Olur tabiki canim, haftaya listeye dahil olacksin, istedigin kiloyu hedef secebilirsin :)Acaba hedef kilomu değiştirebilir miyim birden çok düşük kilo söyledim bari kademeli olarak düşseydim
Seni dusunuyordum canim bende yapmax bole seyler diye okadar yogunlukta normal tabi unutman eeee tabi liste biraz etkilendi ama haftaya gizel bi eksiyle telafi edersin artikKızlar tamamen unuttum kilo bildiriminiçok çok çok özür dilerim. Kilom en son sabitti.
64.3eşyalar yükleniyor yarın gidecek yeni eve kızların karneleri derken beyin terk. Çok özür dilerim umarım benim yüzümden olumsuzluk oluşmaz.
Canım acaba akşamları mi yiyorsun, belki metabolizman falan yavaştır, bu hafta daha çok dikkat etmeye çalış belki güzel sonuç alırsın, kilon kaçtı ?Kızlar kendimimi kandırıyorum acaba 2 ay olmuş giden 3 kilo çok az ya
arkadaşlarım burada akupunktura başladı kim gittiyse daha ilk haftalardan 5 kilo 6 kilo verdi.hadi dedim bende gideyim. bende ilk hafta 1750 gram gitti.sakın bırakma bence o gidenler kalıcı olarak gittiler senden.hızlı verince hızlı alınıyor.Kızlar kendimimi kandırıyorum acaba 2 ay olmuş giden 3 kilo çok az ya
Kilom 67.300Canım acaba akşamları mi yiyorsun, belki metabolizman falan yavaştır, bu hafta daha çok dikkat etmeye çalış belki güzel sonuç alırsın, kilon kaçtı ?
Akupunkturu bende duymuştum pilatese yazıldım bendearkadaşlarım burada akupunktura başladı kim gittiyse daha ilk haftalardan 5 kilo 6 kilo verdi.hadi dedim bende gideyim. bende ilk hafta 1750 gram gitti.sakın bırakma bence o gidenler kalıcı olarak gittiler senden.hızlı verince hızlı alınıyor.
Olur tabiki canim, haftaya listeye dahil olacksin, istedigin kiloyu hedef secebilirsin :)
Selammm İkiz büyütmek nasıl ? benim de 3,5aylık bebekleri var Sizinkiler büyümüş galiba karne aldıklarına göreKızlar tamamen unuttum kilo bildiriminiçok çok çok özür dilerim. Kilom en son sabitti.
64.3eşyalar yükleniyor yarın gidecek yeni eve kızların karneleri derken beyin terk. Çok özür dilerim umarım benim yüzümden olumsuzluk oluşmaz.
İyi akşamlar kızlar
Sabah: haşlanmış patates, çay
ara öğün: Türk kahvesi
öğle: 2 sıkım mercimek köftesi,2 adet pankek, 1 lahana sarması
ara öğün: sade soda, yeşil elma
akşam: haşlanmış patates, bol salata, 1 kase yoğurt
yeni haftaya bakalım inşallah yine kilo veririm
Tebrikler canim.
