- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
sagol canim, senin de gidecek haftaya simdi verdigin kilo oturdu bence yerine yine guzel eksiler gelecek sendenÇok sağol canım
Teşekkürler
Çok güzel
Gayet güzel canım, iyi başladın
Tebrikler Feyzacım
Sağol canım, az oldu ama napalım :)
Tebrikler canım ❤
Olsun canım, arada olur böyle, sıkna canını
Az olsun eksi olsun :)
Süpersinnn ♥
Tebrikler ❤
Tebrikler canım
Çok güzel
Harikasiniz canim, hepinizle birkez daha gurur duydum..wuuwuu tebrikler kaptanim, tebrikler guzel takimim. super oldu bu ucunculuk
Menun gayet guzel canim, afiyet olsun. Hemen bakiyorum lebkuhen neymis diye ilk defa duydumİyi akşamlar hanımlar
Cuma menüm
Sabah
Biberli maydanozlu omlet, 2 küçük dilim kaşar peyniri, domates, 1 dilim ekmek
Ara
2 kuru hurma, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğlen
Kaşarlı kepekli ekmekle sandviç
Ara
Yarım lebkühen
Akşam
Biraz Et sote, 2 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık kadar yoğurtlu havuç tarator, 2-3 kaşıkda semizotu yoğurt
Su: 2lt olmuştur
Spor: 2saat kadar ev temizliği, ütü, yemek
@Yawrukush
ohh ne guzel cnaim cumada sporu es gecmemissin.herkese iyi aksamlar, bugun tarti sonrasi biraz kacamak yaptim. Yarindan itibaren diyetime donuyorum
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 2 tatli kasigi tahin pekmez
Ogle: tavuk sote, az makarna, ayran
Ara ogun: latte, 2 tane elmali kurabiye
Aksam: 150 gr et, 2 dilim ekmek, 1 kase yogurt
Ara: kefir
su:3.5 litre
Spor: 15 dakika leslie 45 puan, 1 saat ev isi 120 puan
Toplam 165
wuuuuuwuuu kiz bu nee? menun super zaten hele ki su adimlar masallah masallah diyeyim ben sana :)Kızlar menümü yazayım biyere gittim telefonumu almamışım yanıma. Bu saate kaldı.
menüm
300 gr biftek
Karnabahar kısırı
Börülce salatası
Keto kek( bu sefer haşhaş ezmesi ile yaptım süper oldu)
Su 2 lt geçti
Spor çoooook yürüyüş
Nasıl hesaplasam şöyle oldu sabah gözlü tempo 40 dk yürüdüm te öbür uçtaki hastaneye
Dönüşte yolu uzattım şehir merkezindeki parkta döne döne 1 saat yürüdüm
Ordan da eve kadar 15 dk da vardım manyakça bacaklarım ağrıyor şu an
16660 adım
spor harika, menu de guzel . daha ne olsunbugün menüm
sabah = omlet
1kk peynir
2dilim ekmek
5 tane zeytin
ara : 1 kaşık nar
3 kaşık yoğurt
öğlen : 4 kaşık patlıcan yemeği
1.5dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
salata
avuç içi kadar haşlanmış tavuk
ara : 1 çay bardağı süt
yarım elma
akşam : 5 kaşık patlıcan yemeği
salata (içine 1 kaşık lor peyniri koydum)
1dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
su : 2 litreye yakın
spor : 15 dk yerinde yürüyüş
15 dk koşu
basen +kalça+squat hareketleri
Yawrukush Kozmogirl17
Tamam canım sen nasıl istersen@fyzanur canim var ya sabah kalktim ya afyonum patlamadi, iyi ki duzelttin beni kuzum, kaptan yardimcilarimizda yanimda degillerdi listeyi yaparken uyaran olmadi.Cok sagol kuzum..
Listesini paylasmayan 2 takim kaldi suan 3. siradayiz kizlar.
Umuyorum diger takimlarda gecmez bizi ve 3.lukle notamizi sildiririz..
