- 13 Temmuz 2008
- 346
- 1.286
- 638
- 44
Kozmokaptanım şimdi açtım siteyi şifremi bile silmiş hain kkhaeshin tatlim nerlerdesin nasil oldunuz 1 haftadir yoksun menude paylasmadin merak ediyorum seni
Canım deniz tam iyileşmedi kusma sorunu var geniş akıntısı nedeniylestitch nasılsın canım ,ben çıkınca sen gelmişsin hemen :) kendi kendine konuşmuşsun bayağı ,kıskandım , o zevk bana aitti
@ciseak77 sen nasılsın canım bugün ,okul nasıl gidiyor ? ne var ne yok :)
Yawrukush özgecim sen nasılsın , annenle nasıl gidiyor ,geziyor musunuz bol bol :)
@AKovser fatimecim yoksun ne zamandır ,her şey yolunda mı ,bebeğin nasıl ?
haeshin busecim sen de yoksun ne zamandır ,sen nasılsın , çocuğun rahatsızdı nasıl oldu ?
Melegimkorusun sen nasılsın canım , diyet nasıl gidiyor , bu hafat kaçamak yok demi :)
Monica_ tamam canım ,sorun olmadığına sevindim , burada aile gbiiyiz bu tür sorunlar ola ola alışacağız birbirimize , menülerini bekliyoruz . bugün nasıl oldunuz ikiniz de daha iyi misiniz ?
diğer isimleri unuttum etiketleme yapamadım
iyi akşamlar kızlar :)
Senden korkmayan da ne bileyim
Geçmiş olsun ,daha iyimisin şimdi ,ne dedi doktor ?Merhaba kızlar rahatsızlığım gece serum takılarak sonlandı üstünede adet gördüm eltimler kaynımlar çoluk çocukta cabası oldu çok kötüydü dün aşırı kötüydüm
Perşembe menüm
Sabah
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir
Ara
1 muz
1 portakal
1 armut
Başka bişey yemedim dün canım istemiyordu suda içmedim hiç spor da ev işi misafir felan işte
Feyzoş tepriklerKilo bildirimim
Geçen cuma : 64.2
Bugün : 63.6
Fark : -600
Yüzde : 0.9
Yawrukush stitch Kozmogirl17 Eki Görüntüle 2567081
Selam canim, ne guzel yeni yil partisiKizlaaar nasilsiniz, ozledim hepinizi...
Hayatimi duzene koyamadim bu haftayida bir atlatsam ,biraz nefes alacagiz.
Bugun ve yarin Akinin okulunda gorevliyim, Yeniyil partisi yapacagiz, her sey bende..
Aslinda menuleri cok guzel takip ediyordum ama okul isleri ekstra zamanimi aldi bu hafta.
Sizde ne var ne yok?
Sagol canim.
Sagol canim.Deryacim mavi elbiseyi ben epey begendim canim , fotoya yorum yazamamistim :)
Gule gule giy..
Sagol canim. Off sukur sabitim. Off haftaya noel sonrasi bakalim ne olacak halimgecmis olsun tatlim
masallah canim. GuzelBen 700 gram vermişim
Wc ye çıkamadım 5 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?