Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah razı olsun. Sizler de benim ikinci ailem gibisiniz, iyi ki varsınız. En ufak bir olumlu gelişmede kanatlanıveriyorum çabalarım sonuç veriyor diye. Benim hatam kendime, bedenime, bebeğime inanmamam oldu sanırım. Biberon ve emzik bağımlılık yapıyor almayacağım deyip doktorun tek lafıyla soluğu eczanede aldım. Ne gerek vardı oysaki, ben doğru olanı hissediyormuşum zaten... Annelik iç güdüsel bir seymiş. Ben içimdeki sesi dinlemeyi yeni yeni öğreniyorum..

Şuna bakar mısın... Her doktor bir değil ama bunu yapan da, ne bileyim! Sen de çok zor zamanlar yaşamışsın. Kendimi okudum sanki... Emzirme süresi meme reddi başladığından beri 4-5 dakikayla sınırlı. O yüzden büyüdüğünden az emiyodur diyemiyorum. Bilmiyorum ki. Çişi, kakası, hangi memeyi kaç dakika emdiği, saat kaçta emdiği, 1 günde kaç kez emdiği... Ne varsa not alıyorum. Her akşam yatmadan bakıyorum. Sabrımın, gücümün yettiği yere kadar artık...

Ehe ehe ipini koparmış gibi yürüdüm dün öbür günler fırsat olmuyor işte haftasonu geldi pazartesi salı zaten yalan oluyo napim bacım
Cook iyi yapmissin canim. Bizim burda 3 gun tatil bakalim 3 gun spor yapacahim hergun. Yanin kaloriler

Masallah canim. Emziksiz 3. Gunden sonrasi cok daha kolay. Bugun daha rahat uykuya daldigini gorursun. 3 ay daha canim. 6. Aydan sonra ek gidaya baslayinca daha rahat edeceksin.
Tabiki en zor donemler gecti canim bundsn sonra cok daha guzel gececek hem gunleriniz hem geceleriniz.

iyi akşamlar kızlar

Yawrukush ben iyiyim özgecim ,dün beden hareketleri çalışırlen yine belime ağrı girdi ,bugün sadece 100 kere zıplama yapabildim . bel fıtığından şüphe etmeye başladım artık.
bugün sadece pazara gidip alış veriş yaptım onun dışında daha çok yattım
sen nasılsın canım ,neler yapacaksın bugün ?

bugün daha iyi geçti yazmışsın başka bir mesajında ,inşaallah böyle böyle güzel günler gelecek senin için

Canim cok guzel bir menu idi bu ki tartida karsiliginida aldin zaten :)

Bildirim

Geçen hafta - 67.4
Bu hafta - 67.3
Fark - 0.1
Yüzde - %0.15

Eki Görüntüle 2552327
Gayet guzel her hafta az da olsa eksiliyorsun Fatimem nasilsin canim?

Canim iyi ki dogdun tum ailen ve sevdiklerinle cok mutlu , saglikli omrun olsun..

mevlid kandiliniz mübarek Olsun
Canim seninde mubarek olsun kandilin :)

Gecen hafta:72.5
Bugun:70.9
Fark: 1.6
Yuzde: 2.20
Harikasin canim benim...

Gunaydin benim sonucum
Gecen hafta:78.5
Bugun: 77.7
Fark:0.8
Yuzde:1.01
Diyete baslayali tam 1 hafta olmadi:)
Eki Görüntüle 2552341
Ne guzel bir eksi nurcum, daha yeni basladin diyete, cook sevindim..

Canim nasilsiniz , Allahim sizin evinize sifa versin, gecsin gitsin su hastaliklar, cok yurkten dua ediyorum, nasil oldunuz, habersiz birakma.....

Geçen hafta:68.8
Bu hafta:67.7
Fark: 1kilo 100 gr
Yüzde:
% 1.5

Yawrukush Kozmogirl17
Tebrikler guzelimmm

hayırlı kandiller kızlar :)
Sanad hayirli kandiller canim..

Günaydın hanımlar
Geçen hafta: 66
Bu hafta: 65,5
Fark: 0,5
Yüzde: 0,7

Yawrukush Kozmogirl17
Ne guzel bir eksi canim , tebrikler..

GEcen cuma 74,8
Bu cuma 74,8
Hakkinizi helal edin kizlar ben de yine bir ilerleme yok bu aralar hayatim duragan oldugundan :/ Yawrukush Kozmogirl17
Canim sen cocuklarini evini toparla, diyete odaklanamiyorsun haklisin, hemen iyilesin ailecek, tum dualarim sizinle...

