GelecegimmmmmSelamlar kizlar nasilsiniz, biz yeni uyandik, her zamanki gibi cocuklar kavga gurultu halinde:)
Yok o benim oyuncagimi aldi, yok o bana vurdu, yok o bana kotu davrandi:)))
Sendromlu bir carsambaya merhaba diyorum:))
Regliyim diye şımarıklık yaptım birazSali aksam aran pek olmamis canim gec saatte daha hafif seyler tuketirsen iyi olur ama menulerinin geneli guzel
5 adet miiii fazla degilmi canim minik olanlardan miydi yoksaMerhaba hanımlar
Bugün pek giremedim mutfak temizledim
Menüm
1100
Közlenmiş kırmızı ve yesil biber sarımsaklı cevizli
3 ksk yoğurt
1530
1 kivi 1 adet ceviz ici
1800
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
3 adet bilgurlu5 biber dolma
Salata tuzsuz 3 ksk yoğurt
Şu 2 lt
Spor yapamadim ama 2 saat mutfak temizledim
Çamaşır serdim ev topladım
Gece yatmadan lesie 2 mil yapicam
Ayyy ozaman pasta tatli falan yeseydin kiz sandvic neeeRegliyim diye şımarıklık yaptım biraz
Iyiaksamlar canim naberiyi akşamlar kızlar
Canim cok guzel gidiyordun kiloda veriyorsun bence hic bozma kendini
Canim yinede arada ugramaya calis menunu falan arada buraya birakki ipin ucu kacmasinOzgecim cok tesekkur ederimbi sure cumalari bildirim yapacagim. Insallah iyilestigimizde tekrar aktif olacagim tesekkur ederim Yawrukush Kozmogirl17 @stitch
Guzel menun canim keske sporda yapabilseydinslm kızlar dünkü menüm:
sabah: omlet,1 dilim ekmek,bal ceviz,zeytin
ara:1 minik muz
akşam: 4kş bulgur pilavı,4kş kuru fasulye,yoğurt,turşu
ara:2dilim ayva,1 kuru kayısı
su:2lt
spor yoktu malsef regl den sebep
Gecmis olsun ozaman canim simdilik tabiiiBu arada müfettişin begendigi tek bir ewrak yok sanirim. Her seye bi kulp takmiş. Tekrar gelecek...
Vizyonum o kadar domates peynirli ekmekAyyy ozaman pasta tatli falan yeseydin kiz sandvic neee
Bende severim canim domates peynir ekmekVizyonum o kadar domates peynirli ekmek
Guzel olmus 2 gunde menulerin canim:)Selam kızlar
salı menüm
Sabah 11:00
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmek, peynir zeytin
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi, az kuruyemiş
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Ara öğün
Beyaz peynirli sandviç
Su 3lt
Spor: reglimin ilk günleri bide üşütmüşüm 2 gündür yatıyorum sadece
Çarşamba menüm
Sabah 12:00
Çeyrek bazlama tost, sekersiz çay
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam
4 kaşık patates oturtma, 4 kaşık zeytinyağı kabak yemeği, yoğurt, acı biber kurusu 2 kaşık
Su 2 lt
@stitchYawrukush Kozmogirl17
Iyiyim Ozlemim bildigin gibi, sende ne var ne yok?Selam canim nasilsin
Eyvah eyvah dikkatli ye canim:))Benim de bu aksam sinavim var bi davete gidicem ve bugun neredeyse hic bisey yemedim yani tabiki yedim ama hep ayak ustu atustirma oldu yarin sabahada kahvaltiya misafirlerim gelicek dagitmamam lazim kendimi hem bu gece hem yarin
Aaaa çok üzüldüm ayrılma lutfen ya menulerin de ara ara kaçamak oluyor ,okadar herkeste olur . Geneli güzel menülerinin .bazen insan sıkılabiliyor ,okadar sıkıldıysan canın ne istiyorsa bugun ye tatil yap bugunu ,menünü de yazma istersen bugün ama yarin en baştan diyete başla.