Ellssa canim takimimizin durumu cok iyi degil gecen haftadan beri biliyorsun, o sebeple seni izne cikariyorum , haftaya yuzde dusmesin diye ama biliyorsun 2 hafta sonra takima donebiliyorsun kuzum.
Yinede bu islemi yaparken senden teyit almak isterdim keske mesajimi gorseydin...
Ehe ehe ipini koparmış gibi yürüdüm dün öbür günler fırsat olmuyor işte haftasonu geldi pazartesi salı zaten yalan oluyo napim bacımMenun gayet guzel canim, afiyet olsun. Hemen bakiyorum lebkuhen neymis diye ilk defa duydum
ohh ne guzel cnaim cumada sporu es gecmemissin.
2 kurabiye olsun tek kacamagin, onlari lesliede eritmissindir ya da evisinde
wuuuuuwuuu kiz bu nee? menun super zaten hele ki su adimlar masallah masallah diyeyim ben sana :)
harikasiiin canim
Tebrikler. Daim olsun inşallah.Kizlar odul ogunu yapmak isteyen arkadaslarim yarin odul haklarinizi kullanin , pazar gunune kacamak birakmayalim.
Cok mutlu oldum 3. olmamiza ,birkez daha hepinizi tebrik ediyorum :)
İnşallah inşallah inşallah... Bugün daha kolay geçiyor. Sabrı veren Allah'a şükürler olsun.Insallah hersey zamanla yoluna girecek canim ilk bebeklerde emzirme sorununu cogu anne yasiyor, yalniz degilsin. Ne kadar iyi ve ozverili bir annesin ki bu sorunlara ragmen hala mucadele ediyorsun. En kisa zamanda umarim kendin icin bebegin icin en iyi emzirme yolunu bulursun canim.
Çok şükür kaka, çiş ve kilo alımı iyi. Beni tek motive eden şey de bu. Bu kadar zorluk yaşıyorum ama işe yarıyor en azından. Evde sürekli sakin müzikler açık. Belki oğluma faydası olmuyor ama beni dingin tutuyor. Yine de bazen dayanamayıp ağlıyorum :) Gece uyanmıyordu, ben kaldırıyordum ama emzik hayatımızdan çıktığından beri 2-3 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Bu da beni mutlu ediyor. Demek ki emziği tamamen unuttuğunda emme konusundaki sorunları bitmese bile azalacak. Bu ay doktora götürüp alerji testi isteyeceğim bir de. Son günlerde süt ve süt ürünlerini hayatımdan çıkarmama rağmen mukuslu kaka var. Belki o da emmeyi rahatsız hale getiren bi etmendir. Bugün 4.günümüz emziksiz. Daha kolay geçiyor. İnşallah daha iyi günlerimiz olacak...canim benim ne zor bir donem geciriyorsan. Ilk bebeklerde genelde sonrun oluyor. Uzmanlari dinle tabiki ama sana en yakin, en uygun hangi yontem geliyorsa onu tercih et. Emzigi biraktigi icin cok SIK uyanmasi normal ama cok kucuk oldugu icin maksimum 3-4 gun icinde tamamen unutur emzigi merak etme.
Bol bol su ic ve 3 saatte bir duzenli emzir canim gece de dahil olmak uzere. Uzme kendini, sen gerilirsen uzulursen bebegine de yansir ikiniz de surekli huzursuz olursunuz.
Emzirme sekline gelince sana ve bebegine en rahat hangisiyse onu uygula. Bebeginin kaka cis sayisi normalse ve kilo alimi varsa yeterli oranda besleniyor demektir zaten.
