Bugünkü menüm
1200 gibi
Tb ekmeğinde tost roka salatalık 4 zeytin
1500
1 mandalina
1730 gibi
Dünden kalan nohut salata yoğurt 1-2 çatal turşu
Şu 2 lt
Daha hiç spor yapamadim
Gündüz 3 saat ev işi 1 saat yemek hazırlığı falan
İyi akşamlarbu hafta mesailerim olduğu için geç çıktım o yüzden yazamadım.hemen menüye geçiyorum.
08:00 yarım muz , 1 elma
13:00 1 lahmacun ve mercimek çorbası
18:30 1 kase tavuksuyu çorba ve 1 tabak bamya
2,5 lt su içildi. İçmeye devam
6240 adım atıldı.
Hepsini cok begendimHerkese iyi aksamlar
Bugunku menum
Sabah: 1 yumurta, 1 kozlenmis kapya biber, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
Ogle: kiymali yumurta, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek
Aksam: kabak yemegi, salata
Su:3.5 litre
Spor: 5000 adim doktora giderken mecbur bi yuruyus oldu
yediklerime dikkat ediyorum ama bu oglen sandvic yedim, yemek yapamadim evde birsey kalmamististitch sen nasılsın nasıl gidiyor diyet bu hafta ?
pardon, gun sende sanmistim ben.Çok geçmiş olsun gelince zaten üst üste gelir hep
Ah ahh ne.hazirlasam bilemedim ki
Ben gidicem canim sabah hiç bişey yemiyim zaten geç kalkıyorum öğlen orda az yerim salata belki 1 dilim börek yarim dilim tatlı akşam yoğurtlu elmalı keten tohumlu salata yerim bilemedim yarın olsun bakalim bir
Inşallah arkadaşım kısır yada mercimek salata yapmıştır onlardan yerimpardon, gun sende sanmistim ben.
o zaman sabah yumurta,peynir,sogus, aksam da salata+yogurt veya izgara+salata ye.
oglen de mayonezsiz salata varsa ondan yiyebilirsin, kisir olur, borek ve tatlidan uzak dur, yarin persembe
Akşam dengelediysen ve gün içinde çok karbonhidrat almadıysan problem yok bence sandviçten suyu içtin mi bariyediklerime dikkat ediyorum ama bu oglen sandvic yedim, yemek yapamadim evde birsey kalmamisti
hemen sis hissetmeye basladim kendimi, yarin toparlayacagim.
ama hic spor yapamadim
Ay canmmmm.evet çok güzel veriyordum ama birkaç aydan beri veremiyorum. Sanırım spor ve yuruyus yapmıyorum ondanben katiliyorum, herseyden yiyerek zayiflamak en guzeli, boylece diyet bitince de hicbirseye saldirmaz ve geri almazsiniz kilolarinizi. ama miktar olarak fazla goruyorum diye yaziyorum ben, yoksa yemeyin degil. ancak gecen hafta guzel eksi geldi, bakalim bu hafta nasil olucak.tomrs de hep yerdi, ve harika kilo verip mezun olmustu gecen sene
Bir sıkım çiğköfte kadar canm. Ben tarhana nin bir kısmını öyle kurutmustum. çoğu zaman doymuyorum ama kilo da da eksilmiyor. canm genelde komşularla oturuyoruz. O sırada ikramliklardan yersem ogun yemeğini azaltıyor. Dengelemek içinyeni aldığın nasıl oldu canım ,içine sindimi ? güle güle giy :) ben de pek severim böyle parıltılı kıyafetleri .
zumba gerçekten çok yorucu , hiç beceremeyenin bile canı çıkıyor 5 dk da :)
3 sıkım dediğin ne oluyor canım ben anlayamadım onu . akşam yemeğinin dışında diğer öğünleri geçiştirmişsin sanki . doydun mu peki ? benimd e canım nasıl simit çekiyor . bugün alacaktım ama cumayı bekleyeyim dedim . önce bu hafta güzel bir eksi geleyim . sonra yerim
Slm canim cuma lutfen bildirim yapmayi unutma listedesin cunkuCanim cok tesekkur ederim sordugun icinKizim daha iyi. Benim agrim devam ediyor.
