Canim gunaydinEvet canim her yer ayni bizdede hastaliklar oluyor.
Acil sifalar Aslicim, kendinize iyi bakin...
Dikkatsizligime gelmis melegim bugunku menu ile duzeltirim:)
Ahh canim ben senin izne ayrilmani hic istemem, hem sensiz cok bosluk olur hepimizin acisindan, hemde izne ayrildiktan sonra kilo aliniyor, takima donmek cok zorlasiyor.Biraz hafif hafif takilsan, tekrar gozden gecirsek bu durumu, ne diyorsun canim?
Dustu canim,iyiyiz cok sukur, sordugun icin tesekkurler :)
Sen nasilsin?
menu guzel olmus canim , reglide gelmis guzel bi eksi gelir ozaman cumaya :)
Nasilsin?
Tamam canim cok sevindim bu kararina, cumalari bildirimi aksatm yeter:)
Daha iyi misiniz bu arada?
Bugunku menunu yaz ilk firsatta canim :)
Bir sonraki gelisinde her sey yolunda gider umarim canim..
Guzel olmus canim, hergun birkac dk eliptigi arttir feyzos, mesela yarin 18dk yap..
Guzel bir gun olmus canim, temizliginide yapmissin ellerine saglik:)
Canim gunaydin. Kucugu emzirirken buyuk de daha uyanmamisken hemen yazayim dunku menumuCanim yinede arada ugramaya calis menunu falan arada buraya birakki ipin ucu kacmasin
Canim ben seni izne ayirmayi hic mi hic istemiyorum , keske devam etsen listede ama son kararim kesinlikle izne ayrilmak istiyorum diyorsan da , nasil istersen melegimKızlar teşekkür ederim desteğiniz içinAma sanırım Cuma yarışma stresinden sanırım dikkat etmem lazım diye düşündükçe daha çok saçma seyler aklıma gelip yiyorum. Yasak cezbediyor sanırım iki günüdür niyetim çok çok hafif beslenmekti ama tam tersi oldu dün sucuk yedim bugün sabah pişi yapıp yedim anlamıyorum neden böyle oldu acayip moralim bozuldu bozuldukça daha çok kendimi mutfakta alıyorum niyetim tamamen bırakmak değil zaten en azından liste dışı biraz takılsam yine hergün burda olurum tamamen ayrılırsam tekrar kilo almaya başlarım farkındayım
Sali gunu hamburgere ragmen guzel canim cok kosturmussun ama carsamba pogaca, kuruyemis karbonhidrat yogun olmus, 10 dk yuruyus cezasi geliyor..Merhaba kızlar
Salı menüm
Sabah
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir
Saat 5 gibi hamburger yedim
Arkadaşımın nikahı vardı tüm gün dışarda özel gün fotoğrafçılığı yaptım resmen o hamburgere aldanmayın
Spor tüm gün topukluyla foto çekme
Su 1 litre
Çarşamba
Bugün tutamadım kendimi reglinin verdiği tatlı kriziyle uğraşıyorum
Sabah
2 tane çikolatalı poğaça kendim yaptığım
2 bardak kış çayı
Ufak kase kuruyemiş
Şuana kadar bişey yemedim belki ufak bi tavuk yerim
Su 1 litre
Spor ev işi
Iyiyiz Ozlemcim sen nasilsin canim?Slm kizlar nasilsiniz . Ufaklikar ugrasmaktan tel. Alamaz oldum elimeherkes iyidir umarim . Yarin persembe ac gezin lutfen
Aksam yemegi gec olmus biraz ama menun guzel Neslihancim :)Günaydın
Çarşamba menüm
13:00 1 kase mercimek çorbası yarın porsiyon tavuk şiş ve salata
20:00 1 porsiyon kaşarlı köfte ve salata
Yemeğim dün akşam geç oldu yılsonu yoğunluğu var işyerinde her ne kadar erken yemek istesemde yapamadım.
aralarda 2 fincan sütlü nescafe içtim açlığa ii geliyor tok tutuyor
3 Litre su
7098 adım atıldı
Keske antibiyotige gerek kalmasaydi ama antibiyotik ile hemencecik toparlar insallah Nurcum..Canim gunaydintesekkur ederim. Kucuk kizima antibiyotik basladik maalesef. Hem hastaligi cok uzamisti hem de geceleri cok oksuruyordu. Oksuruk biraz azaldi gibi cok sukur.
Benim kaburgam hala agriyor.
Sen nasilsin?