Melegimkorusun canım düse kalka başaracağız bu isi , sen iradeli birisin menülerinden belli ,bi kaç kacamak icin moralin bozulmasin lütfen. Hiç birimizin diyeti dört dörtlük değil . Yapabilirsin
Evet canim her yer a
Ahh canim ben senin izne ayrilmani hic istemem, hem sensiz cok bosluk olur hepimizin acisindan, hemde izne ayrildiktan sonra kilo aliniyor, takima donmek cok zorlasiyor.Biraz hafif hafif takilsan, tekrar gozden gecirsek bu durumu, ne diyorsun canim?
Canim cok guzel gidiyordun kiloda veriyorsun bence hic bozma kendini
Ay canim Benimkilerde cok kavga ediyor 1 bebek 1 çocuk 1 de ergenliğe girecek kızım var hepsi birbirine giriyor cok yoruluyorum bugün 4 kere mutfak silmisimdirr bulaşık yemek hiç saymıyorum bileGelecegimmmmmaahhhh by cocuk milleti benimkilerde simdiden ole o oyuncagimi aldi bu bana vurdu evin icinde bi bogusma bi kosturma butun gun canimi cikariyorlar valla
5 adet miiii fazla degilmi canim minik olanlardan miydi yoksa
Menü ve su çok güzel canımslm kızlar dünkü menüm:
sabah: omlet,1 dilim ekmek,bal ceviz,zeytin
ara:1 minik muz
akşam: 4kş bulgur pilavı,4kş kuru fasulye,yoğurt,turşu
ara:2dilim ayva,1 kuru kayısı
su:2lt
spor yoktu malsef regl den sebep
Maşallah sanabugün menüm
sabah : 1 tane haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
5 tane zeytin
1.5kk peynir
ara : 3 kuru kayısı
öğlen : 8 kaşık mantar yemeği
1dilim ekmek
2 kepçe yoğurt çorbası
akşam : 1 kaşık kuru fasulye
kıvırcık
2 kuru kayısı, 1minik mandalina
su : 1.5 litre
spor : 15 dk eliptik
vucut esnetme hareketleri
Yawrukush Kozmogirl17 @stitch
Süper canım bu sefer olacak çok güzel gidiyorsun masallahEvet çok şükürrr aynen öyle yediden sonra hiç.bişey yemiyorum bugün misafirliğe gittim vee başarıyla sonuçlandı
Tatlılar mı demezsin börekler poğaçalar makarnalar
Ben mercimek köftesi marul ve patates salatası yedim çok şükür
Akşam yemeği de yemicem sadece 8 9 gibi süt içerim tok tutuyor
Yarın eksi gelirmi bilmem sanki ödemi atıyor vücudum yıksa bu kadar kısa sürede böyle kilo veremem heralde
Menü ve suyu beğendim lesliyi de yaparsan süperMerhaba hanımlar
Bugün pek giremedim mutfak temizledim
Menüm
1100
Közlenmiş kırmızı ve yesil biber sarımsaklı cevizli
3 ksk yoğurt
1530
1 kivi 1 adet ceviz ici
1800
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
3 adet bilgurlu5 biber dolma
Salata tuzsuz 3 ksk yoğurt
Şu 2 lt
Spor yapamadim ama 2 saat mutfak temizledim
Çamaşır serdim ev topladım
Gece yatmadan lesie 2 mil yapicam
Ayy valla ben de anlamıyorum ne zaman akşam oluyo ben tatilde daha çok yoruldumSelamlar kizlar nasilsiniz, biz yeni uyandik, her zamanki gibi cocuklar kavga gurultu halinde:)
Yok o benim oyuncagimi aldi, yok o bana vurdu, yok o bana kotu davrandi:)))
Sendromlu bir carsambaya merhaba diyorum:))
Ohhh noooNerelerdesiniz kizlar, hazir misiniz cuma yarismamiza?
