Burnu akıyor güçsüz keyifsiz dediğin gibi soğuk algınlığı ateside çıkıyor bu kadar asi etki edermi 2 gün geçti üstündenGecmis olsun canim. Asi olduysa aman sIKI takip et. Unarim soguk alginligidir ve cabucak iyilessin oglusun
Geçmiş olsunGubaydin guzel arkadaslarim dünyanin en uzun grcesini hastanede gecirmis bulunmaktayim aksam 7 den beri ishal istifra gözümü acamadim ama hic böyle birdey görmefim su dahi icsem cikartioyrum salgin varmis hastaneye bi gittimki oglumun okulundan arkadaslari annesi falan onlarda düsmüsler boyle allahtan evde kuzenim vardi ziArete gelmisti cocuklsra o bakti da beb viraz dinlendim doktora gittik gece ama o kadar beklememoze ragmeb ilac vermiyelim size emziriyorsunuz bekleyin sabaha gecicek ha bide isterseniz kola icin midenizu temizleyecektir dedi hakilaten de ictikten snra bir kere daha istifra oldu gecti sizin de aklinizfa olsub
Kuzum benim zor olur tabiki soguk alginligi cocuklarda. Insallah kisa surede iyilesir canim.Burnu akıyor güçsüz keyifsiz dediğin gibi soğuk algınlığı ateside çıkıyor bu kadar asi etki edermi 2 gün geçti üstünden
Tesekkur ederim canim
Geçmiş olsun
Canim stresliyken bile cok guzel dikkat etmissin masallah. Acil sifalar oglusunaIyi aksamlar hanımlar gece oğlum tekrar ateşlendi strese girdim sanırım çok acıktım
Saat 6 gibi yoğurt yedim 3 kaşık
Gündüz cok huysuzlandı yeni uyuttum yemek yapıyorum simdi
geçmiş olsun canım , oğlun bir an önce iyileşir inşaallah .Iyi aksamlar hanımlar gece oğlum tekrar ateşlendi strese girdim sanırım çok acıktım
Saat 6 gibi yoğurt yedim 3 kaşık
Gündüz cok huysuzlandı yeni uyuttum yemek yapıyorum simdi
Inşallah canim tesekkur ederimKuzum benim zor olur tabiki soguk alginligi cocuklarda. Insallah kisa surede iyilesir canim.
Niye acıktım anlamadım stresli ve uykudan uyanınca oldu herhaldeCanim stresliyken bile cok guzel dikkat etmissin masallah. Acil sifalar oglusuna
Inşallah canim tesekkur ederimgeçmiş olsun canım , oğlun bir an önce iyileşir inşaallah .
Guzel bir menu olmus canim:)Sade nesafe
Sabah
Çeyrek simit, iki dilim ekmek, üç zeytin, bir kaşık lor, biraz peynir, maydanoz, domates, çay
Öğlen
11 tane barbun balığı yağsız, domates, turp, maydanoz limonlu
Ara bir tane kuru Trabzon hurması
Akşam
Bir kase hazır makarna mantı
Su 2.5 lt, bel egzersizi
Sporsuz olmaz busem, bu mesaji okuyorsan azicik da olsa spor yap :)Kızların biri uyandı diğeri yanımda horluyor hala o da uyanmadan dünkü menümü yazayım.
250 gr fırın kebabı
Turşu
Tere
Bir kase çiğdem
Su 2.5 lt
Spor mu o neydihaftalardır unuttum maalesef
Harika bol keyifli zaman gecirmeler canim :)Yok canim yeni yilda tatile gidecegiz. Noeli esimin ailesiyle beraber gecirecegiz.
Spor yokmus dun bugn telafi et kuzum :)Dunku menum
09:00- 1 tane tutsulenmis etli sandvic.
Ara: sutlu kahve
13:00- 1 kase brokoli corbasi, 1 tabak salata, 75 gr balik.
17:00- 1 kase balikli salata, 3 kasik kadar pure. 35 gr sekersiz kuru meyveden bar.
