Sagol canim benim :)Sana sa harika bir gün dilerim kaptanım
Ayy sorma sabah beni bırakma diye ağlıyo aldıktan sonrada bana acısını çıkartıyor bugün tramvay beklerken yolda ben ayakkabımı çıkartcam diye ağlıyordu ayakkabısız yere basacakmış burda hava 4’CBizimki okula gidiyor sorun cikartmiyor ama huyu cok degisti canim.
Acayip huysuz, sinirli bir bidik oldu cikti :)
Menun gayet guzel canim, hatta oldukca hafif olmus.Kızlar Salı menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta, biraz peynir, domates ve yeşillikle hazırlanmış sandviç
Ara
Yarım elma, yarım armut
Ara
Sütlü kahve
Akşam
1 kase yoğurt+ 2yk müsli ( migrenim tuttu yatıp uyumuştum kalktığımda saat 20:30 da yemek yemeyeyim diye bunu yedim iyi mi oldu kötü mü oldum anlamadım)
Su: 1,5 litre ancak
Spor: 10.000adım: 500p
Yawrukush @Kozmogirl17
İyi gecelerKızlar ben yatıyorum iyi geceler :)
Aynilar canim, birak cikartsin ayakkabisini..Ayy sorma sabah beni bırakma diye ağlıyo aldıktan sonrada bana acısını çıkartıyor bugün tramvay beklerken yolda ben ayakkabımı çıkartcam diye ağlıyordu ayakkabısız yere basacakmış burda hava 4’C
insallah sabaha bir seyin kalmaz canim ,iyi dinlenmeler..Ben de yatıyorum kızlar kafam hala sersem gibi migrenden iyi gecelerYawrukush sana da keyifli günler canım günün güzel geçsin
Evet evet, beni de alin aranizaOzgecim dogru degil mi ama sende oylesin , guclu kadinlariz cok sukur herseyimizi kendimiz hallediyoz,
Hahaha aynen oyle olduGit git k...ndan terler aksin sporla
Hep icimde kalmistir, zayifken bile gobegim vardi giyememistim. Bu kez sporla (hem de dogum sonrasiHmm beyaz elbise oo cok idali kiz erirsin hazirana cok var
Canim oyle dusunme, sen neler neler basariyorsun. Kimsenin aksini dusundugunu sanmiyorum ama ev isleri hic bitmiyor ve calismak insana hem tatmin hem ozguven veriyor. Ben de imkanlari olanlarin calismasindan yanayimdir hep ama yurt disinda yeslesmek, yeni kulturu ogrenmek, cocuklar, bir de akteditasyon sorunu. Hic kolay asilan seyler degil bunlar. Maalesef yasamayanlar zorluklarini tahmin edemiyorCanim dogru cok dogru..
Hatta yarama dokundun.
Oyle ki ben 31 yasina geldim calismiyorum hala..
Yillardir eve, cocuklara, geri kalan her seye ben kosturuyorum.
Fakat hem zaman geciyor, hem enerjimiz tukeniyor, hem kendim icin birsey yapamamaktan mutsuzum.
Baskalarinin esleri ile (ozellikle yabanci arkadaslarim ile) kiyaslamiyorum kendimi cunku herkesin iliskisi bir paket..
Fakat cocuklarini take care etmek, aile hayati icin gereken her seye kosturmak malesef goze gorunmuyor.
En basiti aa evde misin, calismiyor musun denilip geciliyor.
Bu sebepten yaptigin sey kiymetli dahi olsa kiymetsizlestiriliyor cok kolayca, bu durumdan oturu bence biz kadinlar calismaliyiz.
Eskiden boyle dusunmuyordum ama simdi kesinlikle calisma hayatinda olmaliyim diyorum ve kendime yol acmaya calisiyorum...
Hahaha iyi yapmissinCok dogru diyosun suan evdeyim calismiyorum, gecen bir evrak isi vardi internetten haledilmesi gereken esim bana butungun evdesin halledseydin dedi, sanki evde butungun otuyomusuzgibi bakiliyo cok uzucu , tabiki bin pisman ettim o dedigi lafa , bencede bir is bul calis ozgecim sana iyi gelecek ,ben calisiyorum hem ekonomik ozgurluk kadinlara sart ,
Basaracagini biz biliyoruzEvet canim tam da demek istedigim buydu..
