Piii eksikleri bana sor müdürün yüzüne bakamadım. Köyün imamı da gelmiş tesadüf okula o gün kantinci bile dalga geçti senin cenazen için gelmiş diye çok mahçuptum o gün. Ama sonra saçma geldi ben bütün derslere eksiksiz girmişim hem de çok yoğun test çözmüşüm kafam duman defteri de o yoğun sıkıştırılmış zamanlarda almayı unutmuşum sınıfa. Le dedim salla senin için rahat. Bi müdüre sen neden kontrol etmedin demişler ona üzüldüm adamın hatası yok. O da güldü geçti sağolsunAyyy ciddi misin ya.?Şu an korktum valla. Pek sallamıyodumbaya eksigim var ama
Yav boşver rehberlik için geliyorlar bu dönem sadece uyarıp yol gösterirler. Nerdesin sen branşın neAyyy ciddi misin ya.?Şu an korktum valla. Pek sallamıyodumbaya eksigim var ama
Canim nasilsin iyimisiniz cocuklar nasillar benim geri dönmem lazim ama kendimde o gücü buöamiyrm ne yapicam bilemiyrm birilerinin bana akil vermesi ceki düzen vermesi lazim biliyorum bunu kendimden baska kimse de yapamaz ama sabah basliyorum haslabmis yunurta peynir zwytin aksam isler cikolata cipse dönüyr yemesem ölürmüyüm diyrm ama bazen kendimi öyle yorulmjs öylw bunalmis buluyrmki sanki kendime ödülnoluyor o abur cunurlar gece bbege uyanip ayakta sallarken yenilen cikolatalar bilmiyrm nasil toparlicam kendimi ama yazik ediyrm butun emeklerime kendime böyle de mutlu degilim dönmek istiyrm burasi olmadan da yapamicam sanirimAppLesma hedef kilon 75 idi, listeye girebilmen icin 72 yapmam gerekiyor kurallar geregi, 72 senin icin uygun mu canim?
Canim eskisi gibi buraya geri don, menulerini duzenli hale getirmeye calis , burada kilo verirsin Huzurcum, eminim ben...Canim nasilsin iyimisiniz cocuklar nasillar benim geri dönmem lazim ama kendimde o gücü buöamiyrm ne yapicam bilemiyrm birilerinin bana akil vermesi ceki düzen vermesi lazim biliyorum bunu kendimden baska kimse de yapamaz ama sabah basliyorum haslabmis yunurta peynir zwytin aksam isler cikolata cipse dönüyr yemesem ölürmüyüm diyrm ama bazen kendimi öyle yorulmjs öylw bunalmis buluyrmki sanki kendime ödülnoluyor o abur cunurlar gece bbege uyanip ayakta sallarken yenilen cikolatalar bilmiyrm nasil toparlicam kendimi ama yazik ediyrm butun emeklerime kendime böyle de mutlu degilim dönmek istiyrm burasi olmadan da yapamicam sanirimKozmogirl17
Olur olur ben zaten 75 yazdım ama 65 e kadar inmek istiyorum 72 yaz simdilikAppLesma hedef kilon 75 idi, listeye girebilmen icin 72 yapmam gerekiyor kurallar geregi, 72 senin icin uygun mu canim?
Tamam canim anlastik:)Olur olur ben zaten 75 yazdım ama 65 e kadar inmek istiyorum 72 yaz simdilik
menün güzel olmuş canım.Selam kızlar Perşembe menüm
Sabah: 7:30
1 bardak süt, 1 haşlanmış yumurta, 1 elma, 2 ceviz
Öğle 11:30
Peynirli ve domatesli küçük sandviç ( tam buğday)
Ara: 14:00 yulaflı bar
Akşam: 18:30
1 tane haslanmış kabaktan salata ( zeytinyağ, tuz, limon) , 3 kaşık yoğurt
Su: 1,5 litre
Spor: 18000 adım
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
ben de iyiyim canım sağ ol :) sınavların güzel geçer umarım .Okul yorucu ama eğlenceli. Birkaç hafta sonra sınavlar başlayacak. Bakalım nasıl olacak? Sen nasılsın? Pek konuşamadık.fyzanur
artı çıkmaktan iyidir canım üzülme .
tebrik ederim ,az olsun ama eksi olsun :)Günaydın76.40 kg çok iyi bir rakam değil farkındayım.ama bu hafta son 2 gün sadece dikkat edebildim.Haftaya inşallah daha iyi bir sonuç olacak. Yawrukush kendi isteğimle çıkabileceğimi söylemişsin evet motivasyonumu kaybettim farkındasınız ama tek başıma da bunu yapamayacağım.Daha düzenli ve daha uyumlu olacağım.
muhteşemmmm tebrik ederim :)geçen hafta: 79
bu hafta: 77,6
fark: 1,4 kg
yüzde: %1,77
tebrik ederim çok güzel :)herkese gunaydin
Guncel kilo: 72.2
Iki hafta once: 73.8
Fark: 1.6
Yuzde:2.16
Ikiye bolununce yuzdem 1.08
çok güzel vermişsin busecim tebrik ederim :)Gh 66
Bh 64.8
F 1.2
Yüzde 1.8
hedef 64
Bir haftadır ilk bu sabah çıktım basküle. Ev temizleyeceğim kızlar bir haftadır taş taş üstünde kalmamış heryer toz içinde. Baskülüm bile tomtoz olmuş fotoda belliay başım. Görüşürüz ben biraz işleri toparlayıp akşam yemeğini yapınca geçmişi okumaya geleceğim. Bi de akşam babam gelecekmiş yemek yapmam şart oldu. Öpüldünüz.