Tebrikler canim.Günaydınlar kızlar @allymcbeal
Geçen hafta 77,40
Bu hafta 76,40
Fark 1 kg
Yüzde: %1.29
hafta içerisinde keşke fazla yememiş olsaydım çok üzüldüm daha fazla veririm diye bekliyordum
6 li rakamlar gorunmus Nurcum :)Gunaydin herkese
Insallah herkesten eksili sonuclar gelir bugun
Gecen hafta:70.1
Guncel:69.7
Fark:400 gram
Yuzde 0.57
Ahh canim hic izne ayrilmak istedigini konusmamistik, bugun bir okudum cok uzuldum...Günaydın hanımlar
Geçen hafta: 63,8
Bu hafta: 63,5
F: -300gr
Yüzde: %0,47
Yawrukush özgecim ben bu bildirimle birlikte izne ayrılmak istiyorum canım
Tebrikler Deryacim.Gunaydin kizlar, bu haftaki kilo bildiririmim:
Gecen hafta: 68,5
Bugun: 68
Fark: 0,5
Yuzde: 0,73%
Yawrukush Kozmogirl17 @stitch Birikizmeselesi
300 gr da olsa eksisin ya muhim olan o.Selam kızlar
birniyetmeselesi ben senin kadar veremedim canımm zaten geri aldığım kiloyu vermişim ancak (
Gecen hafta: 56.7
Bu hafta : 56.4
Fark : 300 gram
Fark % : %0.5
@stitchYawrukush @Kozmogirl17
Cok guzel kilo vermissiniz, kilonuzuda guncelledik :)17 ocak 2020 ölçümlerim
Başlangıç :73.6 kg
Geçen hafta :72.5 kg
Bugün :72.1 kg
Fark :400gr
@GonulmeyvesiYawrukush Kozmogirl17 @stitch
Eki Görüntüle 2577694 Eki Görüntüle 2577696 Eki Görüntüle 2577697
400 gr vermiş gibi görünsemde geçen haftaya göre kas ağırlığımı protein ve su oranımı arttırmışım.bu nedenle mutsuz olmadım
Tebrikler canim.Merhaba kızlar tartıldım çokkk sevinçliyim
Geçen hafta 68.400
Bu hafta 67.300
Fark 1.100
Yüzde 1.6
Evet doktora gidince bir suru sey cikiyor gercekten..çok geçmiş olsun hayatın içindeki kadınlar aile ev malesef dıştan iyi görünsede içi çürüyor.ben o yüzden pek doktara gitmem bilmemek en güzeli.
çok güzel canım.aradaki fark müthiş.
daha ne istiyorsun 1 kg az mı canım? az olsun öz olsun.
ya beni mutlu eden bir rakam çünkü bende 400 gr verebildim.
güzel fark olmuş tebrikler.
ah canım ne kalmış ki kilon 56 kilo zaten harika eee 300 gr da vermişsin.hani bende 56,4 olsam
Gecen cuma 75.500
Bugun 75.600
Fark +100
Canim takimimiz 6. oldu bu hafta , sende sadece 100 gr arti ile gelmissin, uzme kendini...sanirim nescafe bana iyi gelmiyor. Birde ozel gunum yaklasiyor ondan da olabilir diye dusunuyorum. Yas da malum 45 olunca daha zor gidiyor demek. Bu hafta arti ciktigim icin uzuldum takim icin iyi olmadi. İnsallah arkadaslarin verdigi kilolar takimi ilk uce girmesini saglar. Yoksa daha cok uzulecegim .
Tebrikler canim.Günaydın hanımlar
Geçen cuma 78.800
Bu hafta 78.000
Fark 800
Yüzde 1.01
Yawrukush
Melegimkorusun
Kozmogirl17
@stitch
Canim turkiyeye gidene kadar liste disinda takil biizmle..Yawrukush canım geçmiş olsun sağlığımızı ihmal etmemek gerek inş iyi haberlerle gelirsin ben de Salı kan tahlili vermiştim bugün gidip sonuçlarımı alacağım. Canım bir de ben izine çıkmak istiyorum Ocak sonuna kadar bir daha tartılmak istemiyorum aklım sürekli tartı da böyle olunca vücut stres yapıyormuş ben yine sağlıklı beslenmeye devam edeceğim ama tartılmayacağım o yüzden izne ayrılayım Şubat 15 e kadar ne kadar verirsem kar Türkiye tatili öncesi
Canim feyzos haftaya listeye girebiliyorsun,haftaya aramiza bekliyoruz :))
Ellerine saglik Ozlemim..*** 4. Takım 657. Etap ***
haeshin (64.3///%)
DeryaOnDiet (68.5/68/0.5/%0.73)
Melegimkorusun (63.8/63.5/0.3/%0.47) izne ayrilmak istiyor
stitch (67.0///%)
ciseak77 (78.0///%) izne ayrilmak istiyor
nnurc (70.1/69.7/0.3/%0.57)
angelnesss (76.4/75.5/0.9/%1.18)
AppLesma (78.8/78/0.8/%1.01)
Esperenza006 (78.3///%) gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2ye bolundu
mifihafa (75.5/75.6/+0.1/-%0.13)
4. Takım ortalaması:
***Citir mi Citirlar 657. Etap***
fyzanur (63.7/62.7/1/%1.57) 655. etapta saglik sebebiyle 63.0kg ile izne ayrildi
allymcbeal (56.1/56.4/+0.3/-%0.53) Yeni uye, baslangic tarihi: 31.10.19, baslangic kilosu:59.0, hedef:51
Elizan-seyma (68.4/67.3/1.1/%1.6) 510. Etapta 64kg ile izne ayrilan uye geri dondu 17.11.19, hedef 60
Huzurvermeyolunda (74.4///%) 650. etapta 74.4kg ile bildirimsiz izne ayrildi.