Sen nasilsin?
Cumaya tam gaz devambugün menüm
sabah : 1 tane haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
1kk peynir
5 zeytin
mandalina
öğlen : 3 kuru kayısı
3 kaşık tavuklu pilav
5 kaşık yoğurt
4 kaşık patlıcan
akşam : 5 kaşık yoğurt
4 kuru kayısı
4 kuru üzüm
1 kaşık kabak
su : 1.5 litre
spor : 30 dk yürüyüş
Yawrukush [UER=882390]@Kozmogirl17[/USER] stitch
Benim bildigim derya giyer atardi bize resmiGuzel oldu aslinda canim da asiri kisa yaa, belki zayiflarsam daha iyi olur. Bakalim baska birsey bulursam degistirecegim, bulamazsam artik bunu giyecegim
GuzelllllMenüm
Bugün geç kalktık
1200 pırasalı yumurta 3 zeytin sal. Domates 1 dilim ekmek
Saat 1600 gibi
1 fincan şekersiz t kahvesi
Saat 1900
Etli nohut yoğurt salata
Şu 2 litreyi geçmiştir
Spor.
30 crunch
100 pedal çevirmece
30 makas hareketi
2 saat ev işi yemek bulaşık
Menun guzel canimkahvaltıdan önce geceden içine ceviz koyulmuş su içiyorum
sabah
üç kaşık menemen, üç dilim kızarmış ekmek, bir kaşık lor, domates, çay
ara bir dilim hurma bar
öğlen
bol marul, havuç, maydanoz, dereotu ile salata, on beş adet küçük istavrit ızgara
ara bir dilim hurma bar, kahve, maden suyu, muz
akşam
marul, taze soğan, on tane küçük istavrit ızgara, bir dilim kepekli ekmek
su 3lt ye yakın, spor bel egzersizi
Aksam tek bulgur olmamis ama az temissin zaten insallah tartida etkilemez canim seniYakşamlar kızlar
Sabah
2 yumurtadan peynirli dereotlu omlet
Domates
1 muz 1 portakal
Ara
Türk kahvesi
Akşam
4 kaşık bulgur
Yoğurt
Su 1 litre
Spor ceza yürümem vardı 15 dk ev işi
Aksam ki ikinci ara ne anlamadim kuzum gereksiz olmus bence ama sprlar yine sahaneİyi geceler kızlar salı menüm
Sabah
Kıymalı yumurta (1,5 yumurtadan), 1 dilim tam buğday ekmek
Ara öğün
Şekersiz filtre kahve
Akşam
Şehriye çorbası, pırasa yemeği, yoğurt
Ara öğün
Kuruyemiş
Ara öğün
1 dilim tam buğday ekmek, 10 zeytin, 2 parmak beyaz peynir, domates salatalık
Su 3 lt
Spor
20 dakika tempolu koşu : 60
4x15 med crunch: 120
4x15 leg raise : 120
4x15 squat :120
4x20sn plank: 80
4x15 leg curl : 120
4x15 arka kol: 120
4x15 russian twist: 120
4x15 ayakta kol: 120
4x15 lunge walking:120
4x15 omuz açma :120
4x20 iç bacak : 160
4x20 dış bacak :160
4x15 dumbell bench press :120
4x20 bacak çekme : 160
4x15 üst kol : 120
4x15 arka kol: 120
4x15 üst kol : 120
Toplam:2180
@stitch @Yawrukush @Kozmogirl17
Hamsi tava biraz kalorili olmus canim ama menun genel olarak guzelSlm herkese
Salı menüm
Sabah: 7:30
