Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pazar menü
Saat 1130 gibi
2 haşlanmış yumurta 4 zeytin domates salatalık 1 - 2 çatal
Saat 1545
4 kaşık bulgurlu pırasa yemeği 1 dilim ekmek 3 ksk yoğurt
1 fincan yeşilçay
Saat 1900 gibi
1 kase yoğurtlu çorba patlıcan yemeği biraz haşlama tavuk
Şu 2 litre spor yok
Bu günlerde hiç spor yapamıyorum farkındanım pazartesi başlıycam insallah çocuklar cok yoruyor

Gecmis olsun canim. Asi olduysa aman sIKI takip et. Unarim soguk alginligidir ve cabucak iyilessin oglusun
Burnu akıyor güçsüz keyifsiz dediğin gibi soğuk algınlığı ateside çıkıyor bu kadar asi etki edermi 2 gün geçti üstünden
Tesekkur ederim canim
Geçmiş olsun

Burnu akıyor güçsüz keyifsiz dediğin gibi soğuk algınlığı ateside çıkıyor bu kadar asi etki edermi 2 gün geçti üstünden
Tesekkur ederim canim

Geçmiş olsun
Kuzum benim zor olur tabiki soguk alginligi cocuklarda. Insallah kisa surede iyilesir canim.

Iyi aksamlar hanımlar gece oğlum tekrar ateşlendi strese girdim sanırım çok acıktım
Saat 6 gibi yoğurt yedim 3 kaşık
Gündüz cok huysuzlandı yeni uyuttum yemek yapıyorum simdi
Canim stresliyken bile cok guzel dikkat etmissin masallah. Acil sifalar oglusuna

bugün menüm
sabah : 1 yumurtadan peynirli omlet
1kk peynir
5 zeytin
1dilim ekmek
yarım çay kaşığından az reçel

ara : yarım muz

akşam : haşlanmış tavuk
5 kaşık pırasa
4 kaşık yoğurt
1dilim ekmek

ara :
serçe parmak boyunda elma ve mandalina dilimi

su : 1.5 litre

spor : 15dk eliptik
200 zıplama

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Kuzum benim zor olur tabiki soguk alginligi cocuklarda. Insallah kisa surede iyilesir canim.
Inşallah canim tesekkur ederim
Canim stresliyken bile cok guzel dikkat etmissin masallah. Acil sifalar oglusuna
Niye acıktım anlamadım stresli ve uykudan uyanınca oldu herhalde
geçmiş olsun canım , oğlun bir an önce iyileşir inşaallah .
Inşallah canim tesekkur ederim

Guzel bir menu olmus canim:)

Kızların biri uyandı diğeri yanımda horluyor hala o da uyanmadan dünkü menümü yazayım.
250 gr fırın kebabı
Turşu
Tere
Bir kase çiğdem
Su 2.5 lt
Spor mu o neydi haftalardır unuttum maalesef
Sporsuz olmaz busem, bu mesaji okuyorsan azicik da olsa spor yap :)

Yok canim yeni yilda tatile gidecegiz. Noeli esimin ailesiyle beraber gecirecegiz.
Harika bol keyifli zaman gecirmeler canim :)

Spor yokmus dun bugn telafi et kuzum :)

Merhaba herkese. Dunku menum
Sabah: 2 yumurta, kozlenmis biber, domates, 1 dilim ekmek
Ara: 1 kase yogurt
Ogle:2 yumurtali kiyma, 1 dilim ekmek, salata
Aksam: mercimek corba, mantar
Su:3.5 litre
Spor: rahatsizligim yuzunden yok
Menun guzel canim, nasil oldun?

Canim ogluna cok gecmis olsun, sen onu iyilestir, spor - menu bunlar o iyilestikten sonra hallolur...

Guzel menu feyzos canim menemen cekti, kahvaltiya yapayim :)

Yok canim dinleme o baskalarini, kilo versen hem kendin, hem sagligin icin ne guzel birsey yapmis olacaksin..

canim kahvaltida ekmek, oglen makarna, aksam barbunya karbanhidrat agirlikli olmus biraz.
Menulerine salata, yesillik ekle biraz canim.

