- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.222
- 63
Akşam yemeği olmadan dayanabilirseniz menü çok güzelsabah
bir fincan sade nescafe
üç ince dilim kızarmış ekmek, çok az yağda yumurta, bir büyük dilim peynir, domates, iki zeytin, çay
ara sade türk kahvesi
öğlen
iki kaşık tavuk sote, altı kaşık makarna, bir kaşık havuç tarator
ara sade türk kahvesi
yatarken yoğurt yiyeceğim inşAllah
su 2,5 lt, bel egzersizi
Bence lahmacun simitten daha masumkısırın dışında güzel olmuş menün .
canan karaytay da lahmacun kilo aldırmaz diyor da şimdilik benim cesaretim yok yemeye,bir taneyle duramayabilirim ben . yarın tartı da ki sonuca göre simit alıp almayacağıma karar vereceğim ,simitle idare edeyim ben
1 tane simitle durabilirim ama lahmacun da bir tane de duramam o yüzden lahmacuna cesaret edemiyorum . yoksa 1 tane yenecekse lahmacun daha mantıklı simitten tabi.Bence lahmacun simitten daha masum
Bazı restaurantlarda lahmacun kocaman oluyo ordan söyle 1 tanecik yemiş olursun hem1 tane simitle durabilirim ama lahmacun da bir tane de duramam o yüzden lahmacuna cesaret edemiyorum . yoksa 1 tane yenecekse lahmacun daha mantıklı simitten tabi.
iyiyim canim, siz nasilsiniz? nasil geciyor zaman annenle?stitch nasilsin Senemim?
Kozmogirl17 ne var ne yok canisi?
@fmad ugramiyor musun bu aralar Feyzos?
kanadali35 nasilsiniz canim?
O zaman anlastik canim :)Sizi zor durumda bırakmadan elimden gelenin en iyisini yapmaya calısıcam teşekkür ederim
Yaza kadar burda kalıp zayıflamak istiyorum
Guzel omus canim menun...sabah
bir fincan sade nescafe
üç ince dilim kızarmış ekmek, çok az yağda yumurta, bir büyük dilim peynir, domates, iki zeytin, çay
ara sade türk kahvesi
öğlen
iki kaşık tavuk sote, altı kaşık makarna, bir kaşık havuç tarator
ara sade türk kahvesi
yatarken yoğurt yiyeceğim inşAllah
su 2,5 lt, bel egzersizi
Aslinda patates ve kisir cok diyete uygun degil ama 2 ogun yemissin o yuzden dengelemis.İyi akşamlar.bugün ki menüm;
13:00 1 kase ezogelin çorba , 1 tabak patates ve köfte yemeği (fırında) yarım kase kısır
18:30 1 kase sebze çorbası , 1 tabak patlıcan yemeği ve yoğurt
2,5 lt su içmeye devam
5.520 adım ama yürüyüşe çıkıyorum birazdan 10.000 adıma tamamlayacağım.
bu arada genelde lahmacun yiyorum evet şirkette yemeği beğenmeyince böle kaçamaklar oluo birde çok seviyorum lahmacunu
@fyzanur
Calismayinca duzen cok olmuyor malesef ama en tehlikeli kilo alma durumu gece beslenmesi.Bugun dayanıcam aksam ara öğünü yapmıcam canım. Çalışmadığım için uyku düzenim yok sabah 11 den önce uyanamıyorum. Çalışmayıp evde düzenli yaşayabilen var mı hanımlar
Cok guzel bir gun olmus canim , gece beslenmelerinide sinirlarsan harika gider kilolar.Kızlar selam perşembe menüm
Sabah 11:45
2 Tereyağında pişmiş yumurta, 1 dilim normal ekmek, Yarım avokado, az peynir, az havuç, salatalık
Ara öğün
Şekersiz filtre kahve, az kuruyemiş(8-10 adet)
Akşam
1 tabak terbiyeli tavuk çorbası, 5-6 köfte, 1 dilim tam buğday ekmek, patlıcan salatası 2 kaşık, sade soda
Su 2 lt yi gecmiştir
Spor
20 dakika tempolu koşu
4x15 med crunch
4x15 leg raise
4x15 squat
4x20sn plank
4x15 leg curl
4x15 arka kol
4x15 russian twist
4x15 ayakta kol
4x15 lunge walking
4x15 omuz açma
4x20 iç bacak
4x20 dış bacak
4x15 dumbell bench press
4x20 bacak çekme
4x15 üst kol
4x15 arka kol
4x15 üst kol
Bu saat itibariyle yarın sabaha kadar bişi yemicem yoğurt kürü hariç
stitch Yawrukush Kozmogirl17
Guzel bir gun olmus melegim ,nasilsin?Selam kızlar Perşembe menüm
Sabah: 7:30
1 bardak süt, 1 haşlanmış yumurta, 1 elma, 2 ceviz
Öğle 11:30
Peynirli ve domatesli küçük sandviç ( tam buğday)
Ara: 14:00 yulaflı bar
Akşam: 18:30
1 tane haslanmış kabaktan salata ( zeytinyağ, tuz, limon) , 3 kaşık yoğurt
Su: 1,5 litre
Spor: 18000 adım
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Canim annemle daha hic bisey yapamadik desem yeridir, ben bu hafta Akin ve Arasin okul durumlarinsan cok yogunum, ancak pazartesiden itibaren normale donecegim ama o zamanda cocuklarin okullari tatil olacak :)iyiyim canim, siz nasilsiniz? nasil geciyor zaman annenle?
xmas geliyor diye cok yogun, herkes son son mallari yuklemeye calisiyor, kosusturmaca :)
Iyiz canim ev isine verdim kendimi bugun , yarin yemege davetliyimstitch nasilsin Senemim?
Kozmogirl17 ne var ne yok canisi?
@fmad ugramiyor musun bu aralar Feyzos?
kanadali35 nasilsiniz canim?
Kader benim dönmemi istemiyoe mu nwdir anlamadim aldiklarimi tam geri vermeye baslamistim ki telefon bozuldu buraya girememwye basladim yine bozuldu iki gündür yapabildim teli bu saat oldu ancak girebildim yarin da toparlamya devam yazarim ins yiyip ictiklwrimi siz napiyosunuz nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?