Günaydınn:)İyi geceler
Alarm Kuruyorum bir aksilik olmazsa geleceğim***ONEMLI DUYUYU***
Kizlar 20 dk sonra Akin okuldan cikacak, hazirlanip onu almaya gidecegiz Arasla.
Hepinize iyi istirahatler.
***Birde musait olabilecek olan arkadaslarimdan bir ricam olacak yarin icin, 13. takim kaptanimiz yogunluktan takimina gelemiyormus, takimdaki arkadaslarda demotive olmuslar baska takimlara gitmek istiyorlar.
Benim bugun haberim oldu ,13. takimda bizim kardes takimimiz. (her takimin kardes takimi var, bir sorun, bir ihtiyac oldugunda takimlar arasi birbirimize yardim edelim diye,)
Yarin Turkiye saatiyle 18.00de ben uyanmis oluyorum, musait olan, takima o saatlerde gelebilecek olan arkadaslarimizla 13.takima sohbete gidelim olur mu?
Hem onlara bir degisiklik olur, hem kardes takim olarak bu zamanlarinda bizde onlara destek olup yalniz olmadiklarini hissettiririz.
Simdiden hepinize tesekkurler benim guzel 4. takim ailem...
Daima göbekli kankileeeeerHep icimde kalmistir, zayifken bile gobegim vardi giyememistim. Bu kez sporla (hem de dogum sonrasi) erirse gobek, belki bu kez giyerim soyle sade beyaz kalem bir elbise, keple cubbeyle cok guzel duruyor cunku
OyyyyYok canim yaaa, bugun kendi kendime sevgili gunluk modunda takildim walla, kimseler gelmedi muhabbete, sogudu caylarim
Aldım yaOlsun canim ustuste gelmis dedigin gibi. Sen saglikli atistirmaliklari hazir tut ki boyle krizleri onlarla gecistirebilesin
Hem temizlik eritmistir onlari, bak kilo da almamissin
İlk defa gördüm afiyet olsunCanim meksikali arkadaslarimiz, day of the dead icin yapiyorlarmis, tadi paskalya coregine benziyordu, adi pan de puerto, resmi de soyle
Tutun elimdeeeeeenArada olur boyle, sureklilige donusmezse kilo almazsin uzulme
"Umarim oglusun heeep mutlu bir ruh hali icinde olur."
kız ne güzel bi dua öyle çok hoşuma gitti ,amin :)
Canim benim umarim en kisa surede hayatinda yeniden huzuru mutlulugu bulursun. Cok haklisin gunluk hayatta insan sahip olduklarinin farkina varamiyor.
Paylasmak istersen dinleriz.
Evet cok haklisin, bizim de bir tanidigimiz bu hafta trafik kazasinda hayatini kaybetti. Bazen cok ufak gereksiz seylere uzuyoruz kendimizi. Hayatimiza sagligimiza sıkı sıkı tutunmaliyiz aslinda.
Insallah biran once sen de huzura erer, sıkıntılarını geride birakirsin
Sagolun kizlarCanim hayir olsun iyi misin, iyi misiniz??
165 puan oluyor canim sporun, menunde guzel, suyu azcik arttir canim :)
2 gunku menunde gayet guzel canim.
Hele pazartesi gunu sporlarin sahane.
Bende iyiym Cisecim, her zamanki gibi, sen nasilsin?
Guzel menu canim afiyet olsun:)
Canim simdi duzenliyorum :)
Cok tesekkur ederim Deryacim guzel dileklerine..
Bencede dusun sen bir daha 2. cocugu :))
Sagol canim. Insallah bu haftasonu ekleyecegiz cektigimiz oyunlari.Gayet guzel olmus pazartesi menusu canim :)
Canim cok yorulmussun yine..
Aaa ne guzel yapmissiniz ,bir ara bizimde niyetimiz vardi sonra oyle kaldi :)
Hemen takibe aliyorum, bol izlenmeli ,uzun omurlu olsun deryacim :)
Ne guzel bir menu canim, tatliya ayrica bayildim oyy oyy..
Nasilsin gorusmeyeli:)
Cok guzel menu olmus canim, vucudunu dinlendirmende cok iyi olmus..
Cok guzel menu canim :)
Canim menun guzel ama 2 kadeh saraptan oturu 100 mekik cezasi geliyor afiyet olsun :)
Ilkkez senden boyle menu goruyorum kuzum 10dk yuruyus cezasi geliyor bu menuye :))
Sporlar sahane Aslicim, ama pudinge 20 dk yuruyus cezasi geliyor :)
Canim hayir olsun iyi misin, iyi misiniz??
165 puan oluyor canim sporun, menunde guzel, suyu azcik arttir canim :)
2 gunku menunde gayet guzel canim.
Hele pazartesi gunu sporlarin sahane.
Bende iyiym Cisecim, her zamanki gibi, sen nasilsin?
Guzel menu canim afiyet olsun:)
Canim simdi duzenliyorum :)
Cok tesekkur ederim Deryacim guzel dileklerine..
Bencede dusun sen bir daha 2. cocugu :))
Gunaydin canim. Birazdan yaziyorum menumuGunaydin kizlar cok keyifli , saglikli bir carsamba gunu gecirirsiniz umarim.
Tartiya son 2 gun, menulerimize dikkat edelim, egzersizlerimizi hesaplamayi unutmayalim :)
@hega8286 , @haeshin , @tomrs , @AKovser , @Akrrep ,stitch , DeryaOnDiet dunku menuleriniz nerede kizlar?
@Huzurvermeyolunda ,Ucyuzbesyuz nasilsiniz kizlar aklim sizde, bir ses verin...
Canim benim detaylari bilmiyorum tabiki ama her insan hata yapar. belki kardesin hata yaptiginin farkinda bile degildir. Umarim tum yasananlar kisa surede tatliya baglanir.Sagolun kizlar
Cekirdek ailemle ilgili sknti yok cok sukur. Sorun her zamanki gibi kizkardesim. Hepimizi perisan etti hepimizi yikti gecti. Aglamaktan gozlerim agriyor artik. En cokta anneme uzuluyorum.
Sonra daha detayli anlatirim. Simdi yeni yeni kendime geliyrm. Insan ailesini secebilseydi keske. Annemi babami yine secerdim ama kardesimi secmezdim sanirim.
benim kız 3 yaşındaKizim surekli istiyor “evde hep kardes.. kardes ne zaman gelecek”
Gunaydin melegimGünaydın herkese gününüz güzel geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?