bende bugünkü menümü yazıyım
sabah
1 bardak çay. ceviz kadar tulum peynir. yarım dilimde kaşar peynir .yarın dilim ekmek
ara
yarım muz
öğle
2 tane kıymalı biber dolması. 1 kase yoğurt. yarım dilim ekmek
ara
3 tane kayısı kurusu
akşam
1 kase yoğurt çorbası. salata
3 lt su. soda. yeşil çay. 1 saat yürüyüş (yarım saati dünün cezası minnoş özellikle oku canısı)
**4. TAKIM 197. ETAP**
meyvenull ( 59.3/58.5/0.8/%1.35)
Kuyabiye(54.8/54.6/0.2/%0.36)
PrensesPeri( 77.3/76.2/1.1/%1.42)
hypatia(66.3/67,0/0,7/%-1,05)
Anna_maria(68,0/67,5/0.5/%0,74)
karcicegi71(69.2/68.9/0.3/%0.43)
pembepanter1(63.2/63.0/0.2/0.32)
minnoş prenses(64.9/64,6/0,3/%0,46)
nidah(66.8/66.0/0.8/%1.20)
katrem ( 75.6/)
4. TAKIM TOPLAM KİLO ( 665.4 / )
günaydın canımmm
nasılsınn
bugunku menum
sabah: 1dilim ekmek, şekersiz çay, haşlanmış yumurta, 1kk peynir, 2zeytin
ara: elma
öğlen:5adet ızgara köfte , 1dilim ekmek,yogurt
ara: 1portakal
akşam: sebze yemeği 1tabak, çorba yarım, 1dilim ekmek
iyiyim meyvem , bak senin için erken geldim ama şimdi acil çıkmam gerek akşama gelirim, takım iyi görünüyor külo veren arkadaşlarımı kutluyorum
ben de bu hafta kaçamak bile yok ama 200 gr vermişim çok yavaş benim metabolizmam, poffffff
afiyet olsun canımm..
hafta sonu günde keske kabak salatası isteseydin ende onu yerdin..
yanında küçük bir dilim börekle..
tabi o gün baska hiç ekmek yeme. aksamıda sabahıda proteinle gecir..
benım ufak tefek ıslerım cıktı kızlar bırazcık gec gelebıldım meyvem menun gayet ıyı bence bır tam sımıt yıyebılırdın
karcıcegımm o cezalar bu aksam bıtecekkkBen dun aksamkı cezmı tam bıtıremedım tatlım cok yoruldum 50 dk yaptım oyuzden kalan 10 dakkayı bugeceye ekleyıp 40 dk yuruycem bugun tatlımm
pazar günü biraz geç kalkıyor kahvltıyı 10 gibi yapıyoruz tatlım o yüzden öğlen bişi yemeden gideceğim misafirliğe ordada abartmadan salata cinsi bişi yaparsa onu yiyeceğim yoksa eğer diğerlerinin sadece tadına bakmalık ve yarım yiyeceğim o akşamda yemek yemeyeceğim sadece acıkırsa 3 kaşık yoğutla geçiştirmeyi düşünüyorum sence böyle olurmu tatlım
minnosum canım benimm
Salata eklemeye karar verdim öğlene doymıcam gibi geldi..
Olsun fazladan karbonhisrat almaya gerek yok sekercim.. Lapa ile giden su yarına kadar geri gelirse naparım ben :96::96:
Acil yağ yakmam gerekk
pazar günü biraz geç kalkıyor kahvltıyı 10 gibi yapıyoruz tatlım o yüzden öğlen bişi yemeden gideceğim misafirliğe ordada abartmadan salata cinsi bişi yaparsa onu yiyeceğim yoksa eğer diğerlerinin sadece tadına bakmalık ve yarım yiyeceğim o akşamda yemek yemeyeceğim sadece acıkırsa 3 kaşık yoğutla geçiştirmeyi düşünüyorum sence böyle olurmu tatlım
ayyy lapayla gıden hemen bır gune gerı mı gelıyorrAman tanrımmm
bilmiyorum ki minnosum ik defa yaptım güvenemiyorum geri gelicek die düşünüp hareket ediyorum nasılsa verdim rahatlığında değilm yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?