- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.222
- 63
Akşam 22:30 da yedim 3 de uyuyorum acıkıyorum o zamana kadar ama artık yememeye çalışıcam.Cumaya tam gaz devam
Benim bildigim derya giyer atardi bize resmi
Guzelllll
Menun guzel canim
Aksam tek bulgur olmamis ama az temissin zaten insallah tartida etkilemez canim seni
Aksam ki ikinci ara ne anlamadim kuzum gereksiz olmus bence ama sprlar yine sahane
Hamsi tava biraz kalorili olmus canim ama menun genel olarak guzel
Senin de menun iyi olmus canim afiyet olsun.
Canim sporu arttir biraz daha menuler cok guzel ama sporlar az gibi bi sure sonra sporla desteklemezsen diyetini kilo vermen yavasliyor bi sonra ku diyetisyen kontrolun nezaman
Ya gicik oluyorum bende de var o gogus pronblemi
Tursu cok odem yapiyor persembe sakin yeme aman diyim
Insallah eksi gelicek canim bende seni takipteydim bi geldin kayboldun anlam veremedim keske is cikisi falan 5 dakikani almax menunu gunluk paylassan cunku listedesin ve senj takip etmemiz gerekiyor
Bu hafta guzelllll bir eksi gelmeli canim cunku yuzdeniz 2 ye boluncek
Sporun guzel ama aksamlari bence bulgur makarna pilav tuketmesek daha guzel veririz oglen yiyin aksama birakmayin canim
Erken tartildin canim bence ve hemen odullendirdin kendini eger her seferinde bozucaksan bence tartilmamalisin cumaya odul yok sana
benim de popodan dolayi cekiyor elbiseler ve tabii kilodan da dolayibenim de göğüslerimden dolayı başkasında uzun duran elbiseler bende kısa duruyor . ne giysem yukarı çekiyoriçine sinen bir şey bulursun umarım :)
güzel olmuş menün :)
tamam canım :) aslında sabah burdaydım da nurun yazısından sonra geçmişi okumaya daldım ne yazdım acaba diye , sonra da senin bildirimi kaçırdım demekki yazdığını göremedim . telefondan girince sıkıntı oluyor okumak . telefonum biraz arızalı gibi . genelde bilgisayardan giriyorum .
gunaydin canimGunaydinnnn eee kimsecikler yok bugun
giydim de sadece magazada giydim canim, hic degilse bir secenegim olsun diye ama hala bakiyorum baska birseylerCumaya tam gaz devam
Benim bildigim derya giyer atardi bize resmi
Guzelllll
Menun guzel canim
Aksam tek bulgur olmamis ama az temissin zaten insallah tartida etkilemez canim seni
Aksam ki ikinci ara ne anlamadim kuzum gereksiz olmus bence ama sprlar yine sahane
Hamsi tava biraz kalorili olmus canim ama menun genel olarak guzel
Senin de menun iyi olmus canim afiyet olsun.
Canim sporu arttir biraz daha menuler cok guzel ama sporlar az gibi bi sure sonra sporla desteklemezsen diyetini kilo vermen yavasliyor bi sonra ku diyetisyen kontrolun nezaman
Ya gicik oluyorum bende de var o gogus pronblemi
Tursu cok odem yapiyor persembe sakin yeme aman diyim
Insallah eksi gelicek canim bende seni takipteydim bi geldin kayboldun anlam veremedim keske is cikisi falan 5 dakikani almax menunu gunluk paylassan cunku listedesin ve senj takip etmemiz gerekiyor
Bu hafta guzelllll bir eksi gelmeli canim cunku yuzdeniz 2 ye boluncek
Sporun guzel ama aksamlari bence bulgur makarna pilav tuketmesek daha guzel veririz oglen yiyin aksama birakmayin canim
Erken tartildin canim bence ve hemen odullendirdin kendini eger her seferinde bozucaksan bence tartilmamalisin cumaya odul yok sana
Aksam fazla olmus canim insallah cumayi etkilemez bugun birax daha az tuketmeye calis benceMerhaba kızlar dün yazamadım hem miisafirim vardı hemde çok kötü üşütmüşüm göğsüm sancılanıyor
Çarşamba menüm
Sabah
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir
Ara
Türk kahvesi
Akşam
3 kaşık pilav et
1 biber dolma
1/2 çorba
1 ıspanaklı kiş
Kereviz salatası
Su 1.5 litre
Spor 1 saat yürüyüş ev işi misafir geldi sürekli ayaktaydım yemek için
Insallah bulursun canim gonlune goregiydim de sadece magazada giydim canim, hic degilse bir secenegim olsun diye ama hala bakiyorum baska birseyler
Bende gece cok yerim ve bana kilo aldiranda bu oluyor canim malesef nezaman gece yemegi biraksam kilo veriyorumAkşam 22:30 da yedim 3 de uyuyorum acıkıyorum o zamana kadar ama artık yememeye çalışıcam.
