Geçmiş olsunGuzel arkadaslarim bugun ve hafta sonu odul ogunu yapmamaya gayret edelim.
Takimimiz gecen hafta 7. bu haftada 6. oldu.
1 adet cezamiz duruyor, o sebeple bu hafta menulerimize, egzersizimize cook dikkat edelim.
Gec vakit es yarismamizin sonuclarini aciklayacagim.
Onumuzdeki hafta icin es yarismasi degil de, puanli spor yarismasi yapacagiz, detaylari sizlere aciklayacagim.
birniyetmeselesi , Birikizmeselesi kizlar haftaya cuma iki haftalik sureniz doluyor, esas listeye girebileceksiniz guzel bir eksi ile listemize girmek icin elinizden geleni yapin olur mu?
@fyzanur canim haftaya sende listeye donuyorsun..
@Ponki12 ,milkk kizlar sizlerinde takima daha cok katilimlarinizi bekliyoruz.
BeğendimBugunku menum
09:30 - 1 krep, 2 dilim peynir, 6 zeytin, taze biber, 1 bardak taze meyve-sebze suyu.
ara: az sutlu kahve.
13:00 - 1 kase sebzeli tavuklu corba, 1 bardak ayran, 1 kase salata.
18:00- 2 dilim pizza, 1 bardak ayran.
su: 2,5 lt
Spor: 30 dakika kosu bandinda tempolu yuruyus
1 saat tabata
Yawrukush Kozmogirl17 stitch Birikizmeselesi
geçmiş olsunIyi geceler
Çok sukur isim yeni bitti bende bittim.agri kesici içtim uyumaya calısıcam hepinize allah rahatlık versin
HarikaGünaydın hanımlar
Geçen cuma 78.800
Bu hafta 78.000
Fark 800
Yüzde 1.01
Yawrukush
Melegimkorusun
Kozmogirl17
stitch
Cok guzel bilgiler tesekkurler canimZencefilli Su Nasıl Hazırlanır?
Malzemeler
Hazırlanışı
- 6 su bardağı su (1.5 litre)
- 5 yemek kaşığı rendelenmiş zencefil (50 gram)
- 2 adet limonun suyu
En iyi sonuçları almak için, her gün zencefilli su içmenizi öneririz. Ancak etkilerini görmenin biraz zaman alacağını unutmayın. Biraz sabırlı olmanızda fayda var.
- Suyu ısıtın. Su kaynadığı zaman zencefilleri içine atın.
- Bir veya iki dakika boyunca kaynamasına izin verin, sonra ocaktan alın.
- 10 dakika boyunca dinlendirin.
- Karışımı süzün ardından limon suyunu ekleyin ve için.
- Aç karnına içmenizi tavsiye ederiz.
Sabah ilk iş zencefilli suyunuzu içmenizi tavsiye ederiz. Günün farklı bir saatinde içmek isterseniz, bir termosa koyabilirsiniz. Böylece özelliklerini kaybetmez, siz de istediğiniz zaman içebilirsiniz.
İçmeniz gereken zencefilli su miktarıyla ilgili bir sınır yoktur. Bu yüzden kendinize göre ölçülü ve uygun bir miktar belirleyebilirsiniz.
Kesin olan bir şey varsa o da bu karışımın kilo vermeniz için yardım eden bir içecekten çok daha fazlası olduğudur. Bu tarif aynı zamanda vücudunuz için oldukça yararlı olan besleyici bir takviye niteliğindedir.
Zencefilli suyu günlük beslenme rutininize eklemekten çekinmeyin. Çünkü bu tarif aynı zamanda vücudunuzun tüm fonksiyonlarını dengeleyip optimize eden kapsamlı, iyileştirici bir yöntem olma özelliği de taşır.
Fazlalık kilolarından şikayetçi olan kimselerin zayıflamak uğruna denedi çeşitli kür ya da diyet listelerinde uzmanlar tarafından önerilen yoğurt, kalsiyum bakımından Göbek eritmek için pul biberli yoğurt tarifi, faydalı olmasının yanı sıra gün içerisinde uzun süreli açlık hissettirmemesi nedeniyle favori besin kaynakları arasında!
Pul Biberli Yoğurt tarifi
MALZEMELER:
Yarım limon suyu
3 Yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
1 çay kaşığı pul biber
YAPILIŞI VE UYGULANIŞI: - Yukarıda bahsedilen malzemeler kaseye ekleyip güzelce karıştırın. - Gece uyumadan 30 dakika önce pul biberli yoğurt kürünü tüketin. Bu karışımı yedikten sonra ağzınıza hiçbir şey koymayın. 14 gün boyunca tükettikten sonra göbeğinizin indiğini göreceksiniz.
