Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah kaptanım

Sagol canim.
ve emzirm konusunda ayni bahsettiginsekilde bana da emzirme uzmani onermisti.hamilelik/Emzirme yastigiyla emzirmistim tam o pozisyonda.

Ana yemekler gayet guzel. Ohh plan simdiden yapilmis. Super

cok gecmis olsun

9 kasim menum(cumartesi)
10:00- 2yumurtadan peynirli omlet , 2 dilim beyaz peynir, 1 domates, 2 tatli kasigi fistik emzesi.yarim krep.
14:00- 1 kase karpuz, 1 avuc uzum.
18:00- 1 kase haslanmis kestane. 1 cay kasigi fistik ezmesi.
su:2 lt
Spor: yok

10kasim’menum(pazar)
10:00- 2 yumurtadan sebzeli kiymali yumurta, 1 yemek tabagi salata.
18:00(spordan sonra)-1 buyuk tabak salata (roka, biber, taze ve kuru domates), 150 gr balik, 1 ayva, 1 yer elmasi, 3 sekersiz kakaolu kurabiye.
Su:2.5lt
Spor: 1 saat tam vucut calisma: 180p
1 saat agirlik kaldirma ve bolca squat: 180 p
10 000 adim: 500 p
Toplam: 860 puan

Yawrukush Kozmogirl17

Gunaydin canim. Cabuk gelen kili cabik gidermis sen cumaya gorursun 67 yi canim

Cok gecmis olsun canim. Bugun nasil oldu oglusun?
benim de kizim ayniydi istifra vardi 2 gundur. Sukur bugun iyi.

Ben de tam bu mesaji ariyordum tamamdir canim. Puanli soora devam

Gecmis olsun canim, simdi nasil? Gidebildi mi bugun okula?

ay kiyamam kuzuya, gecmis olsun

Canim cok uzuldum okuyunca ama bak sen elinden geleni yapiyorsun, en onemlisi bu. baskalarini dinleme, kendi hislerinle ilerle. bebeginle ten temasi da cok onemli diyorlardi burada, bol bol vakit gecir, dedigin gibi kendinizi dinle. kilo almasinda sorun yoksa stres yapma. ben emzirme yastigi ve yatar pozisyonda emziriyordum en kolay. maalesef her bebek farkli. benim bebegim de hic 10dk'dan fazla emmezdi ama hic problem olmadi. az emmiyorsa, sık sık emmek ister oyle yaparsin. sen yeterki sakin kal, bebegin de senin sakinligin ile sakinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…