Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar iyi akşamlar menümü vereyim.
250 gr kefalden balık yahnisi
İki dilim keto kek yanında cevizli tahin
Marul salatası
10 ceviz yemişimdir belki daha fazla
Su 2.5 lt oldu rahat
Spor köyde çocuklarla sabahtan beri oynuyoruz
kızlar eşimin köyündeydik portakallar mandalinler şahane olmuş ama bir mandalinde 8 gr bir portakalda 15 gr karb var yemedim karatay yaparken köydeyken bonus yapıp üçtanr portakal yerdim ama şimdi kıyıp yiyemedim. Az kaldı. 23 Kasım bozma günüm. İlk ödülüm o gün olacak bekliyorum

fyzanur 65e cok az kaldi zaten :)
Randevu ne zamana bulursan al gulum...

menün güzel olmuş busecim , az kalmış hedefine gelmene dayan buseayy ben de meyve hiç sevmiyorum ,şu ara öğünlerim de yarım elma yerken bile ömrümden ömür gidiyor . 65 olana kadar kaçamak yapmamayı hedefledim ,65 olayım ara öğünlerimi bitterle yapacamtabi diyetisyene sorup ,bu ay izin vermedi , kilo verme durumuma göre söyleyecek hafta da kaç kare hakkım varsa artık .

Bence elmayı da ara öğünü de bırak kaybedeceğin bir şey olmaz madem sevmiyorsun da seni de mutlu etmiyor yapma. Az kaldı evet o gün için çok müthiş planlarım var ev yapımı mükemmel içecekler götürmeyi düşünüyorum

Cok guzel bir menu yine busem, iradenide ayakta alkisliyorum :)

Çooook teşekkür ederim kaptan öpüyorum

Herkese iyi aksamlar. Bu aksam da misafirimiz vardi pasta borek yemedim onlar yerken
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 dilim ekmek, 2 tatli kasigi tahin pekmez
Ogle: 120 gr kofte, salata, yogurt, 1 dilim ekmek
Aksam: hamsi bugulama, salata , 1 dilim ekmek
Su: 3 litre
Spor: yarim saat leslie 90 puan, 1 saat ev isi 120
Toplam 210 puan

Kızlar çok yoğundum gelemedim kusura bakmayın sınavlarıma 2 hafta kaldı
Ama kilo alıyorum vermem lazım:/

Günaydın iyi Pazar’lar herkese
Dün hiç giremedim kusura bakmayın

Cumartesi menüm
Sabah
1 dilim ekmek üstü domates, Mozarella ve kekik, 4 zeytin, 5-7 adet fırında kızartılmış tatlı patates

Ara
Yulaflı bar

Ara
1 portakal, 2 kuru hurma

Akşam
5 tane fırında pişmiş küçük balık nugget, roka salatası, 3-4 adet fırında pişmiş tatlı patates

Su:1,5 litre
Spor:9000adım: 450p
1 saat ev işi, yemek, ütü: 120p
Toplam: 570p

Yawrukush

bugün menüm
sabah : 4 kaşık patates salatası
1kk peynir
5 tane zeytin
2dilim ekmek

ara : 1 tane armut
3 kaşık yoğurt

öğlen : 6 kaşık kuru fasulye
salata (patates salatası değil )
1dilim ekmek
6 kaşık yoğurt

ara : 1 tane mandalina
3 kaşık yoğurt

akşam : 3 kaşık kabak
5 kaşık patates salatası
1kk peynir
5 tane zeytin
1dilim ekmek

patates salatasını çok yapmışız ye ye bitmedi ,yarın da yerin ben daha ,çok seviyorum

su : 1.5 litre
spor : yok (rahatsızım biraz )

Yawrukush Kozmogirl17

Son düzenleme:
kalori açısından güzel olmuş canım ,nugget durumu kötü ama onun açıklamasını yapmıştın daha önce o yüzden bir şey demiyorum :)su az olmuş benim gibi sporun da güzel .

her şey güzel olmuş :) pasta olupta kendini tutabilmen ayrıca çok güzel olmuş ,ben çok zorlanırdım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…