Cok guzel menu canim, misafirlerle menunu bozmamanida ayrica tebrik ediyorum.Herkese iyi aksamlar. Bu aksam da misafirimiz vardi pasta borek yemedim onlar yerken
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 dilim ekmek, 2 tatli kasigi tahin pekmez
Ogle: 120 gr kofte, salata, yogurt, 1 dilim ekmek
Aksam: hamsi bugulama, salata , 1 dilim ekmek
Su: 3 litre
Spor: yarim saat leslie 90 puan, 1 saat ev isi 120
Toplam 210 puan
Hosgeldin canim, streslisindir, cok yogunsundur tahmin ediyorum kuzum.Kızlar çok yoğundum gelemedim kusura bakmayınsınavlarıma 2 hafta kaldı
Ama kilo alıyorum vermem lazım:/
Guzel menu canim, nasilsin?Günaydın iyi Pazar’lar herkese
Dün hiç giremedim kusura bakmayın
Cumartesi menüm
Sabah
1 dilim ekmek üstü domates, Mozarella ve kekik, 4 zeytin, 5-7 adet fırında kızartılmış tatlı patates
Ara
Yulaflı bar
Ara
1 portakal, 2 kuru hurma
Akşam
5 tane fırında pişmiş küçük balık nugget, roka salatası, 3-4 adet fırında pişmiş tatlı patates
Su:1,5 litre
Spor:9000adım: 450p
1 saat ev işi, yemek, ütü: 120p
Toplam: 570p
Yawrukush
Iyi pazarlar Ozlemcim , nasil gidiyor hazirliklar :)Herkese guzel pazarlar .herkes iyi mi yazamiyorum ama gozum uzerinizde sizi seviyorum
Afiyet olsun canim menun iyi, peki neyin var, hasta mi oldun?bugün menüm
sabah : 4 kaşık patates salatası
1kk peynir
5 tane zeytin
2dilim ekmek
ara : 1 tane armut
3 kaşık yoğurt
öğlen : 6 kaşık kuru fasulye
salata (patates salatası değil )
1dilim ekmek
6 kaşık yoğurt
ara : 1 tane mandalina
3 kaşık yoğurt
akşam : 3 kaşık kabak
5 kaşık patates salatası
1kk peynir
5 tane zeytin
1dilim ekmek
patates salatasını çok yapmışız ye ye bitmedi ,yarın da yerin ben daha ,çok seviyorum
su : 1.5 litre
spor : yok (rahatsızım biraz )
Yawrukush Kozmogirl17
Tam gaz devam kaptanimCok guzel menu canim, misafirlerle menunu bozmamanida ayrica tebrik ediyorum.
Fakat haftada 1 kez odul yapma hakkimiz var, dilersen cuma ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla odul ogunu yapip diledigini yiyebilirsin :)
Hosgeldin canim, streslisindir, cok yogunsundur tahmin ediyorum kuzum.
Sinavlarina cok guzel hazirlanip, cok guzel notlarla gecersin insallah Feyzos..
Sinav stresiyle kolay oldugundan abur cubur vs tuketmemeye calis , saglikli birseyler bulundur yaninda.
Ders calisirken salatalik, havuc tuket mesela, ya da 1 adet meyve..
Ama onceligin sinavlarin unutma canim...
Guzel menu canim, nasilsin?
Iyi pazarlar Ozlemcim , nasil gidiyor hazirliklar :)
Afiyet olsun canim menun iyi, peki neyin var, hasta mi oldun?
bel ağrısından dolayı ara verdim ya özgecim ,ondan yapmadım .Cok guzel menu canim, misafirlerle menunu bozmamanida ayrica tebrik ediyorum.
Fakat haftada 1 kez odul yapma hakkimiz var, dilersen cuma ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla odul ogunu yapip diledigini yiyebilirsin :)
Hosgeldin canim, streslisindir, cok yogunsundur tahmin ediyorum kuzum.
Sinavlarina cok guzel hazirlanip, cok guzel notlarla gecersin insallah Feyzos..
Sinav stresiyle kolay oldugundan abur cubur vs tuketmemeye calis , saglikli birseyler bulundur yaninda.
Ders calisirken salatalik, havuc tuket mesela, ya da 1 adet meyve..
Ama onceligin sinavlarin unutma canim...
Guzel menu canim, nasilsin?
