Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok güzel menü olmuş

Tamamdir canim. Bugunden basladim ama aksam arkadastaydim biraz fazla kacti gibi

Wuwuu masallah canim benim yogun birgun gecirmissin.

Gecmis olsun canim. Asi olduysa aman sIKI takip et. Unarim soguk alginligidir ve cabucak iyilessin oglusun

Adimlar da menu de guzel canim. Borek de kucukmus zaten

Bugunku menum
10:00- 2 dilim peynirli borek (ev yapimi), 5 zeytin, biraz domates.
18:00- (arkadastaydim) 1 kase tavuklu salata (icinde mayonez de vardi biraz), 2 tuzlu kurabiye, 1 tatli kasigi cikolatali mus, 2 tatli kasigi tiramisu, 1 kadeh sarap.

su: 2,5 lt
Spor: 45 dakika lesli gibi yerimde cok hiLi yurume ara ara kosma
500 ziplama
150 squat
100 mekik
15x8 kol agirlik kaldirma
Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Guzel olmus. Her iki gunde de spor da var.

Sporun cok guzel canim. Ama pisi hic degilse 3 tane filan olsaydi cok karbonhidrat olmus butun gun. Anliyorum gerci aksam plan farkliymis mecburen tost olmus kotu olmus yazik kadin hem vaktini vermis hem olmamis

Sporun cok guzel canim. Ama pisi hic degilse 3 tane filan olsaydi cok karbonhidrat olmus butun gun. Anliyorum gerci aksam plan farkliymis mecburen tost olmus kotu olmus yazik kadin hem vaktini vermis hem olmamis
Benim yüzümden oldu tepsiye yağlı kağıda hamsi dizdirdim Allah affetsin böyle rezalet olamaz. Yarın telafi edicem karbonhidrat olayını

Gubaydin guzel arkadaslarim dünyanin en uzun grcesini hastanede gecirmis bulunmaktayim aksam 7 den beri ishal istifra gözümü acamadim ama hic böyle birdey görmefim su dahi icsem cikartioyrum salgin varmis hastaneye bi gittimki oglumun okulundan arkadaslari annesi falan onlarda düsmüsler boyle allahtan evde kuzenim vardi ziArete gelmisti cocuklsra o bakti da beb viraz dinlendim doktora gittik gece ama o kadar beklememoze ragmeb ilac vermiyelim size emziriyorsunuz bekleyin sabaha gecicek ha bide isterseniz kola icin midenizu temizleyecektir dedi hakilaten de ictikten snra bir kere daha istifra oldu gecti sizin de aklinizfa olsub

semizotu yemeği biraz daha olabilirmiş aslında. ama doyduysan sorun yok tabi ki :)
menün az geldi gözüme,su ve spor ne durum da?

güzel olmuş menün :)
Evet canim karnil cok guzel doymustu ama o satten snra bi hasta oldum onlar da gitti divi da dahil suan midemde hicbirsey yok tartida 73.4 ü gördüm sevinmedim de degil yaa

Cok sağolasın canım iyi gibi yani cok dikkat ediyoruz kusmamasına sürekli tetikteyiz tabi bu da yoruyor. Bu arada perşembe gece 4e kadar hastanedydim cuma da tartılınca haliyle yorunluk ödem tuttu sanıım 69.1 iken 69.9 cıktım. Sonra üzüldüm burada yediğim 1 tane lokum ve 1 dilim pizzanın 700 gram almama sebep olabilecegi söylendi. Ben de dün bozdum diyetimi ve tatlının dibine vurdum. Sonuc bugün tartıldım ve

Eklentiler

• 4CD6190F-9C83-44AA-B01F-A828EC79216F.webp
    24 KB · Görüntüleme: 23
Cook gecmis olsun canim. Nasilsin simdi? Umarim daha iyisindir.

Canim bende diyeti bozunca bazen hemen etki etmiyor. Bir iki gun sonra geliyor artisi. Burda kimse diyetisyen degil, herkes kendince yorum yapmaya calisiyor. Birbirimizi elimizden geldigince motive etmeye ce tatlidan veya sagliksiz/kalorili gidalardan uzak tutmaya calisiyoruz. Ama uzulup de diyetini daha cok bozarsan sonra daha fazla uzulursun.
Simdi dun gecti bitti. Ama Bugun yeni birgun. Hadi bakalim cumaya kadar tam gaz dikkat edelkm, elinden geldigince tatli veya paket gidalar tukermeyelim vee cuma gunu tartilinca mutlu olalim ne dersin?

Cokgüzel moral verdin tesekkür ediyorum

İyi pazarlar arkadaşlar nasılsiniz ? Benim menü yorumlarım biraz sert oluyor sanırım ,bir iki arkadastan tepki aldım , ben diyetisyen değilim sonucta ne düşünüyorsam onu söylüyorum ,ama benden başka yorum yapan kimse tepki çekmediğine göre sorun bende diye düşünüyorum. Bundan sonra hiç kimsenin menülerine yorum yapmayacağım kimsenin diyetini kötü etkileyip sebeb olmak istemiyorum .sadece kendi menümü paylaşıp ve kilo bildirimimi yaparak devam edeceğim artık .Hepimiz hedeflerimize ulasiriz insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…