Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun
Teşekkürler

Beğendim
Iyi geceler
Çok sukur isim yeni bitti bende bittim.agri kesici içtim uyumaya calısıcam hepinize allah rahatlık versin
geçmiş olsun

Günaydın hanımlar
Geçen cuma 78.800
Bu hafta 78.000
Fark 800
Yüzde 1.01
Yawrukush
Melegimkorusun
Kozmogirl17
stitch
Harika
Cok guzel bilgiler tesekkurler canim
Sabah
az sucuklu yumurta 4 zeytin domates salatalik marul 3 dilim kizarmis ekmek cay
Ara
yesilcay yarim kucuk portakal 1 kucuk elma
Aksam
6 kasik makarna 4 kasik ispanak 3 kasik yogurt sirkeli pancar
Ara turk kahvesi
Ara 1 ceviz 1 hurma yesilcay
Makarna biraz fazla geldi aksam ki bana canim.
Seni dusunuyordum canim bende yapmax bole seyler diye okadar yogunlukta normal tabi unutman eeee tabi liste biraz etkilendi ama haftaya gizel bi eksiyle telafi edersin artik
Kolay gelsin buarada cidden zor tasinma isleri
Aaa yetismissin kuzum sen ben saate bakmadan bu yorumu yapmistim haeshin
Kızlar kendimimi kandırıyorum acaba 2 ay olmuş giden 3 kilo çok az ya
Hic vermemekten iyi canim 3 kiloda az degil 4 kilo olsaydi belki daha guzel olurdu ama buna da sukur bence
Canim patates haslanmista olsa diyette pek onerilmiyor biraz fazla geldi gozume o yuzden

Hem temizlik hem spor hem hazirlik msallah canim gecmis olsun
Oooo oduller iptalmis kizlar kimse odul yapmasin sakın

bende genel duyuru yapmıştım şimdi
Harikasinn
Cerez cok degil ise guzwl menun

17 ocak 2020 menüm

10:40 = 2 haşlanmış yumurta + peynir
13:00 = pilates 75 dk + 20x1 squat
17:00 = tylol 1 bardak arkası uyku
19:45 = 2 haşlanmış yumurta + 1parça peynir + 2 ısırık hotdog
00:30 = yoğurt kürü
su : 2450 ml su 2100 ml si zencefilli

haşlanmış olduğu için sıkıntı olmaz diye düşündüm, demek ki yanlış biliyormuşum yemeyeyim artık teşekkür ederim

anlamadım nasıl bu kadar seviye patlatmış diğer takımlar.ben baktığımda hiç öyle uçuk farklar yoktu .üzüldüm
Evet son anda belki bildirim yapanlar olmustur yada bizdede oluyor son dakika takima eklemeler yapiliyor bizde bildirim yapmayan arkadaslar vardi eksi gelenller vardi dusuktu ortalamamiz malesef

Nasil geciyor cumartesi kizlar benim kilolarda aldi basini gidiyor gerimi donsem napsam hastalikta kesilen istahim oyle bir geri dondu ki dur durak bilmiyor karabugdayami geri donsem napsam

Sabah ilk olarak
Aksamdan suya ceviz koymustum onu ictim cevizi de yedim
9.30
1 ispanakli gozleme 4 zeytin az peynir domates salatalik cay
12.00 yesilcay
14.30
5 kasik az peynir li makarna 3 kasik ispanak 2 kasik yogurt 3 parca sirkeli pancar
16.30
5 adet kara lahana sarma etli
17.20 yesilcay
Su 1.5lt icmeye devam
Spor bel egzersizi
Suguat 10*4
Gunluk ev isi
Yawrukush

Selamlar kizlar nasilsiniz, guzel bir hafta sonu diliyorum herkese.
Dun aksam esim arkadaslariyla cikti, bizde annemle cocuklarin pesinde 4 donduk o yuzden onlari uyuturken uyuyup kalmisim:)
Aslinda farketmeden esim cocuklar konusunda aksamlari epey yardimci oluyormus :)
Simdi hemen es yarismasinin sonuclarini yapayim..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet ODUL
Stitch10DKY MUAF
Elizan-seyma
Ceyda76
Selinn-34 MUAFMUAFMUAF
Birikizmeselesi
AppLesmaMUAF
allymcbeal
Birniyetmeselesi15DK Y ODUL
mifihafa
angelnesss
GonulmeyvesiMUAFMUAF
nnurc10DK Y
Melegimkorusun

Eline sağlık kaptan

olmadı sabah gözleme kocaman bir yufka demek.öğlen yine karbonhidrat almışsın .akşam lahana sarması yine pirinç veya bulgurludur yine karbonhidrat. mifihafa cızzzz bunlar kızma bana

ya nasıl mutlu oldum. annem memleketten badem ezmesi yollamıştı.hemde bugün elime ulaştı.

Gonulmeyvesi neredesin .başarının %80'i senin koş koş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…