Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kız kovalıcam seni yeter artık yaz geldi ama kızlmaya baslıyorum artık..
bak haftaya iice ısınıcak hava sen hala oyalanıyorsun...

herzamanki gibi çok güzel senin menü de canım.çiko ya alerjin olması rejim için avantaj gerçekten:)

avantaj doğru ama ben bunun yeni farkına varıyorum az çekmedim çikilota yüzünden küçükken böle dermişim çikolataya

kızlar haftaya birinci olmalıyız..

herkesden cok ama cok dikkat etmesini istiyorumm
hepimiz en az yarım kilo vermeliyiz...

tamam kaptan ben 65 e düşmek istiyorum hedefim büyük ama çok çalışcam haftaya kesinlikle birinci olmalıyız

canım ya üzülme gitcek o fazlalıklar...sen 1 günlük meyve detoksu yapsana canım hem +larını veirsin hem miden küçülür azcık çok iyi oluyor öyle bence öyle yap

annacım ben sana msj attım sekerım okumadınmı

ay minnoşcum canım annem emlak sitesine bakıyoduda şimdi gördüm mesajını cnaım cevapliyimm

Son düzenleme:
kızlar anlamıyorum tamam her hafta veriyoruz ii yada kötü..
ama bi türlü 1. olamıyoruz..

önceden bi hafta kötü bi hafta ii gidiyorduk 1. oluyorduk ama yerimizde sayıyorduk çünkü birinde alıyorsak birinde veriyorduk tamam böylesi daha güzel ama ben artık 1. lik görmek istiyorum bu takımdan ..
neden daha cok vermeyelimki..

spor yapmak varken yatmayı tercih ediyoruz resmen ben mezun olana kadar her persembe lapa yapıcam 3.5 kilom kaldı 3 haftada vermem lazım bu kiloyu gerekirse son iki hafta şok diyet yaparım ama gitmesi gerek mart sonu mezun olak zorundayımm ...

lütfen artık toparlanın bol bol spor yapın dengeli beslenin..

hypatia katrem özellikle sizlere söylüyorum..

haklısın meyvecim dikkat etmemiz lazım artık birinci olmanın zamanı geldi...hadi kızlar toparlanın kaptanı dinleyin spor diyet dikkat edelim ve 4. Takımın neler başarabileceğini tüm takıma gösterelimm herşey bizim elimizde kızlarr başarabiliriz fıstıklar cumaya kadar azmedelim hepbirlikte...

ben de artık son bi gaz şu 2.6 kilodan kurtulmalıyım

yeter artık yaa bıktım valla

mart sonuna kadar diyetime harfiyen uyup, spora ağırlık vericem zaten nisan'dan itibaren de ders çalışmaya başlamam lazım

bundan sonra en az haftada 3 gün spor yapıyorum kızlar, aksatmak yok

canım üzülme az kalmış veririsin inş tatlım sporda yaaprsan uçup gider o fazlalıklar hedefine az kaldı

ben cıkıyorum yavastan hepinize ii aksamlarr haftasonu cok dikkat edin ona göre hypatiam pazartesi baslıcam olayı gözümden kacmadı

hadi hoşcakalınnn

gizem canım yaa bende senin diyetine baslasam diyorum ama köfte yerine et sote yesem olurmu ki..

olur canım fark etmez, ama yağsız pişirmen lazım

canım üzülme az kalmış veririsin inş tatlım sporda yaaprsan uçup gider o fazlalıklar hedefine az kaldı

inşallah canım ya :26: cidden bıktım artık bir an önce mezun olmak istiyorum

bugünkü menümü de yazıyım çıkmadan

sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 ince dilim kaşar
öğle: sade kumpir (haşlanmış patates yerine)
akşam: ızgara balık, roka salatası

iş çok yoğun olduğundan başımı kaşıycak vakit bulamadım bugün. o yüzden 2 lt su ve 1 bardak yeşil çay içebildim anca
akşama suyu 3 lt'ye yeşil çayı da 2'ye tamamladım mı olur biter

anna yaaaa yapamadımmm :84::84::84:
hepten silindiii :84::84:

ay niye yapamadın kız dur bide ben deniyim...

canım menün çok güzel iyi dayanıyorsun valla afiyet olsun canım..mezun olcaksın az kaldı tatlım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…