Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bu hafta kesin birinci olmalıyız 2. lik ihtimalini konusmak bile istemiyorum..
motivasyonumuzun tavan yapması gerek.
7. takımla kardes takımımızla iletişimimizi yüksek tutalım onlara gidelim napıyorlar ne ediyorlar takip edelim..
onlarıda bize davet edelimm.
1 olabilmek için motivasyonumumuzu kaybetmemek için elimizden geleni yapalım.

18 mart 1. si 4. takım

yarın kuyabiyemin diyetine baslıcam..

sabahları cok az ama yapcak bişiyim yok malesefki..

köfte yerine et sote yicem.

balık olarakda ton balığı yicem.

yarın gidip 1 haftalık simit alıcam tüm eksikleri alıcam..

bazı günler sabah 1 dilim ekmek öğlen 1 dilim ekmek yoğurt ama dayanıcam aralarda havuc yicem..

önümüzdeki hafta 57.5 olmam gerek...

tamam meyvecim haklısın canım bir şeyler yapmak lazım artık birinci olmamız lazımm

azmine hayran olunan fıstık...

allah kolaylık versin canım benim inş hedeflediğin gibi olur başaracağına eminim

duba oldum ben irademi toplayamıyorum bir türlüü

ayy olurmu hiç hypatiam öyle şey sadece kaçamaklardan alınan bir +lar birikmesi o kilo değil öyle düşün.... hepsini vericeksin canım iradeni toparla lütfen bak takımın sana ihtiyacı var biribirimize destek olalım takımımız haftaya birinci olsun...yarından itibaren güzel bir şekilde diyetine başlarsın +ların gider sonra motive olup devam edersin ve böylece cumaya eksilerde olursun canım... bak yaza az kaldı hedeflerimize yaklaşmalıyız artık

iyi aksamlar kizlar,yinbe süpersiniz masallah allah bozmasin...

bana gelince valla ne kadar ayrildim desemde sizi birakamiyorum ben hep girip okuyorum neler yapmisisniz diye,ben de motivasyonumu topladim sükür dünden beri iyiyim ilk 2 günün atlattim gerisi gelir zaten,ama suan takima dönmeyi düüsnmüyorum sanirim baksi olusuyo bende bi süre böyle kendi halimde devam edicem,kendimi daha iyi hissedersem gelirim geri,ama bi gözüm hep burda :)

yasom yasom yasom

kendini toparlanama sevindim canım..

keyfine bak arada yaz ama bize...

istediğin zaman takıma dönebilirsin senin keyfine kalmıss

hoşgelmişsin yasemincim nasılsın canım

motivasyonunu toplaman harika tatlım çok sevindim....tamam canım kolay gelsin sana ama çok özletme kendini gel yine

günaydın kızlar nasılsınız?

dün sizi takip ettim öğleden sonra ama yazamadım öğleden sonra gelmeye çalışırım öptüm hepinisi

günaydın kızlarr...

bu sabah 200 gr artıdayım bekliyordum zaten lapadan sonra böyle bir seyin olacağını ama cok az geldi gercekten bundan sonra her persembe lapa yapıcam..

sabah kahvaltımı yaptım şimdi spora baslıcam hafta sonu malum hareket ez oluyor ondan 2 saat yapmak lazımm..

kahvaltım 1 dilim ekmek 1 dilim peynir(yağ oranı 2.7)

bu gün kuyabiyenin diyetine basladım. inş sevgilim gelmezde basara bilirim...

günaydın tatlım bir tek ikimiz varız galiba burda olsun canını sıkma sen bu kadar verdikten sonra 200 gram neki senin için canım

bende iş yerimdeyim biz cumartesi günüde yarım gün çalışıyoruz. dün kuaföregittim benim için acayip motivasyon oldu saç rengimi değiştirdim sıkılmıştım artık aynı tondan. o yüzden dün ara öğün yapamadım akşama çok acıktım ama kendime sahip oldum sadece çorba içtim bir dilim ekmekle sonrada yarım portakalla günü kapadım sabah tartıldığımda yine aynıydı kilom 68.900 gram oynamamıştı hafta sonu çok dikkat edeceğim bakalım ne olacak.

günaydın kızlar...

ben de sabah uyanır uyanmaz tartıldım ve tartıda 69'u gördüm(((((((( moralim çok bozuk. dün bir arkadaşımız işten ayrıldı, onu uğurladık, benim takımımdandı, çok sevdiğim biriydi, pasta falan kesildi, bana kendisi ikram edince yemek zorunda kaldım. ben rejim yaparken bir şey ikram ederdi ben almayınca darılırdı... bir sürü bahanem var işte...

şimdi 69'u gördüm ve şok oldum insan bir haftada kolayca 3 kg alabiliyor ama bir ay boyunca veremiyor. bu haksızlık.

güzel bir diyet bulup besmele çekip ona başlamam lazım artık. bu cumaya kadar tekrar 66'yı görürsem çok sevineceğim ve diğer hafta kendime hamam- masaj ödülü veririm, ama hiç zannetmiyorum.

bu hafta birincilik bekliyoruz... buna engel olmak istemiyorum. ben de kuyabiye'nin diyetine benzer bir şey yapacağım ya da elma-armut keten tohumlu yopurt diyeti yapacağım.. off... bilemiyorum...

öpüldünüzz:))

canım günaydın..
spora kacmıstım bitirdim geldim 45 dk spor yaptım ..
ne güzel kilo almmamıssın .. inş pazartesiye ekside olursun tatlım..

canım benim..
kilo almak bu kadar kolay işte..
sen elinden geleni yap..verebilirsen verrisin ama lütfen artık bozmadan devam et bak yaz geliyo..
yaza incecik girmemiz lazım

BEN DUSA KACTIMM.. SONRADA ÇANKIRIYA GİDİCEM KUYABİYENİN DİYETİ İÇİN EKSİKLERİM VAR ONLARI ALMAM LAZIM.. COK KARARLIYIM YAPICAM 1 HAFTA BOYUNCA 1 KİLONUN ÜZERİNDE VERİRSEM DEVAM EDERİM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…