Allah razı olsun. Kesinlikle hissediyor. Zaten bebekten çok kendimle savaşıyorum sakin kalabilmek adına...Allah yardımcın olsun canım emmeyi reddeden bebek zor gerçekten ama yılmadan devam etmek lazım gerçi sen her yolu denemişsin stres oldukça daha da zor oluyor herşey İnan hissediyorlar allah kolaylık versin
Ah hepiniz iyi ki varsınız. Aileler şehir dışında yaşadıkları için şanslıyız aslında. Kendimiz karar verip, uyguluyoruz. Herşeyden, her an haberleri olmadıkları için iyi veya kötü müdahale edemiyorlar. Tabi bazen insan bi nefes almak istediğinde yine yalnızız :) iyisi iyi kötüsü kötü işte. Allahtan annem arada gelip bi kaç gün yardımcı oluyor. Sağım işini ben de düşünüyorum yaklaşık 1 haftadır. Sanki emmesini kendi duygu tatminim için isteyip ona haksızlık ediyormuşum gibi geliyor. Ama bunca çabadan sonra tekrar biberon vermek geri dönülemez bir hamle olduğu için henüz cesaret edemiyorum. O yüzden biraz daha zaman verdim. Emzik bırakma konusuna gelince, bi anne ve bebeğe yapılan en büyük eziyetlerden biri. Kim icat ettiyse!Canım benim sakin ol. Emzik asla memeye alıştırmaz kızlarımdan birine Ananem zorla alıştırdı ve o neredeyse hiç emmedi. Ama emziğe alıştıysa bırakması çok zor. Ağlaması seni çok üzer eminim lohusa ve emzirme döneminde prolaktin hormonu insanı böyle hassas yapıyor. İleride bu günlerde bu kadar gerilmiş olmanın sadece kendini üzmek olduğunu anlayacaksın. Emmiyorsa zorlama sağ ver. Ben sonunda pes edip sağmıştım. Sen de biraz daha dene hemen pes etme ama baktın doyuramıyorsun ve sütün bol sağ ve biriktir hatta hergün yeteri kadar ver biberonla. Benim sütüm de çok azdı verebildiğim kadar üç ay kadar sağıp verdim en azından bağışıklık için anne sütü alsınlar diye. Sen üzme kendini içinden geldiği gibi davran her uzman anne değil anne gibi düşünmüyor doktorlar. Ağlamak seni rahatlatıyorsa ağla. Bir de etrafındakilerin tavrı çok önemli canım bebek ağlayınca sen kendini sorumlu hissetme bebeğin ağlaması ona zarar vermez. Çok nadir zorlayarak ağlarsa fıtık sorunu olur. Benim o emziğe alışan kızım delilerce ağlardı hep etrafımdakiler beni ve babasını suçlar gibi davrandı ben de çok yıprandım tam iki yaşına kadar her gece ağladı hep bize kızdılar manyakça şımartıldı bu yüzden o kızım. Bırak ağlasın ağlamak bebeği hasta etmez. Bunun için üzülme sarıl kuzuna ağlarken de çok güzeller. Canım benim nolur üzülme.
Sağlık kısminı kontrol ettirmiştir, sorun yoktu ama bu ay başka bir doktora gidip ondan da muayene etmesini isteyecegim. Ve haklısın. Ben kendimi ve bebeğimi dinlemeyi ihmal ettim, doktorların danışmanların söylediğini kural belledim. İnşallah düzelecek...Stress yapma lutfen, bebegin agzinda panukcuk varmi oda meme emmesini enfeller aglar cok emerken , birde dil bagi deniyo galiba ona baktinizmi farkettilmiyo ama oda engel meme emmesine onada bak istersen bide uzmanlardan cok annelik icgudelerine inan sen,insallah bol emen , uykusu bok akilli bebis olur ,bebeklerin atak donemleride var onlarada bak istersen .
Teşekkür ederim...Selamlar kizlar cok guzel eksiler gelmis hemen listemizi duzenlemeye geciyorum.
Cok sevindim eksilerinizi gorunce..
@Huzurvermeyolunda Huzurcum evinizdeki tum hastaliklarin gitmesini diliyorum, normal hayatiniza donun insallah, cok yiprandiniz
dtcf canim cok uzuluyorum sen yazinca, sana uzun uzun yazacagim listeleri hallettikten sonra.Kizlarin dedigi gibi sakin kalmaya calis.Yazacagim canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?