Nasıl dayanıyorsun mesela ben aksam 7 gibi aksam yemeği yiyorum ama 3 de uyuyorum çok zaman var arada ne yapmam lazım. Ben de gece yediğim için kilo veremiyorum galibaBende gece cok yerim ve bana kilo aldiranda bu oluyor canim malesef nezaman gece yemegi biraksam kilo veriyorum
Erken yatmaya calissan biraz daha aksam yemegini 7 de ra ogununude en gec 9 .30 da bitirmen gerekiyor bi kac gun aclik krizleri vurur sonra miden alisir bende o kadar saat oturmuyorum ama gece surekli vovuklara uyaniyorum o zamanlar acikiyorum ekmek arasi yapip yiyorum cogu zaman gozum kapali oluyor ama en buyuk yaptigimiz yanlis bi kac gun yemeyince acikmadigimi hissediyorum meselaNasıl dayanıyorsun mesela ben aksam 7 gibi aksam yemeği yiyorum ama 3 de uyuyorum çok zaman var arada ne yapmam lazım. Ben de gece yediğim için kilo veremiyorum galiba
Biraz normal saatlerde yatsam hallolacak gibi aslında, yoğurt kürü mü yapsam yemekten 2 saat sonra diyo yoğurt zencefil zerdecal tarçınErken yatmaya calissan biraz daha aksam yemegini 7 de ra ogununude en gec 9 .30 da bitirmen gerekiyor bi kac gun aclik krizleri vurur sonra miden alisir bende o kadar saat oturmuyorum ama gece surekli vovuklara uyaniyorum o zamanlar acikiyorum ekmek arasi yapip yiyorum cogu zaman gozum kapali oluyor ama en buyuk yaptigimiz yanlis bi kac gun yemeyince acikmadigimi hissediyorum mesela
Hic denemedim canim ama aksamki ara ogununde tuketebilirsin bende bu aralar geceleri dikkat etmeye calisiyorumBiraz normal saatlerde yatsam hallolacak gibi aslında, yoğurt kürü mü yapsam yemekten 2 saat sonra diyo yoğurt zencefil zerdecal tarçın
Wuhuuuu bu nasil bi menuuu dunun menusu sanirim birazcik fazla olmus sanki canimsabah
yarım krep, 3 dilim kepek ekmek, 3-4 yaprak marul, bir dilim beyaz peynir, az yağda iki yumurta, çay
ara sütlaç (küçük kase)
öğlen
beş kaşık domatesli makarna yağsız, 4 kaşık tavuklu terbiyeli kereviz, iki kaşık havuç tarator
ara iki kaşık yoğurt
akşam
3 kaşık kereviz, 3 kaşık makarna, 2 kaşık tarator
su 2,5 lt spor bel egzersizi
Nasil gecti dun, neler yedin gunde bakalim?Inşallah arkadaşım kısır yada mercimek salata yapmıştır onlardan yerim
Çarşamba menüm
Sabah: 7:30
1,5 haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir, domates, 2 ceviz, yarım dilim ekmek , yeşil çay
Öğle: 13:00
Yulaf lapası, içine küçük bir muz, 2 ceviz koydum, filtre kahve
Ara: 15:30
1 tane yesil elma, 1 bardak süt
Akşam: 18:30
5-6 kaşık kıymalı taze börülce yemeği, 2-3 kaşık makarna, salata , ayran
Su: 2-2,5 litre
Spor: 5000 adım
45 dakika Leslie 3 mil
@YawrukushKozmogirl17 stitch
super, guzel motive olmustur, boyle devamKızlar merhaba, bugün yapmamalıydım ama yine tartıldım. 69.1 cıktım . Gecen hafta 71 idim. Aralıklı orucu cok düzenli yaptım. Şekersiz de 4 gün gecirebildim. Sanrım kurabiye yememek fark yarattı ve bir de düzenli su icip ödem attım. Tabii bu aksam bozdum aralıklı orucumu kendimce kutladım bir dilime yakın pizza yedim ve 2 sekeri nescafe ictim
guzel menu canim sporlarini da dusununce, umarim yarin tarti yuzunu guldururSelam kızlar gece burdaki menüleri okuyunca acıkıyorum
Çarşamba menüm şöyle
Sabah 11:30
Sucuk tava, 1 dilim tam buğday ekmek
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi, protein bar
Akşam
Tavuklu pilav 1 dolu tabak, turp
Su 3lt
Spor
20 dakika tempolu koşu : 60
4x15 med crunch: 120
4x15 leg raise : 120
4x15 squat :120
4x20sn plank: 80
4x15 leg curl : 120
4x15 arka kol: 120
4x15 russian twist: 120
4x15 ayakta kol: 120
4x15 lunge walking:120
4x15 omuz açma :120
4x20 iç bacak : 160
4x20 dış bacak :160
4x15 dumbell bench press :120
4x20 bacak çekme : 160
4x15 üst kol : 120
4x15 arka kol: 120
4x15 üst kol : 120
Toplam:2180
stitch @Yawrukush Kozmogirl17
evet canim, bu kez sende ayni motivasyonu goremiyorum ama bir turlu. hadi topla kendini gelAy canmmmm.evet çok güzel veriyordum ama birkaç aydan beri veremiyorum. Sanırım spor ve yuruyus yapmıyorum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?