su: 3lt
Spor: yok
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Menun guzel canim, nasil oldun?Merhaba herkese. Dunku menum
Sabah: 2 yumurta, kozlenmis biber, domates, 1 dilim ekmek
Ara: 1 kase yogurt
Ogle:2 yumurtali kiyma, 1 dilim ekmek, salata
Aksam: mercimek corba, mantar
Su:3.5 litre
Spor: rahatsizligim yuzunden yok
Canim ogluna cok gecmis olsun, sen onu iyilestir, spor - menu bunlar o iyilestikten sonra hallolur...Iyi aksamlar hanımlar gece oğlum ateşlendi hiç uyumadım haliyle sersem gibi dolaştım evde hiç halim olmadı kusura bakmayın
Cumartesi menü
Sabah
1130 Beyaz peynirli tost 4 zeytin
Öğle
1500 Yesil mercimek çorba ketwn tohumlu yogurt
1900
Pırasa yemeği yoğurt
Su 2 litreyi geçmiştir
Spor yapamadim yapabilirsem yazarim
Guzel menu feyzos canim menemen cekti, kahvaltiya yapayim :)bugün menüm
sabah : menemen
1.5dilim ekmek
10 zeytin
1.5kk peynir
ara : 4 kuru kayısı
2kaşık yoğurt
öğlen : 4 kaşık nohut
1dilim ekmek
6 kaşık yoğurt
ara : 1muz
akşam : fırında balık
salata
1dilim ekmek
1kepçe çorba
su :1.5litre
spor : 10 dk eliptik
Yok canim dinleme o baskalarini, kilo versen hem kendin, hem sagligin icin ne guzel birsey yapmis olacaksin..yazarim yazarim zaten bugun dikkat ettim buraya yazicam diye iyiki varsinizzz birlikte toparlicaz demen bile beni rahatlatiyor cunki errafimdqki herkes böyle iyisin yiyiskn diyip duruyor nerem iyi arkadasim 75 kilo ya emzirdikce verirskn faln hilaye dikkatetmeyip gece 3-5 yersen birseyin gittigi yok
canim kahvaltida ekmek, oglen makarna, aksam barbunya karbanhidrat agirlikli olmus biraz.İki yumurta yağda. Beyaz peynir büyük bir dilim. Beş zeytin. Domates. Maydanoz. Üç dilim ekmek
Sade kahve
Bir kase kuru fasulye. Altı kaşık makarna. Üç kaşık yoğurtlu közlenmiş patlıcan
Az ceviz ve iki hurma çay
On tane barbun balığı yağsız
Su 2.5 lt bel egzersizi
Nasilsin Cisecim, 2 gunku menunde guzel olmus canim..Cuma menüm
Sabah
Bol yeşillikli omlet
Bir bardak sütlü kahve
Öğlen
Çorba
Lavaş
Tavuk
Akşam
2 kaşık pilav
Ciğer
Ara
Bir bardak süt
Spor
30 dk yürüyüş
70 kat merdiven
Su:2L
Cumartesi
Sabah
Peynirli yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
Ara
Kahve
Yerfıstığı
Akşam
Tavuk çorbası
Ciğer
Spor
30 dk yürüyüş
Su:2L
Yawrukush stitch Kozmogirl17
Oyy oy oyy pisiler , onlari odule sayalim ama sen diyetine takrar don canim :)Selam kızlar cumartesi menüm
Sabah
6,7 tane pişi, peynir, zeytin, salatalık, yeşillik
Ara öğün
Şekersiz filtre kahve, az kuruyemiş
Akşam
2 dilim kepekli ekmekten kaşarlı sucuklu tost (Normalde hamsi tava yicektik internette görüp anneme fırında yap dedim sonuç facia oldu kimse yiyemedi sakın yapmayın kızlar)
Su 2.5 lt
Spor
20 dakika tempolu koşu
4x15 med crunch
4x15 leg raise
4x15 squat
4x20sn plank
4x15 leg curl
4x15 arka kol
4x15 russian twist
4x15 ayakta kol
4x15 lunge walking
4x15 omuz açma
4x20 iç bacak
4x20 dış bacak
4x15 dumbell bench press
4x20 bacak çekme
4x15 üst kol
4x15 arka kol
4x15 üst kol
stitch Kozmogirl17 Yawrukush
Guzel menu canim, borek kucukmus, sporunla telafi edersin bugun :)Cumartesi menüm
Sabah: 9:30
1 haşlanmış yumurta, 1-2 dilim peynir, 2 dilim ekmek, domates
12:30
Yarım greyfurt, 2 kaşık yoğurt
15:30
1 tane domatesli , biberli börek( küçük)
18:00
1 kase mercimek çorbası, 3 kaşık tavuk sote, salata
Su: 2,5 litre
Spor: 12000 adım
Asidan da olabilir, soguk alginligida olabilir canim, sen evladinla ilgilen, acil sifalar...Bütün gün oğlumla uğraştım burnu akıyor huysuz keyifsiz şimdide sanki ateşi çıkacakmış gibi aşıdan m8 oldu yoksa soguk alginligimi anlamadim yarin toparlanır insallah
Pek giremedim bugün kaptanım eymen iyilessin telafi edicem
Bir odullu menu daha, afiyet olsun Deryacim ama bugunden itibaren cuma icn sIkIyoruz kemerleri, anlastik mi?Bugunku menum
10:00- 2 dilim peynirli borek (ev yapimi), 5 zeytin, biraz domates.