1 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı krem peynir, domates, 2 ceviz, 1 dilim ekmek, yeşil çay
Ara: 10:30
Yulaflı bar, şade Türk kahvesi
Öğlen:13:30
4-5 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği, 3 kaşık kuru fasülye, 3 kaşık yoğurt
Ara00
Filtre kahve, 1 kare bitter çikolata
Akşam: 19:00
10-15 kadar hamsi tava ( çok az yağ ile), salata, 1 dilim ekmek
Su: 2lt
Spor: 7000 adım
3 saat ev temizliği + yemek hazırlığı
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Senin de menun iyi olmus canim afiyet olsun.bugunku menüm
sabah:menemen, tost, zeytin, bal ceviz
ara: şekersiz kahve günkurusu 2 ceviz
akşam: 2 kş pilav, tavuklu bezelye yemeği 4 kaşık,salata
spor:9000 adım
1 saat de ev işi:)
su:2lt civarı
Canim sporu arttir biraz daha menuler cok guzel ama sporlar az gibi bi sure sonra sporla desteklemezsen diyetini kilo vermen yavasliyor bi sonra ku diyetisyen kontrolun nezamanbugün menüm
sabah : 1 yumurtadan peynirli omlet
1dilim ekmek
5 zeytin
4 kuru üzüm
ara : 2 kayısı
öğlen : 2 yumurtadan kıymalı yumurta
1dilim ekmek
1 kk peynir
8 zeytin
yoğurt
akşam : 2 kaşık sulu köfte
sütlü türk kahvesi
4 kuru üzüm
su : 1 litre (çok fazla çay içince suya yer kalmadı )
spor : çok az eliptik
Yawrukush stitch Kozmogirl17
Ya gicik oluyorum bende de var o gogus pronblemibenim de göğüslerimden dolayı başkasında uzun duran elbiseler bende kısa duruyor . ne giysem yukarı çekiyoriçine sinen bir şey bulursun umarım :)
güzel olmuş menün :)
tamam canım :) aslında sabah burdaydım da nurun yazısından sonra geçmişi okumaya daldım ne yazdım acaba diye , sonra da senin bildirimi kaçırdım demekki yazdığını göremedim . telefondan girince sıkıntı oluyor okumak . telefonum biraz arızalı gibi . genelde bilgisayardan giriyorum .
Tursu cok odem yapiyor persembe sakin yeme aman diyimBugünkü menüm
1200 gibi
Tb ekmeğinde tost roka salatalık 4 zeytin
1500
1 mandalina
1730 gibi
Dünden kalan nohut salata yoğurt 1-2 çatal turşu
Şu 2 lt
Daha hiç spor yapamadim
Gündüz 3 saat ev işi 1 saat yemek hazırlığı falan
Insallah eksi gelicek canim bende seni takipteydim bi geldin kayboldun anlam veremedim keske is cikisi falan 5 dakikani almax menunu gunluk paylassan cunku listedesin ve senj takip etmemiz gerekiyorİyi akşamlarbu hafta mesailerim olduğu için geç çıktım o yüzden yazamadım.hemen menüye geçiyorum.
08:00 yarım muz , 1 elma
13:00 1 lahmacun ve mercimek çorbası
18:30 1 kase tavuksuyu çorba ve 1 tabak bamya
2,5 lt su içildi. İçmeye devam
6240 adım atıldı.