Makarna biraz fazla geldi aksam ki bana canim.Sabah
az sucuklu yumurta 4 zeytin domates salatalik marul 3 dilim kizarmis ekmek cay
Ara
yesilcay yarim kucuk portakal 1 kucuk elma
Aksam
6 kasik makarna 4 kasik ispanak 3 kasik yogurt sirkeli pancar
Ara turk kahvesi
Ara 1 ceviz 1 hurma yesilcay
Aaa yetismissin kuzum sen ben saate bakmadan bu yorumu yapmistimSeni dusunuyordum canim bende yapmax bole seyler diye okadar yogunlukta normal tabi unutman eeee tabi liste biraz etkilendi ama haftaya gizel bi eksiyle telafi edersin artik
Kolay gelsin buarada cidden zor tasinma isleri
Hic vermemekten iyi canim 3 kiloda az degil 4 kilo olsaydi belki daha guzel olurdu ama buna da sukur benceKızlar kendimimi kandırıyorum acaba 2 ay olmuş giden 3 kilo çok az ya
Canim patates haslanmista olsa diyette pek onerilmiyor biraz fazla geldi gozume o yuzdenİyi akşamlar kızlar
Sabah: haşlanmış patates, çay
ara öğün: Türk kahvesi
öğle: 2 sıkım mercimek köftesi,2 adet pankek, 1 lahana sarması
ara öğün: sade soda, yeşil elma
akşam: haşlanmış patates, bol salata, 1 kase yoğurt
yeni haftaya bakalım inşallah yine kilo veririm
Tebrikler canim.
Tebrikler canim.
6 li rakamlar gorunmus Nurcum :)
Ahh canim hic izne ayrilmak istedigini konusmamistik, bugun bir okudum cok uzuldum...
Ama bizi birakmak yok ona gore...
Tebrikler Deryacim.
300 gr da olsa eksisin ya muhim olan o.
Cok guzel kilo vermissiniz, kilonuzuda guncelledik :)
Tebrikler canim.
Evet doktora gidince bir suru sey cikiyor gercekten..
Canim takimimiz 6. oldu bu hafta , sende sadece 100 gr arti ile gelmissin, uzme kendini...
Tebrikler canim.
Canim turkiyeye gidene kadar liste disinda takil biizmle..
Izne ayirdim seni..
Aldin mi kan sonuclarini?
Canim feyzos haftaya listeye girebiliyorsun,haftaya aramiza bekliyoruz :))
Ellerine saglik Ozlemim..
Hem temizlik hem spor hem hazirlik msallah canim gecmis olsunIyi aksamlar hanımlar
Bu gece hiç uyuyamadım 5 gibi ağrı kesici içince uyumuşum bütün gün evde temizlik yaptım yarın yatılı misafirim gelicek 2 gün kalıp gidicek menüme gelince
Sabah
1230
1 yum az kaşarlı tereyağlı omlet
1 dilim ekmek az peynir
1900
1 tbk etli k fasulye
Bol tuzsuz salata
3 kaşık yoğurt
2 litre su
3 mil leslie
Oooo oduller iptalmis kizlar kimse odul yapmasin sakınGuzel arkadaslarim bugun ve hafta sonu odul ogunu yapmamaya gayret edelim.
Takimimiz gecen hafta 7. bu haftada 6. oldu.
1 adet cezamiz duruyor, o sebeple bu hafta menulerimize, egzersizimize cook dikkat edelim.
Gec vakit es yarismamizin sonuclarini aciklayacagim.
Onumuzdeki hafta icin es yarismasi degil de, puanli spor yarismasi yapacagiz, detaylari sizlere aciklayacagim.
birniyetmeselesi , Birikizmeselesi kizlar haftaya cuma iki haftalik sureniz doluyor, esas listeye girebileceksiniz guzel bir eksi ile listemize girmek icin elinizden geleni yapin olur mu?
@fyzanur canim haftaya sende listeye donuyorsun..
@Ponki12 ,milkk kizlar sizlerinde takima daha cok katilimlarinizi bekliyoruz.
Harikasinnbende genel duyuru yapmıştım şimdi
Cerez cok degil ise guzwl menun17 Ocak cuma menüm
Sabah Melemen bir parça ekmek , peynir
ara :sütlü sade neskafe
öğle 2mandalin 1portakal 1elma
akşam :sulu köfte 1biber dolması salata az ekmek
arA : çerezçay :i
Su 2,250 lt
spor yarım saat ev işi
Yawrukush DeryaOnDiet stitch Kozmogirl17
Herkese bol eksiler diliyorum arkadaşlar
Bugunku menum
09:30 - 1 krep, 2 dilim peynir, 6 zeytin, taze biber, 1 bardak taze meyve-sebze suyu.
ara: az sutlu kahve.
