Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

prenses pericim bende kutluyorum senı nazar degmesın ınsallahh

ay gercekten takım kaptanı oldugundan berı hıc bırıncılık gormedınmıı eee neolucak mezunıyetın yaklasıyor kızlar meyveme mezunıyet hedıyesı vermelıyız bencee

**4. TAKIM 197. ETAP**

meyvenull ( 59.3/58.5/0.8/%1.35) 2.

Kuyabiye(54.8/54.6/0.2/%0.36) 7.

PrensesPeri( 77.3/76.2/1.1/%1.42) 1.

hypatia(66.3/67,0/-0,7/%-1,05) 10.

Anna_maria(68,0/67,5/0.5/%0,74) 4. :93:

karcicegi71(69.2/68.9/0.3/%0.43) 6.

pembepanter1(63.2/63.0/0.2/%0.32) 8.

minnoş prenses(64.9/64,6/0,3/%0,46) 5.

nidah(66.8/66.0/0.8/%1.20) 3.

katrem ( 75.6/75.9/-0.3/%-0.39) 9.

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( 665.4 /662.2/3.2/%0.48 )

valla benim ufaklık arka arkaya diş çıkartıp bana sardıkça ben de zayıflıyorum.minnoşum nihayet böceğimin bana hediye ettiği tüm kiloları verdim.gerisi gelir yavaş yavaş inşallah.

canım ben varım bu teklifine hediyenin en güzelini verelim hemde. o kadar kahrımızı çekti fazlasıyla hakediyor hediyeyi.

prensesim bende tebrik ediyorum darısı benim başıma deyip sendende devamını bekliyorum

valla benim ufaklık arka arkaya diş çıkartıp bana sardıkça ben de zayıflıyorum.minnoşum nihayet böceğimin bana hediye ettiği tüm kiloları verdim.gerisi gelir yavaş yavaş inşallah.

ınsalllah canım benım bukadarını basardın bundan sonrasıda gelıcek tabıkıde en kısa zamanda ıstedıgın kıloya ulasırsın ınsallah tatlım

hadi kızlarr bu aksam kimler ne kadar spor yapıyor bakalımm
önümüzdeki hafta bizim olmalı hazırlıklar baslasınn
Benim kalcam bacağım cok acıyor ama bu aksam 1 saat leslie bitiricem..
Yarın sabahda erkenden kalkıp 3 mil leslie ve plates yapıcam..
Tabi aksamındada 1 saat leslie olucak bu hafat sonu oturmak yok totişim yer yüzü görmicek ve haftaya 57.6 olucamm

Hadi sizde canlanın bakalım hadi sekerlerim

Verelim bu karayağlarıı

Ohh ohhhh :87::87::87:

prensesperi tebriklerrrrr

bu hafta takım birincimiz prensesperi reyhancım kutluyorum seni

prenses pericim bende kutluyorum senı nazar degmesın ınsallahh

prensesim bende tebrik ediyorum darısı benim başıma deyip sendende devamını bekliyorum

prensesperi tebriklerrrrr

teşekkürler kızlar bu hafta uzun zamandır haftada hiç 1 kg verememiştim ona çok sevindim takım 1. side olmak ayrıca sevindirdi.çok mutluyum

öğlen iki tane kıymalı biber dolması ve bir kase yoğurt yedim allahım nasıl şiştim anlatamam sanki nefes alamıyacağım demekki midem iyice küçülmüş çünkü daha öncede aynısını yemiştim hatta keşke 3. dolmayıda alsaydım diye düşünmüştüm çok sevindim arkadaşlar midemin küçülmesine bu şekilde devam pes etmek yok fazla yemek yok sadece spor çokkkkkkkkkkkk hadi bakalım kızlar bu hafta 1. bizizzzzzzzzzzz

Prensescim tebrikler tatlımm

canım üzülme haftaya daha çok verirsin nasılsa

ayy meyvecim simit azcık yemişin zaten ufak bir sporla eriyip gider o takma bu kadar tatlım menün güzel afiyet olsun canım

ayyy kızlar japonyada deprem olmus benim bişiden haberim yok.. daha yeni öğrendim annem aramıstı o dedi..

evet hemde tsunami filan olmuş depremin şiddeti 8.8 ya allah korusun çok kötüü üzüldüm vallaneyseki çok fazla hasar yok canım..ölenler 32'ye yükselmiş şimdi...inşallah artmaz daha..

karçiçeği afiyet olsun canım menün güzel midenin küçülmesine de sevindim canım..

hypatiam üzülme tatlım haftaya bomba gibi dönüş yapacaksın inanıyorum sana...

katrem sende üzülme canım hafytaya gidicek o +lar inş...

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim...:80:

dersanede etüt vardı ama kalmadım yeme düzenimi bozamam hiç...hocada sabah bze bir şeyler getirmiş bisküviler kurabbiyeler zihnimiz açılsın diye...hiç birinden yemedim zaten çikolatalıydı ısrar da edemezdi yırttım yani

minnoşcum bence haklısın meyveciğimize bir mezuniyet hediyesi almamız lazımm...

Merhaba 4. Takım, ben 2. takımdanım.:80: Bu hafta hedefime ulaşamadığım için ceza olarak bütün takımları dolaşıp şu mesajı paylaşacağım.:83::83:
"BEN PİS BİR ŞİŞKOYUM"

kızlar ben öğlen nerdeyse ceyrek olan simitimle doymadım salata yapmadayada üşendim ve tost yaptım onu yedim ..
ara olarakda meyve değilde badem yicem cuma bu gün kendimi kasmıcam..
yarına sabit cıksam yeter die düşünüyorum aksamda keyifle tavuk salatamı yicem..

ne güzel canım montiyi bozmuyorsun aferin annacım gercekten azmine hayranım tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…