Bu hafta guzelllll bir eksi gelmeli canim cunku yuzdeniz 2 ye boluncekHerkese iyi aksamlar
Bugunku menum
Sabah: 1 yumurta, 1 kozlenmis kapya biber, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
Ogle: kiymali yumurta, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek
Aksam: kabak yemegi, salata
Su:3.5 litre
Spor: 5000 adim doktora giderken mecbur bi yuruyus oldu
Sporun guzel ama aksamlari bence bulgur makarna pilav tuketmesek daha guzel veririz oglen yiyin aksama birakmayin canimÇarşamba menüm
Sabah: 7:30
1,5 haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir, domates, 2 ceviz, yarım dilim ekmek , yeşil çay
Öğle: 13:00
Yulaf lapası, içine küçük bir muz, 2 ceviz koydum, filtre kahve
Ara: 15:30
1 tane yesil elma, 1 bardak süt
Akşam: 18:30
5-6 kaşık kıymalı taze börülce yemeği, 2-3 kaşık makarna, salata , ayran
Su: 2-2,5 litre
Spor: 5000 adım
45 dakika Leslie 3 mil
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Erken tartildin canim bence ve hemen odullendirdin kendini eger her seferinde bozucaksan bence tartilmamalisin cumaya odul yok sanaKızlar merhaba, bugün yapmamalıydım ama yine tartıldım. 69.1 cıktım . Gecen hafta 71 idim. Aralıklı orucu cok düzenli yaptım. Şekersiz de 4 gün gecirebildim. Sanrım kurabiye yememek fark yarattı ve bir de düzenli su icip ödem attım. Tabii bu aksam bozdum aralıklı orucumu kendimce kutladım bir dilime yakın pizza yedim ve 2 sekeri nescafe ictim
Canim girmeye hak kazaniyorsun aslinda ozge gelince tekrar degerlendirilirsin karar verince sana yazariz ama gayet guzel gidiyorsun bole devamSayın kaptanım ben cumadan sonra listeye girebilecek miyim
Canim keskeeee bende uyuyakalsammmmm yaaa kiskandim cokkkk17 Aralık menu
Sabah uyumuş K al misim
Öğle sonrası 2
Yeşil fasulye kavurması küçük tabak,zeytin 10 kadar tuzsuz,kk peynir ince yufka ekmek 4 de biri.salata
Akşam 6 gibi
Haşlanmış kalcali büt .bir kase mercimek çorbası
Küçük kase vişne
1 buçuk litre su
Yarin dikkat edersen cumaya eksi gelirsin kuzum sandvicin boyutu nekadar dıkiyediklerime dikkat ediyorum ama bu oglen sandvic yedim, yemek yapamadim evde birsey kalmamisti
hemen sis hissetmeye basladim kendimi, yarin toparlayacagim.
ama hic spor yapamadim
Haklısın erken tartıldım evet daha bu hafta hic bozmadan haftaya kadar gitmeye calısacagımCumaya tam gaz devam
Benim bildigim derya giyer atardi bize resmi
Guzelllll
Menun guzel canim
Aksam tek bulgur olmamis ama az temissin zaten insallah tartida etkilemez canim seni
Aksam ki ikinci ara ne anlamadim kuzum gereksiz olmus bence ama sprlar yine sahane
Hamsi tava biraz kalorili olmus canim ama menun genel olarak guzel
Senin de menun iyi olmus canim afiyet olsun.
Canim sporu arttir biraz daha menuler cok guzel ama sporlar az gibi bi sure sonra sporla desteklemezsen diyetini kilo vermen yavasliyor bi sonra ku diyetisyen kontrolun nezaman
Ya gicik oluyorum bende de var o gogus pronblemi
Tursu cok odem yapiyor persembe sakin yeme aman diyim
Insallah eksi gelicek canim bende seni takipteydim bi geldin kayboldun anlam veremedim keske is cikisi falan 5 dakikani almax menunu gunluk paylassan cunku listedesin ve senj takip etmemiz gerekiyor
Bu hafta guzelllll bir eksi gelmeli canim cunku yuzdeniz 2 ye boluncek
Sporun guzel ama aksamlari bence bulgur makarna pilav tuketmesek daha guzel veririz oglen yiyin aksama birakmayin canim
Erken tartildin canim bence ve hemen odullendirdin kendini eger her seferinde bozucaksan bence tartilmamalisin cumaya odul yok sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?