Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar haftanınız güzel ve kaçamaksın geçsin inş
Ben dün o kadar yiyince gece midem çok ağrıdı
Tabi kilo +900gr gösterdi ama sanırım daha dün kaçamak yaptığım için ödem de oldu 1 günde 1 kilo almam sanırım bu hafta bir aksilik çıkmazsa bol bol yürüyüş yapacağım
Yawrukush oğlun nasıl oldu canım inş toparlamıştır

Sıhhatler olsun canım iyi yapmışsın bende dün saçlarımı boyadım 2 aydır boyamamıştım beyazlarım çok uzamıştı bende kendime geldim valla burda kuaför fiyatları çok uçuk Türkiye’deki canım çok sıkkın gidip bir fön çektireyim kendime geleyim olayını çok özledim. Geçen bir kuaföre sordu arkadaş kesim + fön: 100€ dedim kalsın

İyiyim canım sen nasılsın?

10 Kasım Pazar menüm

Öğle 13:00
1 poğaça
Kuru üzüm
Sade kahve

Akşam 20:00
Patlican kebabı
İnce lavaş
Dereotlu sarımsaklı yoğurt

Spor
40 dk yürüyüş

Su
2 litre

Ooo cidden uçukmuş fiyatlar..
Evde yap işlemini paran cebinde kalsın canım

Geçmiş olsun canım.. Kas incinmesi de çok ağrı verir.. Belini sıcak tut. Varsa yün korse tak veya sar.. Isıtan kremlerden sürebilirsin..

Güzel menü

Yaa işte hiç izinde değilim psikolojisindeyim yoksa çıkarım çizgimden 6 lı rakamı görmüşüm bikere bırakmammm

Özgecim canim benim giremedim hic buyuk oglum ölsürüyor hala toparlandi sayilir iyice bugun gönderdil okula ma kucuk olan henuz 6 aylik biöe degil ilac vs verilmiyor burda surekli bez isitiü gögsüne koyuyorum bir de temiz bir beze havöu sürtüp 4 saatte bir sirtina gögüsne dönüsümlü koyuyorum o da öksürügw iyi geliyor demislerdi bunlari yapip surekli gözlemöiyorim bir de demismiDim hatirlamiyorum size benim kuzumun dogustan tek böbregi var oyuzden hastaliklar konusunda ilac kullanmama adina hassas olmam lazim oyuzden bu hastalik isleri daha da canimi sikyor hersey Allahtan tabi o ne dediYse o sonucta ama yine de anne yüregi tedirgin oluyorsub istwr istemez

Ev de yemeklerde oyle duzensiz ki iyice sorazeden cikti diEt miEt hastaliklarla igrasmaktan eve alisveris yapmamisiz sabah pglann beslenmesine koyacak ne ekmek kalmis ne yumurta yeni hafta yeni umutlar buhafta duzeömel istiyorum artik kizlar hem maddi hem manevi (

Allah yardimciniz olsuk canim benim türkiyede hayat cok pahalanmis annem diyor kizim 100 lirayla markwtw gidiyorum hicbirsey alamadan cikiyorum diyor
100 lira ile iki üç şeylik alir çikar oluyor.
biz market alışverişi 500 liralıkyapıyoruz.
yetmiyor ay sonuna yetinmeye çalışıyoruz.
offf asgari ücretli çalışana Allah geçim versin çok zor. onlari bi düşünseler.

Gunaydin kizlar nasilsiniz? gelemedim bir turlu, yolculuktu hastalikti derken. bakalim artik bir aksilik olmazsa buradayim hep
ptesi bildirimimi yapayim 68.2 ciktim, gecen hafta ici 67.2 gormustum, dun arkadaslar davet etmisti, ozel bir ekmek yapmislar halloween icin, yemekte sadece o vardi :) herhalde biraz fazla kacirdim, ama cumaya 67.2 gormeliyim tekrar, bakalim.
umarim iyi baslamistir haftaniz

Benimde kosturmali geciyor gunlerim nasil geciyor anlamiyorum bile haftaya pazara kadar boleyim sonra donucem geri insallah
Kuzum ben de var ya
Okul açıldığından beri o kadar doluyum ki
Buraya bile giremiyorum doğru düzgün
Zaman çok hızlı geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…