Iyi pazarlar Ozlemcim , nasil gidiyor hazirliklar :)
Afiyet olsun canim menun iyi, peki neyin var, hasta mi oldun?
cumartesi menün hep karbonhidrat olmuş ama bütün gün yediğin şeylerin toplam miktarları az sanırım o yüzden iyi,bir de cumartesi kaçamak hakkımız da var zaten .pazar menün de aynı şekilde toplamına bakınca çok kalori yok gibi :)Kızlar selam dün gece geç döndüm yazamadım cumartesi menüm :
Sabah 12:00
3 adet pişi, Bi dilim peynir, 1 mandalina
Akşam 20:30
İnce hamurlu küçük pizza nın yarısı
Spor :10 bin adım :500 puan
Su: 2lt
Pazar menüsü
Sabah
1 dilim tam buğday ekmek, yumurtasız menemen
Ara öğün :
Şekersiz Türk kahvesi, 7-8 adet kuruyemiş
Aksam :
Çeyrek ekmek tantuni (çeyrekten biraz fazla)
Spor : yok
Su :2 lt
@Yawrukush @Kozmogirl17
ziyafet gibi bir şey mi vardı neden böyle oldu ki menün. hafta içi başka kaçamak yapmazsan ve spora ağırlık verirsen telafi olur sanırım .Merhaba herkese
Bugun maalesef kacamaklarim oldu
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 tatli kasigi tahin pekmez, 2 dilim ekmek
Ogle: 1 lavas ve 10 sıkım cigkofte, 2 bardak ayran
Aksam: 3 iclikofte, 1 bardak ayran, 1 dilim baklava
Su: 3.5 litre
Spor: 1 saat ev isi 120 puan
Bu haftaicinde toparlamaya calisacagim
çok geçmiş olsun akıncığa ,şimdi nasıl iyi mi,inşaallah toparlamıştır hemen .Selamlar kizlar nasilsiniz?
Dun oglen San Franciscoya gittik biraz gezelim diye, Akin (buyuk oglum) hava serin olmasina ragmen, sort ve ince bir ceketle takildi, tum ugraslarimiza ragmen montunu ve pantalonunu giydiremedik.
Sonuc eve donus yolunda karnim agriyor demeye basladi, eve geldik yiyemedi bir sey dogru durust.
Gecede uyuyamadi ve istifra etti, tabiki ben yaninda sabahladim, cok sukur bu sabah iyi uyandi.
Umuyorum ki devam etmez rahatsizligi..
Sizlerde neler var neler yok?
Nasil gecti gununuz? :)
Hafta sonu hep dışardaydım sağlıksız beslenmek zorunda kaldım hafta içi telafi edeceğim İnşbel ağrısından dolayı ara verdim ya özgecim ,ondan yapmadım .
cumartesi menün hep karbonhidrat olmuş ama bütün gün yediğin şeylerin toplam miktarları az sanırım o yüzden iyi,bir de cumartesi kaçamak hakkımız da var zaten .pazar menün de aynı şekilde toplamına bakınca çok kalori yok gibi :)
ziyafet gibi bir şey mi vardı neden böyle oldu ki menün. hafta içi başka kaçamak yapmazsan ve spora ağırlık verirsen telafi olur sanırım .
daha tartı gününe 5 gün var ,bence de telafi edersinHafta sonu hep dışardaydım sağlıksız beslenmek zorunda kaldım hafta içi telafi edeceğim İnş
Gecmis olsun canim nasil iyi mi simdiSelamlar kizlar nasilsiniz?
Dun oglen San Franciscoya gittik biraz gezelim diye, Akin (buyuk oglum) hava serin olmasina ragmen, sort ve ince bir ceketle takildi, tum ugraslarimiza ragmen montunu ve pantalonunu giydiremedik.
Sonuc eve donus yolunda karnim agriyor demeye basladi, eve geldik yiyemedi bir sey dogru durust.
Gecede uyuyamadi ve istifra etti, tabiki ben yaninda sabahladim, cok sukur bu sabah iyi uyandi.
Çok geçmiş olsun canımSelamlar kizlar nasilsiniz?
Çok güzel olmus ,:)günaydin
sabah 10 dklık agir spor yaptım.:)
vucudum rahatladi.
sabah kahvaltı da kaşarlı omlet domates 5 zeytin bi dilim ekmek
4 şekersiz çay bardagi.:)
gerçekten dinç hissediyorum:)
memede eds mi ? hiç duymadım çok teşekkür ederim bunu araştıracağım böyle tavsiyeler olursa lütfen söyleyinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yalvarırım doktorlar biberon, emzik falan derse sakın bebeğinin ağzına sürme. Mama vermek zorunda kalsan bile alternatif yöntemleri dene. Hatta memede eds yap, sütünün artmasını da sağlar. İnşallah benim yaşadığım sorunları sen yaşamazsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?