sanırım bana nazar değdi
takımın hakkına girmek istemiyorum ama takımdan ayrılırsam kendimi iyice salacağım, bir an önce toparlanmam lazım. bugünkü menüm de biraz karışık olduğu için yazmıyor ama sonra bomba gibi dönüyorum inş. pazartesi sıkı bir diyete başlayacağım. ama hangşi diyere bilmiyorumm
herzamanki gibi çok güzel senin menü de canım.çiko ya alerjin olması rejim için avantaj gerçekten:)
kızlar haftaya birinci olmalıyız..
herkesden cok ama cok dikkat etmesini istiyorumm
hepimiz en az yarım kilo vermeliyiz...
sanırım bana nazar değdi
takımın hakkına girmek istemiyorum ama takımdan ayrılırsam kendimi iyice salacağım, bir an önce toparlanmam lazım. bugünkü menüm de biraz karışık olduğu için yazmıyor ama sonra bomba gibi dönüyorum inş. pazartesi sıkı bir diyete başlayacağım. ama hangşi diyere bilmiyorumm
annacım ben sana msj attım sekerım okumadınmı
kızlar anlamıyorum tamam her hafta veriyoruz ii yada kötü..
ama bi türlü 1. olamıyoruz..
önceden bi hafta kötü bi hafta ii gidiyorduk 1. oluyorduk ama yerimizde sayıyorduk çünkü birinde alıyorsak birinde veriyorduk tamam böylesi daha güzel ama ben artık 1. lik görmek istiyorum bu takımdan ..
neden daha cok vermeyelimki..
spor yapmak varken yatmayı tercih ediyoruz resmen ben mezun olana kadar her persembe lapa yapıcam 3.5 kilom kaldı 3 haftada vermem lazım bu kiloyu gerekirse son iki hafta şok diyet yaparım ama gitmesi gerek mart sonu mezun olak zorundayımm ...
lütfen artık toparlanın bol bol spor yapın dengeli beslenin..
hypatia katrem özellikle sizlere söylüyorum..
4. değil 5. olmusuz yanlıs yazmıslarrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84:
ben de artık son bi gaz şu 2.6 kilodan kurtulmalıyım
yeter artık yaa bıktım valla
mart sonuna kadar diyetime harfiyen uyup, spora ağırlık vericem zaten nisan'dan itibaren de ders çalışmaya başlamam lazım
bundan sonra en az haftada 3 gün spor yapıyorum kızlar, aksatmak yok
gizem canım yaa bende senin diyetine baslasam diyorum ama köfte yerine et sote yesem olurmu ki..
canım üzülme az kalmış veririsin inş tatlım sporda yaaprsan uçup gider o fazlalıklar hedefine az kaldı
anna yaaaa yapamadımmm :84::84::84:
hepten silindiii :84::84:
olur canım fark etmez, ama yağsız pişirmen lazım
inşallah canım ya :26: cidden bıktım artık bir an önce mezun olmak istiyorum
bugünkü menümü de yazıyım çıkmadan
sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 ince dilim kaşar
öğle: sade kumpir (haşlanmış patates yerine)
akşam: ızgara balık, roka salatası
iş çok yoğun olduğundan başımı kaşıycak vakit bulamadım bugün. o yüzden 2 lt su ve 1 bardak yeşil çay içebildim anca
akşama suyu 3 lt'ye yeşil çayı da 2'ye tamamladım mı olur biter
olmuyor canım o sitedekiler
bende kendi fotomu ekledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?