18:00- (arkadastaydim) 1 kase tavuklu salata (icinde mayonez de vardi biraz), 2 tuzlu kurabiye, 1 tatli kasigi cikolatali mus, 2 tatli kasigi tiramisu, 1 kadeh sarap.
su: 2,5 lt
Spor: 45 dakika lesli gibi yerimde cok hiLi yurume ara ara kosma
500 ziplama
150 squat
100 mekik
15x8 kol agirlik kaldirma
Canim cok uzuldum, cok buyuk gecmis olsun HuzurcumGubaydin guzel arkadaslarim dünyanin en uzun grcesini hastanede gecirmis bulunmaktayim aksam 7 den beri ishal istifra gözümü acamadim ama hic böyle birdey görmefim su dahi icsem cikartioyrum salgin varmis hastaneye bi gittimki oglumun okulundan arkadaslari annesi falan onlarda düsmüsler boyle allahtan evde kuzenim vardi ziArete gelmisti cocuklsra o bakti da beb viraz dinlendim doktora gittik gece ama o kadar beklememoze ragmeb ilac vermiyelim size emziriyorsunuz bekleyin sabaha gecicek ha bide isterseniz kola icin midenizu temizleyecektir dedi hakilaten de ictikten snra bir kere daha istifra oldu gecti sizin de aklinizfa olsub
Canim umarim daha iyidir kuzun..Cok sağolasın canım iyi gibi yani cok dikkat ediyoruz kusmamasına sürekli tetikteyiz tabi bu da yoruyor. Bu arada perşembe gece 4e kadar hastanedydim cuma da tartılınca haliyle yorunluk ödem tuttu sanıım 69.1 iken 69.9 cıktım. Sonra üzüldüm burada yediğim 1 tane lokum ve 1 dilim pizzanın 700 gram almama sebep olabilecegi söylendi. Ben de dün bozdum diyetimi ve tatlının dibine vurdum. Sonuc bugün tartıldım ve
Guzel menu Feyzos, sporunu da begendim:)bugün menüm
sabah : 1 yumurtadan peynirli omlet
1kk peynir
5 zeytin
1dilim ekmek
yarım çay kaşığından az reçel
ara : yarım muz
akşam : haşlanmış tavuk
5 kaşık pırasa
4 kaşık yoğurt
1dilim ekmek
ara :
serçe parmak boyunda elma ve mandalina dilimi
su : 1.5 litre
spor : 15dk eliptik
200 zıplama
| İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| Deryaondiet | ODUL | ||||||
| ciseak77 | |||||||
| Esperanza006 | |||||||
| Elizan-seyma | |||||||
| stitch | |||||||
| AppLesma | |||||||
| allymcbeal | ODUL | ||||||
| mifihafa | |||||||
| angelnesss | |||||||
| hega8286 | |||||||
| Huzurvermeyolunda | 15DK Y 50M | ||||||
| nnurc | |||||||
| Haeshin | |||||||
| fyzanur | ODUL | ||||||
| Melegimkorusun |
Guzel birgun olmus canim :)Kızlar selam pazet menüm
Sabah 12:00
1 yumurtadan sucuklu yumurta, 1 dilim ekmek
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi, az kuruyemiş
Akşam
Sebzeşi saç kavurma, küçük tabak spagetti, soda
Su 2 lt
Spor : off günüm temizlik yaptım 2-3 saat
Çok geçmiş olsun canımBütün gün oğlumla uğraştım burnu akıyor huysuz keyifsiz şimdide sanki ateşi çıkacakmış gibi aşıdan m8 oldu yoksa soguk alginligimi anlamadim yarin toparlanır insallah
Pek giremedim bugün kaptanım eymen iyilessin telafi edicem
Canım senin diyetin ucu sanki kaçmış biraz ama sporu çok beğendim bugünlük böyle olsun afiyet olsunBugunku menum
10:00- 2 dilim peynirli borek (ev yapimi), 5 zeytin, biraz domates.
