Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar kizlar nasilsiniz?
Bugun Akinin okulunda gorevliydim, Ramazan ve Ramazan bayramini anlattim, sonrada cocuklara kagittan lambaliklar yaptirdim.
Cok keyifli gecti :)
Simdide annemle kahve keyfi yapiyoruz , sizlerde neler var neler yok?
selam canim, benim kosusturmaca ile geciyor, rutinim oldu artik. sanirim ben uzun bir sure pek oturamayacagim. hala da bekleyen cok is var
bu hafta dizim uyari veriyor, pek spor yapamadim o yuzden pazardan beri, bakalim eksi gelicek mi cuma. ama hep ayakta ev isi var, sayilir mi

bana yine fazla geldi menun canim biraz. sabahki ekmege alistim artik ama bir gun icinde 2 hurma bar+muz cok olmus bence
su super. rahatsizligin vardi degil mi, o yuzden sadece bel hareketi yapabiliyorsun?

Yakşamlar kızlar
Sabah
2 yumurtadan peynirli dereotlu omlet
Domates
1 muz 1 portakal
Ara
Türk kahvesi

Akşam
4 kaşık bulgur
Yoğurt
Su 1 litre
Spor ceza yürümem vardı 15 dk ev işi
guzel menu canim ama az geldi gozume, salata veya sebze yemegi ekleseymissin keske aksam yemegine

canim aslinda guzel menu ama bitter+yulaf bar olmasa daha iyiymis, kilolarin kolay gitmiyor diye diyorum. aslinda onlar da ok ama hani terletici spor?

cok gecmis olsun canim, Ozlem de bahsetmis, haber vermeyip giden kisiler takimi zor durumda birakiyor ve siz gelip durumunuzu bildirene kadar maalesef biz bir durum mu var yoksa gittiniz mi bilemiyoruz. ama ben cok kirici yorum hatirlamiyorum. Sadece herkes durumu belirtip sorumluluk alinmasi gerektiginden bahsetti. ise gidemediginizde haber veriyorsunuz degil mi, ayni durum. sadece kizlar bir durumum var sonra gelecegim vs gibi bir mesaj bizim isimizi de daha kolaylastirirdi.
ama seni de anliyorum, bazen hersey ustuste gelince zor oluyor. insallah biran once hem sen hem kizin atlatirsiniz.
Senin durumun saglik oldugu icin listeden izne ayrilabiliyorsun sanirim, suren dolmadan. Emin degilim ama listeden cikmak istersen kontrol edilebilir. Hala listede devam etmek istiyor musun?

Cok tesekkur ederim hayir Hayir sen degildin zaten kimse bana ozel bisey dememis. Genel bir yorum vardi ben ona kirildim. Ama dusununce birden bisey demeden birakilmis gibi de anlasilmis olabilirim su an sorun yok diyete devam

sağolasın canım benim inşallah

Çok geçmiş olsun

bana yine fazla geldi menun canim biraz. sabahki ekmege alistim artik ama bir gun icinde 2 hurma bar+muz cok olmus bence
su super. rahatsizligin vardi degil mi, o yuzden sadece bel hareketi yapabiliyorsun?

hurma barlarım bir kibrit kutusu kadar, kendim evde yapıyorum. dün sadece muz fazla oldu, meyve niyetine yedim ama biraz kalorili oldu. benim size anlatmak istediğim ben yiyerek zayıflamak istiyorum. yiyeceklerimi okuduğum kitap doğrultusunda ayarlamaya çalışıyorum. istediğim her şeyden yiyerek dengelemeye çalışıyorum. kitabın ana fikri de bu yasaksız zayıflamak. istediğiniz her şeyden yiyin aklınızda kalmasın, ama dengeyi de sağlayın. ben bunu yapmaya gayret ediyorum. umarım başarırım, şu ana kadar güzel gidiyor. eleştirileriniz için teşekkür ederim, dikkate alıyorum.

canim aslinda guzel menu ama bitter+yulaf bar olmasa daha iyiymis, kilolarin kolay gitmiyor diye diyorum. aslinda onlar da ok ama hani terletici spor?
Evet belki dediğin gibi ara öğünleri azaltsam daha çabuk gider ama ben gerçekten açıkıyorum o yüzden yiyorum ben çok sıkı diyet yapınca çok çabuk bırakıyorum o yüzden bu yolu daha keyifli yapıyorum diyeyim ama dediğin gibi benim için dediğinin farkındayım. Terletici spor dün yapamadım derin ev temizliği yaptım sadece ama bugün yaptım Leslie

ben katiliyorum, herseyden yiyerek zayiflamak en guzeli, boylece diyet bitince de hicbirseye saldirmaz ve geri almazsiniz kilolarinizi. ama miktar olarak fazla goruyorum diye yaziyorum ben, yoksa yemeyin degil. ancak gecen hafta guzel eksi geldi, bakalim bu hafta nasil olucak. tomrs de hep yerdi, ve harika kilo verip mezun olmustu gecen sene

evet bence menun ok, sporun eksik. Leslie yaptiysan tamamdir

bugün menüm
sabah : 1 yumurtadan peynirli omlet
1dilim ekmek
5 zeytin
4 kuru üzüm

ara : 2 kayısı

öğlen : 2 yumurtadan kıymalı yumurta
1dilim ekmek
1 kk peynir
8 zeytin
yoğurt

akşam : 2 kaşık sulu köfte
sütlü türk kahvesi
4 kuru üzüm

su : 1 litre (çok fazla çay içince suya yer kalmadı )
spor : çok az eliptik

Yawrukush stitch Kozmogirl17

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…