Yaptigin sey cok emegini, zamanini alsada, maddi olarak bir karsiligi olmadigi icin hemen yok sayiliyor.
Cunku gunumuz dunyasinda en onemli sey para.
Vatandaslik sinavim var haftaya, onu halledip sonra diplomami akredite ettirecegim.
Yillardir o kadar gec kaldim ki bunu yapmakta..
Sonrada kreditasyona gore eksik gordukleri almami istedikleri dersler olursa onlari alacagim.
Diploma isi bitinde 2 ayri sinava gircem, biri ogretmenlik yapabilme sinavi, biri eyalet sinavi.
Zamanimi, emegimi, cok seyimi alacak ama kendi meslegimi yapabilmem icin bunlar sart.
Insallah basarabilirim....
Teşekkür ederim sen nasılsın?K Konus dinliyorum canim nasil gecti sinavin?
Bence guzel menu, pasta icin spor da yapilmisMerhaba. Bu gunku listem. Annemin dogum gunu oldugu icin kucuk bi dilim pasta yedim maalesef
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, domates salatalik
Ara: latte
Ogle: 120 gram kofte, 1 ayran
Ara: 2 kasik mantar, 1 dilim ekmek
Aksam: hamsi bugulama
Ara: ince dilim pasta
Su:3 litre
Spor: 2 saat ev isi, 30 dk leslie toplam 330 puan
Yok canim yaaa, bugun kendi kendime sevgili gunluk modunda takildim walla, kimseler gelmedi muhabbete, sogudu caylarimImmmmm en sevdiğiiiiim
Kuzum sen mesaj atmışsın coşmuş buralar maşallah bak sen bekleniyormuşsun
Olsun canim ustuste gelmis dedigin gibi. Sen saglikli atistirmaliklari hazir tut ki boyle krizleri onlarla gecistirebilesinBugün evde temizlik günümdü yoruldum
Sonra ders çalışmam gerektiği halde kaç saat dizi izledim
En son hadi Feyza biraz motivasyon az çalış falan derken kendimi saat onda bir şeyler yerken buldum ama tamamen duygusallık çünkü toktum yani gayet
O yüzden şu an menü vermeye karar verdim
Ne kadar istikrarlı yazarım bilmiyorum ama menü yazmak beni kendime getiriyor daha dikkat ediyorum
UTAN BE diyorum kendime
Canim meksikali arkadaslarimiz, day of the dead icin yapiyorlarmis, tadi paskalya coregine benziyordu, adi pan de puerto, resmi de soyleDunku menuyu biraz bozmussun kuzum, seni birakmiyorum ha bir yere gidemezsin :)))
Canim nasil oldunuz, aklim sende, bir ses ver olur mu, merak ediyoruz.
Insallah iyi olmussunuzdur, her sey daha iyidir canim..
Nasil bir ekmekti kuzum :)
Ellerin dert gormesin :)
canim kuzuna gecmis olsun ,simdi nasil?
Esininde dogum gunu kutlu olsun, seninle, kuzunuzla beraber nice guzel senelere...
Nasil oldu kuzular ben bunu atlamisim ozlemcim....
Arada olur boyle, sureklilige donusmezse kilo almazsin uzulme08.00
1 kupa filtre kahve
11.30
2 yumurtadan salçalı omlet
Peynir
5 zeytin
Yarım domates
1 dilim tb(ya ama bu ekmeğin en uç kısmıydı rahat 2 dilim vardır fazlası ..)
Bu ara okuldan çıktım pazara gittik
Sonra arkadaşımın dersi vardı en acilinden kısır yapalım dedik
Ben hızlı hızlı yerken çok yedim tabi
17.15
2 tabak kısır
Burada kesecektim bir meyve yiyip kapatacaktım ki
temizlik yorgunluğu vs duygusallık vs zibilyon bahane ile kendime bir tabak daha hazırladım..
20.00
1/2 ananas (çok sevdim kendisini )
1 küçük elma
Dananın kuyruğu...
21.30
2-3 yk kısır
Veee browni
Aç da değildim yani tamamen öylesine bir yeme
Bir yeme isteği bir şeyler ve gittim yedim
Sonra vay ben niye kilo aldım
Yersem alırım
Şişko Feyza
Spor
2 saate yakın temizlik
100 zıp
Bir de 5000 küsür adım
Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?