Canim yetenekle ilgisi yok bu sene ben sinif annesi oldum o yuzden herseyi benim yapmam gerekiyor.parti işlerini hep sen üstleniyorsun heralde , demekki çok yeteneklisin o konudakendi adıma bende seni özledim canım ,yokluğun bayağı hissediliyor burada . senin okul işi felan ne oldu acaba ,daha o işlerini halledeceskin sanırım , bayağı işin var bu aralar . kolay gelsin . annnen nasıl , nasıl gidiyor hayat :)
Canim nasilsin, cok mu gec uyuyorsun?Akşam 22:30 da yedim 3 de uyuyorum acıkıyorum o zamana kadar ama artık yememeye çalışıcam.
ben de iyiyim canım sağ olCanim yetenekle ilgisi yok bu sene ben sinif annesi oldum o yuzden herseyi benim yapmam gerekiyor.
Bir dha olur muyum bilmiyorum :)
Her sey isik hiziyla geciyor canim ama iyiyiz cok sukur sen nasilsin?
Deryacim mavi elbiseyi ben epey begendim canim , fotoya yorum yazamamistim :)benim de popodan dolayi cekiyor elbiseler ve tabii kilodan da dolayibulamazsam artik son ihtimal bu bakalim noelden sonra yine bakacagim
Kis , dolma ve pilav birarada olmamis ama 2 ogun beslenmissin yinede iyi dengelemissin canim, nasilsin?Merhaba kızlar dün yazamadım hem miisafirim vardı hemde çok kötü üşütmüşüm göğsüm sancılanıyor
Çarşamba menüm
Sabah
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir
Ara
Türk kahvesi
Akşam
3 kaşık pilav et
1 biber dolma
1/2 çorba
1 ıspanaklı kiş
Kereviz salatası
Su 1.5 litre
Spor 1 saat yürüyüş ev işi misafir geldi sürekli ayaktaydım yemek için
Sutlaca ve makarnaya bel egzersizi cezasi gelsin canim :)sabah
yarım krep, 3 dilim kepek ekmek, 3-4 yaprak marul, bir dilim beyaz peynir, az yağda iki yumurta, çay
ara sütlaç (küçük kase)
öğlen
beş kaşık domatesli makarna yağsız, 4 kaşık tavuklu terbiyeli kereviz, iki kaşık havuç tarator
ara iki kaşık yoğurt
akşam
3 kaşık kereviz, 3 kaşık makarna, 2 kaşık tarator
su 2,5 lt spor bel egzersizi
Oyy oyy oyy tam seni listeye dahil etmek isterken bu yediklerin hic olmamis.Yarim poğaça
Yarim kurabiye
2 tatlı çatalı tatlı (balkabakli muhallebili )
Bol mevsim salata
Şekersiz t. Kahvesi
Iskenmbe corbasi bayilirim :)bugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
1kk peynir
5 zeytin
ara : 2 kuru kayısı
4 kuru üzüm
sütlü türk kahvesi
öğlen : 3 kaşık kabak
1 kepçe işkembe çorbası
1dilim ekmek
salata
3 kaşık yoğurt
akşam : 4 kaşık kabak
3 kaşık yoğurt
4 tane kuru üzüm
su : 1litre
spor : yok( beynimi çok çalıştırıyorum bu ara bence yeterince yakıyordur ordan ,şaka bir yana düzenli spora başlıyorum yarından itibaren )
Yawrukush @Kozmogirl17 stitch
Nasil geciyor gunlerin canim, annenlerle nasilsiniz?ben de iyiyim canım sağ ol
sen böyle yazınca şimdi benim menüyü okumadan bunu okuyanlar da bi yanlış anlama olabilirIskenmbe corbasi bayilirim :)
Beyninide calistir vucudunuda feyzos :))
Elimden geleni yapmaya calısıcamCanim ben sana yazacaktim ki senin bu sorunu gordum evet biz kaptanlar senin bu hafta listeye girmeni istiyoruz.
Fakat listenin sorumlulugu buyuk, duzenli paylasim, menu yazma, zamaninda kilo bildirimi yapma bunlar cok onemli canim.
Tum bu sorumluluklari alabilecek misin?
Onlar yiyip yiyip zayıf kalanlardan hayatımonlar yesin yesin şişmanlasın boşver sen onları , sen manken gibi olunca onlara dönüp bir daha bakın bakın bakın iyice bakın dersin
bugün tercihler bitiyor gece . sonuçlar açıklanana kadar sesleri yok . o da önümüzde ki pazar felan açıklanır heralde . sonuçlardan sonra göreceğim neler olacak . ankara gelemezse gürültü kopar heralde .sessizce bekliyoruz şimdilik.Nasil geciyor gunlerin canim, annenlerle nasilsiniz?
gizli diyetçidir onlar belki , eve gidince aç duruyorlardır deli gibi spor yapıyorlardır felanElimden geleni yapmaya calısıcam
Onlar yiyip yiyip zayıf kalanlardan hayatım
Bi arkadaş var 3 çocuk annesi sabah kahvaltıda 1 ekmek yer hiç diyet yaptığını görmedim 15 yıldır tanıyorum guatr hastalığı var hep yer hiç şişmanlamazgizli diyetçidir onlar belki , eve gidince aç duruyorlardır deli gibi spor yapıyorlardır felan
cok az yemissin canim, hafif bir aksam yemegi ekleyebilirdin bence menune. kendini iyi tutmussun gunder tebriklerPerşembe menü
1100
Küçük haşlanmış yumurta 3 zeytin
1 çatal peynir
Maydonoz limon sıkılmış
Saat 1500 de
Yarim pugaca
Yarim kurabiye
2 çatal balkabakli muhallebili tatlı
Bol salata
1715
Şekersiz t kahve
2 litre su
6 kat merdiven inip çıkma
hastalık olup zayıf olacağımıza diyetle zayıflayalım daha iyi canım . onların da derdi ayrı. guatr sinir stres her şeyi yapıyor . onun da hastalık sorunları var baksana . önce sağlık olsun ,kilo gider bir şekilde :)Bi arkadaş var 3 çocuk annesi sabah kahvaltıda 1 ekmek yer hiç diyet yaptığını görmedim 15 yıldır tanıyorum guatr hastalığı var hep yer hiç şişmanlamaz
Bende kendimi bildim bileli hep dikkat ederim
ay harika, darisi benim basimane çektik şu 42 lerden . benim de pantolonlar 44,42 . bu ara 40 bedene de girmeye başladım . evde hiç giyemediğim kotlarımın içine girdim dün :) internetten almıştım küçük gelmişti ,bir kere giyememiştim 3 tane . hepsine girdim dün . biraz sıkıyorlar ama olsun . 1-2 kg daha giderse tam olacaklar. 44,42 giyiyordum diyetten önce.
Inşallah yaparımcok az yemissin canim, hafif bir aksam yemegi ekleyebilirdin bence menune. kendini iyi tutmussun gunder tebrikler
biraz leslie de yapsaydin gunu kapatmadan keske, 15dk falan?
Insalah canimhastalık olup zayıf olacağımıza diyetle zayıflayalım daha iyi canım . onların da derdi ayrı. guatr sinir stres her şeyi yapıyor . onun da hastalık sorunları var baksana . önce sağlık olsun ,kilo gider bir şekilde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?