İnşallah kaptanımCok guzel menu canim, misafirlerle menunu bozmamanida ayrica tebrik ediyorum.
Fakat haftada 1 kez odul yapma hakkimiz var, dilersen cuma ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla odul ogunu yapip diledigini yiyebilirsin :)
Hosgeldin canim, streslisindir, cok yogunsundur tahmin ediyorum kuzum.
Sinavlarina cok guzel hazirlanip, cok guzel notlarla gecersin insallah Feyzos..
Sinav stresiyle kolay oldugundan abur cubur vs tuketmemeye calis , saglikli birseyler bulundur yaninda.
Ders calisirken salatalik, havuc tuket mesela, ya da 1 adet meyve..
Ama onceligin sinavlarin unutma canim...
Guzel menu canim, nasilsin?
Iyi pazarlar Ozlemcim , nasil gidiyor hazirliklar :)
Afiyet olsun canim menun iyi, peki neyin var, hasta mi oldun?
ne sinaviydi canim?Ahhhh keşke ama 6 haftada bir sınavım var kuzum
Dogum gunun kutlu olsunBugün 8 Kasımbenim doğum günümm
Sagol canim.Canim bugun daha iyiyiz demissin, sen hep aklimdasin inan ki..
Emzik birakma sureci cok sancili oluyor, benim buyuk oglum kullanmisti ve cok zor biraktik cnku 2 yasina yakindi biraktigimizda.
Ama emzigi birakinca seni emecek, emmek isteyecek, benim emzirme sorunum oldugunda uyurken emziriyordum, uyku arasinda idrak edemiyrdu.
Birde turkcesini bilemedigim bir bebegi tutus yontemi gostermisti bana emzirme uzmani.
Esim - annem kim varsa yanimda bebegi sirtimin arkasindan uzatiyorlardi, sadece gogsumu tutacak kadar kafasini yaklastiriyorlardi o sekilde emziriyordum.
Yediklerine dikkat et canim, sut gaz yapiyor rahatsiz ediyor olabilir,bol kimyon kullan, rezene cayi ic.
Bence emzik birakma surecinden sonrasi daha guzel olacak sizin icin..
Biz her zaman buradayiz, her zaman dertles bizimle...
Tebrikler canisi
Cok guzel menu canim :)
isten gec gelmene ragmen cok guzel bir menu ve adimlama olmus canim :)
Iki gunde cok guzel olmus, hem menulerin, hem su miktarin, hem sporlarin..
nasilsin canim:)
Cok guzel bir gun olmus canim :)
Aman diyim canim, 2 hafta sonra ayni kilonla listeye gireceksin yine :))
Cok guzel menu canimcim, nasilsin iyi misin?
Ana yemekler gayet guzel. Ohh plan simdiden yapilmis. Superhaftalık yemek menüm
pazartesi: dolmalık biber
salı: karnabahar kızartmasi ( yemegi sevmiyorum kızartmayi deneyecegim)
çarş: annemdeyim
perşembe nohut/ yeşil mercimek;
cuma: tazefasulye
cts: patlıcan musakka/ karniyarik
pazar: balık:)
bende durum böle.
cok gecmis olsunHastaliklar bitmiyor bitmiyor özge ne diyim bilmiyorum gercekten cok üzfünüm oglan bir haftadir okuls gitmiyor ates ökdürük var iki gündür kucuk yavruma da geldi sira nasil pöhüm pöhüm öksürüyoe kücücük cocuk bilemezsib ates var bir yandan haldiz keyifsiz burnu akiyor sürekli kucakta bilmiyorum Allah yavrularima sifa versin ben herseye dayaniyorum da onlari öyle görünce cok üzülüyorun(
Baya SIkmis sinav tarihlerin. Kolay gelsin canim.Ahhhh keşke ama 6 haftada bir sınavım var kuzum
Derya cok iyi gidiyorsun
Sagol canim.Derya cok iyi gidiyorsun
Gunaydin canim. Cabuk gelen kili cabik gidermis sen cumaya gorursun 67 yi canimGunaydin kizlar nasilsiniz? gelemedim bir turlu, yolculuktu hastalikti derken. bakalim artik bir aksilik olmazsa buradayim hep
ptesi bildirimimi yapayim 68.2 ciktim, gecen hafta ici 67.2 gormustum, dun arkadaslar davet etmisti, ozel bir ekmek yapmislar halloween icin, yemekte sadece o vardi :) herhalde biraz fazla kacirdim, ama cumaya 67.2 gormeliyim tekrar, bakalim.
umarim iyi baslamistir haftaniz
insallahGunaydin canim. Cabuk gelen kili cabik gidermis sen cumaya gorursun 67 yi canim
Cok gecmis olsun canim. Bugun nasil oldu oglusun?Selamlar kizlar nasilsiniz?
Dun oglen San Franciscoya gittik biraz gezelim diye, Akin (buyuk oglum) hava serin olmasina ragmen, sort ve ince bir ceketle takildi, tum ugraslarimiza ragmen montunu ve pantalonunu giydiremedik.
Sonuc eve donus yolunda karnim agriyor demeye basladi, eve geldik yiyemedi bir sey dogru durust.
Gecede uyuyamadi ve istifra etti, tabiki ben yaninda sabahladim, cok sukur bu sabah iyi uyandi.
Umuyorum ki devam etmez rahatsizligi..
