- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Sıhhatler olsun canım iyi yapmışsın bende dün saçlarımı boyadım 2 aydır boyamamıştım beyazlarım çok uzamıştı bende kendime geldim vallaGünaydınnn
Çok güzel bir hafta olsun hepimiz için
Haftasonu çok yoğun geçti, doğum günüm, misafirler falan derken cumartesi dolu dolu geçti :)
Dün de sabah evdeydim, sonra kayınvalideme gittim, bebeğimi ona emanet edip kuaföre gittim, uzun zaman sonra kendime zaman ayırdım
Günümün yarısı kuaförde geçti
Ordan eve uğradım, ardından kayınvalideme gidip bebeğimi aldım, son durağım da annemler oldu :) Babam hastaydı akşam vakti de olsa gitmek istedim.. Eve gece döndüm, artık halim kalmamıştı, biraz kanepede dinlenip yattım hemen..
Bugün de bir yere davetliyim, bakalım, oraya da gidip atlatırsam sonra buralardayım inşaAllah :)
Fırsat bulunca toplu menülerimi yazacağım.. Şimdi bebeğim çağırıyor :)
İyiyim canımCanim bugun daha iyiyiz demissin, sen hep aklimdasin inan ki..
Emzik birakma sureci cok sancili oluyor, benim buyuk oglum kullanmisti ve cok zor biraktik cnku 2 yasina yakindi biraktigimizda.
Ama emzigi birakinca seni emecek, emmek isteyecek, benim emzirme sorunum oldugunda uyurken emziriyordum, uyku arasinda idrak edemiyrdu.
Birde turkcesini bilemedigim bir bebegi tutus yontemi gostermisti bana emzirme uzmani.
Esim - annem kim varsa yanimda bebegi sirtimin arkasindan uzatiyorlardi, sadece gogsumu tutacak kadar kafasini yaklastiriyorlardi o sekilde emziriyordum.
Yediklerine dikkat et canim, sut gaz yapiyor rahatsiz ediyor olabilir,bol kimyon kullan, rezene cayi ic.
Bence emzik birakma surecinden sonrasi daha guzel olacak sizin icin..
Biz her zaman buradayiz, her zaman dertles bizimle...
Tebrikler canisi
Cok guzel menu canim :)
isten gec gelmene ragmen cok guzel bir menu ve adimlama olmus canim :)
Iki gunde cok guzel olmus, hem menulerin, hem su miktarin, hem sporlarin..
nasilsin canim:)
Cok guzel bir gun olmus canim :)
Aman diyim canim, 2 hafta sonra ayni kilonla listeye gireceksin yine :))
Cok guzel menu canimcim, nasilsin iyi misin?
Ooo cidden uçukmuş fiyatlar..Sıhhatler olsun canım iyi yapmışsın bende dün saçlarımı boyadım 2 aydır boyamamıştım beyazlarım çok uzamıştı bende kendime geldim vallaburda kuaför fiyatları çok uçuk Türkiye’deki canım çok sıkkın gidip bir fön çektireyim kendime geleyim olayını çok özledim. Geçen bir kuaföre sordu arkadaş kesim + fön: 100€ dedim kalsın
Geçmiş olsun canım.. Kas incinmesi de çok ağrı verir.. Belini sıcak tut. Varsa yün korse tak veya sar.. Isıtan kremlerden sürebilirsin..ayy ben soğuğa hiç dayanamıyorum acı çekmeyi tercih ederimaslında iyileşmişti belim ,kalça çalışırken zorladım heralde,fıtıktan şüphelendim üşenmediğim zaman gidip baktırıcam .
afiyet olsun canım
Güzel menübugün menüm
sabah : 1 tane haşlanmış yumurta
5 tane zeytin
2dilim ekmek
1kk peynir
ara : yarım elma
3 kaşık yoğurt
öğlen : 4 kaşık patlıcan yemeği
1dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
salata
avuç içi kadar haşlanmış tavuk
ara : yarım elma
3 kaşık yoğurt
akşam : 5 kaşık patates salatası
1dilim ekmek
1kk peynir
3 tane zeytin
su : 2 litreye yakın
spor : 100 kere zıplama
Yawrukush @Kozmogirl17
Yaa işte hiç izinde değilim psikolojisindeyim yoksa çıkarım çizgimdenCanim bugun daha iyiyiz demissin, sen hep aklimdasin inan ki..
Emzik birakma sureci cok sancili oluyor, benim buyuk oglum kullanmisti ve cok zor biraktik cnku 2 yasina yakindi biraktigimizda.
Ama emzigi birakinca seni emecek, emmek isteyecek, benim emzirme sorunum oldugunda uyurken emziriyordum, uyku arasinda idrak edemiyrdu.