Gerçi herkes yazmış ama Salı akşam ara öğün olmamış yine de afiyet olsun Çarşamba’yı beğendim canımSelam kızlar
salı menüm
Sabah 11:00
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmek, peynir zeytin
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi, az kuruyemiş
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Ara öğün
Beyaz peynirli sandviç
Su 3lt
Spor: reglimin ilk günleri bide üşütmüşüm 2 gündür yatıyorum sadece
Çarşamba menüm
Sabah 12:00
Çeyrek bazlama tost, sekersiz çay
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam
4 kaşık patates oturtma, 4 kaşık zeytinyağı kabak yemeği, yoğurt, acı biber kurusu 2 kaşık
Su 2 lt
@stitchYawrukush Kozmogirl17
Nooooooooooo melek biyere gitme dayan cok az kilon var verilecek basarirsin ya lutfen , git su ic don biseyler yemek zorunda degilsinKızlar teşekkür ederim desteğiniz içinAma sanırım Cuma yarışma stresinden sanırım dikkat etmem lazım diye düşündükçe daha çok saçma seyler aklıma gelip yiyorum. Yasak cezbediyor sanırım iki günüdür niyetim çok çok hafif beslenmekti ama tam tersi oldu dün sucuk yedim bugün sabah pişi yapıp yedim anlamıyorum neden böyle oldu acayip moralim bozuldu bozuldukça daha çok kendimi mutfakta alıyorum niyetim tamamen bırakmak değil zaten en azından liste dışı biraz takılsam yine hergün burda olurum tamamen ayrılırsam tekrar kilo almaya başlarım farkındayım
Canım sağolasın da olmuyor bu ara nedenseNooooooooooo melek biyere gitme dayan cok az kilon var verilecek basarirsin ya lutfen , git su ic don biseyler yemek zorunda degilsin, sana cok guveniyorum ben
Iyiyiz canim buz cok sukur bildigin gibi bol bol misafircilik oynuyoruzGuzel olmus 2 gunde menulerin canim:)
Iyiyim Ozlemim bildigin gibi, sende ne var ne yok?
Eyvah eyvah dikkatli ye canim:))
Anliyorum ama bence gecici bi donem ama yinede sen bilirsinKızlar teşekkür ederim desteğiniz içinAma sanırım Cuma yarışma stresinden sanırım dikkat etmem lazım diye düşündükçe daha çok saçma seyler aklıma gelip yiyorum. Yasak cezbediyor sanırım iki günüdür niyetim çok çok hafif beslenmekti ama tam tersi oldu dün sucuk yedim bugün sabah pişi yapıp yedim anlamıyorum neden böyle oldu acayip moralim bozuldu bozuldukça daha çok kendimi mutfakta alıyorum niyetim tamamen bırakmak değil zaten en azından liste dışı biraz takılsam yine hergün burda olurum tamamen ayrılırsam tekrar kilo almaya başlarım farkındayım
Benimkilerinde biri 1 yasinda biri 3 e gircek ama ikiside erkek ya bogusmak istiyorlar surekli biraz fazla yaramazlarAy canim Benimkilerde cok kavga ediyor 1 bebek 1 çocuk 1 de ergenliğe girecek kızım var hepsi birbirine giriyor cok yoruluyorum bugün 4 kere mutfak silmisimdirr bulaşık yemek hiç saymıyorum bile
elim değmiş 3 tane olacaktı biberlerde ceviz büyüklüğünde minicikti
Sali hampurger carsamba pogaca yemissin ama iki gunde cok az beslenmissin bence sorun olmaz gibiMerhaba kızlar
Salı menüm
Sabah
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir
Saat 5 gibi hamburger yedim
Arkadaşımın nikahı vardı tüm gün dışarda özel gün fotoğrafçılığı yaptım resmen o hamburgere aldanmayın
Spor tüm gün topukluyla foto çekme
Su 1 litre
Çarşamba
Bugün tutamadım kendimi reglinin verdiği tatlı kriziyle uğraşıyorum
Sabah
2 tane çikolatalı poğaça kendim yaptığım
2 bardak kış çayı
Ufak kase kuruyemiş
Şuana kadar bişey yemedim belki ufak bi tavuk yerim
Su 1 litre
Spor ev işi
Selam canim bend tablet sldim rahatladim yoksa teli elime alinnca oglan hemen cekip aliyordu elimdenSlm kizlar nasilsiniz . Ufaklikar ugrasmaktan tel. Alamaz oldum elimeherkes iyidir umarim . Yarin persembe ac gezin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?