Canım benim doğumum epidural sezeryan oldu doktor ameliyat sonrasında rahimde bile yağ var of kilolar demişti nasil verilecek demisti yani yağın girmediği vücut yokYumurtalıklarda yağ bağlıyor demek vay bee
Ay inşallah canım eşim yaa yerleşme olabilir mi bu ne dersin daha çok erken değil mi 9 günde belli olur mu acaba ?
Aklıma getirmeden edemiyorum aklıma sa başka sebep gelmiyor açıkçası
Çok heyecanlıyım
tebrik ederim :)
merhaba takıma yeni gelmişssin hoşgelmişsin .bende 3 haftadır izindeydin dönüş yaptım ismim feyza ,30 yaşındayım. çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim :)Günaydınlar kızlar @allymcbeal
Geçen hafta 77,40
Bu hafta 76,40
Fark 1 kg
Yüzde: %1.29
hafta içerisinde keşke fazla yememiş olsaydım çok üzüldüm daha fazla veririm diye bekliyordum
tebrik ederim :)Gunaydin herkese
Insallah herkesten eksili sonuclar gelir bugun
Gecen hafta:70.1
Guncel:69.7
Fark:400 gram
Yuzde 0.57
tebrik ederim canım :)neden izine ayrılmak istiyosun ben geldim sen gittin üzüldüm .Günaydın hanımlar
Geçen hafta: 63,8
Bu hafta: 63,5
F: -300gr
Yüzde: %0,47
@Yawrukush özgecim ben bu bildirimle birlikte izne ayrılmak istiyorum canım
tebrik ederim deryacım,sabitlerden kurtulup eksilere geçmişsin:)Gunaydin kizlar, bu haftaki kilo bildiririmim:
Gecen hafta: 68,5
Bugun: 68
Fark: 0,5
Yuzde: 0,73%
@YawrukushKozmogirl17 @stitch @Birikizmeselesi
tebrik ederim . üzülme kız aldığını vermekte önemli .haftaya da daha da eksi gelirsin .Selam kızlar
birniyetmeselesi ben senin kadar veremedim canımm zaten geri aldığım kiloyu vermişim ancak (
Gecen hafta: 56.7
Bu hafta : 56.4
Fark : 300 gram
Fark % : %0.5
@stitch @Yawrukush@Kozmogirl17
tebrik ederim, vucut şekillenincede kilo vermiş gibi duruyor kas ağırlığının artması güzel olmuş :) takımımıza yeni gelmişsin . ben 3 hafta izindeydim yeni döndüm .ismim feyza,30 yaşındayım,birlikte hefefimize ulaşırız umarım :)17 ocak 2020 ölçümlerim
Başlangıç :73.6 kg
Geçen hafta :72.5 kg
Bugün :72.1 kg
Fark :400gr
Gonulmeyvesi @Yawrukush Kozmogirl17 @stitch
Eki Görüntüle 2577694 Eki Görüntüle 2577696 Eki Görüntüle 2577697
400 gr vermiş gibi görünsemde geçen haftaya göre kas ağırlığımı protein ve su oranımı arttırmışım.bu nedenle mutsuz olmadım
ooooooo muhteşem bir eksi , gözlerim fal taşı gibi açıldı:) tebrik ederim :)Merhaba kızlar tartıldım çokkk sevinçliyim
Geçen hafta 68.400
Bu hafta 67.300
Fark 1.100
Yüzde 1.6
neden öyle oldu kiGecen cuma 75.500
Bugun 75.600
Fark +100
çok güzel bir eksi ,tebrik ederim :)Günaydın hanımlar
Geçen cuma 78.800
Bu hafta 78.000
Fark 800
Yüzde 1.01
@Yawrukush
Melegimkorusun
Kozmogirl17
@stitch
türkiyede hangi şehire geliyosun canım :)@Yawrukush canım geçmiş olsun sağlığımızı ihmal etmemek gerek inş iyi haberlerle gelirsin ben de Salı kan tahlili vermiştim bugün gidip sonuçlarımı alacağım. Canım bir de ben izine çıkmak istiyorum Ocak sonuna kadar bir daha tartılmak istemiyorum aklım sürekli tartı daböyle olunca vücut stres yapıyormuş ben yine sağlıklı beslenmeye devam edeceğim ama tartılmayacağım o yüzden izne ayrılayım Şubat 15 e kadar ne kadar verirsem kar Türkiye tatili öncesi
Günaydınlar, hoşgeldiniz tekrar, biraz dikkat edip spor yaparsanız hemencik gider. Üzmeyin kendiniziGünaydın kızlar nasılsınız ? Cuma günü 62.7 idim bu sabah 63.3 çıktımkardeşimin eliptiğine yükleneceğim bugün 50 leri göremedim hala . az daha uyuyumda geçmişi öyle okuyayım :)
[/QUOTE]Sinavlarinda basarilar guzel hamis
Ahhh o kacamaklarr
Tavuk gogsu dedigin tatlimi normal bildigimiz tavukmu deryacim gecmis olsun bu arada
Nasil oldun canim
Kabak tatlisina ragmen menun guzel canim
Menun guzel azda olsa harekette var begendim
Guzel canim
Biber dolmasi cok kalorili oldugu icin ufakta olsa kacamaklarin fazla olmus canim
Aksam ki bulgurun miktari 4 yk gecmiyorsa sorun yok tatlim
Hasta bezine cok guldum canim yaa menun guzel sporda guzel
10 numara menu spor yok mu canim
Sayilmazmiii hicc
Bence cokta fena degil menun
Ah canim benim bi suru ugrastircaklar insallah hepsinin sonucu temiz cikar gecmisler olsun simdiden dizin icin be dedi peki tum kaptanlar dizden curuk bu takimda
Harika eksi tebrikler
Wuhuuuu super
Super
Canim neden izne ayrilmak istiyorsun guzel gidiyordun
Deryacim sen hala diyetisyenemi gidiyorsun harika veriyorsun bozmadin hic yilbasi harici
Az olsun eksi olsun canim gayette guzel bence
Tartina bayildim guzel vermissin canim tebrikler
Haftanin yildizimiyiz yoksa tebrikler
Arti gelmissin canim ama uzulme arada bole seyler oluyor insallah haftaya fuzel eksiler bekliyorum
Ayyy tomrisimmmm senn hamilemisinnnn yerimm seni yaaa... nasılsın kalp atışını duydunmuOo maşallah teşekkür ederim
Teşekkür ederim canmmm.Ayyy tomrisimmmm senn hamilemisinnnn yerimm seni yaaa... nasılsın kalp atışını duydunmu
merhaba takıma yeni gelmişssin hoşgelmişsin .bende 3 haftadır izindeydin dönüş yaptım ismim feyza ,30 yaşındayım. çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim :)
tebrik ederim canım :)neden izine ayrılmak istiyosun ben geldim sen gittin üzüldüm .