Birde turkcesini bilemedigim bir bebegi tutus yontemi gostermisti bana emzirme uzmani.
Esim - annem kim varsa yanimda bebegi sirtimin arkasindan uzatiyorlardi, sadece gogsumu tutacak kadar kafasini yaklastiriyorlardi o sekilde emziriyordum.
Yediklerine dikkat et canim, sut gaz yapiyor rahatsiz ediyor olabilir,bol kimyon kullan, rezene cayi ic.
Bence emzik birakma surecinden sonrasi daha guzel olacak sizin icin..
Biz her zaman buradayiz, her zaman dertles bizimle...
Tebrikler canisi
Cok guzel menu canim :)
isten gec gelmene ragmen cok guzel bir menu ve adimlama olmus canim :)
Iki gunde cok guzel olmus, hem menulerin, hem su miktarin, hem sporlarin..
nasilsin canim:)
Cok guzel bir gun olmus canim :)
Aman diyim canim, 2 hafta sonra ayni kilonla listeye gireceksin yine :))
Cok guzel menu canimcim, nasilsin iyi misin?
Özgecim canim benim giremedim hic buyuk oglum ölsürüyor hala toparlandi sayilir iyice bugun gönderdil okula ma kucuk olan henuz 6 aylik biöe degil ilac vs verilmiyor burda surekli bez isitiü gögsüne koyuyorum bir de temiz bir beze havöu sürtüp 4 saatte bir sirtina gögüsne dönüsümlü koyuyorum o da öksürügw iyi geliyor demislerdi bunlari yapip surekli gözlemöiyorim bir de demismiDim hatirlamiyorum size benim kuzumun dogustan tek böbregi var oyuzden hastaliklar konusunda ilac kullanmama adina hassas olmam lazim oyuzden bu hastalik isleri daha da canimi sikyor hersey Allahtan tabi o ne dediYse o sonucta ama yine de anne yüregi tedirgin oluyorsub istwr istemezCanim cok guzel bir menu idi bu ki tartida karsiliginida aldin zaten :)
Gayet guzel her hafta az da olsa eksiliyorsun Fatimem nasilsin canim?
Canim iyi ki dogdun tum ailen ve sevdiklerinle cok mutlu , saglikli omrun olsun..
Canim seninde mubarek olsun kandilin :)
Harikasin canim benim...
Ne guzel bir eksi nurcum, daha yeni basladin diyete, cook sevindim..
Canim nasilsiniz , Allahim sizin evinize sifa versin, gecsin gitsin su hastaliklar, cok yurkten dua ediyorum, nasil oldunuz, habersiz birakma.....
Tebrikler guzelimmm
Sanad hayirli kandiller canim..
Ne guzel bir eksi canim , tebrikler..
Canim sen cocuklarini evini toparla, diyete odaklanamiyorsun haklisin, hemen iyilesin ailecek, tum dualarim sizinle...
Harikasin :)
Canim persembe gunleri erkenden bitir aksam yemegi isini ve ac yat mumkunse, yoksa istenildigi gibi eksi cikmiyor tartida.
Bu sonucunda guzel ama haftaya daha guzel eksi gelir bence :)
Of offf off su mesaji nasil gevrek bir gulumsemeyle okudum, canimsin...
Tebrikler canim benim
Ayy sen cok mutlu ettin zateeee beni
Harikasin Deryam
Hep boyle eksilsin kilolarin canim, tebrikler..
Allah yardimciniz olsuk canim benim türkiyede hayat cok pahalanmis annem diyor kizim 100 lirayla markwtw gidiyorum hicbirsey alamadan cikiyorum diyoryeni zamlar gelicekmiş yılbaşı sonrasi ay ben sinirlendim.
100 lira ile iki üç şeylik alir çikar oluyor.Allah yardimciniz olsuk canim benim türkiyede hayat cok pahalanmis annem diyor kizim 100 lirayla markwtw gidiyorum hicbirsey alamadan cikiyorum diyor
oyy oyy, o da biraz cokmus, kolay gelsin :)Bugun basladi nisana kadar kar olur hep
heheh seni banlatmayizBende benimi almiyolar dedim .uslu bir kizdim banlanmis olamam dedim
hayir canim, listeye girmek istiyorum ama haftasonu hem kendim hem kizim hastaydi, kacirdim cuma bildiriministitch liste disimi kilo vercen yarina - geliyomu kiz
Kuzum ben de var yaBenimde kosturmali geciyor gunlerim nasil geciyor anlamiyorum bile haftaya pazara kadar boleyim sonra donucem geri insallah
Ahhhh keşke ama 6 haftada bir sınavım var kuzumders çalışınca sürekli yemek yemek istiyor insan . sınav dönemin bitince düzene girer üzülme .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?