Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

minnoşum merhabalar canım iyisindir inşallah neyse gevezelik yapmıyım cezamı çekeyim
ben pisbir şişkoyum

benden daha pis bir şişko olamazsın canım

ama hypatiam yapma böyle gönderceksin +ları üzülmenin zamanı değil şimdi harekete geçmen lazım canım hadi bu hafta birinci olmalıyızz

ne güzel canım montiyi bozmuyorsun aferin annacım gercekten azmine hayranım tatlım..

çok teşekkürler meyvecim gerçekten montideyken kendimi oruçlu hissediyorum şekerli şeyler kötü geliyor bana çikolataya alerjim olduğu için üzülürdüm hep artık seviniyorum çünkü çok zararlı bir şey bir çikolatalı pastaya baktığımda önce içindeki yağ sonra şeker sonrada bol kalorisi geliyo gözümün önüne ve iğreniyorum önceden ağzımın suyu akardı valla bu monti tam benlikmiş de haberim yokmuş ayol :78:

montiyle mutlu olman güzel canım aslında diyet değil monti sağlıklı beslenme sekli ..
insanı cok rahatlatıyor..

Bugünkü menüm..

Sabah:1 greyfurt (olmazsa olmazz)
Kahvaltı:1 dilim tb. ekmek, peynir ve maydonozlu salata,yeşilçay
Ara:1 elma
Öğle:1 kase sebze çorbası, 1 tabak haşlanmış kurufasulyeli salata ve 1 kaşık yoğurt,1 tane de ceviz
Ara:kuru kayısı 2 tane
Akşam:1kase çorba, Lor peynirli salata
Ara:1 meyve

3.5 lt su, 1.5 saat yürüyüş, 15 dk ip atlama, yeşilçay ve funda

afiyet olsun tatlım güzel olmus herzamnki gibi :112:

montiyle mutlu olman güzel canım aslında diyet değil monti sağlıklı beslenme sekli ..
insanı cok rahatlatıyor..

evet meyvecim haklısın diyet denince bir sürü kısıtlama ve aç kalmak geliyor insanın aklına bu sağlıklı bir beslenme biçimi insan çok rahat hissediyor doğru...

afiyet olsun tatlım güzel olmus herzamnki gibi :112:

sağol bitanem

kızlar ben spor yapmadan yatınca kendimi suclu suclu hissediyorum ..
kilo allmakdan cok korkar oldumm :18::18:

ay aynen bende yapmadığım zaman kesin alcam diyorum strese giriyorum yaa böyle yapışmış gibi hissediyorum yağları spor şart valla...

o kadar kasma kendini canım ya rahat ol 1 gün aksatsan haftada bence çok da bir şey olmaz

annacım ben cuma gunlerı kendımı salıyorum genelde yazmıyorum menumu ama zaten menulerımı hep gece yazıyorum benım ne yedıgım bellı olmuyor genelde ama aksama yazarım tatalım

SElam kızlar güneş var bugünn birazdan oğlumu dışarı çıkarcam uyanmasını bekliyorum..

menüm

1brdk gryf suuyu
sabah:1dl ekmek,1yum,peynir,zytin,1çay kş bal,yşl çay

ara: sütlü kakaolu yağsız tatlı:)2 ince dlm yedimm dayanamadım yine.

öğle:taze fasulye,yoğurt

ara:ayva

akşam:sebze yemeği,yoğurt,salata

ara meyve

selam canım evet güneş avr biraz bugün ama soğuk yinede dikkat et bebişine tatlım..menün güzel canım tatlının da yağsız olması kurtarıyor durumu afiyet olsun şekeritom

herzamanki gibi çok güzel senin menü de canım.çiko ya alerjin olması rejim için avantaj gerçekten:)

afiyet olsun tatlımm

kızlar haftaya birinci olmalıyız..

herkesden cok ama cok dikkat etmesini istiyorumm
hepimiz en az yarım kilo vermeliyiz...

sanırım bana nazar değdi

takımın hakkına girmek istemiyorum ama takımdan ayrılırsam kendimi iyice salacağım, bir an önce toparlanmam lazım. bugünkü menüm de biraz karışık olduğu için yazmıyor ama sonra bomba gibi dönüyorum inş. pazartesi sıkı bir diyete başlayacağım. ama hangşi diyere bilmiyorumm

sacmalama takımdan ayrılmakta nerden cıktı oturup paşa paşa verıceksın okıloları vermeden takımdan ayrılmak falan yok haberın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…