13:00 - 1 kase sebzeli tavuklu corba, 1 bardak ayran, 1 kase salata.
18:00- 2 dilim pizza, 1 bardak ayran.
su: 2,5 lt
Spor: 30 dakika kosu bandinda tempolu yuruyus
1 saat tabata
Yawrukush Kozmogirl17 stitch Birikizmeselesi
anlamadım nasıl bu kadar seviye patlatmış diğer takımlar.ben baktığımda hiç öyle uçuk farklar yoktu .üzüldümGunaydin kizlar mutlu haftasonlari herkese odullerinizi bugun yaparsaniz harika olurr bu cumaya ilk 3 e girelim
haşlanmış olduğu için sıkıntı olmaz diye düşündüm, demek ki yanlış biliyormuşum yemeyeyim artıkHarika
Cok guzel bilgiler tesekkurler canim
Makarna biraz fazla geldi aksam ki bana canim.
Aaa yetismissin kuzum sen ben saate bakmadan bu yorumu yapmistimhaeshin
Hic vermemekten iyi canim 3 kiloda az degil 4 kilo olsaydi belki daha guzel olurdu ama buna da sukur bence
Canim patates haslanmista olsa diyette pek onerilmiyor biraz fazla geldi gozume o yuzden
Hem temizlik hem spor hem hazirlik msallah canim gecmis olsun
Oooo oduller iptalmis kizlar kimse odul yapmasin sakın
Harikasinn
Cerez cok degil ise guzwl menun
Evet son anda belki bildirim yapanlar olmustur yada bizdede oluyor son dakika takima eklemeler yapiliyor bizde bildirim yapmayan arkadaslar vardi eksi gelenller vardi dusuktu ortalamamiz malesefanlamadım nasıl bu kadar seviye patlatmış diğer takımlar.ben baktığımda hiç öyle uçuk farklar yoktu .üzüldüm
çok fazla ilerlemeden dur demek lazım. ben karabuğday nedir bilemedim?Nasil geciyor cumartesi kizlar benim kilolarda aldi basini gidiyor gerimi donsem napsam hastalikta kesilen istahim oyle bir geri dondu ki dur durak bilmiyor karabugdayami geri donsem napsam
| İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| Deryaondiet | ODUL | ||||||
| Stitch | 10DKY MUAF | ||||||
| Elizan-seyma | |||||||
| Ceyda76 | |||||||
| Selinn-34 | |||||||
| Birikizmeselesi | |||||||
| AppLesma | |||||||
| allymcbeal | |||||||
| Birniyetmeselesi | 15DK Y | ODUL | |||||
| mifihafa | |||||||
| angelnesss | |||||||
| Gonulmeyvesi | MUAF | ||||||
| nnurc | |||||||
| Melegimkorusun |
Eline sağlık kaptanTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet ODUL Stitch 10DKY MUAF Elizan-seyma Ceyda76 Selinn-34 MUAF MUAF MUAF Birikizmeselesi AppLesma MUAF allymcbeal Birniyetmeselesi 15DK Y ODUL mifihafa angelnesss Gonulmeyvesi MUAF MUAF nnurc 10DK Y Melegimkorusun
Sabah ilk olarak
Aksamdan suya ceviz koymustum onu ictim cevizi de yedim
9.30
1 ispanakli gozleme 4 zeytin az peynir domates salatalik cay
12.00 yesilcay
14.30
5 kasik az peynir li makarna 3 kasik ispanak 2 kasik yogurt 3 parca sirkeli pancar
16.30
5 adet kara lahana sarma etli
17.20 yesilcay
Su 1.5lt icmeye devam
Spor bel egzersizi
Suguat 10*4
Gunluk ev isi
Yawrukush
ya nasıl mutlu oldum. annem memleketten badem ezmesi yollamıştı.hemde bugün elime ulaştı.TAKIM ICI ESLESTIRME YARISMAMIZIN SONUCLARI
1. Gonulmeyvesi & CEYDOS ----> % 3.53
2. Monica_ & angelnesss ---->% 1.75
3. DeryaOnDiet & Birikizmeselesi ----> %1.68
4.Melegimkorusun & AppLesma ----> %1.49
5. A allymcbeal &birniyetmeselesi ----> %0.76
6.stitch & mifihafa ----> %-0.73
Kilo vermek icin emek veren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
1. olan arkadaslarimiziGonulmeyvesi ve CEYDOS 'i kutluyor, kestane ya da diledikleri bir tatli odullerini afiyetle yemelerini diliyorum.
Rica ederim canim :)Eline sağlık kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?