benımde moralım bozuldu ama annacım yapıcak bısey yokk cok cok daha dıkkatlı olmalıymısız demekkı dun yaptıgımız spor bugune etkı etmedı ama belkı yarına etkı eder tatlım oyle dusunelımay bilmemki minnoşcum ya çok ümitliydim ben en azından 66 ya yaklaşırım diye çok moralim bozuldu yaIki haftadır güzel sonuç çıkaramıyorum özür diliyorum bende hepinizdenn
üzülme minnosum yaa eksidesin sonucda ..
Sen benim yardmcımsın kendine gel bakalım haftayada cok güzel kilolar vericez hadi canlanalım
Bu hafta ben reyhan o bu fazla verir haftaya sen hypatia falan fazla verirsiniz bu takım olayı böyledir..
Canlan bakalımm bu aksam yapacağı sporları düşün
minnoscum annanın %si 74 olucak tatlım.. Son mesajından düzeltirmisin
duzelttım kaptann acemılıgıme ver
yaaa neden üzülüyorsunuz anlamıyorum sanki + dasınız pat die gidecek değil sonucda yavas yavas ericekler..
önemli olan vermek değilmi...
benımde moralım bozuldu ama annacım yapıcak bısey yokk cok cok daha dıkkatlı olmalıymısız demekkı dun yaptıgımız spor bugune etkı etmedı ama belkı yarına etkı eder tatlım oyle dusunelım
evet kaptanım sporaa devamm hemde tam gazzGıdıcek bu karayaglar
fatmacım süpersin canım
kızlar hepimiz süperiz az cok herkes verdi
meyvem bız artık takım olarak aştık vermek ısıne sevınmeyı 500 den asagısına sevınmıyoruz bıle dusun yanı okadar ılerledık sekercım
yaaa neden üzülüyorsunuz anlamıyorum sanki + dasınız pat die gidecek değil sonucda yavas yavas ericekler..
önemli olan vermek değilmi...
haklısın minnoşcum üzülmeyelim yine az çok verdikhaftaya kadar sıkı bir pogram yugulayıp sporumuzu arttırırsak süper sonuçlar çıkarabiliriz olan oldu ileriye bakalım artık
oy meyvecim sen böyle destek verince süper hissediyorum zaten sağol canım..evet canlanalım öyle ya da böyle gitcek bu yağlar
tartı nankör çıktı bu hafta ama haftaya kanka olcam tartıyla inş hepimiz süper sonuçlar çıkarcaz buna şükür napalımm daha kötüsüde olabilirdi :78:
annacım haftaya okadar guzl rakam gorucegızkı tartının ustunden ınmeden kk ya gırıp kılomuzu yazıcagız sevınctenn
hypatianın sonucunu gördünmü sekercim oda astı kendini bu haftaaa
O nasıl olcak öyle kıss tartıdan inmeden senin tartın bilgisayarın yanında galiba
Tartıyı kucağıma alıp otururum bende bilgisayarın başına
fatmacımm sen montiyi bırakma sekercim gör bak nasıl vericeksin vücudun alısıyor şuanda 1 ay bi kacamaksız tamamlansın bak inan 2 ay sonra 61 de olucaksın..
sabırla devam et canım benim..
yoookk bılgısayarın yanına gıdıp once tartıya cıkıp sonra kılomu yazıcam kkya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?