Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pazar menüsü

Sabah
9 30
1 haşlanmış yumurta
2 3 zeytin
Peynir
İki çatal da tahin pekmez

Öğle
12 00
Melemen
Süzme peynir
Bir tane zeytin
(iki kahvaltı gibi oldu ama birini öğle yemeğine saydım :)

16 30
Bir elma

Akşam
18 30
Bir tabak tavuklu yeşil mercimek çorbası
Bir tabak kapuska yemeği

Saat 21 gibi bir fincan kahve

Ve gün biter

Süper canım

Aksam sanki biraz agir olmus ama genel olarak guzel canim
Kızlar yemeği yiyince halsizlik ve uyku hali oldu şimdi bile yatıyorum cok acıkmıştım sanırım birden yiyince dayanamadım
Sekerin dusmus demekki tatlim simdi nasilsin
Guzel canim cok gelmedi memun gozume

Guzeeeelll bu sefer kesin kararliyiz

Evet ksinliklee ilk hedefim 65 bakalım ne zaman görücem evlendiğimde 60 kiloydum yaa 1.5 seneyi geçti ama çok kilo almışım farkında olmadan

Arkadaşlarımla bulultuk geçen yemicek misin şimdi diyorlar yok dedim yemin ettim ben
Yemin edecwk kadar kilolu değilsin ki diyorlar 68 i yeni gördüm diyorum yaa o kadar var mısın diyorlar neyse ki aşırı kilomu gösteren biri değilim

Off hiç sormayın saat 11 e kadar sersem gibiydim 1 adet cennet hurması yedim biraz toparladım gece bile etkisi sürdü bende anlamıştım şekerimin düştüğünü

Cuma 80400
Pazartesi 81000
600 grm -
Olabilir canim vazgecme luksunuz yok bikere unutun o kelimeyi lutfen izin vermiyoruz vazgecmenize regl olabilir odem olqbilir fazla kacmis olabilir cumaya kadar eksi ye donucektir ben eminim moral bozmak yok toplayin kendinizi lutfen

Off hiç sormayın saat 11 e kadar sersem gibiydim 1 adet cennet hurması yedim biraz toparladım gece bile etkisi sürdü bende anlamıştım şekerimin düştüğünü
O yuzden az az sık sık yenmesi gerek canim
3 ana ogun 3 ara ogun en sagliklisi
Sen daha once baktirdin mi insuline falan

Gunaydin kizlar oglen olmus kimse bilfirim yapmamis nerdesiniz 4.takimin citirlari ozellikle listedeki panpisler bildiimleriniz haniiii
Hepinize guzel bi hafta diliyorum
Günaydın canım çay Sefası yaparken dalmışım hemen yaptım dün daha azdı ama bugün biraz fazla çıkmış ama eksideyim
Geçmiş olsun canım dikkat et biraz olmadı doktora gidersin benim bir tanıdığım da her yemek yediğinde kan şekeri düşüyordu ilaç kullanıyor şimdi bu ara sürekli oluyorsa dahiliyeye git tahlil sonuçları ile endokrine yönlendirebilir
Çok moralim bozuk nerde hata yaptım anlamıyorum kaçamak bile yapmadım wc sorunum var reglimin son günü ondan mi oldu bunlar bahane değil tabi kilo fazlalığın çıktı vazgeçmeyi bile düşünüyorum
Hayır canım vazgeçme olur mu dün geç saatte meyve yedin yaa o ödem yapmış olabilir bugün su iç ve yeşil çay tüket yarın daha eksi gelirsin canım birde reglden 3 gün sonra en doğru sonuç oluyo takılma rakama sen
Sabah ki kilom 77.5 neden boyle oldu bilemedim ozel gunumle alakalidir insallah
Evet canım kimisinde çok fark ediyor regl dönemi regl bittikten 3 gün sonra doğru sonuç çıkar diyete devam

O yuzden az az sık sık yenmesi gerek canim
3 ana ogun 3 ara ogun en sagliklisi
Sen daha once baktirdin mi insuline falan
Ailemdediyabet var malesef gebelikte bayılmıştı bişey çıkmamıştı iki gündür koşturdum.bi de az yiyince düştü herhalde

Yok canim bi an ümitsizliğe kapıldım ama şimdi iyiyim kendime dikkat edicem ve az az sık sık yemek bana daha iyi geliyor bunu anladım 2 öğün benim modumu dusuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…