bir an önce iyileşir inşaallah niye bukadar uzun sürdüyse .Canım deniz tam iyileşmedi kusma sorunu var geniş akıntısı nedeniyle
tebrik ederim canım, bu hafta yakın vermişisz :)Günaydın kızlar bol eksili olan günümüz
Bu hafta: 64,5
Geçen hafta: 64,9
Fark: -400gr
Yüzde: % 0,61
ahahhh sen beni geçersin baksana 1.5 1.5 veriyosun . haftaya da 2 ,2 verirsin sen şimdi :)Feyzoş tepriklersana yetişeceğim bekle beni iki üç haftaya yanındayım
bu haftanın yıldızı sensin huhhhuuu çok güzellllllll,tebrik ederim :)Bugünkü kilom. Bu hafta pek giremedim. Okula mufettisler gelecekmiş bla bla bla. Müdur her gördügü yerde iş kitledi. Daha da devam edecek bu serüven.
Gecen hafta 82.6
Bugün 79.9
Fark 2.7
Yüzde 3.26
çokkk güzelll tebrik ederim .Yanlış oldu 13 aralık 83.400:))))
Pazartesi ye bakmışım
Geçen hf: 83.400
Bu hafta : 81.900
Fark 1.5
Yüzde : 1.79
artı çıkmaktan iyidir olsun :)Kızlar fark yok
kahvaltı yapmasan belki 200 gr felan eksi gelirdi bilemedim amaKızlar unuttum kahvaltı yqptım geçen hafta 68.500 gr
Bu hafta 68.500 aynı kilodayım sabit çekemedim k.bakmayın resim yok
artı çıkmamışsın oda yeter canım .Gunaydin kizlar, ben de sabitim, spor yapamayinca bu hafta gitmedi kilolar
niye böyle oldu acaba ,ödemdir belki , yarın bir daha bak en iyisiKizlar sabit degilmisim ya gecen hafta 66,7 yaziyor benim adimin yanimda.
Arti 200gr o zaman.
Fotograf sabah yuklemistim.
gecen hafta: 66,7
bu hafta : 66,9
fark: 200gr
yuzde: -0,30%
geçen hafta :62.0
bu hafta: 61.7
yüzde: %0.48
Kızlar merhaba, bugün yapmamalıydım ama yine tartıldım. 69.1 cıktım . Gecen hafta 71 idim. Aralıklı orucu cok düzenli yaptım. Şekersiz de 4 gün gecirebildim. Sanrım kurabiye yememek fark yarattı ve bir de düzenli su icip ödem attım. Tabii bu aksam bozdum aralıklı orucumu kendimce kutladım bir dilime yakın pizza yedim ve 2 sekeri nescafe ictim
pizzadan ve şekerden,lokumdan dolayıdır belki , ödülü cuma günü yapsan daha iyi olacaktı . belki de ödemdir bilemedimKızlar carsamba sabah 69.1 üdim suan 69.8 cıktım. Oysa diyetimi bozmadım da. Ödem olabilir mi? 2 günde 700 gram almak icin gece boyu pizzalar pastalar yemem lazım sanki
geçmiş olsun canım ,şimdi nasıl oğlun ?Kızlar merhaba, dün gece 4e kadar hastanedeyim oğlum rahatsızdı. Aslında son 1 haftadır yemiyor kusuyordu ancak Ateşi yok hapsuruk öksürük coo yok keyfii enerjiside yerideydi. Lakin dün akşama kadar çiş bile yapmayınca artık acile gittim. Haliyle aksam yemeğim vs de sarktı. 8 de aksam yemeği yedim. Avuc ici kadar biftek yanına tarator ve el kadar lavas ile. Saat 9 gibi de 1 fıstıklı lokum yedim. Umarım buhafta hersey daha güzel olur sporumu suyumu akstmam
Canim öncelikle kararlı ol benim duygusal gel-git lerim olmuyor mu oluyor mesela pazartesi annemle tartıştım dün eşime taktım kafayı bugünde kızım ergenliğe giriyor o üzdü ama napiyim bu benim hayatım kilolu olunca kilolusun diyorlar ama üzgün olunca neyin var diye kimse sormuyor kendini böyle motive et bu hayat benim istediğim kıyafetin bedenine bakmadan almayı düşle kışın yine bişekilde kıyafetler kalın oluyor idare ediyorsun yazın öyle olmuyor ince alsan büyük beden alsan olmuyor kucuk beden alsan olmuyorCanim nasilsin iyimisiniz cocuklar nasillar benim geri dönmem lazim ama kendimde o gücü buöamiyrm ne yapicam bilemiyrm birilerinin bana akil vermesi ceki düzen vermesi lazim biliyorum bunu kendimden baska kimse de yapamaz ama sabah basliyorum haslabmis yunurta peynir zwytin aksam isler cikolata cipse dönüyr yemesem ölürmüyüm diyrm ama bazen kendimi öyle yorulmjs öylw bunalmis buluyrmki sanki kendime ödülnoluyor o abur cunurlar gece bbege uyanip ayakta sallarken yenilen cikolatalar bilmiyrm nasil toparlicam kendimi ama yazik ediyrm butun emeklerime kendime böyle de mutlu degilim dönmek istiyrm burasi olmadan da yapamicam sanirimKozmogirl17
Iyi aksamlariyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?