Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar merhaba, dün gece 4e kadar hastanedeyim oğlum rahatsızdı. Aslında son 1 haftadır yemiyor kusuyordu ancak Ateşi yok hapsuruk öksürük coo yok keyfii enerjiside yerideydi. Lakin dün akşama kadar çiş bile yapmayınca artık acile gittim. Haliyle aksam yemeğim vs de sarktı. 8 de aksam yemeği yedim. Avuc ici kadar biftek yanına tarator ve el kadar lavas ile. Saat 9 gibi de 1 fıstıklı lokum yedim. Umarım buhafta hersey daha güzel olur sporumu suyumu akstmam

Ikinizede cok cok geçmiş olsun

Gun menunu begendim iyi tutmussun kendini yemesen daha iyi olurdu tabi ama yapcak bisey yok aksami guzel dengelemissinn.
Kozmogirl17 canım diyetisyeni bıraktım bir süredir , karar vermedim ama önümüzdeki hafta cuma günü giderim heralde
Bennce devvam et canim diyetisyen kontrolu baya baya disipline sookuuyor beni
Menu guzel
Su az
Spor yok cik cik cik
Oldumu feyzaaam

sagol canim. Off ya hastayim birkac gundur. Ilac filan da aliyorum,. Yarina sabit ciksam sevinecek duruma geldim. 3 gundur kotuyum insallah arti gelmem
Yarina arti gelmemelisin gayet guzel gidiyorsun.
ciseak77 kız senin pazartesiden sonraki menüler orta da yok . kaptan yok diye saldın mı kendini nerde menüler
özge gör bunu Yawrukush
ciseak77
Ben aslında diyete girince cok dikkat ederim azimliyimdir bugün arkadaşlarda dedi kilo vermişsin biz senin gibi yapamıyoruz sadece ayda 1 toplaniyoruz ozaman biraz dikkat etmeye calisacam
Guveniyorum sana🖒🖒🖒
Ne guzel tatli telas bunlar annenide ihmal etme kaptisim
stitch nasilsin Senemim?
Kozmogirl17 ne var ne yok canisi?
@fmad ugramiyor musun bu aralar Feyzos?
@kanadali35 nasilsiniz canim?
Valla bu ara yogun geciyoruz canim hastaliklarla bogusuyoruz biyandan hala toplayamadilar biri iyilesiyor biri hasta oluyor neyse bunada sukur iyiyiz diyelim
Guzel canim menun
Sabah kahvaltiyi atlamissin canim oglenki corbayla kisir fazla gibi ama genel menun iyi canim yani duzensiz olmus biraz
Kozmogirl17 evet bir geldim bir kayboldum ne deseniz haklısın iş yoğunluğundan motivasyonumda gitti bu ara ama şu yıl bi bitsin yoğunluğumda bitiyor.spor işini de düzene sokmuş olacağım inşallah.
Canim listede oldugun icin biraz daha dikkat istiyoruz
Sporlar yakiyor yine menunde guzel.

Eline saglik kuzum
Miktarlar az ama cok cesitli yemissin canim biraz duzensiz olmus canim seninkide
Guzelll canim
Kendi cezamı kendim yaptim
Lesie 1 mil
Ebru sallı plates bacak ve göbek hareketleri 10 dk
150 bisiklet surme
Harikaaa
Hanımlar yarın sabah oğlumu asi icin goturucem kızamık aşısı olacak kilobildirimimi 12 den sonra yapabilirim ıyi geceler
Oyyyy asii miii bizde yeni yaptirdik tam 3 tane yaptilar agladikca agladi yavrum insallah rahat gecer

Gunaydin kizlar, ben de sabitim, spor yapamayinca bu hafta gitmedi kilolar
aynen canim yaa, biz ikimiz de sporsuz veremiyoruz. Galiba metabolizmamiz yavas. HJic ciss yemedim ama hastaliktan spor yapamadim sadece 2 gun spor yapabildim bu hafta o da hafta basinda o yuzden gitmedi kilolar ama sabit artidan iyidir tabiki. Himm ben gecen hafta 66,8 miydim 66.9 mu? simdi kafam karisti. Ya sabitim ya 100gr artim var. Bakayim hemen

