Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kahvaltıdan önce geceden içine ceviz koyulmuş su içiyorum
sabah
üç kaşık menemen, üç dilim kızarmış ekmek, bir kaşık lor, domates, çay
ara bir dilim hurma bar
öğlen
bol marul, havuç, maydanoz, dereotu ile salata, on beş adet küçük istavrit ızgara
ara bir dilim hurma bar, kahve, maden suyu, muz
akşam
marul, taze soğan, on tane küçük istavrit ızgara, bir dilim kepekli ekmek
su 3lt ye yakın, spor bel egzersizi

İyi geceler kızlar salı menüm
Sabah
Kıymalı yumurta (1,5 yumurtadan), 1 dilim tam buğday ekmek
Ara öğün
Şekersiz filtre kahve
Akşam
Şehriye çorbası, pırasa yemeği, yoğurt
Ara öğün
Kuruyemiş
Ara öğün
1 dilim tam buğday ekmek, 10 zeytin, 2 parmak beyaz peynir, domates salatalık
Su 3 lt
Spor
20 dakika tempolu koşu : 60
4x15 med crunch: 120
4x15 leg raise : 120

4x15 squat :120
4x20sn plank: 80

4x15 leg curl : 120
4x15 arka kol: 120

4x15 russian twist: 120
4x15 ayakta kol: 120

4x15 lunge walking:120
4x15 omuz açma :120

4x20 iç bacak : 160
4x20 dış bacak :160

4x15 dumbell bench press :120
4x20 bacak çekme : 160

4x15 üst kol : 120
4x15 arka kol: 120
4x15 üst kol : 120
Toplam:2180
@stitch @Yawrukush @Kozmogirl17

Slm herkese
Salı menüm
Sabah: 7:30
1 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı krem peynir, domates, 2 ceviz, 1 dilim ekmek, yeşil çay

Ara: 10:30
Yulaflı bar, şade Türk kahvesi

Öğlen:13:30
4-5 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği, 3 kaşık kuru fasülye, 3 kaşık yoğurt

Ara00
Filtre kahve, 1 kare bitter çikolata

Akşam: 19:00
10-15 kadar hamsi tava ( çok az yağ ile), salata, 1 dilim ekmek

Su: 2lt
Spor: 7000 adım
3 saat ev temizliği + yemek hazırlığı
Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Tatlı olan tavuk göğsü değil haahaah yanlış mı yazdım acaba? Tavuk yani

Herkese gunaydin. Kucuk kizim cok hastaydi. Ben de ustune dustum ve kaburgami incittim. Kizlarimi kucagima bile alamadim. Emzirmek bile cok zor oldu.
Kizim icin surekli hastaneydeydik. Hava veriliyordu surekli. Oksuruk nobetlerinden uyuyamiyordu. Gece basinda nobet tutum. Hareket ederken bile canim aciyordu. Simdi azalsa da hala agrilarim devam ediyor.
ben buraya bunlari anlatmaya gelmisken sitem dolu mesajlar gormek gercekten uzucu.
Kotu birkac gun gecirdim ve telefonu kullanamiyordum bile. Ama ne oldugunu bilmeden kirici bir yorum gordum. Yani boyle olaylar herkes icin var. yarin bir gun bu yorumu yazan kisinin basina gelse, burda arkasindan atip tutsam o kisi kendini nasil hisseder acaba?
kusura bakmayin biraz hassas bi donemdeyim.O mesaji gorunce gercekten cok cok uzuldum.
Boyle durumlar yasandiginda nasil bir yol izleniyor acaba? Yawrukush stitch Kozmogirl17
Kusura bakmayin buraya karsi sorumlulugum oldugunu biliyorum tabi ki. Listeden cikarildiysam da anlarim buranin kurallari oldugunu biliyorum.

Cokkk cokkk gecmis olsun nurcum.Kizin nasil simdi evet listede bildirim yapilmadiginda sitem dolu mesajlar yaziliyor ama soylede bisey var bize de hakvermelisin ki cok emek harciyoruz burda ve sizin gercek hayatinizda neler yasadiginizi siz soylemezseniz biz bilemeyiz neler yasiyorsunuz hastamisiniz bi sorun mu var bbin turlu insanla bi aradayiz ve listenin sorumlulugu agir gelip yari yolda birakip sessizce giden cok insan var bizimde bunlari ayirt etmemiz imkansiz hak verirsin ki hala listedesin bu arada artik iyiyseniz yolunuza tam gaz devam etmeni bekliyoruz

Cok tesekkur ederim kizim biraz daha iyi. Ben biraz zorlaniyorum konusurken gulerken hareket ederken hep agrim var.
evet haklisin o konuda birakanlar yuzunden oyle anlasildim ben de.
Insallah bundan sonra saglik problemi olmadikca burda olmak isterim bugunden itibaren yazacagim menulerimi insallah

Sana da bebegınede cok gecmis olsun ,ben mi kotu bisey yazdim acaba hic hatirlayamadim ne yazdigimi da ,simdi gecmise bakicam , eğer ben kırmıssam seni kalpten özür dilerim . Ben bura da yillar öncede yaristim ,kaptan yardimciligi da yaptim ,bildirim yapmayip umursamayan sonra cikip gelenler cok oluyor ,genel bir sitem yazdim ben . Bildirim yapmayan cuma gunu iki kisi olunca sitemler havada uçtu .Sana özel bir sey dedim mi hic hatirlamiyorum,gerçekten çok uzuldum . Allah şifa versin ikinize de .

Tavuk göğüsü yazmissin canim benim aklimda tatliya gitmis,sende sorun yok benim tatliya giden aklim utansin ,insanin fikri neyse zikri de o olur muş ahahh

Guzel oldu aslinda canim da asiri kisa yaa, belki zayiflarsam daha iyi olur. Bakalim baska birsey bulursam degistirecegim, bulamazsam artik bunu giyecegim
Benim de var mor payetli mini bir elbisem zayifken aldigim, acaba seneye yilbasinda onu giyebilir miyim
bu sene imkansiz, 36 bedendim onu aldigimda

cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…