuz_ruh kaptanim sen nasilsin?
@klbk33 sende iyisindir umarim canim..
FitFiliz senide cok ozledik canisi..
@Aomine Daiki nasilsin guzelim, bebisimiz nasil?
@DenizinYosunKokusu belki sende mesaji gorur bir selam verirsin canim:)
@Wizardmom nasil oldun acaba canim, rahatsizligin gecti mi, coook zamandir senden de haber almadik.
Boylelikle bir hal hatir sorayim dedim hepinize..
Hosgeldin Filizim, nasilsin canim :)Ben de özledim hem de çook
aynen canim ne kadar cok farkediyor. Insani yoruyor kilo, daha yasli gosteriyor, hep zarar hep zararİnş canm inanıyorum 60 i görürsün sen. Demi çok farkediyor kilo gidince. Benim eşimde sevmiyor kiloyu, biraz ondan biraz sağlığımı düşündüğüm için veriyorum kilolari
wuuwuu tebrikler kaptanim, tebrikler guzel takimim. super oldu bu ucunculukKizlar odul ogunu yapmak isteyen arkadaslarim yarin odul haklarinizi kullanin , pazar gunune kacamak birakmayalim.
Cok mutlu oldum 3. olmamiza ,birkez daha hepinizi tebrik ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?