Nasilsin Cisecim, 2 gunku menunde guzel olmus canim..

Oyy oy oyy pisiler , onlari odule sayalim ama sen diyetine takrar don canim :)

Guzel menu canim, borek kucukmus, sporunla telafi edersin bugun :)

Asidan da olabilir, soguk alginligida olabilir canim, sen evladinla ilgilen, acil sifalar...

Bir odullu menu daha, afiyet olsun Deryacim ama bugunden itibaren cuma icn sIkIyoruz kemerleri, anlastik mi?

Canim cok uzuldum, cok buyuk gecmis olsun Huzurcum
Simdi nasilsin?

Canim umarim daha iyidir kuzun..
Hastalik zamanlarnda menulerimiz bozulabiliyor, ben sana onun kalici bir kilo olmadigini yazmistim.
Buaradaki arkadaslarimizla da birbirimize destek olalim diye menulerimize yorum yapiyoruz, kimsenin niyeti diger arkadasini uzmek degil canim.
Sen evladinla ilgilen, diyetine elinden geldigince dikkat et, ben kilo aldigini dusunmuyorum :)

Guzel menu Feyzos, sporunu da begendim:)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet 10DK YODUL
ciseak77
Esperanza006
Elizan-seyma
stitch
AppLesma MUAF MUAF
allymcbeal ODUL
mifihafa
angelnesss
hega8286
Huzurvermeyolunda15DK Y 50M SPOR?
nnurc MUAF
Haeshin 10DK Y
fyzanurODUL
Melegimkorusun
@hega8286 , angelnesss , E Elizan-seyma , stitch , E Esperenza006 menuleriniz nerede kizlar?

Çok geçmiş olsun canım
Canım senin diyetin ucu sanki kaçmış biraz ama sporu çok beğendim bugünlük böyle olsun afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım
Feyzanur menü her zamanki ki gibi süper eliptiğide zamanla arttırırsın inş o da biraz fazla olsa seni tutana aşk olsun sen mezun olacaksın bende arkandan bakıp ağlayacağım mezun olamadım diye sonuçlar ne zaman belli oluyordu canım
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun makarnayı akşam değil öğlen yesek daha da güzel olur sanki gerçi ben de hep o hatayı yapıyorum

Huu huu kimsecikler yok mu kizlar ?
mifihafa , fyzanur iyi aksamlar.
Selam kaptanım nasılsın Noel tatili başladı biraz yoğunluğun azalmıştır sanırım annenle bol hasret gidermece ben bugün diyeti çok ama çok fena bozdum evde uzun zamandır poğaça yapmıyordum sanırım 6-7 ay oldu bugün yaptım yapmaz olaydım hepsinden fazla ben yedim bugün poğaçalar havada uçuştu valla bol bol karbonhidratlı oldu ben bugün menümü yazmasam direk kaderime razı olup cezamı alayım ben cezamda baya acımasız olabilirsin

Canım burada herkes kendince yorum yapıyor hiçbirimizin bir eğitimi yok önemli olan birbirimize destek olup motivasyonunu arttırmak. Kimse seni üzmek için yorum yapmaz aksine moral verip gaza getirmek için biz bir takımız evet 700 gramı yağ olarak almazsın ama ödem olarak geri dönebilir bu kişiden kişiye metabolizmasına göre değişir burda darılacak kırılacak birsey yok önemli olan ertesi gün kaldığın yerden devam edebilmek ertesi gün bol su ve sporla o ödemlerde gider yağa dönmeden. Şimdi kaldıpımız yerden devan canım

Öğlen yemek yemiyorum İnş erken kalkıp öğle yemeği yemeye baslıcam, tesekkür ederim canım yorumun için

Canım olur mu öyle şey hepimiz zzaten kendimizce yorum yapıyoruz belki arkadaşın hassas dönemine geldi yanlış anladı sende bu ara ailedeki sorundan hassasın bunlara alınma lütfen biz bir takımız ve birbirimize destek olup motive etmek için buradayız kimse kimseyi kırmak istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…