Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım yemin etme kesinlikle işe yarar diye düşünüyorum ama beni çok zorlar diye de adım atmamıştım Ayın 13’üne kadar ekmek tatlı pasta börek yemeyeceğim diye yemin ettim bakalım şimdilik sınırlı bir yemin:))
Çok geçmiş olsun bu kuş hastalıklar cok değişik mikroplu soğuk algınlığı diyorlarmış cok yıpratıcı

Olur canim böyle.daha iyi motive oluruz belki bende hergün lesie yapicam
Tamam canım bana uyar yarın ne yapmayı düşünüyorsun ben çocuklar uyanmadan sabahtan yürüyüşe çıkayım diyorum
Cocuklar ne kadar izin verirse canim :))
Ya senin Instagramın mı var ne ben de bakayımÇok merak ediyorum seni Özge:))

İyi yapmışsın canım çok faydasını göreceksin
Şimdi kaç kilosun

Haftaya ilk 3e gireriz inş
Süpersin canım
Feyzoş çok geçmiş olsun canım inş önemli birsey değildir sen dikkat et kendine kilo bir şekilde halledilir

Hoşgeldiniz ilk gün içinde çok güzel menü ve su
Güzel canım
Afiyet olsun canım senin sporlar şahane birde diyete daha dikkat etsen İnan çok çabuk hedefine ulaşacaksın
Canım bugün olmamış pek çok fazla karbonhidrat var bence
Yawrukush Kozmogirl17 stitch tesekkurler hepinize bu aksam bir kacamak yapabilirmiyim firin sutlac yapmistim ondan yiyebilirmiyim
Bence bugün bol karbonhidrat olmuş yarın yersen daha güzel olur ödüle sayar bence kaptan
suyu az içinde açlık hissediyoruz canım bekli ondandır ben gün içinde suyu ne kadar az içersem o kadar kaçamak yapmak istiyorum

Aynen öyle benimde alışkanlığım hiç yok yani susamak beynime gitmiyor sanki bazen dudaklarım çatlıyor yani

Benim daha tam 15 gün olmadı pazartesi olacak 3.5 kilo verdimm

Bende işe yaradı yoksa azıcık ucundan diyip yiyorum ben kiii burada çok azar işitmişimdir kaptanlarım hatırlar aşırı karbonhidrat ve sağlıksız şeyler yiyordum

Cuma menüm
10:00
2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir, 1 tatlı kaşığı tereyağ , naneli zencefil çayı

13:00
Biraz kereviz şapı ile humus yedim
Kesmedi pek

14:30
1 dilim ekmek, 50gr ton balığı

16:00
Zencefilli yeşil çay

18:00
1 bardak süt, 1 yulaflı bar
( bugün karbonhidrat bol oldu )

Su: 1,5-2 litre
Spor: 7000 adım
Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Sen de baya işe yaradı evet valla ben korkuyorum yemine ben atıveririm ağzıma

Kaptanım ben hergün menümü ve sporumu paylaştım
Evet canim biliyorum takipteyim, harikasin, tesekkur ediyorum bu ozenin icin.
2 kez mesaj yazdim gormedin canim, iyi misin sagligin nasil oldu, kuzun nasil oldu?

Canim kalorisi ne kadar biliyorum o krokanlarin onun yerine canin tatli istediginde 1 hurma ya da 1-2 kare bitter cikolata ye..

Cok guzel menu, egzersizlerde harika canim :)

diğer cuma gruplarıyla mi yarışıyoruz, kusura bakmayın sitede yeniyim, bir de mobil uygulaması var mı buranın
Evet canim her cuma sabahi tartilip kilomuzu paylasiyoruz, toplam 9 takim var, butun takimlar cuma gunu birbirleriyle yarisiyor :)

Cok guzel olmus canim :)

Yawrukush Kozmogirl17 stitch tesekkurler hepinize bu aksam bir kacamak yapabilirmiyim firin sutlac yapmistim ondan yiyebilirmiyim
Canim cuma ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla ,tartidan sonra her uyemizin 1 odul ogunu hakki var, yani yiyebilirsin sutlacini :)

Cok guzel canim, seni ayakta alkisliyorum, harikasin...

Humus-kereviz, humus-havucu bende arada yaparim melegim :)
Afiyet olsun guzel bir gun daha olmus :)

Borek ve eristeyi odule sayayim canim , afiyet olsun :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
ciseak77200IA ODUL
Esperanza006ODUL
Elizan-seyma
hega8286
Birikizmeselesi
AppLesma
allymcbeal
Birniyetmeselesi
mifihafa
angelnesss
Gonulmeyvesi SPOR?
Huzurvermeyolunda
nnurc
Melegimkorusun 100M

Kizlar menu ve egzersizlerinizi gunluk olarak yazmayi unutmayin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…