Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Akşam 22:30 da yedim 3 de uyuyorum acıkıyorum o zamana kadar ama artık yememeye çalışıcam.

benim de popodan dolayi cekiyor elbiseler ve tabii kilodan da dolayi bulamazsam artik son ihtimal bu bakalim noelden sonra yine bakacagim

giydim de sadece magazada giydim canim, hic degilse bir secenegim olsun diye ama hala bakiyorum baska birseyler

Merhaba kızlar dün yazamadım hem miisafirim vardı hemde çok kötü üşütmüşüm göğsüm sancılanıyor
Çarşamba menüm
Sabah
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir

Ara
Türk kahvesi

Akşam
3 kaşık pilav et
1 biber dolma
1/2 çorba
1 ıspanaklı kiş
Kereviz salatası
Su 1.5 litre
Spor 1 saat yürüyüş ev işi misafir geldi sürekli ayaktaydım yemek için

Aksam fazla olmus canim insallah cumayi etkilemez bugun birax daha az tuketmeye calis bence

Bende gece cok yerim ve bana kilo aldiranda bu oluyor canim malesef nezaman gece yemegi biraksam kilo veriyorum
Nasıl dayanıyorsun mesela ben aksam 7 gibi aksam yemeği yiyorum ama 3 de uyuyorum çok zaman var arada ne yapmam lazım. Ben de gece yediğim için kilo veremiyorum galiba

Nasıl dayanıyorsun mesela ben aksam 7 gibi aksam yemeği yiyorum ama 3 de uyuyorum çok zaman var arada ne yapmam lazım. Ben de gece yediğim için kilo veremiyorum galiba
Erken yatmaya calissan biraz daha aksam yemegini 7 de ra ogununude en gec 9 .30 da bitirmen gerekiyor bi kac gun aclik krizleri vurur sonra miden alisir bende o kadar saat oturmuyorum ama gece surekli vovuklara uyaniyorum o zamanlar acikiyorum ekmek arasi yapip yiyorum cogu zaman gozum kapali oluyor ama en buyuk yaptigimiz yanlis bi kac gun yemeyince acikmadigimi hissediyorum mesela

sabah
yarım krep, 3 dilim kepek ekmek, 3-4 yaprak marul, bir dilim beyaz peynir, az yağda iki yumurta, çay
ara sütlaç (küçük kase)
öğlen
beş kaşık domatesli makarna yağsız, 4 kaşık tavuklu terbiyeli kereviz, iki kaşık havuç tarator
ara iki kaşık yoğurt
akşam
3 kaşık kereviz, 3 kaşık makarna, 2 kaşık tarator
su 2,5 lt spor bel egzersizi

Biraz normal saatlerde yatsam hallolacak gibi aslında, yoğurt kürü mü yapsam yemekten 2 saat sonra diyo yoğurt zencefil zerdecal tarçın

Biraz normal saatlerde yatsam hallolacak gibi aslında, yoğurt kürü mü yapsam yemekten 2 saat sonra diyo yoğurt zencefil zerdecal tarçın
Hic denemedim canim ama aksamki ara ogununde tuketebilirsin bende bu aralar geceleri dikkat etmeye calisiyorum

Wuhuuuu bu nasil bi menuuu dunun menusu sanirim birazcik fazla olmus sanki canim

super, guzel motive olmustur, boyle devam

guzel menu canim sporlarini da dusununce, umarim yarin tarti yuzunu guldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…