Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Puan hesaplamayi unutan kaptan yardimcisi

Bol karbonhidrat olmus canim menun ama ben kuymaga takildim, hic diyete uygun degil sanki ve senin menulerinde hep goruyorum
Dugunde bol eglenceler

Evet canim akreditasyon durumlari epey zamanimi, cabami alacak ama bu zamana kadar hep biseyler cikti, hep erteledim artik cocuklarda buyudu, kaybedecek zamanim yok..

Basaracagini biz biliyoruz
Insallah canim..

Teşekkür ederim sen nasılsın?
sınavdan kaldım malesef.
Iyiyim canim ,tekrar alacak misin sinavi?
Uzme canini sen elinden geleni yaptin, yine girersin bu kez gecersiz canim..

Canim meksikali arkadaslarimiz, day of the dead icin yapiyorlarmis, tadi paskalya coregine benziyordu, adi pan de puerto, resmi de soyle
Ooo cok guzelmis ekmekler, afiyet olsun canim :)

Okulda bullying olmuyordur degil mi?
2 kez field trip'e , bir kezde halloween partisine katildim Arasin sinifinda, en az 2 ser saatlikti hepsi hic oyle bir duruma rastlamadim canim.
Ogretmeniylede hergun diyalog halindeyim ama bilemiyorum..
Sadece ikiz kardesler , 2 erkek kardes, asiri kotu davraniyorlar birbirlerine, cok kez karsilastim bu durumla.
Saclarini cekiyorlar birbirlrinin, dovuyorlar, vuruyorlar, Arasda da hep ayni hareketler var.
Onlari mi ornek aliyor acaba diyorum cunku hic boyle seyler yapan bir cocuk degildi ne olduysa son 3 ayda oldu...

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZARTESI VE SALI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet MUAF
ciseak77
allymcbeal100 M
stitch
fmad50M 300IA
Migimadid10 DK Y
nnurc50M
Hega8286
Haeshin
fyzanur MUAF
Tomrs
AKovser
Melegimkorusun
Akrrep10DK Y
Ucyuzbesyuz
Huzurvermeyolunda

Dünkü menüm
sabah
Patatesli omlet
Domates zeytin
Bi dilim ekmek
Bi fitre çay
Ara: Türk kahvesi
Öğle
Mantar çorbası
Arnavut ciğeri
2 sap yeşil soğan
3-4 dilim domates
Bi dilim kepek ekmeği
Ara: portakal
Akşam
Tarhana çorbası
2-3 tane karnabahar kızartması ( sevmedim yapmam artık eşime bi daha karnabahar alma dedim oda sevmiyor )
2-3 kaşık yoğurt
Akşam yaptığım işler
Bulaşık makine doldur yıka
Mutfağı süpür
Çamaşırları makineye at yıka
Kızı yıka
Onunla oyna
Sonra bulaşık makine boşat
Hiç oturmadım yahu ben biraz tele takılayım dedim kız uyumadı anne anne onunla uğraştım yanıma yatırdım sonrada ben uyumuşum babası aldı Onu uyutmuş
İşte böle geçti
Spor: 9500 adım
10 kez sırt çalışması (direnç bandı ile )

Aslicim bu sefer gayet iyi gidiyorsun harika...
Dunde epey yorulmussun canim..
Gunun guzel gecsin..

Bi an tereddüte düştüm ama yazmışım evet üztelik ceza bile almışım ee izinli olmanın yan etkileri o izini bana vermicektin kaptan

13 Kasım Salı menüm

Öğle 12:30

1 porsiyon Yaprak,lahana,pezik Sarma(bulgurlu etli)
1 kase yoğurt

Öğleden sonra (günüm vardı) 15:30
Mercimekli köfte salata
2 peynirli poğaça, 1 dilim kek

Akşam 18:00
1 porsiyon sarma
1 kase yoğurt

Spor
1 saat yürüyüş

Su
1,5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…