Gonulmeyvesi (69.3///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Birikizmeselesi (84.9///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 03.01.20, baslangic kilosu:92, hedef:60
Birniyetmeselesi (77.4/76.4/1/%1.29) Yeni uye, baslangic tarihi: 03.01.20 , baslangic kilosu:78.7, hedef:60
Ceyda76 (72.5/72.1/0.4/%0.55) Yeni uye, baslangic tarihi: 08.01.20 , baslangic kilosu:73.6, hedef:63
Ponki12 (93.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 10.01.20 , baslangic kilosu:93.1, hedef:65
Tamam canim hedefine karar ver, yaz buradan, ben listemizi guncelleyeyim :)tamam listede daha olabilecek ve hırslandıracakgerçekçi bir hedef yazmak isterim
Selammm İkiz büyütmek nasıl ? benim de 3,5aylık bebekleri var Sizinkiler büyümüş galiba karne aldıklarına göre
Güzel bir menü
Evet canim yilda 1 ya da istersen 2 kez check up yapiliyor burada ve her seye bakiliyor.Ne guzel herseye bakmislar. Ben hamileyken bile gittigimde bakmadan d vitamini vermisti, bu ulkede herkeste var zaten d vitamini eksikligi demistidizlerim cok agriyor diyorum birsey yapmiyorlar, bedava saglik sisteminin de kotu tarafi bu, onemli diye dusunmezlerse salliyorlar, belki kendiliginden gecer diye
Gecmis olsun Ozgecim. Diger sonuclarin da temiz cikar insallah
Canim egzersiz yapmalisin, bacagini agritmayacak egzersizlere yonel bu hafta..Kizlar ben arti ciktim kusura bakmayin. Ozgecim ve esim mificim sizden de ozur dilerim, bu hafta daha da dikkat edicem
Gecen hafta 67.0
Bu hafta 67.4
Fark +400
Yuzde %0.60
Tesekkur ederiz bu guzel bilgiler icin :)Zencefilli Su Nasıl Hazırlanır?
Malzemeler
Hazırlanışı
- 6 su bardağı su (1.5 litre)
- 5 yemek kaşığı rendelenmiş zencefil (50 gram)
- 2 adet limonun suyu
En iyi sonuçları almak için, her gün zencefilli su içmenizi öneririz. Ancak etkilerini görmenin biraz zaman alacağını unutmayın. Biraz sabırlı olmanızda fayda var.
- Suyu ısıtın. Su kaynadığı zaman zencefilleri içine atın.
- Bir veya iki dakika boyunca kaynamasına izin verin, sonra ocaktan alın.
- 10 dakika boyunca dinlendirin.
- Karışımı süzün ardından limon suyunu ekleyin ve için.
- Aç karnına içmenizi tavsiye ederiz.