tebrik ederim deryacım,sabitlerden kurtulup eksilere geçmişsin:)
tebrik ederim . üzülme kız aldığını vermekte önemli .haftaya da daha da eksi gelirsin .
tebrik ederim, vucut şekillenincede kilo vermiş gibi duruyor kas ağırlığının artması güzel olmuş :) takımımıza yeni gelmişsin . ben 3 hafta izindeydim yeni döndüm .ismim feyza,30 yaşındayım,birlikte hefefimize ulaşırız umarım :)
ooooooo muhteşem bir eksi , gözlerim fal taşı gibi açıldı:) tebrik ederim :)
neden öyle oldu kikaçamak mı yoksa ödem mi ki . çok fazla artı çıkmamışsın çabuk toplarsın .
çok güzel bir eksi ,tebrik ederim :)
türkiyede hangi şehire geliyosun canım :)
Slm feyzoşGünaydın kızlar nasılsınız ? Cuma günü 62.7 idim bu sabah 63.3 çıktımkardeşimin eliptiğine yükleneceğim bugün 50 leri göremedim hala . az daha uyuyumda geçmişi öyle okuyayım :)
Atlatmissin canim zor olmustur ikisi birarada diyeti bozmadin insallahGünaydın kızlar nasılsınız ? Benim akşam yemekli misafirim vardı tüm evi temizledim yemek yaptım çok yoruldum vallahiç giremedim dün ☺
Hosgeldin canim artiyla geldin ama ben sana guveniyorumGünaydın kızlar nasılsınız ? Cuma günü 62.7 idim bu sabah 63.3 çıktımkardeşimin eliptiğine yükleneceğim bugün 50 leri göremedim hala . az daha uyuyumda geçmişi öyle okuyayım :)
merhaba canım.benimde umudum o yönde.tebrik ederim, vucut şekillenincede kilo vermiş gibi duruyor kas ağırlığının artması güzel olmuş :) takımımıza yeni gelmişsin . ben 3 hafta izindeydim yeni döndüm .ismim feyza,30 yaşındayım,birlikte hefefimize ulaşırız umarım :)
teşekkür ederim canım.seninde.sanal kartım bloke olmasaydı mutlu bir pazar olacaktı.güvenlik kodunu sözde 3 kere yanlış girmişim bankada bloke etti.hep kitap alışverişimde oluyor deli edecek beni.şimdi geceyarısına kadar bekleyeceğim bloke kalksın peh.Gunaydin kizlar mutlu pazarlar
Gunaydin canim. Cumaya kadar dikkat edersen hdm aldigini verir hem de eksi gelirsin. Gunluk spor sart galiba kilo vermek icinGünaydın kızlar nasılsınız ? Cuma günü 62.7 idim bu sabah 63.3 çıktımkardeşimin eliptiğine yükleneceğim bugün 50 leri göremedim hala . az daha uyuyumda geçmişi öyle okuyayım :)
Biraz bozdum tatlı yedim ama sütlü tatlı yapmıştımAtlatmissin canim zor olmustur ikisi birarada diyeti bozmadin insallah
Biraz bozdum tatlı yedim ama sütlü tatlı yapmıştımekmek falan yemedim bol salata yedim bugün kaldığım yerden devam 30 ocakta tartılacağım çok merak ediyorum ne kadar fark edecek normalde ben günde 2-3 kere tartıya çıkıyorum benim için o kadar beklemek zor olacak ama sağlıklı beslenip yürüyüşe devam edeceğim mutlaka fark eder yani inş
Aynen öyle eşime sakla demiştim hala daha saklamadı 2 gündür tartılmadım dayanmazsam saklıcak eşim4 yıl önce ben karşı komşuma vermiştim.yalvarsamda ağlasamda sakın bana verme tartıyı sadece haftada 1 gün izin ver demiştim.bağımlılık yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?