menün güzel olmuş busecim , az kalmış hedefine gelmene dayan buseKızlar iyi akşamlar menümü vereyim.
250 gr kefalden balık yahnisi
İki dilim keto kek yanında cevizli tahin
Marul salatası
10 ceviz yemişimdir belki daha fazla
Su 2.5 lt oldu rahat
Spor köyde çocuklarla sabahtan beri oynuyoruz
kızlar eşimin köyündeydik portakallar mandalinler şahane olmuş ama bir mandalinde 8 gr bir portakalda 15 gr karb var yemedim karatay yaparken köydeyken bonus yapıp üçtanr portakal yerdim ama şimdi kıyıp yiyemedim. Az kaldı. 23 Kasım bozma günüm. İlk ödülüm o gün olacak bekliyorum
Bence elmayı da ara öğünü de bırak kaybedeceğin bir şey olmaz madem sevmiyorsun da seni de mutlu etmiyor yapma. Az kaldı evet o gün için çok müthiş planlarım var ev yapımı mükemmel içecekler götürmeyi düşünüyorum
menün güzel olmuş busecim , az kalmış hedefine gelmene dayan buseayy ben de meyve hiç sevmiyorum ,şu ara öğünlerim de yarım elma yerken bile ömrümden ömür gidiyor . 65 olana kadar kaçamak yapmamayı hedefledim ,65 olayım ara öğünlerimi bitterle yapacam tabi diyetisyene sorup ,bu ay izin vermedi , kilo verme durumuma göre söyleyecek hafta da kaç kare hakkım varsa artık .
Cok guzel bir menu yine busem, iradenide ayakta alkisliyorum :)Kızlar iyi akşamlar menümü vereyim.
250 gr kefalden balık yahnisi
İki dilim keto kek yanında cevizli tahin
Marul salatası
10 ceviz yemişimdir belki daha fazla
Su 2.5 lt oldu rahat
Spor köyde çocuklarla sabahtan beri oynuyoruz
kızlar eşimin köyündeydik portakallar mandalinler şahane olmuş ama bir mandalinde 8 gr bir portakalda 15 gr karb var yemedim karatay yaparken köydeyken bonus yapıp üçtanr portakal yerdim ama şimdi kıyıp yiyemedim. Az kaldı. 23 Kasım bozma günüm. İlk ödülüm o gün olacak bekliyorum
Çooook teşekkür ederim kaptan öpüyorumCanim cok guzel bir menu idi bu ki tartida karsiliginida aldin zaten :)
Gayet guzel her hafta az da olsa eksiliyorsun Fatimem nasilsin canim?
Canim iyi ki dogdun tum ailen ve sevdiklerinle cok mutlu , saglikli omrun olsun..
Canim seninde mubarek olsun kandilin :)
Harikasin canim benim...
Ne guzel bir eksi nurcum, daha yeni basladin diyete, cook sevindim..
Canim nasilsiniz , Allahim sizin evinize sifa versin, gecsin gitsin su hastaliklar, cok yurkten dua ediyorum, nasil oldunuz, habersiz birakma.....
Tebrikler guzelimmm
Sanad hayirli kandiller canim..
Ne guzel bir eksi canim , tebrikler..
Canim sen cocuklarini evini toparla, diyete odaklanamiyorsun haklisin, hemen iyilesin ailecek, tum dualarim sizinle...
Harikasin :)
Canim persembe gunleri erkenden bitir aksam yemegi isini ve ac yat mumkunse, yoksa istenildigi gibi eksi cikmiyor tartida.
Bu sonucunda guzel ama haftaya daha guzel eksi gelir bence :)
Of offf off su mesaji nasil gevrek bir gulumsemeyle okudum, canimsin...
Tebrikler canim benim
Ayy sen cok mutlu ettin zateeee beni
Harikasin Deryam
Hep boyle eksilsin kilolarin canim, tebrikler..
Bende optum canim :)Çooook teşekkür ederim kaptan öpüyorum
İyi pazarlar kuzumHerkese guzel pazarlar .herkes iyi mi yazamiyorum ama gozum uzerinizde sizi seviyorum
Benimde kosturmali geciyor gunlerim nasil geciyor anlamiyorum bile haftaya pazara kadar boleyim sonra donucem geri insallahİyi pazarlar kuzum
Evdeyim iyiyim ve çok şişko hissediyorumsen nasılsın
ders çalışınca sürekli yemek yemek istiyor insan . sınav dönemin bitince düzene girer üzülme .Kızlar çok yoğundum gelemedim kusura bakmayınsınavlarıma 2 hafta kaldı
Ama kilo alıyorum vermem lazım:/
kalori açısından güzel olmuş canım ,nugget durumu kötü ama onun açıklamasını yapmıştın daha önce o yüzden bir şey demiyorum :)su az olmuş benim gibiGünaydın iyi Pazar’lar herkese
Dün hiç giremedim kusura bakmayın
Cumartesi menüm
Sabah
1 dilim ekmek üstü domates, Mozarella ve kekik, 4 zeytin, 5-7 adet fırında kızartılmış tatlı patates
Ara
Yulaflı bar
Ara
1 portakal, 2 kuru hurma
Akşam
5 tane fırında pişmiş küçük balık nugget, roka salatası, 3-4 adet fırında pişmiş tatlı patates
Su:1,5 litre
Spor:9000adım: 450p
1 saat ev işi, yemek, ütü: 120p
Toplam: 570p
Yawrukush
her şey güzel olmuş :) pasta olupta kendini tutabilmen ayrıca çok güzel olmuş ,ben çok zorlanırdım .Herkese iyi aksamlar. Bu aksam da misafirimiz vardi pasta borek yemedim onlar yerken
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 dilim ekmek, 2 tatli kasigi tahin pekmez
Ogle: 120 gr kofte, salata, yogurt, 1 dilim ekmek
Aksam: hamsi bugulama, salata , 1 dilim ekmek
Su: 3 litre
Spor: yarim saat leslie 90 puan, 1 saat ev isi 120
Toplam 210 puan
sana da iyi pazarlar canımHerkese guzel pazarlar .herkes iyi mi yazamiyorum ama gozum uzerinizde sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?