Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim yetenekle ilgisi yok bu sene ben sinif annesi oldum o yuzden herseyi benim yapmam gerekiyor.
Bir dha olur muyum bilmiyorum :)
Her sey isik hiziyla geciyor canim ama iyiyiz cok sukur sen nasilsin?

Kis , dolma ve pilav birarada olmamis ama 2 ogun beslenmissin yinede iyi dengelemissin canim, nasilsin?

Sutlaca ve makarnaya bel egzersizi cezasi gelsin canim :)
Nasilsin gorusmeyeli?

Iskenmbe corbasi bayilirim :)
Beyninide calistir vucudunuda feyzos :))

Elimden geleni yapmaya calısıcam
onlar yesin yesin şişmanlasın boşver sen onları , sen manken gibi olunca onlara dönüp bir daha bakın bakın bakın iyice bakın dersin
Onlar yiyip yiyip zayıf kalanlardan hayatım

Nasil geciyor gunlerin canim, annenlerle nasilsiniz?
bugün tercihler bitiyor gece . sonuçlar açıklanana kadar sesleri yok . o da önümüzde ki pazar felan açıklanır heralde . sonuçlardan sonra göreceğim neler olacak . ankara gelemezse gürültü kopar heralde .sessizce bekliyoruz şimdilik.

Kadınlar kulübünde en güzel temizliği ben yaparım diyorsanız yarışmamıza bekliyoruz.
Yeni kategori çocuk odası. Katılmak isterseniz linke tıklayıp bilgi alabilirsiniz

gizli diyetçidir onlar belki , eve gidince aç duruyorlardır deli gibi spor yapıyorlardır felan
Bi arkadaş var 3 çocuk annesi sabah kahvaltıda 1 ekmek yer hiç diyet yaptığını görmedim 15 yıldır tanıyorum guatr hastalığı var hep yer hiç şişmanlamaz
Bende kendimi bildim bileli hep dikkat ederim

cok az yemissin canim, hafif bir aksam yemegi ekleyebilirdin bence menune. kendini iyi tutmussun gunder tebrikler
biraz leslie de yapsaydin gunu kapatmadan keske, 15dk falan?

hastalık olup zayıf olacağımıza diyetle zayıflayalım daha iyi canım . onların da derdi ayrı. guatr sinir stres her şeyi yapıyor . onun da hastalık sorunları var baksana . önce sağlık olsun ,kilo gider bir şekilde :)

ay harika, darisi benim basima

cok az yemissin canim, hafif bir aksam yemegi ekleyebilirdin bence menune. kendini iyi tutmussun gunder tebrikler
biraz leslie de yapsaydin gunu kapatmadan keske, 15dk falan?
Inşallah yaparım
30 dakika yürüyüş yaptım bugün
Insalah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…