hosgeldin sekerstitch nasılsın canım ,ben çıkınca sen gelmişsin hemen :) kendi kendine konuşmuşsun bayağı ,kıskandım , o zevk bana aitti
ciseak77 sen nasılsın canım bugün ,okul nasıl gidiyor ? ne var ne yok :)
Yawrukush özgecim sen nasılsın , annenle nasıl gidiyor ,geziyor musunuz bol bol :)
Dahlia_ fatimecim yoksun ne zamandır ,her şey yolunda mı ,bebeğin nasıl ?
haeshin busecim sen de yoksun ne zamandır ,sen nasılsın , çocuğun rahatsızdı nasıl oldu ?
Melegimkorusun sen nasılsın canım , diyet nasıl gidiyor , bu hafat kaçamak yok demi :)
Monica_ tamam canım ,sorun olmadığına sevindim , burada aile gbiiyiz bu tür sorunlar ola ola alışacağız birbirimize , menülerini bekliyoruz . bugün nasıl oldunuz ikiniz de daha iyi misiniz ?
diğer isimleri unuttum etiketleme yapamadım
iyi akşamlar kızlar :)
benim de göğüslerimden dolayı başkasında uzun duran elbiseler bende kısa duruyor . ne giysem yukarı çekiyorGuzel oldu aslinda canim da asiri kisa yaa, belki zayiflarsam daha iyi olur. Bakalim baska birsey bulursam degistirecegim, bulamazsam artik bunu giyecegim
güzel olmuş menün :)bugunku menüm
sabah:menemen, tost, zeytin, bal ceviz
ara: şekersiz kahve günkurusu 2 ceviz
akşam: 2 kş pilav, tavuklu bezelye yemeği 4 kaşık,salata
spor:9000 adım
1 saat de ev işi:)
su:2lt civarı
hosgeldin seker
evet sabahlari mutlaka buradayim, sonrasinda da vakit buldukca. beklerim gel
ara öğün yapmayanlardan da veremeyenler var . bünyeden bünyeye değişiyor . ben de senin gibi ara öğünsüz yapamıyorum ,yavaş gitsin zevkli gitsin kafasındayım . hiç kasamam kendimi onu yeme bunu yeme diye . ondan sonra diyeti bırakırım , sıkılmaya hiç gelemiyorum ben .Evet belki dediğin gibi ara öğünleri azaltsam daha çabuk gider ama ben gerçekten açıkıyorum o yüzden yiyorum ben çok sıkı diyet yapınca çok çabuk bırakıyorum o yüzden bu yolu daha keyifli yapıyorum diyeyimama dediğin gibi benim için dediğinin farkındayım. Terletici spor dün yapamadım derin ev temizliği yaptım sadece ama bugün yaptım Leslie
yıl başına kadar 3 kilo versen , bide çok sıkı bir korse alıp giysen kurtarır belki :)Benim de var mor payetli mini bir elbisem zayifken aldigim, acaba seneye yilbasinda onu giyebilir miyim
bu sene imkansiz, 36 bedendim onu aldigimda
Bende 38 beden olduğum günler ne güzeldi şimdi 44 46 arası gidip geliyorum azimliyim yaza kadar 65-70 aradı olucamcok eskidendi o gunler, ahh ne guzel gunlerdi
Ha ha benimde kalçadan sorunum var hiç etek giyemezdim arka kısmı yukarıda on kısmı aşağıda olurdubenim de göğüslerimden dolayı başkasında uzun duran elbiseler bende kısa duruyor . ne giysem yukarı çekiyoriçine sinen bir şey bulursun umarım :)
güzel olmuş menün :)
tamam canım :) aslında sabah burdaydım da nurun yazısından sonra geçmişi okumaya daldım ne yazdım acaba diye , sonra da senin bildirimi kaçırdım demekki yazdığını göremedim . telefondan girince sıkıntı oluyor okumak . telefonum biraz arızalı gibi . genelde bilgisayardan giriyorum .
Yurumen cok guzel ben halen fazla adim atamıyorum sol ayağım ağrıyorİyi akşamlarbu hafta mesailerim olduğu için geç çıktım o yüzden yazamadım.hemen menüye geçiyorum.
08:00 yarım muz , 1 elma
13:00 1 lahmacun ve mercimek çorbası
18:30 1 kase tavuksuyu çorba ve 1 tabak bamya
2,5 lt su içildi. İçmeye devam
6240 adım atıldı.
Canim cok tesekkur ederim sordugun icinstitch nasılsın canım ,ben çıkınca sen gelmişsin hemen :) kendi kendine konuşmuşsun bayağı ,kıskandım , o zevk bana aitti
Yawrukush özgecim sen nasılsın , annenle nasıl gidiyor ,geziyor musunuz bol bol :)
haeshin busecim sen de yoksun ne zamandır ,sen nasılsın , çocuğun rahatsızdı nasıl oldu ?
Melegimkorusun sen nasılsın canım , diyet nasıl gidiyor , bu hafat kaçamak yok demi :)
Monica_ tamam canım ,sorun olmadığına sevindim , burada aile gbiiyiz bu tür sorunlar ola ola alışacağız birbirimize , menülerini bekliyoruz . bugün nasıl oldunuz ikiniz de daha iyi misiniz ?
Yok canım kaçamak cuma ve cumartesi saymazsakstitch nasılsın canım ,ben çıkınca sen gelmişsin hemen :) kendi kendine konuşmuşsun bayağı ,kıskandım , o zevk bana aitti
hahah 36 cok imkansiz suan 42 giyiyorumyıl başına kadar 3 kilo versen , bide çok sıkı bir korse alıp giysen kurtarır belki :)
saglikli birkac cesit de hazirla, sen sadece onlardan ye. mesela yogurtlu kabak, kerevizli patates salatasiYarın günüm var napıcam ben ya
Canım sen mi gideceksin anlamadım salatalardan yersin bir de bir parça börek akşama salata ve yoğurt yersen Cuma’ya tartı etkilenmezYarın günüm var napıcam ben ya
Çok geçmiş olsun gelince zaten üst üste gelir hepCanim cok tesekkur ederim sordugun icinKizim daha iyi. Benim agrim devam ediyor.
Sen nasilsin?
Ah ahh ne.hazirlasam bilemedim kisaglikli birkac cesit de hazirla, sen sadece onlardan ye. mesela yogurtlu kabak, kerevizli patates salatasi
Ben gidicem canim sabah hiç bişey yemiyim zaten geç kalkıyorum öğlen orda az yerim salata belki 1 dilim börek yarim dilim tatlı akşam yoğurtlu elmalı keten tohumlu salata yerim bilemedim yarın olsun bakalim birCanım sen mi gideceksin anlamadım salatalardan yersin bir de bir parça börek akşama salata ve yoğurt yersen Cuma’ya tartı etkilenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?