Guzel olmus canim menun ve suyun:)Canim gunaydin. Kucugu emzirirken buyuk de daha uyanmamisken hemen yazayim dunku menumu
Sabah:
1 yumurta
Lorlu menemen
1 dilim ekmek
Ara:
Rezene cayi
Ogle:
5 kofte, 3 dilim firinda patates
Ara:
Latte,1/2 fit kurabiye
Aksam:
Kiymali kabak yemegi, yogurt
Su: 2.5 litre. Dun fazla su icemedim disardaydik
Sporum da rahatsizligimdan dolayi yok
| İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| Deryaondiet | ODUL | ||||||
| ciseak77 | 15DK Y 50M | ||||||
| Esperanza006 | |||||||
| Elizan-seyma | 10DK Y | ||||||
| hega8286 | |||||||
| AppLesma | |||||||
| allymcbeal | 10DK Y | ODUL | |||||
| mifihafa | |||||||
| angelnesss | |||||||
| Gonulmeyvesi | |||||||
| Huzurvermeyolunda | 10 DK Y SPOR? | 15DK Y 50M | |||||
| nnurc | MUAF | ||||||
| Haeshin | |||||||
| fyzanur | ODUL | ||||||
| Melegimkorusun | 15DK Y 100M |
Süper canım bu sefer olacak çok güzel gidiyorsun masallah
Benim de bu aksam sinavim var bi davete gidicem ve bugun neredeyse hic bisey yemedim yani tabiki yedim ama hep ayak ustu atustirma oldu yarin sabahada kahvaltiya misafirlerim gelicek dagitmamam lazim kendimi hem bu gece hem yarin
Harikasin canim, menulerinide yaz unutma olur mu :)Hayırlı sabahlar kızlaarr
Dünkü kilom 70. 50 gram
Bugünkü kilom 69. 700 gram
Fark 350 gram
Mutluyum mutluyuz mutlular
bende iyiyim canım sağ ol :)Evet canim her yer ayni bizdede hastaliklar oluyor.
Acil sifalar Aslicim, kendinize iyi bakin...
Dikkatsizligime gelmis melegim bugunku menu ile duzeltirim:)
Ahh canim ben senin izne ayrilmani hic istemem, hem sensiz cok bosluk olur hepimizin acisindan, hemde izne ayrildiktan sonra kilo aliniyor, takima donmek cok zorlasiyor.Biraz hafif hafif takilsan, tekrar gozden gecirsek bu durumu, ne diyorsun canim?
Dustu canim,iyiyiz cok sukur, sordugun icin tesekkurler :)
Sen nasilsin?
menu guzel olmus canim , reglide gelmis guzel bi eksi gelir ozaman cumaya :)
Nasilsin?
Tamam canim cok sevindim bu kararina, cumalari bildirimi aksatm yeter:)
Daha iyi misiniz bu arada?
Bugunku menunu yaz ilk firsatta canim :)
Bir sonraki gelisinde her sey yolunda gider umarim canim..
Guzel olmus canim, hergun birkac dk eliptigi arttir feyzos, mesela yarin 18dk yap..
Guzel bir gun olmus canim, temizliginide yapmissin ellerine saglik:)
muhteşemmmmmHayırlı sabahlar kızlaarr
Dünkü kilom 70. 50 gram
Bugünkü kilom 69. 700 gram
Fark 350 gram
Mutluyum mutluyuz mutlular
izine ayrılsan da buraya sık sık uğra canım ,özleriz bakYawrukush canım İnan bende çok istemiyorum izne ayrılmayı ama bu hafta işin ucu kaçtı artı geleceğim kesin takımı kötü etkilemek istemiyorum yarın tartı sonucuma göre o zaman çok artı olur ve takım kötü etkilenecekse beni izne çıkarabilirsin ne kadar süre çıkabiliyoruz birde ben subatın 15 de de iki haftalığına çıkmak istiyorum Türkiye’ye gideceğim
Yok canım izne çıksam da buradayım sadece liste de olmucam yoksa ipin ucu kaçar diyete devam edeceğim yine elimden geldiğince bu hafta regl olucam ondan sanırım bu durdurulamaz iştahım bu günü baya hafif geçirmeye çalışıyorum ama haftayı telafi edemez sanırımizine ayrılsan da buraya sık sık uğra canım ,özleriz bak
burdaysam tamam ozaman canım . çabucak düzenine dönersin inşaallah :)Yok canım izne çıksam da buradayım sadece liste de olmucam yoksa ipin ucu kaçar diyete devam edeceğim yine elimden geldiğince bu hafta regl olucam ondan sanırım bu durdurulamaz iştahım bu günü baya hafif geçirmeye çalışıyorum ama haftayı telafi edemez sanırımben mecbur izne ayrılırım bugün 1 kilonun üstünde artı vardı tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?