ay evet olmuyomuş tatlım ama bak bu sitedekiler oluyo denedim
Animated Avatars gif Pictures collection #1
resmin çok gizemli görünüyo ama güzelmiş yaw
kızlar bu hafta kesin birinci olmalıyız 2. lik ihtimalini konusmak bile istemiyorum..
motivasyonumuzun tavan yapması gerek.
7. takımla kardes takımımızla iletişimimizi yüksek tutalım onlara gidelim napıyorlar ne ediyorlar takip edelim..
onlarıda bize davet edelimm.
1 olabilmek için motivasyonumumuzu kaybetmemek için elimizden geleni yapalım.
18 mart 1. si 4. takım
yarın kuyabiyemin diyetine baslıcam..
sabahları cok az ama yapcak bişiyim yok malesefki..
köfte yerine et sote yicem.
balık olarakda ton balığı yicem.
yarın gidip 1 haftalık simit alıcam tüm eksikleri alıcam..
bazı günler sabah 1 dilim ekmek öğlen 1 dilim ekmek yoğurt ama dayanıcam aralarda havuc yicem..
önümüzdeki hafta 57.5 olmam gerek...
duba oldum benirademi toplayamıyorum bir türlüü
yasom yasom yasom
kendini toparlanama sevindim canım..
keyfine bak arada yaz ama bize...
istediğin zaman takıma dönebilirsin senin keyfine kalmıss
iyi aksamlar kizlar,yinbe süpersiniz masallah allah bozmasin...
bana gelince valla ne kadar ayrildim desemde sizi birakamiyorum ben hep girip okuyorum neler yapmisisniz diye,ben de motivasyonumu topladim sükür dünden beri iyiyim ilk 2 günün atlattim gerisi gelir zaten,ama suan takima dönmeyi düüsnmüyorum sanirim baksi olusuyo bende bi süre böyle kendi halimde devam edicem,kendimi daha iyi hissedersem gelirim geri,ama bi gözüm hep burda :)
günaydın kızlarr...
bu sabah 200 gr artıdayım bekliyordum zaten lapadan sonra böyle bir seyin olacağını ama cok az geldi gercekten bundan sonra her persembe lapa yapıcam..
sabah kahvaltımı yaptım şimdi spora baslıcam hafta sonu malum hareket ez oluyor ondan 2 saat yapmak lazımm..
kahvaltım 1 dilim ekmek 1 dilim peynir(yağ oranı 2.7)
bu gün kuyabiyenin diyetine basladım. inş sevgilim gelmezde basara bilirim...
bende iş yerimdeyim biz cumartesi günüde yarım gün çalışıyoruz. dün kuaföregittim benim için acayip motivasyon oldu saç rengimi değiştirdim sıkılmıştım artık aynı tondan. o yüzden dün ara öğün yapamadım akşama çok acıktım ama kendime sahip oldum sadece çorba içtim bir dilim ekmekle sonrada yarım portakalla günü kapadım sabah tartıldığımda yine aynıydı kilom 68.900 gram oynamamıştı hafta sonu çok dikkat edeceğim bakalım ne olacak.
günaydın kızlar...
ben de sabah uyanır uyanmaz tartıldım ve tartıda 69'u gördüm(((((((( moralim çok bozuk. dün bir arkadaşımız işten ayrıldı, onu uğurladık, benim takımımdandı, çok sevdiğim biriydi, pasta falan kesildi, bana kendisi ikram edince yemek zorunda kaldım. ben rejim yaparken bir şey ikram ederdi ben almayınca darılırdı... bir sürü bahanem var işte...
şimdi 69'u gördüm ve şok oldum insan bir haftada kolayca 3 kg alabiliyor ama bir ay boyunca veremiyor. bu haksızlık.
güzel bir diyet bulup besmele çekip ona başlamam lazım artık. bu cumaya kadar tekrar 66'yı görürsem çok sevineceğim ve diğer hafta kendime hamam- masaj ödülü veririm, ama hiç zannetmiyorum.
bu hafta birincilik bekliyoruz... buna engel olmak istemiyorum. ben de kuyabiye'nin diyetine benzer bir şey yapacağım ya da elma-armut keten tohumlu yopurt diyeti yapacağım.. off... bilemiyorum...
öpüldünüzz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?