Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

MERhaba arkadaslar
Sabah sade kahve
menemen
Iki üc catal helva

Ara
2 kasik yogurt üstüne yabanmeesini biraz yulaf

Aksam 17.0
1 tabak etli patates yemegi salata

18.30
Birlac tane kaju ve bitki cayi

4 km kosu bandindan 9 bin adim
Guzel bir gun olmus Huzurcum , ozellikle sporun :)

Afiyet olsun canim, tatli patatesi bende seviyorum, ozellikle mangalda harika oluyor:)

Selam kaptisim misafirim vardi yeni gittiler valla yine yogun geciyor yani gunler
Bizede 2 saat sonra aksam yemegine misafir gelecek , kosturuyoruz gulum, anliyorum seni :)

İyi geceler bu aksam
Hazir makarna manti saat 6da yedim
hic hesapta yoktu bir kibrit kutusu kadar kadayif tatlisi esim getirince tutamadim kendi mi bu senenin son kacamagi olacak insallah
Aksam aksam olmamis canim ama odule sayalim bu yediklerini, eminim telafi edeceksin...

Guzel menu canim :)

Bugünkü menüm

Sabah 11 gibi 2 kaşarlı yumurta
Tahin pekmez
Zeytin
Peynir

Öğle

Turşu
3 y k kurufasulye
3 çatal kabak tatlısı

Akşam 6
Bir tabak yeşilmercimek
Bir kase yoğurt

Akşsm 9 gibi salep içtim
Kabak tatlisi, salep ve tahin pekmez birarada olmus canim, odule sayalim bugunluk..
Yarin telafi et canim..

Sagol canim. Cocuklar bayiloyor noel babaya. Sevinkislerdir tabiki. Keyfinizin yerinde olmasi super
Evet canim, sizinde keyfiniz bol olsun :)

Hepinize iyi geceler
Ilk defa bu kadar spor yaptım
Lesie 1 mil
Ebru sallı bacak popo sırt hareketleri tam 30 dk
Off super oldu şimdi uyku vakti
Harika sporlar, mis gibi birde uyku, daha ne olsun :))

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
ciseak77
Esperanza006
Elizan-seyma
hega8286
AppLesma 100S
allymcbeal ODUL 150IA
mifihafaODUL
angelnesss
Gonulmeyvesi SPOR?ODUL SPOR?
Huzurvermeyolunda
nnurcODUL MUAF
Haeshin
fyzanur15DK ELIPTIK
Melegimkorusun

Kizlar menu ve egzersizlerini cok az arkadasim yaziyor, lutfen menulerinizi duzenli yazin, yoksa bu duruma bir uygulama getirmek zorunda kalacagiz...

INSALLah devam ettirebolirim kuzum yapmaya usenirim diye kosu bandini bile toplamafim valla

Evettttt biii oklavayi hakediyorlarr

Deli ettin beni melek melek sakin cikma listeden turkiye tatili oncesi o hedef gerceklesecek okadar . Okadar azki hedefine ulasmana
Yok canım çıkmıyorum şimdilik
Kiz melek ne guzel diyosun sonra biseyler oluyo sana hop pes etme moduna geciyo sonra ben neyapiyorum ya diyip sukur kendine geliyosun
Canım hep regl öncesi duygu durum bozuklukları yüzünden bazen çok karamsar olup herseyi yiyesim geliyor sonra Allah’tan aklım basıma geliyordu hooop dur diyorum bir olsam 1 ay rahatız
Herkese iyi pazarlar kizlar !
İyi Pazar’lar canım
Gunaydin guzel arkadaslarim , mutlu pazarlar.
Günaydın Saol canım hiç mangalda denememiştim aklımda olsun ben airfry da pişiriyorum fırın mantığı yağsız güzel ve kolay oluyo
Gunaydin sana da mutlu pazarlar
Günaydın canım mutlu Pazar’lar
Gunaydin yolarkadaslarim iyi pazarlar hepinizie
Karnim agriyor hava soguk buz gibi eskiden kisi cok severdim cocuklar oldugundan beri kisi hic sevmiyorum
Günaydın canım bende çocuktan sonra kışı sever oldum ☺ İlla dışarı çıkarmak zorunda değilsin çıkarmayınca vicdan yapamıyorsun zaten hava soğuk evde takılalım diyorsun onunla oynarken yanına sıcak güzel bir bitki çayı yap. karın ağrını rahatlatır belki sıcak birseyler içmek

Cuma menüm
Sabah
Tb ekmeğine dereotlu peynirli tost
Kahve(sütlü)
2 dilim portakal
Öğlen
Yarım kase çorba
Şinitzel
4-5 kaşık erişte
Akşam
Kekikli yoğurt
Makarna
Ara
3-4 kaşık puding
Spor:30 dk yürüyüş
70 kat merdiven
Su:2L
Cumartesi
Sabah
Bir tane pırasalı börek
Ara
Bir avuç fındık
4-5 kuru üzüm
Öğlen
3 sarma
Bir tabak pırasa
Ara
1 tane ev yapımı kurabiye
Bir bardak süt
Su:2L
Yawrukush stitch Kozmogirl17

Canım bu ara akşam menülerinde sürekli makarna oluyo bence onu azaltsan çok süper olucak onun dışında iyi
Yarinda tartilacak miyiz
Evet canım kontrol tartısı, foto yüklemiyoruz sadece kilo bildirimi yapıyoruz

Ahhh kuzum ole olmhyor iste bizde iki kucuk yaramaz birbirlerine giriveriyor bitki cayida soguyor kahvede buz kesiyor demin misafir geldi cat kapi okadar misafir agirliyamicak durumdaydim ki neyse tam kahve yaptim icicem benim kucuk ne var ne yok cikar hadi bbidaha kalk ust bas degis yer temizle kahve oldu buz tabiii
Gecicek tabi zaman durmuyor akiyor

Cuma aksam makarna ne kadar di canim cumartesi aksam bisey yememissin sanirim guzel genel olarak

Bugünkü menüm

Sabah 11 gibi 2 kaşarlı yumurta
Tahin pekmez
Zeytin
Peynir

Öğle

Turşu
3 y k kurufasulye
3 çatal kabak tatlısı

Akşam 6
Bir tabak yeşilmercimek
Bir kase yoğurt

Akşsm 9 gibi salep içtim
Kilon nasil gidiyormu hala
Spor yapiyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…