Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alarm Kuruyorum bir aksilik olmazsa geleceğim

Hep icimde kalmistir, zayifken bile gobegim vardi giyememistim. Bu kez sporla (hem de dogum sonrasi ) erirse gobek, belki bu kez giyerim soyle sade beyaz kalem bir elbise, keple cubbeyle cok guzel duruyor cunku
Daima göbekli kankileeeeer

Olsun canim ustuste gelmis dedigin gibi. Sen saglikli atistirmaliklari hazir tut ki boyle krizleri onlarla gecistirebilesin
Hem temizlik eritmistir onlari, bak kilo da almamissin
Aldım ya
Tartılmayı unuttum ama 59 olmasam da 58.8 falan geziniyorum

Canim benim umarim en kisa surede hayatinda yeniden huzuru mutlulugu bulursun. Cok haklisin gunluk hayatta insan sahip olduklarinin farkina varamiyor.
Paylasmak istersen dinleriz.
Sagolun kizlar
Cekirdek ailemle ilgili sknti yok cok sukur. Sorun her zamanki gibi kizkardesim. Hepimizi perisan etti hepimizi yikti gecti. Aglamaktan gozlerim agriyor artik. En cokta anneme uzuluyorum.
Sonra daha detayli anlatirim. Simdi yeni yeni kendime geliyrm. Insan ailesini secebilseydi keske. Annemi babami yine secerdim ama kardesimi secmezdim sanirim.

Sagol canim. Insallah bu haftasonu ekleyecegiz cektigimiz oyunlari.

Kizim surekli istiyor “evde hep kardes.. kardes ne zaman gelecek”

Canim benim detaylari bilmiyorum tabiki ama her insan hata yapar. belki kardesin hata yaptiginin farkinda bile degildir. Umarim tum yasananlar kisa surede tatliya baglanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…