Sabah ilk iş zencefilli suyunuzu içmenizi tavsiye ederiz. Günün farklı bir saatinde içmek isterseniz, bir termosa koyabilirsiniz. Böylece özelliklerini kaybetmez, siz de istediğiniz zaman içebilirsiniz.
İçmeniz gereken zencefilli su miktarıyla ilgili bir sınır yoktur. Bu yüzden kendinize göre ölçülü ve uygun bir miktar belirleyebilirsiniz.
Kesin olan bir şey varsa o da bu karışımın kilo vermeniz için yardım eden bir içecekten çok daha fazlası olduğudur. Bu tarif aynı zamanda vücudunuz için oldukça yararlı olan besleyici bir takviye niteliğindedir.
Zencefilli suyu günlük beslenme rutininize eklemekten çekinmeyin. Çünkü bu tarif aynı zamanda vücudunuzun tüm fonksiyonlarını dengeleyip optimize eden kapsamlı, iyileştirici bir yöntem olma özelliği de taşır.
Pul Biberli Yoğurt tarifi
Fazlalık kilolarından şikayetçi olan kimselerin zayıflamak uğruna denedi çeşitli kür ya da diyet listelerinde uzmanlar tarafından önerilen yoğurt, kalsiyum bakımından Göbek eritmek için pul biberli yoğurt tarifi, faydalı olmasının yanı sıra gün içerisinde uzun süreli açlık hissettirmemesi nedeniyle favori besin kaynakları arasında!
MALZEMELER:
Yarım limon suyu
3 Yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
1 çay kaşığı pul biber
YAPILIŞI VE UYGULANIŞI: - Yukarıda bahsedilen malzemeler kaseye ekleyip güzelce karıştırın. - Gece uyumadan 30 dakika önce pul biberli yoğurt kürünü tüketin. Bu karışımı yedikten sonra ağzınıza hiçbir şey koymayın. 14 gün boyunca tükettikten sonra göbeğinizin indiğini göreceksiniz.
Harika bir eksi :)Kg bildirimi yapıyorum
geçen haftaki kilom 84.9
Şuan 83.9
Verilen kg fark : 1000gr
Yüzde : 1,55Eki Görüntüle 2577897
Egzersiz ya da hic ev isi var mi canim?Sabah
az sucuklu yumurta 4 zeytin domates salatalik marul 3 dilim kizarmis ekmek cay
Ara
yesilcay yarim kucuk portakal 1 kucuk elma
Aksam
6 kasik makarna 4 kasik ispanak 3 kasik yogurt sirkeli pancar
Ara turk kahvesi
Ara 1 ceviz 1 hurma yesilcay
Canim az degil , boyle motivasyonunu kaybetmeden devam et.Kızlar kendimimi kandırıyorum acaba 2 ay olmuş giden 3 kilo çok az ya
Menuyu odule sayayim canim, hic egzersiz yada ev isi yaptin mi bugun?İyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar kızlar
pilates güzel bir seçim olmuş.ilk bir hafta ağrıların çok olacak sakın pes etme.sonra herşey kolaylaşıyor.Akupunkturu bende duymuştum pilatese yazıldım bende
Hem uyuyamamissin canim, hem bir suru temizlik ve misafir hazirligiyla ugrasmissin..Iyi aksamlar hanımlar
Bu gece hiç uyuyamadım 5 gibi ağrı kesici içince uyumuşum bütün gün evde temizlik yaptım yarın yatılı misafirim gelicek 2 gün kalıp gidicek menüme gelince
Sabah
1230
1 yum az kaşarlı tereyağlı omlet
1 dilim ekmek az peynir
1900
1 tbk etli k fasulye
Bol tuzsuz salata
3 kaşık yoğurt
2 litre su
3 mil leslie
Şuanlık hedef 70 daha sonra 60 olacak . Şuan 14 kg vermek yanı hedefım saol kaptaaannTamam canim hedefine karar ver, yaz buradan, ben listemizi guncelleyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?