18:00- (arkadastaydim) 1 kase tavuklu salata (icinde mayonez de vardi biraz), 2 tuzlu kurabiye, 1 tatli kasigi cikolatali mus, 2 tatli kasigi tiramisu, 1 kadeh sarap.
su: 2,5 lt
Spor: 45 dakika lesli gibi yerimde cok hiLi yurume ara ara kosma
500 ziplama
150 squat
100 mekik
15x8 kol agirlik kaldirma
Çok geçmiş olsun canımGubaydin guzel arkadaslarim dünyanin en uzun grcesini hastanede gecirmis bulunmaktayim aksam 7 den beri ishal istifra gözümü acamadim ama hic böyle birdey görmefim su dahi icsem cikartioyrum salgin varmis hastaneye bi gittimki oglumun okulundan arkadaslari annesi falan onlarda düsmüsler boyle allahtan evde kuzenim vardi ziArete gelmisti cocuklsra o bakti da beb viraz dinlendim doktora gittik gece ama o kadar beklememoze ragmeb ilac vermiyelim size emziriyorsunuz bekleyin sabaha gecicek ha bide isterseniz kola icin midenizu temizleyecektir dedi hakilaten de ictikten snra bir kere daha istifra oldu gecti sizin de aklinizfa olsub
Feyzanur menü her zamanki ki gibi süperbugün menüm
sabah : 1 yumurtadan peynirli omlet
1kk peynir
5 zeytin
1dilim ekmek
yarım çay kaşığından az reçel
ara : yarım muz
akşam : haşlanmış tavuk
5 kaşık pırasa
4 kaşık yoğurt
1dilim ekmek
ara :
serçe parmak boyunda elma ve mandalina dilimi
su : 1.5 litre
spor : 15dk eliptik
200 zıplama
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun makarnayı akşam değil öğlen yesek daha da güzel olur sankiKızlar selam pazet menüm
Sabah 12:00
1 yumurtadan sucuklu yumurta, 1 dilim ekmek
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi, az kuruyemiş
Akşam
Sebzeşi saç kavurma, küçük tabak spagetti, soda
Su 2 lt
Spor : off günüm temizlik yaptım 2-3 saat
Selam kaptanım nasılsın Noel tatili başladı biraz yoğunluğun azalmıştır sanırım annenle bol hasret gidermece
Canım burada herkes kendince yorum yapıyor hiçbirimizin bir eğitimi yok önemli olan birbirimize destek olup motivasyonunu arttırmak. Kimse seni üzmek için yorum yapmaz aksine moral verip gaza getirmek için biz bir takımızCok sağolasın canım iyi gibi yani cok dikkat ediyoruz kusmamasına sürekli tetikteyiz tabi bu da yoruyor. Bu arada perşembe gece 4e kadar hastanedydim cuma da tartılınca haliyle yorunluk ödem tuttu sanıım 69.1 iken 69.9 cıktım. Sonra üzüldüm burada yediğim 1 tane lokum ve 1 dilim pizzanın 700 gram almama sebep olabilecegi söylendi. Ben de dün bozdum diyetimi ve tatlının dibine vurdum. Sonuc bugün tartıldım ve
Öğlen yemek yemiyorum İnş erken kalkıp öğle yemeği yemeye baslıcam, tesekkür ederim canım yorumun içinÇok geçmiş olsun canım
Canım senin diyetin ucu sanki kaçmış biraz ama sporu çok beğendim bugünlük böyle olsun afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım
Feyzanur menü her zamanki ki gibi süpereliptiğide zamanla arttırırsın inş o da biraz fazla olsa seni tutana aşk olsun sen mezun olacaksın bende arkandan bakıp ağlayacağım mezun olamadım diye sonuçlar ne zaman belli oluyordu canım
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun makarnayı akşam değil öğlen yesek daha da güzel olur sankigerçi ben de hep o hatayı yapıyorum
Canım olur mu öyle şey hepimiz zzaten kendimizce yorum yapıyoruz belki arkadaşın hassas dönemine geldi yanlış anladı sende bu ara ailedeki sorundan hassasın bunlara alınma lütfen biz bir takımız ve birbirimize destek olup motive etmek için buradayız kimse kimseyi kırmak istemezİyi pazarlar arkadaşlar nasılsiniz ? Benim menü yorumlarım biraz sert oluyor sanırım ,bir iki arkadastan tepki aldım , ben diyetisyen değilim sonucta ne düşünüyorsam onu söylüyorum ,ama benden başka yorum yapan kimse tepki çekmediğine göre sorun bende diye düşünüyorum. Bundan sonra hiç kimsenin menülerine yorum yapmayacağım kimsenin diyetini kötü etkileyip sebeb olmak istemiyorum .sadece kendi menümü paylaşıp ve kilo bildirimimi yaparak devam edeceğim artık .Hepimiz hedeflerimize ulasiriz insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?