Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sagol canim, senin de gidecek haftaya simdi verdigin kilo oturdu bence yerine yine guzel eksiler gelecek senden

Menun gayet guzel canim, afiyet olsun. Hemen bakiyorum lebkuhen neymis diye ilk defa duydum

ohh ne guzel cnaim cumada sporu es gecmemissin.
2 kurabiye olsun tek kacamagin, onlari lesliede eritmissindir ya da evisinde

wuuuuuwuuu kiz bu nee? menun super zaten hele ki su adimlar masallah masallah diyeyim ben sana :)
harikasiiin canim

8 kasim menum - cuma
09:00_ 2 dilim kasar peniri, 4 yemek kasigi kadar haslanmis karabugday ustune sut, tarcin ve 1 armut.
1 fincan sutlu kahve
13:00_ 1 kase kirmizi pancar salatasi, 1 avakado, 5 yemek kasigi kadar tavuk cigeri, 1 salatalik.
17:00_ 5 yk kadar sebzeli bugday, 150 gr tavuk gogsu, 3 kucuk elma dilim patates.

su: 3 litreye yakin
spor: bugun sadece 5000 adim ( isten cook gec geldim, istedigim gibi spor yapamadim )
toplam: 250 puan

Yawrukush Kozmogirl17

spor harika, menu de guzel . daha ne olsun

Tamam canım sen nasıl istersen

Ehe ehe ipini koparmış gibi yürüdüm dün öbür günler fırsat olmuyor işte haftasonu geldi pazartesi salı zaten yalan oluyo napim bacım

Kaç gündür giremiyorum.
Perşembe
Sabah
Marulu dereotlu peynirli küçük gözleme
Ara
Sütlü kahve
Öğlen
Düğün çorbası
1 tane biber dolması
1 dilim kepekli ekmek
Akşam
3 kaşık erişte
4 kaşık kuru fasulye
20000 adım:1000 puan
20 dk ev işi:40 puan
Toplam:1040puan
2.5 l su
Cuma
Sabah
Omlet
Ara
Sütlü kahve
Öğlen
Nohut
Pilav
Yoğurt
Akşam
Yok
10000 adım: 500 puan
Toplam:500 puan
2.5 l su

Günaydın 8 Kasım
Menü
Sabah 10
Patlıcan sogurme kavurması 3yk. Havuç yoğurtlama 3Y kk peynir 5 zeytin. İnce ekmek yedim aşırıya kaçmadan 1 haslanmis yumurta
Öğle sonrası 4
3 adet tavuk kelebek tavada
Akşam 6
4 sıkım mercimek köftesi yanına bol yeşillik
9 gibi 1 mandalina
10 civarında 5 tane çiğfistik
2 litre ye yakın şu
1 buçuk saat yürüyüş

Kizlar odul ogunu yapmak isteyen arkadaslarim yarin odul haklarinizi kullanin , pazar gunune kacamak birakmayalim.
Cok mutlu oldum 3. olmamiza ,birkez daha hepinizi tebrik ediyorum :)
Tebrikler. Daim olsun inşallah.
Şimdi ben hep ödül günü yaparmışım. İzinli günlerde

İnşallah inşallah inşallah... Bugün daha kolay geçiyor. Sabrı veren Allah'a şükürler olsun.

Çok şükür kaka, çiş ve kilo alımı iyi. Beni tek motive eden şey de bu. Bu kadar zorluk yaşıyorum ama işe yarıyor en azından. Evde sürekli sakin müzikler açık. Belki oğluma faydası olmuyor ama beni dingin tutuyor. Yine de bazen dayanamayıp ağlıyorum :) Gece uyanmıyordu, ben kaldırıyordum ama emzik hayatımızdan çıktığından beri 2-3 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Bu da beni mutlu ediyor. Demek ki emziği tamamen unuttuğunda emme konusundaki sorunları bitmese bile azalacak. Bu ay doktora götürüp alerji testi isteyeceğim bir de. Son günlerde süt ve süt ürünlerini hayatımdan çıkarmama rağmen mukuslu kaka var. Belki o da emmeyi rahatsız hale getiren bi etmendir. Bugün 4.günümüz emziksiz. Daha kolay geçiyor. İnşallah daha iyi günlerimiz olacak...

Allah yardımcın olsun canım emmeyi reddeden bebek zor gerçekten ama yılmadan devam etmek lazım gerçi sen her yolu denemişsin stres oldukça daha da zor oluyor herşey İnan hissediyorlar allah kolaylık versin
Allah razı olsun. Kesinlikle hissediyor. Zaten bebekten çok kendimle savaşıyorum sakin kalabilmek adına...

Ah hepiniz iyi ki varsınız. Aileler şehir dışında yaşadıkları için şanslıyız aslında. Kendimiz karar verip, uyguluyoruz. Herşeyden, her an haberleri olmadıkları için iyi veya kötü müdahale edemiyorlar. Tabi bazen insan bi nefes almak istediğinde yine yalnızız :) iyisi iyi kötüsü kötü işte. Allahtan annem arada gelip bi kaç gün yardımcı oluyor. Sağım işini ben de düşünüyorum yaklaşık 1 haftadır. Sanki emmesini kendi duygu tatminim için isteyip ona haksızlık ediyormuşum gibi geliyor. Ama bunca çabadan sonra tekrar biberon vermek geri dönülemez bir hamle olduğu için henüz cesaret edemiyorum. O yüzden biraz daha zaman verdim. Emzik bırakma konusuna gelince, bi anne ve bebeğe yapılan en büyük eziyetlerden biri. Kim icat ettiyse!

Sağlık kısminı kontrol ettirmiştir, sorun yoktu ama bu ay başka bir doktora gidip ondan da muayene etmesini isteyecegim. Ve haklısın. Ben kendimi ve bebeğimi dinlemeyi ihmal ettim, doktorların danışmanların söylediğini kural belledim. İnşallah düzelecek...

Teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…