Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bizimki okula gidiyor sorun cikartmiyor ama huyu cok degisti canim.
Acayip huysuz, sinirli bir bidik oldu cikti :)
Ayy sorma sabah beni bırakma diye ağlıyo aldıktan sonrada bana acısını çıkartıyor bugün tramvay beklerken yolda ben ayakkabımı çıkartcam diye ağlıyordu ayakkabısız yere basacakmış burda hava 4’C

Menun gayet guzel canim, hatta oldukca hafif olmus.
Adimlarin da guzel kuzum :)

Aynilar canim, birak cikartsin ayakkabisini..
Ben oyle seyler izin veriyorum, merak ediyorlar her seyi tam yaslari..
Benimki sokaktan gelir, ayakkabi ve coraplarini cikarir, yalinayak bahcede yurur, birde gozumun icine bakar:))

***ONEMLI DUYUYU***

Kizlar 20 dk sonra Akin okuldan cikacak, hazirlanip onu almaya gidecegiz Arasla.
Hepinize iyi istirahatler.

***Birde musait olabilecek olan arkadaslarimdan bir ricam olacak yarin icin, 13. takim kaptanimiz yogunluktan takimina gelemiyormus, takimdaki arkadaslarda demotive olmuslar baska takimlara gitmek istiyorlar.
Benim bugun haberim oldu ,13. takimda bizim kardes takimimiz. (her takimin kardes takimi var, bir sorun, bir ihtiyac oldugunda takimlar arasi birbirimize yardim edelim diye,)
Yarin Turkiye saatiyle 18.00de ben uyanmis oluyorum, musait olan, takima o saatlerde gelebilecek olan arkadaslarimizla 13.takima sohbete gidelim olur mu?
Hem onlara bir degisiklik olur, hem kardes takim olarak bu zamanlarinda bizde onlara destek olup yalniz olmadiklarini hissettiririz.
Simdiden hepinize tesekkurler benim guzel 4. takim ailem...

Hmm beyaz elbise oo cok idali kiz erirsin hazirana cok var
Hep icimde kalmistir, zayifken bile gobegim vardi giyememistim. Bu kez sporla (hem de dogum sonrasi ) erirse gobek, belki bu kez giyerim soyle sade beyaz kalem bir elbise, keple cubbeyle cok guzel duruyor cunku

Canim oyle dusunme, sen neler neler basariyorsun. Kimsenin aksini dusundugunu sanmiyorum ama ev isleri hic bitmiyor ve calismak insana hem tatmin hem ozguven veriyor. Ben de imkanlari olanlarin calismasindan yanayimdir hep ama yurt disinda yeslesmek, yeni kulturu ogrenmek, cocuklar, bir de akteditasyon sorunu. Hic kolay asilan seyler degil bunlar. Maalesef yasamayanlar zorluklarini tahmin edemiyor

Hahaha iyi yapmissin

Basaracagini biz biliyoruz

Bence guzel menu, pasta icin spor da yapilmis

Olsun canim ustuste gelmis dedigin gibi. Sen saglikli atistirmaliklari hazir tut ki boyle krizleri onlarla gecistirebilesin
Hem temizlik eritmistir onlari, bak kilo da almamissin

Canim meksikali arkadaslarimiz, day of the dead icin yapiyorlarmis, tadi paskalya coregine benziyordu, adi pan de puerto, resmi de soyle

Eklentiler

• 9ce997c7c0ca009aef1a4eaebb0b4efd.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 22
Arada olur boyle, sureklilige donusmezse kilo almazsin uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…