Gunaydin kizlar, ben de sabitim, spor yapamayinca bu hafta gitmedi kilolar
Kizlar sabit degilmisim ya gecen hafta 66,7 yaziyor benim adimin yanimda.
Arti 200gr o zaman.
Fotograf sabah yuklemistim.
gecen hafta: 66,7
bu hafta : 66,9
fark: 200gr
yuzde: -0,30%

Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Kizlar ikimizde bu hafta dikkat ettinizarada durabiliyor kilo verme bu hafta spora ağırlık verirseniz bence güzel bi eksiye doner

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oglun
Yanlış oldu 13 aralık 83.400:))))
Pazartesi ye bakmışım
Geçen hf: 83.400
Bu hafta : 81.900
Fark 1.5
Yüzde : 1.79
Süper canim
Kızlar fark yok
200 Gr eksidesin canım listeye gore
Kızlar carsamba sabah 69.1 üdim suan 69.8 cıktım. Oysa diyetimi bozmadım da. Ödem olabilir mi? 2 günde 700 gram almak icin gece boyu pizzalar pastalar yemem lazım sanki
Listede 70 görünüyor kilon ona göre 200 Gr eksidesin canim
Kızlar unuttum kahvaltı yqptım geçen hafta 68.500 gr
Bu hafta 68.500 aynı kilodayım sabit çekemedim k.bakmayın resim yok
Canım sende 69.5 görünüyorsun geçen hafta 1 kilo vermissin

Günaydın kızlar bol eksili olan günümüz
Bu hafta: 64,5
Geçen hafta: 64,9
Fark: -400gr
Yüzde: % 0,61
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Harika tebrikler tatlim
Çok geçmiş olsun canım hiç bişey yememissin
Kilo bildirimim
Geçen cuma : 64.2
Bugün : 63.6
Fark : -600
Yüzde : 0.9
Yawrukush stitch Kozmogirl17 Eki Görüntüle 2567081
Superrrrr tebrikler feyzam
Bugünkü kilom. Bu hafta pek giremedim. Okula mufettisler gelecekmiş bla bla bla. Müdur her gördügü yerde iş kitledi. Daha da devam edecek bu serüven.
Gecen hafta 82.6
Bugün 79.9
Fark 2.7
Yüzde 3.26
Gözlerim kamasti onasil ekşi maşallah

Kizlar ikimizde bu hafta dikkat ettinizarada durabiliyor kilo verme bu hafta spora ağırlık verirseniz bence güzel bi eksiye doner
Canim burda noel haftasi basliyor. Bir hafta boyunca gorumcemlere gdiecegiz noel yemekleri filan... Ama soz hergun en az 30 dakika spor yapacagim, hatta yapabilirsem 1 saat

Ekşi olsun bizim olsun canim
geçen hafta: 79
bu hafta: 77,6
fark: 1,4 kg
yüzde: %1,77
Wuhuuuu çok iyiiii tebrikler
herkese gunaydin
Guncel kilo: 72.2
Iki hafta once: 73.8
Fark: 1.6
Yuzde:2.16
Ikiye bolununce yuzdem 1.08
Harikasınız kizlar keşke ikiye bolunmeseydiiii
Canim cok gecmis olsun hep ayni herkes hasta bu donemde yanliz kalmanda kotu olmus neyse ki esin donmus ama
Insan nasil seviniyor dimi olmayan kiyafetlere girince valla
Ayrica tarti gayette guzel oynamis
Tebrikler canim

Bugünkü kilom. Bu hafta pek giremedim. Okula mufettisler gelecekmiş bla bla bla. Müdur her gördügü yerde iş kitledi. Daha da devam edecek bu serüven.
Gecen hafta 82.6
Bugün 79.9
Fark 2.7
Yüzde 3.26
Farkın efsane Tebrikler Bize geldi müfettiş bu hafta bütün okulda sadece benim kurs defterimde eksik hafta kalmış gözümden kaçmış beni odaya çektiler bildiğin bi bu olmadıydı bu hafta canım sağolsun tamamladım gitti evrak kürek işinden başka bişey bilmiyolar

Ayyy ciddi misin ya.?Şu an korktum valla. Pek sallamıyodumbaya eksigim var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…