- 13 Mart 2019
- 16.484
- 65.168
- 598
Süper canımPazar menüsü
Sabah
9 30
1 haşlanmış yumurta
2 3 zeytin
Peynir
İki çatal da tahin pekmez
Öğle
12 00
Melemen
Süzme peynir
Bir tane zeytin
(iki kahvaltı gibi oldu ama birini öğle yemeğine saydım :)
16 30
Bir elma
Akşam
18 30
Bir tabak tavuklu yeşil mercimek çorbası
Bir tabak kapuska yemeği
Saat 21 gibi bir fincan kahve
Ve gün biter
Aksam sanki biraz agir olmus ama genel olarak guzel canimKızlar iyi akşamlar pazar menüm
Sabah 11:00
1 yumurtadan mantarlı omlet, 1 dilim ekmek
Ara öğün 16:30
Damla sakızlı muhallebi 3 kaşık
Akşam 18:30
Kayseri yağlama.( 1,5 çok ince lavaş yedim)
Su 2 lt
Spor 4 saat ev temizliği
stitch Yawrukush Kozmogirl17
Sekerin dusmus demekki tatlim simdi nasilsinKızlar yemeği yiyince halsizlik ve uyku hali oldu şimdi bile yatıyorum cok acıkmıştım sanırım birden yiyince dayanamadım
Guzel canim cok gelmedi memun gozumeİyi geceler herkese bugun ku menum
Sabah
Bir haslanmis yumurta bolca peynir domstes maydanoz marul iki dilim kepek ekmek toplamda 50gr ekmek cay
Ogle bir tabak karnabahar
Ara bir kucuk krep peynir sade kahve
Aksam
Bir kucuk kase yogurt
Ara cay bir parca yulafli bar
Simdi yedim kalmasin diye 3 kasik karnabahar
Su 3.5lt oldu 4 bulur yatana kadar spor bel egzersizi
Pazar menüsü
Sabah
9 30
1 haşlanmış yumurta
2 3 zeytin
Peynir
İki çatal da tahin pekmez
Öğle
12 00
Melemen
Süzme peynir
Bir tane zeytin
(iki kahvaltı gibi oldu ama birini öğle yemeğine saydım :)
16 30
Bir elma
Akşam
18 30
Bir tabak tavuklu yeşil mercimek çorbası
Bir tabak kapuska yemeği
Saat 21 gibi bir fincan kahve
Ve gün biter
Aksam sanki biraz agir olmus ama genel olarak guzel canim
Sekerin dusmus demekki tatlim simdi nasilsin
Guzel canim cok gelmedi memun gozume
Guzeeeelll bu sefer kesin kararliyiz
Off hiç sormayın saat 11 e kadar sersem gibiydim 1 adet cennet hurması yedim biraz toparladım gece bile etkisi sürdü bende anlamıştım şekerimin düştüğünüAksam sanki biraz agir olmus ama genel olarak guzel canim
Sekerin dusmus demekki tatlim simdi nasilsin
Guzel canim cok gelmedi memun gozume
Guzeeeelll bu sefer kesin kararliyiz
Olabilir canim vazgecme luksunuz yok bikere unutun o kelimeyi lutfen izin vermiyoruz vazgecmenizeCuma 80400
Pazartesi 81000
600 grm -
Buyuk ihtimal cumaya eksi doner canim siz yeterki bozmayin menuleriniziSabah ki kilom 77.5 neden boyle oldu bilemedim ozel gunumle alakalidir insallah
O yuzden az az sık sık yenmesi gerek canimOff hiç sormayın saat 11 e kadar sersem gibiydim 1 adet cennet hurması yedim biraz toparladım gece bile etkisi sürdü bende anlamıştım şekerimin düştüğünü
2 iyi aslinda canim cok suda iyi degilŞu hep 2 lt içiyorum 3 e çıkartıyorum.bugunden itibaren
Günaydın canım çay Sefası yaparken dalmışım hemen yaptım dün daha azdı ama bugün biraz fazla çıkmış ama eksideyimGunaydin kizlar oglen olmus kimse bilfirim yapmamis nerdesiniz 4.takimin citirlari ozellikle listedeki panpisler bildiimleriniz haniiii
Hepinize guzel bi hafta diliyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et biraz olmadı doktora gidersin benim bir tanıdığım da her yemek yediğinde kan şekeri düşüyordu ilaç kullanıyor şimdi bu ara sürekli oluyorsa dahiliyeye git tahlil sonuçları ile endokrine yönlendirebilirOff hiç sormayın saat 11 e kadar sersem gibiydim 1 adet cennet hurması yedim biraz toparladım gece bile etkisi sürdü bende anlamıştım şekerimin düştüğünü
Hayır canım vazgeçme olur mu dün geç saatte meyve yedin yaa o ödem yapmış olabilir bugün su iç ve yeşil çay tüket yarın daha eksi gelirsin canım birde reglden 3 gün sonra en doğru sonuç oluyo takılma rakama senÇok moralim bozuk nerde hata yaptım anlamıyorum kaçamak bile yapmadım wc sorunum var reglimin son günü ondan mi oldu bunlar bahane değil tabi kilo fazlalığın çıktı vazgeçmeyi bile düşünüyorum
Evet canım kimisinde çok fark ediyor regl dönemi regl bittikten 3 gün sonra doğru sonuç çıkar diyete devamSabah ki kilom 77.5 neden boyle oldu bilemedim ozel gunumle alakalidir insallah
Ailemdediyabet var malesef gebelikte bayılmıştı bişey çıkmamıştı iki gündür koşturdum.bi de az yiyince düştü herhaldeO yuzden az az sık sık yenmesi gerek canim
3 ana ogun 3 ara ogun en sagliklisi
Sen daha once baktirdin mi insuline falan
Yok canim bi an ümitsizliğe kapıldım ama şimdi iyiyim kendime dikkat edicem ve az az sık sık yemek bana daha iyi geliyor bunu anladım 2 öğün benim modumu dusuruyorGünaydın canım çay Sefası yaparken dalmışım hemen yaptım dün daha azdı ama bugün biraz fazla çıkmış ama eksideyim
Geçmiş olsun canım dikkat et biraz olmadı doktora gidersin benim bir tanıdığım da her yemek yediğinde kan şekeri düşüyordu ilaç kullanıyor şimdi bu ara sürekli oluyorsa dahiliyeye git tahlil sonuçları ile endokrine yönlendirebilir
Hayır canım vazgeçme olur mu dün geç saatte meyve yedin yaa o ödem yapmış olabilir bugün su iç ve yeşil çay tüket yarın daha eksi gelirsin canım birde reglden 3 gün sonra en doğru sonuç oluyo takılma rakama sen
Evet canım kimisinde çok fark ediyor regl dönemi regl bittikten 3 gün sonra doğru sonuç çıkar diyete devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?