Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın76.40 kg çok iyi bir rakam değil farkındayım.ama bu hafta son 2 gün sadece dikkat edebildim.Haftaya inşallah daha iyi bir sonuç olacak. Yawrukush kendi isteğimle çıkabileceğimi söylemişsin evet motivasyonumu kaybettim farkındasınız ama tek başıma da bunu yapamayacağım.Daha düzenli ve daha uyumlu olacağım.

Eklentiler

• 12FB9C53-9949-45CE-B860-3B3DEB02803B.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 27
haeshin tatlim nerlerdesin nasil oldunuz 1 haftadir yoksun menude paylasmadin merak ediyorum seni
Kozmokaptanım şimdi açtım siteyi şifremi bile silmiş hain kk ben bir haftadır evde yalnızım tabiri caizse kendi yemeğimi bile zor yedim altı buçukta eve girdik yemek mutfak toplama iki veledin ödevi ki okuma ödevlerini hiç bir gün bitiremedik çünkü uykumuz geldi geç oldu. Öyle işte dün akşam eşim geldi ana akşam yine gidecek allahtan pazara kadar bu sefer.
hasta oldum bi de Çarşamba’dan beri farenjit var o da gribe dönüyor sanırım yataktan kalkamadım. Kızları giydirdim okula yolladım yattım. Kalkacağım birazdan. Sabah tartıldım ama şimdi bir daha tartılacağım hangisi daha azsa onu paylaşacağım diyetimi bozmadım ama bazen makrolarımı tamamlayamadan kalktım sofradan. Herhalde bir haftada kas yıkımı olmaz. İlaç almadım dün ödem olmasın diye bugün alacağım başım fena. Tek öğüne de devam ediyorum. Küçüldüm iyice baskül çok oynamasa da baya daraldım. Ve evde giremediğim iki pantolonum vardı onlara giriyorum artık. Çok mutluyum. Ay durun gidem de bi tartılam sabahkinden eksik çıkarım belki

Gh 66
Bh 64.8
F 1.2
Yüzde 1.8
hedef 64
Bir haftadır ilk bu sabah çıktım basküle. Ev temizleyeceğim kızlar bir haftadır taş taş üstünde kalmamış heryer toz içinde. Baskülüm bile tomtoz olmuş fotoda belli ay başım. Görüşürüz ben biraz işleri toparlayıp akşam yemeğini yapınca geçmişi okumaya geleceğim. Bi de akşam babam gelecekmiş yemek yapmam şart oldu. Öpüldünüz.

Eklentiler

• 1E336F0E-1246-43FA-936A-490E4ADC3FAF.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 19
Canım deniz tam iyileşmedi kusma sorunu var geniş akıntısı nedeniyle

Merhaba kızlar rahatsızlığım gece serum takılarak sonlandı üstünede adet gördüm eltimler kaynımlar çoluk çocukta cabası oldu çok kötüydü dün aşırı kötüydüm
Perşembe menüm
Sabah
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir

Ara
1 muz
1 portakal
1 armut

Başka bişey yemedim dün canım istemiyordu suda içmedim hiç spor da ev işi misafir felan işte

Geçmiş olsun ,daha iyimisin şimdi ,ne dedi doktor ?

Selam canim, ne guzel yeni yil partisi ayy noele cok az kaldi. Noelde gorumcemlerdeyiz, ekstra dikkat etmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…