Sizlerde neler var neler yok?
Nasil gecti gununuz? :)
Ben de tam bu mesaji ariyordumKizlar kuzularim cok acikti ben kahvalti hazirligina geciyorum, yine gorusuruz.
Dunden beri cok az kisi menusunu yazdi , lutfen menulerinizi yazmayi unutmayin.
Bu haftada PUANLI SPOR YARISMAMIZA devam edelim (hazir puanlamaya alistik), haftaya cuma yarismamizi degistirecegiz..
Bugunden itibaren spor puanlarinizi yazmaya devam edin olur mu, dun mola vermis olduk, bugun egzersize devam...:)
Hepinizi opuyorum, yine buralardayim...
Canim dogum gunu kutlu olsunBugün çok işim var..
Öğlene doğru kayınvalideme gidicem..
Ordan belki alışverişe giderim..
Evi, bahçeyi temizlemem gerek..
Yarın misafirlerim gelebilir..
9 kasım doğum günüm
Veremediğim kilolarla pastayı haketmedim ama yerim 1 dilim
Gecmis olsun canim, simdi nasil? Gidebildi mi bugun okula?Selamlar kizlar nasilsiniz?
Dun oglen San Franciscoya gittik biraz gezelim diye, Akin (buyuk oglum) hava serin olmasina ragmen, sort ve ince bir ceketle takildi, tum ugraslarimiza ragmen montunu ve pantalonunu giydiremedik.
Sonuc eve donus yolunda karnim agriyor demeye basladi, eve geldik yiyemedi bir sey dogru durust.
Gecede uyuyamadi ve istifra etti, tabiki ben yaninda sabahladim, cok sukur bu sabah iyi uyandi.
Umuyorum ki devam etmez rahatsizligi..
Sizlerde neler var neler yok?
Nasil gecti gununuz? :)
ay kiyamam kuzuya, gecmis olsunÖzgecim canim benim giremedim hic buyuk oglum ölsürüyor hala toparlandi sayilir iyice bugun gönderdil okula ma kucuk olan henuz 6 aylik biöe degil ilac vs verilmiyor burda surekli bez isitiü gögsüne koyuyorum bir de temiz bir beze havöu sürtüp 4 saatte bir sirtina gögüsne dönüsümlü koyuyorum o da öksürügw iyi geliyor demislerdi bunlari yapip surekli gözlemöiyorim bir de demismiDim hatirlamiyorum size benim kuzumun dogustan tek böbregi var oyuzden hastaliklar konusunda ilac kullanmama adina hassas olmam lazim oyuzden bu hastalik isleri daha da canimi sikyor hersey Allahtan tabi o ne dediYse o sonucta ama yine de anne yüregi tedirgin oluyorsub istwr istemez
yine miyeni zamlar gelicekmiş yılbaşı sonrasi ay ben sinirlendim.
Canim cok uzuldum okuyunca ama bak sen elinden geleni yapiyorsun, en onemlisi bu. baskalarini dinleme, kendi hislerinle ilerle. bebeginle ten temasi da cok onemli diyorlardi burada, bol bol vakit gecir, dedigin gibi kendinizi dinle. kilo almasinda sorun yoksa stres yapma. ben emzirme yastigi ve yatar pozisyonda emziriyordum en kolay. maalesef her bebek farkli. benim bebegim de hic 10dk'dan fazla emmezdi ama hic problem olmadi. az emmiyorsa, sık sık emmek ister oyle yaparsin. sen yeterki sakin kal, bebegin de senin sakinligin ile sakinlerGünlerdir ağlıyorum. Çok yoruldum gerçekten. Bıktım, tükendim. Uzman diye güvendiğim insanlardan dilim yandı. Bebeğim doğunca "ememiyor, çene kasları güçlensin, emzik ver" dedi doktorumuz. Sonrasında destek aldığım emzirme danışmanı da emziği yararlı bulduğunu söyledi. Biberon yok, mama yok, kaşık yok, enjektör yok ama doğduktan 1 hafta sonra başlayan meme reddi hala devam ediyor. 4-5 dakika emip ağlamaya başlıyor. Ayakta emzirdim, beyaz gürültü denedim, hoplayıp zıpladım, yatarak emzirdim, duşta emzirdim, okşayarak, şarkı söyleyerek, okuyup üfleyerek, pozisyon değiştirerek emzirdim. Uyku dışında emme süresi 10 dakikayı katiyyen bulmuyor. En son bana ne dediler biliyor musunuz? Emziği bırak! Meme başı karmaşası yaratıyormuş. Ya neden başlattınız öyleyse! Bu çocuk benim ilk bebeğim ve uzmanlara güvenmek en ihtiyaç duyduğum şey. Fakat benimle dalga geçiyorlar. El kadar bebek deneme tahtasına döndü. Şuan emzik bıraktırmaya çalışıyoruz. Sadece uykuya geçişte veriyorduk son 1 aydır ve şuan uyumuyor. Uyuduğunda 15-20 dakika sonra çığlık çığlığa uyanıyor. Emzirerek uyutmaya çalışıyorum ama katiyyen kabul etmiyor. Çok yıprandım. Bazen "keşke bebek sahibi olmak için biraz daha bekleseydim" diyorum. 3 aylık bebeğim var, 1 gün bile keyifli bi annelik yaşayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?