Harikasin :)

Canim persembe gunleri erkenden bitir aksam yemegi isini ve ac yat mumkunse, yoksa istenildigi gibi eksi cikmiyor tartida.
Bu sonucunda guzel ama haftaya daha guzel eksi gelir bence :)

gh 69,6
Bh 67,8
F 1.8
Yüzde 2.58
Haftaya hedef 67

Bir oh çektim ki sormayın haftaya 2 gr bile versem üzülmeyeceğim bu fark şu anbeni çok rahatlattı
Of offf off su mesaji nasil gevrek bir gulumsemeyle okudum, canimsin...

gh 63.2
bh 62.8
f 0.4
yüzde: 0.63
Tebrikler canim benim

Özgem o kadar işin arasında bi de bana puan hesaplayan beynini öperim senin eksik olma canım. Ama bak bugünkü eksim seni çok mutlu edecek ben de kuş gibi hafifledim
Ayy sen cok mutlu ettin zateeee beni

Selam kizlar
Gecen hafta: 68.6
Bugun:67.9
Fark: 700 gr
Yuzde: 1.020 %
Yawrukush Kozmogirl17
Harikasin Deryam

Kilo bildirimi
Geçen hafta 61,3
Bu hafta 60,9
Eki Görüntüle 2552469
Hep boyle eksilsin kilolarin canim, tebrikler..

bugün menüm

sabah : 1 tane haşlanmış yumurta
5 tane zeytin
2dilim ekmek
1kk peynir

ara : yarım elma
3 kaşık yoğurt

öğlen : 4 kaşık patlıcan yemeği
1dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
salata
avuç içi kadar haşlanmış tavuk

ara : yarım elma
3 kaşık yoğurt

akşam : 5 kaşık patates salatası
1dilim ekmek
1kk peynir
3 tane zeytin

su : 2 litreye yakın

spor : 100 kere zıplama

Yawrukush Kozmogirl17

Canim belin duzelmeden yine zorluyorsun, hic dogru yapmiyorsun...
Sirt ustu uzan her firsatta ve buz uygula.
Sadece yuruyus yap feyzos, baska hicbir egzersiz yapma canim...
Bende iyiyim yeni kalktik, simdi kahvalti hazirlayacagim kuzulara :)

Canim belin duzelmeden yine zorluyorsun, hic dogru yapmiyorsun...
Sirt ustu uzan her firsatta ve buz uygula.
Sadece yuruyus yap feyzos, baska hicbir egzersiz yapma canim...
Bende iyiyim yeni kalktik, simdi kahvalti hazirlayacagim kuzulara :)
ayy ben soğuğa hiç dayanamıyorum acı çekmeyi tercih ederim aslında iyileşmişti belim ,kalça çalışırken zorladım heralde,fıtıktan şüphelendim üşenmediğim zaman gidip baktırıcam .
afiyet olsun canım

Canim bugun daha iyiyiz demissin, sen hep aklimdasin inan ki..
Emzik birakma sureci cok sancili oluyor, benim buyuk oglum kullanmisti ve cok zor biraktik cnku 2 yasina yakindi biraktigimizda.
Ama emzigi birakinca seni emecek, emmek isteyecek, benim emzirme sorunum oldugunda uyurken emziriyordum, uyku arasinda idrak edemiyrdu.
Birde turkcesini bilemedigim bir bebegi tutus yontemi gostermisti bana emzirme uzmani.
Esim - annem kim varsa yanimda bebegi sirtimin arkasindan uzatiyorlardi, sadece gogsumu tutacak kadar kafasini yaklastiriyorlardi o sekilde emziriyordum.
Yediklerine dikkat et canim, sut gaz yapiyor rahatsiz ediyor olabilir,bol kimyon kullan, rezene cayi ic.
Bence emzik birakma surecinden sonrasi daha guzel olacak sizin icin..
Biz her zaman buradayiz, her zaman dertles bizimle...

Gecen cuma :58.8
Bu cuma :58.4
Fark :0.4
Tebrikler canisi

Cok guzel menu canim :)

isten gec gelmene ragmen cok guzel bir menu ve adimlama olmus canim :)

Iki gunde cok guzel olmus, hem menulerin, hem su miktarin, hem sporlarin..
nasilsin canim:)

Cok guzel bir gun olmus canim :)

Tebrikler. Daim olsun inşallah.
Şimdi ben hep ödül günü yaparmışım. İzinli günlerde
Aman diyim canim, 2 hafta sonra ayni kilonla listeye gireceksin yine :))

Cok guzel menu canimcim, nasilsin iyi misin?

Menun gayet guzel canim, odul yapmamissin Feyzos..

Canim ihmal etme cook gencsin, insan gencken hicbir sey olmaz diye dusunuyor ama benim esim cook gencken bel fitigi olmus.
Hafta ici git doktora lutfen...

Kizlar kuzularim cok acikti ben kahvalti hazirligina geciyorum, yine gorusuruz.
Dunden beri cok az kisi menusunu yazdi , lutfen menulerinizi yazmayi unutmayin.
Bu haftada PUANLI SPOR YARISMAMIZA devam edelim (hazir puanlamaya alistik), haftaya cuma yarismamizi degistirecegiz..
Bugunden itibaren spor puanlarinizi yazmaya devam edin olur mu, dun mola vermis olduk, bugun egzersize devam...:)
Hepinizi opuyorum, yine buralardayim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…