kızlar napalım bende kaptan olduğumdan beri hiç birincilik görmedim..
tamam durumumuz ii her hafta kilo veriyoruz genel olarak ama hiç birinci olmadık..
bu bi kişiyle iki kişiyle olacak iş değil bütün takım birlikde azmedip vermemiz gerekki birinci olalım..
bu hafta takım birincimiz prensesperi reyhancım kutluyorum seni
valla benim ufaklık arka arkaya diş çıkartıp bana sardıkça ben de zayıflıyorum.minnoşum nihayet böceğimin bana hediye ettiği tüm kiloları verdim.gerisi gelir yavaş yavaş inşallah.canım benım cok sevındımm tatlımm bak yolun yarısını gectın ne kaldıkı gerıye aynen bu motıvasyonla pılatesle sporla ama mantısız gunlerleınsallah hedefınede ulasıcaksın canım ben takımda olmasamda sızı takıp edıyorum bıtanemm mantıyı bıdaha yıyceksende persembe gunu yeme barıı. hadı yedın onu erıtıcek mutlaka spor yap tamam mı banucumm
prenses pericim bende kutluyorum senı nazar degmesın ınsallahh
ay gercekten takım kaptanı oldugundan berı hıc bırıncılık gormedınmıı eee neolucak mezunıyetın yaklasıyor kızlar meyveme mezunıyet hedıyesı vermelıyız bencee
valla benim ufaklık arka arkaya diş çıkartıp bana sardıkça ben de zayıflıyorum.minnoşum nihayet böceğimin bana hediye ettiği tüm kiloları verdim.gerisi gelir yavaş yavaş inşallah.
:44::44:
kızlar napalım bende kaptan olduğumdan beri hiç birincilik görmedim..
tamam durumumuz ii her hafta kilo veriyoruz genel olarak ama hiç birinci olmadık..
bu bi kişiyle iki kişiyle olacak iş değil bütün takım birlikde azmedip vermemiz gerekki birinci olalım..
:44::44:
prenses pericim bende kutluyorum senı nazar degmesın ınsallahh
prensesim bende tebrik ediyorum darısı benim başıma deyip sendende devamını bekliyorum
prensesperi tebriklerrrrr
Günaydın kızlar
Bizim iş yeri dün de tatildi ve evde de net yoktu bütün gün, gelemedim o yüzden
Ben yine Cuma'nın azizliğine uğradım yaa :84::84: Ne güzel 54.3 olmuştum ama bu sabahki başarısız wc operasyonumdan sonra sonuç maalesef bu
Neyse buna da şükür. 200 gr da az diil ama verdiğimi bildiğim için üzüldüm sadece
kızlar şimdi kan vermeye gelen teyzenin biri simit getirmiş gelirken bana..
tokum vs bir sürü sey dedim dinlemedi sana aldım dedi illa ki alıcaksın dedi..
yarımdan daha az bişi böldüm simitinden..
menümü yazayım
sabah 3 dilim t.b. ekmeği 1 domates maydanoz peynir 4 zeytin 1 bardak süt leblebi
ara portakal
öğlen ceyrekden az fazla simit 1 bardak ayran
ara kuru kayısı
aksam tavuklu salata ayran..
nasıl menüm cok mu kötü o simiti almamam gerekiyordu ama kıramadım kadını..
ayyy kızlar japonyada deprem olmus benim bişiden haberim yok.. daha yeni öğrendim annem aramıstı o dedi..
Merhaba 4. Takım, ben 2. takımdanım.:80: Bu hafta hedefime ulaşamadığım için ceza olarak bütün takımları dolaşıp şu mesajı paylaşacağım.:83::83:
"BEN PİS BİR ŞİŞKOYUM"
slm kızlar ben geldim...:80:
dersanede etüt vardı ama kalmadım yeme düzenimi bozamam hiç...hocada sabah bze bir şeyler getirmiş bisküviler kurabbiyeler zihnimiz açılsın diye...hiç birinden yemedim zaten çikolatalıydı ısrar da edemezdi yırttım yani
minnoşcum bence haklısın meyveciğimize bir mezuniyet hediyesi almamız lazımm...
öğlen iki tane kıymalı biber dolması ve bir kase yoğurt yedim allahım nasıl şiştim anlatamam sanki nefes alamıyacağım demekki midem iyice küçülmüş çünkü daha öncede aynısını yemiştim hatta keşke 3. dolmayıda alsaydım diye düşünmüştüm çok sevindim arkadaşlar midemin küçülmesine bu şekilde devam pes etmek yok fazla yemek yok sadece spor çokkkkkkkkkkkk hadi bakalım kızlar bu hafta 1. bizizzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?